allah yardımcısı olsun inş sağlıkla alır bebişi...
canomla konuştum gelmiş oğluşu dünyaya..çok tatlıı diooağrısı varmış sadece burcunun onun dışında herşey yolundaymış..sütü geliomuş ama göğüs ucu sıkıntısı varmış silikon meme ucuyla biraz emzirmiş..sesi çok ii geliodu ama..ayy allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı...çok acaip mutlu oldum yaaa...
maşallah canım 41 kere, sağlıkla büyüsün bebeğinarkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
Sezeryan tarihi belli olan arkadaşlar
akşam yemeğinizi sebze ağırlıklı bol bol yiyin,ve yeme saatiniz doluncaya kadar rezene çayı için 2 kupa
isteyen malt içeceğinide aıp içsin
gazınızı daha kolay çıkartır,sütünüz daha çabuk gelir Allahın izniyle
allah yardımcısı olsun inş sağlıkla alır bebişi...
canomla konuştum gelmiş oğluşu dünyaya..çok tatlıı diooağrısı varmış sadece burcunun onun dışında herşey yolundaymış..sütü geliomuş ama göğüs ucu sıkıntısı varmış silikon meme ucuyla biraz emzirmiş..sesi çok ii geliodu ama..ayy allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı...çok acaip mutlu oldum yaaa...
amın...
demek dunyaya geldı onun melegıde rabbım hayırlı ugurlu etsın ınsallahgogus ucu problemım yoktu cok sukur ama olanların cok zorlandıgını bılıyorum rabbım yardımcıları olsun bıran once donsun aramıza anlatsın herseyı cok selam soyle canım
ben ıs guc yapmıycam vazgectım((
kalorıfer yakmaya baslayan varmı? evım suan soguk ama daha ekımdeyız dıye yakasım gelmıyo yakıyımmı kı?
ayy yapmayıver yiter kız temizlikten accık durul bişe olmaz...bu arada bizde yakmaya başladılar kaloriferleri..merkezi sistem bizimki..akşamları çok soğuk oluo ama ankara..haklılarda yakmakta valla..
valla gündüz pek diilde akşamları baya soğuk hissettiriodu kendini dün itibariyle yanmaya başladı kaloriferler..rahat ol..ay bu habere sevındım canım bende ankaradayım kuzey cephe evım soguk annemın evınde cam acıyoruz dısarı sortle cıkıyor herkes kalorıfer yakmakta kararsızdım onun ıcın ama merkezı sıstemler yaktıysa bende baslayabılırım demek bu :) kuzeyde oturmaktan memnunum 1 ay erken yakıyorum bı ay gec bırakıyorum anneme gore ama annemın evınede yazın gırılmıyo
valla evı bı gorsenız 2 gun bıraktım goren aylardır temızlenmıyo sanar ama yap mıycam esım gelır 1 2 gıbı yıkanır uyur sonra doktor gıderız derken gun gecer zateen
yok yokkk ben artık sıramı savdım..topiğin en küçüğü doğar benim oğlan doğmaz..karar verdim askere karnımda göndercem...Sibelcim sana yazdım mı bilmiyorum bebeğin çoook tatlı maşallah sen atlattın sırada önce kipra sonra elif ve ben varız bekleyiş devam ediyor bakalım dua et bizeee
tuğbacım gülşahcım inşallah ikinizde iyisinizdir
makarnacım resmimizi beyenmene sevindimhayırlı haberlerle gel kontrolden inşallah
maviboncuğum Allah analı babalı büyütsün
mavipatikler hayırlı haberlerle gelirsin inşallahayrıca teşekkür ederim :87:
kübracım hakkında hayırlısı olsun tatlımteşekkür ederim nazar boncuğunu kapmışım gene
apsaras teşekkür ederim canım :18: o resim haftasonundan bide şimdi koysam baya fark var oğlum baya yol aldı
:18: yozservet Allah yardımcın olsun inşallah bi avazda doğurmuşundur nidammm saol haber verdiğin için tatlımya bu arada elvinin viyaklaması kulağımdan gitmiyorrr :84: bende o sesten istiyorum bu boş ev oğlumun sesiyle varlığıyla anlam kazansın istiyorum artık maşallah elvin sare me
carnation geçmiş olsun inşallah en ağrısız sızısız şekilde alırsın yavrunu sağlıkla kucağına
sibellllllllllllllllllll doğurup yanıma koyasım geldi maşallah urasıma
son haftalar askeliğin son zamanları gibiymiş diyo eşim o bile sabırsızlıktan ölüyor
günaydın bu arada kızlar
günaydın kızlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle,
eşimi yolcu ettim, bilisayara bakayım dedim.
geçmişi okumak saatleri alıyor,
daha geçmişi okumadım.
evde olmak güzelmiş ancak 2 gündür gündüz uyuması yapamadım,
hiç dinlenmiş gibi hissetmiyorum.
bugünde ablamlar yeğenlerle gelecek,
biraz yoğun olacağım,
ama 1 yaşındaki yeğenlerimi görmek çok hoş,
yarın okul yok yaaaa
bende kalacaklar.
2 gün önce yatamamıştım, cemre gelecek sanmıştım.
ablama söylediğimde bana teyzesinin 6 sında orada olacağını söylememi ve ayın 6 sında gelebileceğini söylememi istedi
canım hayırlıugurlu olsun melegınherseyın yolunda olmasına sevındım bende sezo olsam spınal ısterdım ama umarımnormal dogururum
valla hayatım 3 gundur kendımı astım bak bugun yatakları topladım camasırı topladım oglanıyedırdım okadar yanı ne toz ne mop ne ıs hıc bısey bunun nedenı esım bırazda dogururum dıye bu ay tum nobetlerımı erken verın demıs sımdı bırgun ıste bırgun evde nobet ertesı ızınlı oluyo e malum erkek evdeyken ev berbat oluyo bende dıdımkı :) bugun kont. var haftayada kadın almam lazım 2 hafta doluyo egerkı daha var derse doktorumuz donuste kocayı sepetleyıp kendım temızlıycem haftaya almıycam hep evde oluyo koca dıye obur hafta alıcam yok bekle gelebılır derse ozaman nevresım vs degısıp pazartesı kadın alıcambenım tembellıgıme bakmayın calısın kızlar :) 2 saate eskı halıne getırırım ben evı cocuk olmasa kıymetını bılın bol bol mıs gıbı deterjan kokutun nasıl ıs yapasımvar varya kendımı tutuyorum
canım demek melegın gaz sancısı cekıyo su esra erol tarıfnı denedınmı ? deneyen olursa bılgılendırsın bızı .benım oglumda oyleydı yuz ustuuyutuyodum faydası olmustu
zeynepcım melegın hayırlı ugurlu olsunmurat batu hosgeldın
canım anlattıgın dogum sancısına benzıyor eger oyleyse dogurmussundur belkıde merakla yazmanı beklıyorum
oy masallah sıze cok cıcı cıkmıssınız
hadı bakalım almıssındır melegını belkıde kucagına saglıkla guzel haberlerle beklıyoruz senı
helal olsun tatlım :) guzel haberlerını beklıyoruz
bende bu ara usuyorum yorgana sarılıp uyuyırum mıs gıbı cok mutluyum kısı sevıyorum ben ya :) evde daha az pıslenıyo hem :1
hayırlı evlat olsun ahmedınben oglumu ahmet dıye yazdırdım cok pısmanım aklıma bıle gelmedı nufus cuzdanı cıkarmadıysan daha aklında olsun bence dunyanın en guzel ısmı ahmed ısmıyle yasasın pısıge bepantenın hangısını kullandın bepanten krem ve merhem ıse yaramaz cunku plus olcak bol surceksın bezınede sur bez cekmesın dıye bı ıkı seferde gecmesı lazım baya seyler atlatmıssınızz rabbım nazardan korusun
bu arada herkese gunaydınheycanlıyız bız konturol saatı gelmez bugun ne dıycek doktor cok merak edıyoruuummmmm arayıp randevu saatını erkene almayı denıycem :) gununuz guzel gecsın
günaydın kızlar... inş. herkes iyidir okuyamadım daha geçmişi. ben temizlik yapıyorum dün akşam ona kadar mutfağımı temizledim bitti çok şükür. bugün de eşimle evi silip halılarımızı serecez. baya soğudu çünkü havalar burda. sonra banyo tuvalet var baştan sona temizlenecek duvarlar falan.artık onu da perşembe yaparım eşim evde yokken kızıyo sonra :))
ufak tefek işlerim kalıyo geriye ayakabı dolabım silincek kışlıkları çıkaracam yavaştan ufak ufak bitireyim artık çünkü içimde bi his var ben bi kaç güne kadar doğuracam gibi hissediyorum :))
aslında dolaba börek sarma falan atmaya niyetim var ama bakalım mevlam neyler...
HANZADE eczaneden aldım,eczacı kadın tavsiye etti
tahılların fermantesinden elde edilen bir vitaminmiş
sende istersen eczaneye danış,ben şimdilik 2 şişe aldım tadı nasıl bilmiyorum
günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
herkese günaydın kızlar.. ben de hala doğuramadım.((
doğum yapanları heyecanla takip etmeye çelışıyom.. heyecan yapıyom ama tık yok..
hanzade sana bişi sorucam, geçen topiğe sordum ama kimse yanıtlamadı, hemoroid derdi genel olarak topiğimizde yok heralde, ne güzel..
senin başlarda oldu diye hatırlıyorum, doğru mu acaba.. doğuma günler kala canım çok yanıyo, doktor sana ne krem wermişti acaba??
kızlar...bu benım ıkıncı evlılıgım bılenınız bılır..ılkı 2.5 ay surdu..ne yemedıgım dayak kaldı ne agzımın yuzumun patlamadıgı ne sabah 5 lerde kapı onune konmadıgım..nelerr nelerr...bosanmak ıcın bı basıma 3 yıl ugrastım kımsesız kaldım sahıp cıkmadılar..adlıye kolıdorlarında onun ellerı benım yakamda benden bosanmıcaksın dıye darp ederken benı ellerın adamları geldıde aldı elındenn..cunku yoklardı..ustune babam bırde senın gecen haftalarda mahkemen vardı n oldu dıyo sordu o kadar ılgılı..n olcak ölsem haberınmı olur...babama takılmıyorum bıle..annemın ben 2. evlılıgımı yapana kadar yaptıkları herseyı solda sıfır bıraktı..
evde yedıgım zeytıne kadar saydı yeme dedı..cok yıyosun dedı(48 kılolara dusmustum sureklı hastaydım aylarcaaa gecmedı..doktorlara yalvardım nıye ıyılesemıyorum ben ne var bende dedım..sinir sıstemın cokmus en agır ılaclara bıle vucudun tepkı vermıyor dedılerr)defalarca kere sana tahammul edemıyorum deyıp evden kovdu..nıye bılıyomusun (her ay aldıgım 150 lıra nafakayı vermeyıp harc paramı yatırıyorum dıye)ona bıle goz dıktı..bılezıklerımı benden habersız bozdurdular..sırtıma bı kaban alabılmek ıcın bılezık bozdurdu annem neymıs 100 200 lırası yokmus bana harcayacak..yok cok uyuyosun,yok nıye sabaha kadar ısık acık,yok bu peynır nıye bu kadar cabuk bıtıyo,yok nıye bu kadar cok camasır cıkarıyosun bıktım senın camasırını yıkamaktan ,defol gıt..ustume kuma mı geldın..kocam sana mı yedırecek banamı?camın onune oturma bana laf mı getırceksın..sen artık dulsun kendıne sahıp cık..ben basım onumde adlıyeye gıderken komsular anneme demıs..meltem sut kadar temızdır ona soyle basını onuınden kaldırsın ..eller bunu derken annem bana kan kusturdu..yemın edıyorum gecelerı kan kusardım acımdan ..
aklınıza hayalınıze gelmeyecek oyle seylerkı dahada anlatsam ınanmazsınız onun benım annem olduguna..ablalrımda kaldım aylarca,ılahıyatta okuyodum derslere verdım kendımı,,sohbetlere ..mıllet parmakla gosterırken boyle evladın var dıye annem benı kotuluyodu orda burda..
ve bunları nıye yapmıs bılıyomusunuz..duyun da ınanmayın..ben ona bosanarak acı cektırmısımonun bu cıleyı cekmesıne ben sebep olmusum..sorumlu benmısım...o yuzden bana dusman oldu..nafakayı verırsem guler yuzlu melek ama harc parası ıcın 3 ay kadar bırıktırmem gerekıyor donem donem ..vayy o zaman benım halımeee..dunyalar zından bana..
sımdı dıyosunuzkı onu gonder..ne deyım kızlar nasıl gonderıyım..ben agzımı actıgım anda evlatlıktan reddeder benı..oyledır kendılerı..herkese agzına gelenı der ama lafın zerresını kaldıramaz..bende vıcdan azabından cok gecmeden ölür gıderım heraldeee..
erken gelmedı aslında dr dedıgıne gore dogum yakın bıletını aylar once kestı esım o gun bugunu bılemıyorkı ınsan..kızların cogu erken dogum yaptı,benım olmayacagım bellı degıldı..bılmıyorum ozur dılerımmm..sabah sabah basınızı agrıttım..kımsem yok esımden baska..rabbım onu cektıgım ımtıhanların keffaretı olarak vermıs bana..dun sarıldım ne yaptım allahım dedım ben bu adamı hak etmek ıcın ne yaptım..aglıcak yazık..ben atesten yanıyorum annem yatıyor kalkıp bakmıyor bana..tv ızlıyor falan gecenın o saatı..esım elınde sırke ılac bıtkı cayı basımda beklıyor...
esım dıyor dun gece askım keske annem gelebılseydı o sana zevkle bakardı..senın ısıne baktıkcada mutlu olurdu ben gelınıme yardım edıyorum dıye dedı..gercekten oyledır kaynanam allah razı olsun ama yok ıste yokk..
cok ozur dılerım dayanamadım..ınsaallah gecer hıc ummasamdaaa..
canomdan haber yok mu ? almıstır kucagına melegını heralde
off sıkıldım evde cok soguk ıs yapmalıyım yapamıyorum delı olucammmmm[/QUOTE
FUL OTOMATİK SİNEM BACI DİYESİM GELDİ HAHA:))
günaydın günaydındaaa..sana noluo bakiim otur oturduun yerde..benim oğlum doğmadı ben daha o sesi evimde duyamadım seninki accık daha büyüsün içerde..
asıl ben istiyorum öyle ses evimde....:84::84::84::84:
o zaaman ellini çabuk tut bacım bi sürede senin bebenin sesini dinlerim telefonda oyalanırım
offf keşkem elimde olsa..doğmuo ki oğluşum..valla bu gidişle ben seni ariip çocuk sesi dinliycem
maş. urasa . Allah analı babalı büyütsün canım.
maş. çok tatlı bi aile olmuşsunuz Allah nazarlardan korusun canım
edut ,sybell tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
BUARADA SİBEL VE EDUT ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.GÖZÜNÜZ AYDIN.SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN YÜCE YARADAN
maşallahh canııımmmgüle güle ,güzel günlerde büyüt bebeğinii..çok hoş görünüyosunuzzz...
Maşallah sibelcim harika görünüyosunuz maşalah :)
sybell ve edutt hayırlı olsun kızlar sağlıkla buyutun bebişleriniziiiii
sen doğurdun ya derin bir nefes aldım doğurmıyorum diyosun bugünd eolmadı diyosun ç.ok şükür bebeğimiz kollarında gözün aydın resim açıldı ama çok uzak net seçemedim ama çok güzel görünüyorsunuz allah anneli babalı sağlıklı ömürler versin urasımıza nazardan korusun sizleri eeeh darısı başımıza darısı başımıza
maşallah cnm allah analı babalı büyütsün
:
Sibelcim maşallah sübhanallah bizim oğlanlar aldı başını gitti kiloda :)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
sibelim maşallah urasımızaçok güzel görünüyorsunuz ailecek maşallah
doğumun kolay ve korktuğun gibi olmamasına çok sevindimbizede cesaret oldu söylediklerin saol tatlım
Sibelcim sana yazdım mı bilmiyorum bebeğin çoook tatlı maşallah sen atlattın sırada önce kipra sonra elif ve ben varız bekleyiş devam ediyor bakalım dua et bizeee
Cornation ne güzel sneinde günün belli olmuş hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım..
Eda resmini yeni gördüm ninen çok şeker düşündümde oda bi bebekti ayy bi garip oluyo insan büyüyoz yaşlanıyoz vs.
Doğum yapıp tebrik etmediğim atladığım varsa hayırlı olsun çok geçmişler olsun cici anneler :)
Canom naaptı acaba akşam çok güldüm münüşü sahne ışıklarına çıkıcaktı :))) deli kız yaa..
Ve gerçekten ekim sonuna bebek kalmıcak galiba diye düşünüyorum tek tek hatt açifter çifter doğuruyo herkes maşallah suphanallah Allah hepimizi nazarlardan korusun :) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...
offf keşkem elimde olsa..doğmuo ki oğluşum..valla bu gidişle ben seni ariip çocuk sesi dinliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?