2011 Ekim Anneleri

amın...
demek dunyaya geldı onun melegıde rabbım hayırlı ugurlu etsın ınsallah gogus ucu problemım yoktu cok sukur ama olanların cok zorlandıgını bılıyorum rabbım yardımcıları olsun bıran once donsun aramıza anlatsın herseyı cok selam soyle canım
ben ıs guc yapmıycam vazgectım ((
kalorıfer yakmaya baslayan varmı? evım suan soguk ama daha ekımdeyız dıye yakasım gelmıyo yakıyımmı kı?

maşallah canım 41 kere, sağlıkla büyüsün bebeğin

ya benim de aklıma geliyordu acaba birkaç gün önce başlasak nasıl olur?

ay allhım 9 ay ağlamadım hiç ama her doğum haberinde gözlerim doluyor bu nasıl bişi ya, inş hepimiz sağ salim alırız bebişleri kucağımıza.. maş. canom a

ayy yapmayıver yiter kız temizlikten accık durul bişe olmaz... bu arada bizde yakmaya başladılar kaloriferleri..merkezi sistem bizimki..akşamları çok soğuk oluo ama ankara..haklılarda yakmakta valla..

Herkeslere selam, Cumartesi kontrole gittiğimde suyumun biraz azalmış olduğunu ve bebeğin tamamen kafasını aşağıya dayadigini öğrendik. Doktorumuz her an gelebilir hazırlıklı olun bide su azaldığı için kontrolleri 3gunde 1e düşürdü. Dünde gittik kontrole su yine azalmış ama şimdilik sorun yok,hareketlerinde azalma olursa mutlaka geliyosun dedi. cuma tekrar kontrolumuz var, o vakte kadar gelmez ise Cumartesi 38.haftamızda dolduğu için sezeryann ile kismetse kızıma kavuşacagimm

Merhaba kızlar... Canom'un kuzusuda doğmuş demek, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize. Diğer doğum yapan arkadaşları bilmiyorum ama herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun. Benim miniğimde yanımda uyuyor şimdi. Allah'ım hala inanamıyorum. Darısı size kızlar sağlıkla inşallah... Sakın boşyere korkmayın, kendinizi germeyin. Gelip geçiyor bir saat içinde.

ayy yapmayıver yiter kız temizlikten accık durul bişe olmaz... bu arada bizde yakmaya başladılar kaloriferleri..merkezi sistem bizimki..akşamları çok soğuk oluo ama ankara..haklılarda yakmakta valla..

ay bu habere sevındım canım bende ankaradayım kuzey cephe evım soguk annemın evınde cam acıyoruz dısarı sortle cıkıyor herkes kalorıfer yakmakta kararsızdım onun ıcın ama merkezı sıstemler yaktıysa bende baslayabılırım demek bu :) kuzeyde oturmaktan memnunum 1 ay erken yakıyorum bı ay gec bırakıyorum anneme gore ama annemın evınede yazın gırılmıyo
valla evı bı gorsenız 2 gun bıraktım goren aylardır temızlenmıyo sanar ama yap mıycam esım gelır 1 2 gıbı yıkanır uyur sonra doktor gıderız derken gun gecer zateen

tuğbacım gülşahcım inşallah ikinizde iyisinizdir
makarnacım resmimizi beyenmene sevindim hayırlı haberlerle gel kontrolden inşallah
maviboncuğum Allah analı babalı büyütsün
mavipatikler hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ayrıca teşekkür ederim :87:
kübracım hakkında hayırlısı olsun tatlım teşekkür ederim nazar boncuğunu kapmışım gene
apsaras teşekkür ederim canım :18: o resim haftasonundan bide şimdi koysam baya fark var oğlum baya yol aldı
:18: yozservet Allah yardımcın olsun inşallah bi avazda doğurmuşundur nidammm saol haber verdiğin için tatlım ya bu arada elvinin viyaklaması kulağımdan gitmiyorrr :84: bende o sesten istiyorum bu boş ev oğlumun sesiyle varlığıyla anlam kazansın istiyorum artık maşallah elvin sare me
carnation geçmiş olsun inşallah en ağrısız sızısız şekilde alırsın yavrunu sağlıkla kucağına
sibellllllllllllllllllll doğurup yanıma koyasım geldi maşallah urasıma
son haftalar askeliğin son zamanları gibiymiş diyo eşim o bile sabırsızlıktan ölüyor

günaydın bu arada kızlar

Sibelcim sana yazdım mı bilmiyorum bebeğin çoook tatlı maşallah sen atlattın sırada önce kipra sonra elif ve ben varız bekleyiş devam ediyor bakalım dua et bizeee

valla gündüz pek diilde akşamları baya soğuk hissettiriodu kendini dün itibariyle yanmaya başladı kaloriferler..rahat ol..ya bu arada sen nereye gidiodun dr.a sinem?:44:
Sibelcim sana yazdım mı bilmiyorum bebeğin çoook tatlı maşallah sen atlattın sırada önce kipra sonra elif ve ben varız bekleyiş devam ediyor bakalım dua et bizeee
yok yokkk ben artık sıramı savdım..topiğin en küçüğü doğar benim oğlan doğmaz..karar verdim askere karnımda göndercem...
offf allahım yaa...hayırlısıyla sağlıkla gelsinler...

günaydın günaydındaaa..sana noluo bakiim otur oturduun yerde..benim oğlum doğmadı ben daha o sesi evimde duyamadım seninki accık daha büyüsün içerde..
asıl ben istiyorum öyle ses evimde....:84::84::84::84:

akıllı bıdık teyzoşunu bekliyo demek :))

İyi olmuş azcık dinlen işte hem evet erkekler evdeyken iş olmuyo, bende iş yapıcaktım bu gün yapıcam güya hala ama sular kesilmiş ya çok sinir oldum... Sende kontrolden gelince yaparsın geri kalan herşeyini.ç Ben herşeyi serip günlük yaparım artık doğuma kadar...

Filiz bende börek atçaktım ama eşim yapma deid sadece sarma yapıcam dilim börekten sipariş vercez bide kuru pasta alıcaz tamam işte dedi. Bende rahatladım valla..

HANZADE eczaneden aldım,eczacı kadın tavsiye etti
tahılların fermantesinden elde edilen bir vitaminmiş
sende istersen eczaneye danış,ben şimdilik 2 şişe aldım tadı nasıl bilmiyorum

Ya ne kadar iyi demek böyel bir şey var dr. sorum hemen alıcam canım çok sağol :)

Hadi rabbim kurtarsın ama almıştır yavrusunu kollarına sanırım :)

Canım çok geçmiş olsun ben aylardır çekiyorum şimdi sezeryan günüm belli oldu diye yine fitil verdi dr. ameliyat sonrası rahat çıkabileyim diye.. Proktolok fitil içinde 10 adet var her gece yatarken koy bitane inanılmaz rahatlatıcak seni hiç tereddüt etme aralıklarla bi kaç kutu bitirdim :) Bide zeytinyağını ısıt pamuğu hafif batır oraya koy canım ama dikkat et yakma ben bi defa çok fena yaktım totoşu, yakar yakmaz koycaksın çok sıcak olmasın.. Bide wv den çıkınca eğer canın yanıyosa hala hemen belden aşağı duşa gir, sıcak su tut çok rahatlatıyor böyle idare ettim aylardır az kaldı şükür inşallah doğumdan sonra geçer tatlım seninde benimde...

İrem bencede sen bebeğine tek başına bakardın yazdıklarına inanılmaz üzüldüm gerçekten çok üzüldüm zor bir imtihan geçirmissin. Ama be güzelim sen anneni ilk defa tanımıyorsun madem bu kadar bed bi kadın ne diye çağırdın oturup kendi başının çaresine baksaydın daha iyi değilmiydi kuzum bunca sinir stres gerginlik yaşayacağına, içine attıkça bebeğin mahfoluyor irem annene gerekeni söyle bence, kırmadan söyle sana çıkışırsa sen bilirsin de.. Bırak birazda o üzülsün, senin vicdan azabı çekmeni gerektiricek bir durumun yok ki? Sonra niye üzülesin anlamadım. Annenin azap çekmesi lazım şu şartlarda... Bana psikoloğum demişti ki, hayatında en önemli insan sensin sen varsan var herkes, annen baban kocan akraban arkadaşın eğer sen yoksan kimse olmaz o yüzden önce kendi canının kıymetini biliceksin, öncelik sende demişti. Öylede yaptım eşim dahil çevremdeki herkesiin benden önemsiz olduğunu ben olmassam hiç birisininb hayatımda bi anlamı olmayacağını anladım. İşe yaradı :) Allahım yar ve yardımcın olsun, bak bu stresten bebeğin çok kötü etkileniyor, yaşadığın buhran yazılarından çok net belli oluyor, yapma yazık yavruna annen sana acımıyorsa sen evladına acı irem.. Gerekirse gönder anneni gitsin, senin tek kalmandan daha kötü şu an halin..

Ben tek kalmıcam Allah izin verirse ama komşularımdan çok tek başına kalan oldu, bebeğine kendi kendilerine baktılar... Yani şu şartlarda ölmek isticek kadar kötüyüm diyosan, daha kötü olmazdın doğumda tek kalsan eşin sana pamuk gibi bakardı bi iki günede kalkardın.. Allahım yar ve yardımcın olsun...
canomdan haber yok mu ? almıstır kucagına melegını heralde
off sıkıldım evde cok soguk ıs yapmalıyım yapamıyorum delı olucammmmm[/QUOTE

FUL OTOMATİK SİNEM BACI DİYESİM GELDİ HAHA:))

Son düzenleme:
mavi patikler yok cnm doğurmadım gece 2 ye kadar devam etti ama sonra öyle uyumuşum şimdide çok hafif oluyo yalancı sancılar bunlar galiba..

o zaaman ellini çabuk tut bacım bi sürede senin bebenin sesini dinlerim telefonda oyalanırım

Cornation ne güzel sneinde günün belli olmuş hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım..

Eda resmini yeni gördüm ninen çok şeker düşündümde oda bi bebekti ayy bi garip oluyo insan büyüyoz yaşlanıyoz vs.

Doğum yapıp tebrik etmediğim atladığım varsa hayırlı olsun çok geçmişler olsun cici anneler :)

Canom naaptı acaba akşam çok güldüm münüşü sahne ışıklarına çıkıcaktı :))) deli kız yaa..

Ve gerçekten ekim sonuna bebek kalmıcak galiba diye düşünüyorum tek tek hatt açifter çifter doğuruyo herkes maşallah suphanallah Allah hepimizi nazarlardan korusun :) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...

Bakim sular gelmişmi o aradada çamaşır katlarım biraz. Ev toparlarım.. Arada bakarız kimler doğurdu kimler doğurmak üzere kimler bekliyo :))) ...

maş. urasa . Allah analı babalı büyütsün canım.
maş. çok tatlı bi aile olmuşsunuz Allah nazarlardan korusun canım

edut ,sybell tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

BUARADA SİBEL VE EDUT ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.GÖZÜNÜZ AYDIN.SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN YÜCE YARADAN

maşallahh canııımmmgüle güle ,güzel günlerde büyüt bebeğinii..çok hoş görünüyosunuzzz...

Maşallah sibelcim harika görünüyosunuz maşalah :)

sybell ve edutt hayırlı olsun kızlar sağlıkla buyutun bebişleriniziiiii

maşallah cnm allah analı babalı büyütsün
:

Sibelcim maşallah sübhanallah bizim oğlanlar aldı başını gitti kiloda :)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

sibelim maşallah urasımıza çok güzel görünüyorsunuz ailecek maşallah
doğumun kolay ve korktuğun gibi olmamasına çok sevindim bizede cesaret oldu söylediklerin saol tatlım

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın ne olur. Allah'ım vakti zamanında hepinize hayırlı kolay doğumlar versin. Ameliyathanede bile aklıma geldiniz, size dua ettim. Tir tir titrerken

teşekkür ederim hanzade tatlıdır babanem istediği zaman ama neticede annemin gaynanası onunda tırnaklarını görmüşlüğüm çoktur benim oğluş da yerini sevdiyse burdaki bir kaç bebe gibi, kasımda bile doğurabilirim ben
beklenen doğum 29 ekim annemde geçen gün "11.11.11 de doğur" diyo olduuuuuuuuuuuuu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…