acaba nazı kaldırsakmı ya baksana şimdiden başladı nazlanmaya teyzesi
cnm sen bugün nasıl oldun ???
Edacım rumuzdan haberin varmı
rumuz kuzusunu kucağına aldı unuttu bizibende en son buraya yazdığı kadarını biliyorum canım
kızlar dün gece sancım vardı sancı mı emin değilim ama belime ağrılar girdi sanki adet olcakmışım gibi ya da hani üşütürsün ya öyle bişey...
bugün de devam ediyor ve son 2-3 saattir çok sızlatmıyo ama iyice belli ediyo... hamiş olmasam dicem ki adet oluyorum galiba...
bir de şu var, ben adet olurken hiç belim ağrımazdı sadece karnım ve bacaklarım deli gibi ağrırdı ağlardım hatta...
sadece hamile kaldığım ay bir gün bel ağrısı çektim o da günüm yaklaşmıştı ve ertesi günü test yaptığımda hamile old. öğrenmiştim...
son bir şey kız bebekleri kasıklardan, erkeklerden belden sancı çektirir derler ama kasıklarımda bişey yok illaki belim:26:
çok karışık yazdım sanırım özeti bana neler oluyor doğum sancılarım mı bunlar:18:
ha son bir şey ve en önemlisi kızımın hareketleri azaldı sabahtan beri çok az hareket etti, ki normalde acayip hareketli...
büyükbabanesi teyzesi annesi ve rüzgar
canım benim bebekte kız ama belim ağrıyor,
ama doktor sıkı sıkı tembihledi beni eğer bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen(10 dan az)çekinme gel dedi
geçmiş olsun
slm kızlar geçmmişi okudum ancak geldim doğum haberleri paylaşılmış hepsine birer maşallahhepsini teker teker tebrikediyorum...
irem yazdıklarına hem içim burkuldu hem çok sinirlendim keşke yakında olsaydın şu halimle ben bakardım snaa vallahi annen konusunda kızlara katılıyorum keşke yapabilsen yada bişeyleri ima edebilsen...
bizierak eden herkese çok teşekkür ederiiiz
doğurmadım kızlar ama doğurmuş kadar oldum gece yaşadıklarım (hastanede)inanılmaz iğrenç ötesiydi burda yazmayayım kimsenin gözü tırsmasın... işin özeti böbrek genişlemesi 3mm daha artmış ve taş yerinden oynuyormuş onun sancısıymış doğum sancısımı böbrekmi seçemezsin dedi her aynı durumu yaşadığında gel dedi ama gidermiyim bidaha tövbeee:83: resmen münüşe kuru kuru el soktular jelsiz neysiz hala acıyoo ağlamaktan gözleirm şiş zaten böbrektekis ancıda birdne şişirdi beni
yarın dr gidiyorum artık bi sakıncası olmazsa bebeği almaları için yalvarmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorumm artık
neyse bana müsade şimdilik kızlar allaha emanet olun hepinizi çok öpüyorum
sanse özelden no yazıcam canım
son olarak bebeğin başı çok aşağıdaymış onun baskısıda taşın oynamasında etkiliymiş(
aaaaa yuh bana ,aklımada gelmedi değil
ay maşallah yaaa şaşırdım,
Ay ozaman hayırlı olsun ,ANALI BABALI BÜYÜSÜN BEBİŞİ
SANADAEDACIM
belki normal doğurum diye umut ediyom işte doktora tamam dedim ama
ayy çok tatlısınız ya maşallah size...
slm kızlar geçmmişi okudum ancak geldim doğum haberleri paylaşılmış hepsine birer maşallahhepsini teker teker tebrikediyorum...
irem yazdıklarına hem içim burkuldu hem çok sinirlendim keşke yakında olsaydın şu halimle ben bakardım snaa vallahi annen konusunda kızlara katılıyorum keşke yapabilsen yada bişeyleri ima edebilsen...
bizierak eden herkese çok teşekkür ederiiiz
doğurmadım kızlar ama doğurmuş kadar oldum gece yaşadıklarım (hastanede)inanılmaz iğrenç ötesiydi burda yazmayayım kimsenin gözü tırsmasın... işin özeti böbrek genişlemesi 3mm daha artmış ve taş yerinden oynuyormuş onun sancısıymış doğum sancısımı böbrekmi seçemezsin dedi her aynı durumu yaşadığında gel dedi ama gidermiyim bidaha tövbeee:83: resmen münüşe kuru kuru el soktular jelsiz neysiz hala acıyoo ağlamaktan gözleirm şiş zaten böbrektekis ancıda birdne şişirdi beni
yarın dr gidiyorum artık bi sakıncası olmazsa bebeği almaları için yalvarmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorumm artık
neyse bana müsade şimdilik kızlar allaha emanet olun hepinizi çok öpüyorum
sanse özelden no yazıcam canım
son olarak bebeğin başı çok aşağıdaymış onun baskısıda taşın oynamasında etkiliymiş(
kızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?