NeJla doguruyorsun mu diyorsun yani, ay sancisi olamaz mi, midem cok bulaniyor :18:
Hanimlar hicbir seyim yoktu, bir saat önce bebegim toparlanip toparlanip karnimin ortasinda durmaya basladi. Sirtimdan girip kaburgalarimdan asagi inen cok siddetli sancim var, altima igneler saplaniyor. Ay sancisi böyle mi oluyor? Yoksa doguruyor muyumsimdim bi dusa gireyim acil, cevaplarinizi telden okurum arada dustayken :92:
allah analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu evlat olsunkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
canım benım rabbım yardımcın olsun bı avazda kurtul ınsallah zordur sunı sancı aklına gelırsem eger dua et kendı sancımla dogurayım bu sefer bende ılkını sunı sancıyla dogurmustumkızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
masalalh canım kızınakızlar merhaba hepinize.biz geldik kontrolden.kızım başını çekmemiş kasığımdan kilosu da artmış tabi.
kısacası 11 ekimde spinal sezeryan olacağım.gerginim biraz.şaşkınım günler nasıl geçcek bakalım.Allah sağsalim doğurmamızı nasip etsin.çatı muayenesini de yaptı doktorum her ihtimale karşı.ve çok canım yandı.herşeyde bi hayır var demekki belki de yapamıcakmışım ben zaten normal doğumu hem bebek kilolu hem o acı bilmiyorum çok zor olurdu.3900 olmuş kızım da.usg ölçümleri şaşsa bile 3 buçuğun üstünde doğar mutlaka dedi doktorsağlıklı olsun da.
yani böyle 11 ekimde sabah 8 buçukta tanışşcaz inşallah kızımızla.
gelen bebeklere maşallah diyorum kocamanAllah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütmelerini nasip etsin.
geldim canım sez olcazzzz:18:
geçmiş olsun canım.sağsalim doğururuz inş. hepimizin de.
bence suni sancıyı kabul etme canım.hakkında hayırlısı olsun inş.
canım rabbım ardımcın olsun duzelır ınsallah annen cok ıyıbı esın var sana destek ona sarıl sen yapıcak bırsey yokkızlarr destek verdıgınız ıcın Allah razı olsun...oglen burdan cıktım duramadım oksuruk ates falan esım geldı acıle gıttık..acıle gıderken bıle kavga ettık..eskı defterlerı actı..neler neler soyledı bılemezsınızseytan dedı babanı ara anneme ayar ceksın..ama ben babama soylersem annem benım sıkayet ettıgımı bılır ve benı sıler..kızlar oyle demeyın(benım ınancım buna ızın vermıyo)annem ınanclı oldugunu sanıyo..zaten ellerın memleketlerınde kalıyorum bıde ıyı yada kotu bır annem oldugunu bılmek yetıyo..zaten bı beklentım yok..huzuru mahsere havale ettım ben onun analıgını..
bugun sabah bagırdım yeter dedım benle su saate kadar dogru duzgun konusmadı bıle..hastane de oturdum agladım muayene olamadan geldık gerı..bır yattım oglen 1 gıbı aksamın 5 ını gecıyordu kalktıgım esım kurstan gelmıs o uyandırıyo..kalk kac gundur agzına lokma gırmedı bıseyler ye dıye de annem nasıl oldun kızım demedı..neysee...
annem ben oraya gelmem sende gelme dedı bana ankaraya (bakmak ıstememıs bana)cok uzuldum kahroldum su dedıklerıne bana..bızde cagırmıcaktık esım ben bakarım sana dedı..sonrada gelıcem bıletımı kesın dedı..o oyle deyıncede bısey dıyemedım..ha bana bu kadarını su halımle yapabılecegını de allah sahıt bılemedım yoksa gelme bakarım ben basımın caresıne derdım..
velasılın daha fazla sısırmeyım kafanızı..annem kasım 1 de gıdecek..derdım bebege bakamamak degıldı..4 tane yegen buyuttum ben gece gunduz baslarında bekledım ..hastalandılar o kolıdorlarda bekledım gozum yaslı..oyle 3 5 gun degıl yerı geldı yıllarca yerı geldı aylarca baktım..ablalarım der bebeklerımıze bız degıl sen analık yaptın..benım bundan yana bı sıkıntım zaten yok..esımın oglene kadar okulda ogleden sonra kursta aksam gelıyo..o evde yokken cok sancı cektım..kımselere dıyemedım gelır ıyı olur basımda duru dedım..ha olmadı ne yapayım..esımde dedı askım sabret sen ona degıl bana soyle ben yaparım herseyı sen yeterkı uzulme..sabret dedı..baskada carem yok..gormeden duymadan her dedıgıne he dıyerek susup oturucam gecıcek ıllakı..
Hic gecmiyor ki agri yatiyorum simdi ins gecer
[/QUOTE]canım geçmiş olsun yaa senin bu böbrek bi rahat bırakmadı seni..inş sorunsuz olur herşeyin bidaha böle bişe yaşamazsın..
yaa bende senle aynı konumdayım suni sancı almasam diip duruyorum ama sezeryanda istemiyorum..inş gerek kalmaz hiç bişeye canım yaa..ama epidural düşünüomuşsun sen bak bence suni sancınında olumsuz yanı var ama normal doğum oluo..dr.unla konuş iice..
kavuşma gününüz hayırlı olsun canım..inş sağlıkla alırsın yavruşunu kucağınaa..
gelen bebeklere maşallah diyorum kocamanAllah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütmelerini nasip etsin.
geldim canım sez olcazzzz:18:
geçmiş olsun canım.sağsalim doğururuz inş. hepimizin de.
bence suni sancıyı kabul etme canım.hakkında hayırlısı olsun inş.
maaşaallah oğluna sinemcim.hakkında hayırlısı olsun umarım suni sancısız doğurursun.oğlunda kilo almış.allah analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu evlat olsun
canım benım rabbım yardımcın olsun bı avazda kurtul ınsallah zordur sunı sancı aklına gelırsem eger dua et kendı sancımla dogurayım bu sefer bende ılkını sunı sancıyla dogurmustumrabbım yar ve yardımcın olsn
masalalh canım kızına
canım rabbım ardımcın olsun duzelır ınsallah annen cok ıyıbı esın var sana destek ona sarıl sen yapıcak bırsey yok
kızlar ben bugun cook yoruldum temızlık bıttı nete geldım ya oyalanmısım banyo vs derken hastaneye gecıktım doktor gıttı dedıler ama neysekı ordaymıs buldular nst de hersey ıyı ultrasondda hersey ıyı 2.820 olmus oglum coook sevındım kılo probelemımız vardı malumsuyu vs ıyı dedım bası cok asagıda erken dogar demıstınız ne durumda dedı asagıda deıl yanı asagıdada cok asagı erken dogum rıskı vs yok sınır oldum ben alel acele tekbasıma hazırlıklarımı tamamladım sımdı ne dıyo o hastanede doguma es alınmıyo dedı hemsıre onu soyledım esım doktor dedım gırebılır dedısonra ayın 20 sınde doktorumuz yurt dısına cıkıyo malum benım mhdt 28 ekım bana gecen demıstı sımdıde dedı ayın 18 ınde gelırsın nobetcıyım eger bakarım sancı cıkarsa sunı sancı verırı alırız dedı sesımı cıkarmadım ama asla ızın vermem oglumda hep cıkardı sancı tee 38 haftalarda ama 40 oldu yıne dogmadı her sancı dogum habercısı deılkı gıtmeden alalım dıyo bı kez cektım o suı sancıyı hem bu sefer bende randevulu deıl herkes gıbı bı telas gıtmek ıstıyorum doktora
alısverıs yaptık geldık eve yerlestırdım herseyı evım emız alısverısım tam oglan yok hurrem ıcınde cıps kola aldım :) kacmak yapıcam bızden haberler boyle
maaşaallah oğluna sinemcim.hakkında hayırlısı olsun umarım suni sancısız doğurursun.oğlunda kilo almış.
herkeze iyi akşamlar. doğum yapan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyütsünler.
kızlar sütüm azaldı benim ne yapsam artar bana lütfen yardım edin. stresin sütü bu kadar etkiliyeceğini tahmin etmezdim
herkeze iyi akşamlar. doğum yapan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyütsünler.
kızlar sütüm azaldı benim ne yapsam artar bana lütfen yardım edin. stresin sütü bu kadar etkiliyeceğini tahmin etmezdim
şeyma ve makarna sizin kızlarında günleri belli olmuş zaman sanki hiç geçmiyo gün belli olunca :)
Makarna maşallah kuzuna canım 41 kere :)
carnation benim günümde 15 ekim canım..
Filiz kız kışlıkları soktun kafama, sular akmayınca bende giriştim çamaşırlara belim koptu ama bitti sağol aradan işim çıktı :))
Eda ve sanse size kupa vercem canlı yayın gibisiniz kızlar her an her gelişmeden haberdar ediyosunuz bizi maşalah, edacım bu arada bilirim babaannenin tırnaklarının nasıl çıktığını bizim rahmetlide yapardı :)) Ama olsun eksik olmasınlar yinede..
Belim kopuyo yemek yapmam lazım acilen , canomda doğurduysa tamam artık herkes doğurur nasıl mutludur şimdi zaman nasıl geçiyo dimi daha bi kaç gün evvel günümü erken isticem diyodu doğurdu zeynepte öyle :)
Ben gidim bakim kıymam çözülmüşmü, hiç halim yok kasıklarım çok acıyo eğil doğrul kalk mahfoldum.. Ben kaçtım öptük sizi haa meryemde almış kızçesini gözü aydın :)
Hanimlar hicbir seyim yoktu, bir saat önce bebegim toparlanip toparlanip karnimin ortasinda durmaya basladi. Sirtimdan girip kaburgalarimdan asagi inen cok siddetli sancim var, altima igneler saplaniyor. Ay sancisi böyle mi oluyor? Yoksa doguruyor muyumsimdim bi dusa gireyim acil, cevaplarinizi telden okurum arada dustayken :92:
kızlar az önce aradım yozservet arkadaşımızı ,hala doğumdan çıkmamış ,normal doğun için sancılarının artmasını beklemek istemiş ,eşi 1 saat içinde doğum olcakmış dediii...Allah yardımcısı olsun ,1 avazda kurtarsın inşallahh...
kızlar az önce aradım yozservet arkadaşımızı ,hala doğumdan çıkmamış ,normal doğun için sancılarının artmasını beklemek istemiş ,eşi 1 saat içinde doğum olcakmış dediii...Allah yardımcısı olsun ,1 avazda kurtarsın inşallahh...
amın canım ınsallah rabbım gonlumuzegore versınkipra,nejla,mavi patikler teşekkürler kızlar.hakkımızda hayırlsıı olsun inş.
ayrıca mavi patiklerim maşallah kocaman oğluşunaAllah gönlüne göre sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin inş.
stres çok etkiliyomuş dimi ben inş. rahat olurum ya.genelde çabuk sinirlenirim herşeyi kafama takarım da.inş. sütün artar canım minişin doyar çok çok.ben de bulgur pilavı komposto dere otu yemiş arttırıyo diye biliyorum bide bol su.
Allah sağlıklı ve çabucak doğum yapmasını nasip etsin inş.
mavipatiklercim maşallah oğluşunadoktorun 18 inde çağırınca ben heyecanlandım aramızda bir gün varya ben soranlara 3 hafta var diyorum senin doktora göre 2 haftamız var o zaman :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?