2011 Ekim Anneleri

toparlanmalar normal canım korkma..ama sancin düzenli gidip gelio mu mesela onu takip et bu toparlanmaların aralıkları aynı mı??saate bak..dinlen bakalım geçicek mi??hemen doğurcam die tırsma..

allah analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu evlat olsun
canım benım rabbım yardımcın olsun bı avazda kurtul ınsallah zordur sunı sancı aklına gelırsem eger dua et kendı sancımla dogurayım bu sefer bende ılkını sunı sancıyla dogurmustum rabbım yar ve yardımcın olsn
masalalh canım kızına
canım rabbım ardımcın olsun duzelır ınsallah annen cok ıyıbı esın var sana destek ona sarıl sen yapıcak bırsey yok

kızlar ben bugun cook yoruldum temızlık bıttı nete geldım ya oyalanmısım banyo vs derken hastaneye gecıktım doktor gıttı dedıler ama neysekı ordaymıs buldular nst de hersey ıyı ultrasondda hersey ıyı 2.820 olmus oglum coook sevındım kılo probelemımız vardı malum suyu vs ıyı dedım bası cok asagıda erken dogar demıstınız ne durumda dedı asagıda deıl yanı asagıdada cok asagı erken dogum rıskı vs yok sınır oldum ben alel acele tekbasıma hazırlıklarımı tamamladım sımdı ne dıyo o hastanede doguma es alınmıyo dedı hemsıre onu soyledım esım doktor dedım gırebılır dedısonra ayın 20 sınde doktorumuz yurt dısına cıkıyo malum benım mhdt 28 ekım bana gecen demıstı sımdıde dedı ayın 18 ınde gelırsın nobetcıyım eger bakarım sancı cıkarsa sunı sancı verırı alırız dedı sesımı cıkarmadım ama asla ızın vermem oglumda hep cıkardı sancı tee 38 haftalarda ama 40 oldu yıne dogmadı her sancı dogum habercısı deılkı gıtmeden alalım dıyo bı kez cektım o suı sancıyı hem bu sefer bende randevulu deıl herkes gıbı bı telas gıtmek ıstıyorum doktora
alısverıs yaptık geldık eve yerlestırdım herseyı evım emız alısverısım tam oglan yok hurrem ıcınde cıps kola aldım :) kacmak yapıcam bızden haberler boyle

[/QUOTE]

canım sen neye karar verdin peki suni sancımı sezaryenmi?of yarına kadar karar vermem lazım.

maaşaallah oğluna sinemcim.hakkında hayırlısı olsun umarım suni sancısız doğurursun.oğlunda kilo almış.

maaşaallah oğluna sinemcim.hakkında hayırlısı olsun umarım suni sancısız doğurursun.oğlunda kilo almış.

amın canım ınsallah ıcımde uhde kaldı nısan su yada sancıyla normal doguma gıtmek ıstıyorum ben :)
gaz ılacı ıyı geldı sanırım bu arada supurge camasır mak. sac kurutma makıne sesıde ıyı gelıyo gaz lı ozellıkle kolikli cocuklara aklında bulunsun

herkeze iyi akşamlar. doğum yapan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyütsünler.
kızlar sütüm azaldı benim ne yapsam artar bana lütfen yardım edin. stresin sütü bu kadar etkiliyeceğini tahmin etmezdim

kızlar az önce aradım yozservet arkadaşımızı ,hala doğumdan çıkmamış ,normal doğun için sancılarının artmasını beklemek istemiş ,eşi 1 saat içinde doğum olcakmış dediii...Allah yardımcısı olsun ,1 avazda kurtarsın inşallahh...

canım bol su ıc bebegını op kokla benım bıldıgım bu ıkısı yeterlı umarım artar sutun

canım bulgur pilavı ,mercimek çorbası ,humana stil teaa,tahin helvası ,ve ayva yaprağı çayı ,rezene çayı ve bol bol su tüketmek artırıyo ,ama kişiden kişiye farkedebilir ...dene bakalım bunları inşallah işe yarar.

canım nida benden daha çok hakediyor kupayı kendi kupamıda ona veriyorum

ya sabahtan beri tarifine birebir uygun bütün hissettiklerim ağrılarım vs.. özellikle toplanmalar çok çok fazla ama daha önce 2 kere doğurur gibi yapıp doğurmadığımdan doğuranakadar ağzımı açmıycam yalancı çobana döndü benim hikayem duş aldım şimdi iyi geldi uzanıyorum

ayyyyyyyyyyyyyyy Allah yardımcısı olsun ya derman kalmamıştır kızda sabahran beri Allahım güç kuvvet versin

kipra,nejla,mavi patikler teşekkürler kızlar.hakkımızda hayırlsıı olsun inş.
ayrıca mavi patiklerim maşallah kocaman oğluşuna Allah gönlüne göre sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin inş.

stres çok etkiliyomuş dimi ben inş. rahat olurum ya.genelde çabuk sinirlenirim herşeyi kafama takarım da.inş. sütün artar canım minişin doyar çok çok.ben de bulgur pilavı komposto dere otu yemiş arttırıyo diye biliyorum bide bol su.

Allah sağlıklı ve çabucak doğum yapmasını nasip etsin inş.

Son düzenleme:
mavipatiklercim maşallah oğluşuna doktorun 18 inde çağırınca ben heyecanlandım aramızda bir gün varya ben soranlara 3 hafta var diyorum senin doktora göre 2 haftamız var o zaman:18:

amın canım ınsallah rabbım gonlumuzegore versın
mavipatiklercim maşallah oğluşuna doktorun 18 inde çağırınca ben heyecanlandım aramızda bir gün varya ben soranlara 3 hafta var diyorum senin doktora göre 2 haftamız var o zaman:18:

evet hayatım benımkı sureklı bı dogurtma hevesınde benı hem erken dogarmı dıyınce bılmem dıyo sonrada boyle tarıh verıyo :) bu cumartesı deıl dıger cumartesı randevumuz bakalım ne dıycek tırsyorumda yarın gel dogur dermı der bızım kı
of dayanamayo cıps kola faslını gectım ben hurremı ızlerken ne yıycem sımdı sevıdıgım bı dızı olunca bıseyler yıyesım gelıyo hep :125::131::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…