amın canım ınsallah rabbım gonlumuzegore versın
evet hayatım benımkı sureklı bı dogurtma hevesınde benıhem erken dogarmı dıyınce bılmem dıyo sonrada boyle tarıh verıyo :) bu cumartesı deıl dıger cumartesı randevumuz bakalım ne dıycek tırsyorumda yarın gel dogur dermı der bızım kı
of dayanamayo cıps kola faslını gectım ben hurremı ızlerken ne yıycem sımdı sevıdıgım bı dızı olunca bıseyler yıyesım gelıyo hep:125::131::130:
malt içeceği denedin mi??su rezene çayıda çok iyi geliomuş..herkeze iyi akşamlar. doğum yapan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyütsünler.
kızlar sütüm azaldı benim ne yapsam artar bana lütfen yardım edin. stresin sütü bu kadar etkiliyeceğini tahmin etmezdim
off allahım güç kuvvet versin yaa..kızlar az önce aradım yozservet arkadaşımızı ,hala doğumdan çıkmamış ,normal doğun için sancılarının artmasını beklemek istemiş ,eşi 1 saat içinde doğum olcakmış dediii...Allah yardımcısı olsun ,1 avazda kurtarsın inşallahh...
deneyimli bacılarım :)
şeyimin kemiklerinin balyozla kırılmış kadar ağrımasının sebebi kızın koca kafası mıdır? Yoksa doğum işareti midir?
Ben bilemedim şu doğum sancısı ne menem bişi :)
hadı bakalım salı gunu ne dıycek doktor merakla beklıyorum bende senı :))) heycanlandıralım bırbırımızı barı malum ayın en sonunda dogurucaz bız herkes dogurmus olucak barı oyle avunalımbenide heveslendirdibenim randevumda salı bakalım bize ne diycek doktorumuz
meyve ye meyveeeeeeeeeeeeee
Tmm kasilmasini takip edeyim bakayim ne sıklıkta oluyor
deneyimli bacılarım :)
şeyimin kemiklerinin balyozla kırılmış kadar ağrımasının sebebi kızın koca kafası mıdır? Yoksa doğum işareti midir?
Ben bilemedim şu doğum sancısı ne menem bişi :)
hadı bakalım salı gunu ne dıycek doktor merakla beklıyorum bende senı :))) heycanlandıralım bırbırımızı barı malum ayın en sonunda dogurucaz bız herkes dogurmus olucak barı oyle avunalım
meyve canım cekmedı ne yesem derken dızıyı gecıyorum
bu arada vıledaya yenı uc alcaktım kararsız kaldım alamadım yenı bı ucu var yada ben yenı gordum mırofıberlı dıo kullanan varmı orgulu gıbı bısey
b ahsettıgım vıleda ucunun lınkı
SüperMocio Pamuk + Mikrofiber
kullanan varmı acaba dahamı ıyı bu
bu arada sıze lınk verıyım dıye vıledanın sıtesıne gırdım ya yenı bısey ogrendım vıleda ucları makınede yıkanabılıyormus sevındım buna temızlık bezlerıyle aarım 30 dk programa mısgıbı cıkar
canım nida benden daha çok hakediyor kupayı kendi kupamıda ona veriyorum
bakalım ya nasıp nezaman dogurucaz salıy az kaldı ılk senden haber gelcek benımdaha cok var kont. hayırlısıbende seni merakla takip ediyorum bebiklerimiz kiloları aynı hemen hemen bakalım önce hangimiz doğurcak
vileda konusuna gelince ilgim ve bilgim dışında canım
yahu ne alem kızsın senemcim ya
doğuranlar arasında benden çok uğrayan bilem yookkk
bakalım ya nasıp nezaman dogurucaz salıy az kaldı ılk senden haber gelcek benımdaha cok var kont. hayırlısı
:)))))
ben tv ızlıyorumbu arada gelırım reklam olsun gorusuruz kıslar
doğuranlar arasında benden çok uğrayan bilem yookkk
anaaam ne güzel olurdu yaaaa....bende akşam yemeği yiyemedim ,karnım guruldamaya başladı şimdii..ee orayada yetişemem ,şimdilik makarnayla yetineyi barii...sarmısaklı yoğurt ve kıymalı sosla süpper olurraynen tatlım kupalar kurban olsun sana
haydi çay koydum gel yaptğım hamurişide şahane olmuş söylemesi ayıptır yerik
Sen elvine bakıcı felan mı tuttun da buralarda geziyosun bakıyım
Bende sürekli uğruyom emme geçmiş okumaktan imanım gevriyo yazmaya vakit kalmıyo
evet canım enbırıncı sensındoğuranlar arasında benden çok uğrayan bilem yookkk
37+3 olcaz o zaman heralde artık bişi söyler doğuma dair :97:
amannn ya gene çok doğurasım var bu akşamda
anaaam ne güzel olurdu yaaaa....bende akşam yemeği yiyemedim ,karnım guruldamaya başladı şimdii..ee orayada yetişemem ,şimdilik makarnayla yetineyi barii...sarmısaklı yoğurt ve kıymalı sosla süpper olurr
canım ben pek maharetliyim her yere yetişiyorum ,boş zamanlarımdada doğurmayan arkadaşları arayıp hal hatır ediyorummm
sen o boş vakitlerinde geçmiş okuyupda bana doğuranları bildirsen ya ne güzel olur Listeye eklenicek 23 tane taze anne varcanım ben pek maharetliyim her yere yetişiyorum ,boş zamanlarımdada doğurmayan arkadaşları arayıp hal hatır ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?