2011 Ekim Anneleri

benide heveslendirdi benim randevumda salı bakalım bize ne diycek doktorumuz
meyve ye meyveeeeeeeeeeeeee

deneyimli bacılarım :)
şeyimin kemiklerinin balyozla kırılmış kadar ağrımasının sebebi kızın koca kafası mıdır? Yoksa doğum işareti midir?
Ben bilemedim şu doğum sancısı ne menem bişi :)

canım sen neye karar verdin peki suni sancımı sezaryenmi?of yarına kadar karar vermem lazım.[/QUOTE]
kararsızım açıkçası benimde 6 gün bekliycek dr 4 cm üstüyse açılmam suni sancı veririz dedi yani açılcak gibi duruyosa suni vercem dedi ama açılmıycak gibiysen direk sezeryan...ama suniye rağmen açılmada olmayabilir..bide suni sancıyla vüsuda acaip civa yüklenio ve civa vücuttan atılmayan bişey..sezeryandada anestezi alcaz ne bilim kafam karmançorman yani benimde..off..inş gerek kalmadan doğururz..
malt içeceği denedin mi??su rezene çayıda çok iyi geliomuş..
off allahım güç kuvvet versin yaa..

tarife ve benzetmeye bak ya
keşke bir fikrim olsada yazsam sana crafty cim :26:

benide heveslendirdi benim randevumda salı bakalım bize ne diycek doktorumuz
meyve ye meyveeeeeeeeeeeeee
hadı bakalım salı gunu ne dıycek doktor merakla beklıyorum bende senı :))) heycanlandıralım bırbırımızı barı malum ayın en sonunda dogurucaz bız herkes dogurmus olucak barı oyle avunalım
meyve canım cekmedı ne yesem derken dızıyı gecıyorum
bu arada vıledaya yenı uc alcaktım kararsız kaldım alamadım yenı bı ucu var yada ben yenı gordum mırofıberlı dıo kullanan varmı orgulu gıbı bısey

Tmm kasilmasini takip edeyim bakayim ne sıklıkta oluyor

canım naptın nasıl oldu sancıların.?

bence kafasıdır canım o bebişin nitekim benimkinin kafası kasığımı ezdi de ordan biliyorum

b ahsettıgım vıleda ucunun lınkı

SüperMocio Pamuk + Mikrofiber

kullanan varmı acaba dahamı ıyı bu
bu arada sıze lınk verıyım dıye vıledanın sıtesıne gırdım ya yenı bısey ogrendım vıleda ucları makınede yıkanabılıyormus sevındım buna temızlık bezlerıyle aarım 30 dk programa mısgıbı cıkar

bende seni merakla takip ediyorum bebiklerimiz kiloları aynı hemen hemen bakalım önce hangimiz doğurcak
vileda konusuna gelince ilgim ve bilgim dışında canım

yahu ne alem kızsın senemcim ya

bende seni merakla takip ediyorum bebiklerimiz kiloları aynı hemen hemen bakalım önce hangimiz doğurcak
vileda konusuna gelince ilgim ve bilgim dışında canım
bakalım ya nasıp nezaman dogurucaz salıy az kaldı ılk senden haber gelcek benımdaha cok var kont. hayırlısı

yahu ne alem kızsın senemcim ya

:)))))

ben tv ızlıyorumbu arada gelırım reklam olsun gorusuruz kıslar

bakalım ya nasıp nezaman dogurucaz salıy az kaldı ılk senden haber gelcek benımdaha cok var kont. hayırlısı

:)))))

ben tv ızlıyorumbu arada gelırım reklam olsun gorusuruz kıslar

37+3 olcaz o zaman heralde artık bişi söyler doğuma dair :97:
amannn ya gene çok doğurasım var bu akşamda

aynen tatlım kupalar kurban olsun sana
haydi çay koydum gel yaptğım hamurişide şahane olmuş söylemesi ayıptır yerik
anaaam ne güzel olurdu yaaaa....bende akşam yemeği yiyemedim ,karnım guruldamaya başladı şimdii..ee orayada yetişemem ,şimdilik makarnayla yetineyi barii...sarmısaklı yoğurt ve kıymalı sosla süpper olurr

Sen elvine bakıcı felan mı tuttun da buralarda geziyosun bakıyım
Bende sürekli uğruyom emme geçmiş okumaktan imanım gevriyo yazmaya vakit kalmıyo

canım ben pek maharetliyim her yere yetişiyorum ,boş zamanlarımdada doğurmayan arkadaşları arayıp hal hatır ediyorummm

doğuranlar arasında benden çok uğrayan bilem yookkk
evet canım enbırıncı sensın
37+3 olcaz o zaman heralde artık bişi söyler doğuma dair :97:
amannn ya gene çok doğurasım var bu akşamda

ınsallah soyler canım ya benım yarın dogursım var bugun dızımı ızlıyım uykumu alıyım yarın oglan yokken ıslerı yapıyım ev temız zatı oyle toz moz sonrada dogurayım temızınden ısler yolundayken
neyse kızlar ben kacar reklam bıtmıstır sanırım uyurum tv karsısında uykum geldı yoruldum bugun yarın gorusuruz ıyı geceler hepınıze

her işe yetişemiyosun demekki
niye gurulduyo o karın hemen doyur kendini elvinime süt lazım
dün neye uğredışımı şaşırdım zaten "ben doğuruyorum" diyince ulan dedim kaç tane doğuruyo bu kız bizim balık gibi 28 günde 1

Pazartesi günü istanbula gittik ben bi heves hediyem geldimi acaba kapıda kesin kağıt vardır kargodan gider teslim alırım hemen dedim. Evin kapısına geldim baktım kağıt bırakmış ptt çok sevindim hemen aldım kağıdı içeri geçtik felan ben tabi kağıdın üstünde ne yazıyo diye hiç okumuyorum bi okudum
Trafik denetleme müdürlüğünden ihbarname gelmiş Hediyem trafik cezasımıydı acaba :26:
Bu arada bende hediyemi yolladım muhtemelen bugün teslim etmişlerdir daha doğrusu edememişlerdir çünkü hediye yolladığımız talihli bugün evde değil Aldığım şeyde çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…