ya sabahtan beri tarifine birebir uygun bütün hissettiklerim ağrılarım vs.. özellikle toplanmalar çok çok fazla ama daha önce 2 kere doğurur gibi yapıp doğurmadığımdan doğuranakadar ağzımı açmıycam yalancı çobana döndü benim hikayemduş aldım şimdi iyi geldi uzanıyorum
canım naptın nasıl oldu sancıların.?
aynen tatlım kupalar kurban olsun sana
haydi çay koydum gel yaptğım hamurişide şahane olmuş söylemesi ayıptır yerik
neydiii hamurişi dediğinnnnnnnnn:84::84:
Benimki de dua alip uzaninca hafifledi biraz, seyy bir de orta boy pizza yiyinceCanim bu arada fotografiniz harika bayildim cok güzel yakalamis esin
Kasiliyor yine arada ama düzenli degil, uzaninca da baya hafifledi, bugün evi temizleyeyim demistim biraz sanirim fazla egilip dogruldum, ondan oldu galiba. Haftaya abla gelecek aslinda tüm evi bitirecek ama bu hafta yetismedi diye ben biraz yapayim demistim, keske yapmasaydim. Hanimlar bos verin ev dursun öylece ya sonrasi daha kötü oluyor, sagligimiz daha önemli su asamada...
hihihihi:)) ne biliim hamileler topiğinden tanışan 2 kişi telefon görüşmesinde ilk ne derrher işe yetişemiyosun demekki
niye gurulduyo o karın hemen doyur kendini elvinime süt lazım
dün neye uğredışımı şaşırdım zaten "ben doğuruyorum" diyince ulan dedim kaç tane doğuruyo bu kızbizim balık gibi 28 günde 1
ayy yok ben almıyımsen o boş vakitlerinde geçmiş okuyupda bana doğuranları bildirsen ya ne güzel olur Listeye eklenicek 23 tane taze anne var
hihihihi:)) ne biliim hamileler topiğinden tanışan 2 kişi telefon görüşmesinde ilk ne derrbu arada canomu aradığımda ilk söylediği şeyde ben doğurdumdu..ama nasıl sakin böyle kedi gibi bi sesle söyledi şok olduum kız dedim bu neee..daha bi aşkla şevkle söylemeliydin hiç yakıştıramadım dedim ..meğersem açmış yawrum ..ondan herhall
ayy yok ben almıyımşurda konu sahibine sansee yazdırırsan belkimm hihihi koltuğuna gözmü koydum neee
Yemezlerr
sen söylemesen de benim canım çektiki adını bile bilmediğim şeyden :26: nasıl oldu deme bilmiyorum.:44::44::44:
hımmm bak buda iyiymiş..bidaha aradığımdada öyle diyimYemezlerr
deli o zaman be doğurdum yerine doğurdun mü diye sorsana
Yazık canom a munusunu sahneye hazırlarken kendini doyurmayı unuttu zaar
günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
Aşkolsun,halıları ser ve dinlenme moduna geç lütfen
arka arkaya iş yapmayın kuzum sen yoruldukça bebeğin hareketleri azalır
senin yiyip,içip soluna yatacağın günler
akşam eşin gelince ona rica edeceksin,doğumdan sonrada kendin yapacaksın
yorma kendinii
kızlar...bu benım ıkıncı evlılıgım bılenınız bılır..ılkı 2.5 ay surdu..ne yemedıgım dayak kaldı ne agzımın yuzumun patlamadıgı ne sabah 5 lerde kapı onune konmadıgım..nelerr nelerr...bosanmak ıcın bı basıma 3 yıl ugrastım kımsesız kaldım sahıp cıkmadılar..adlıye kolıdorlarında onun ellerı benım yakamda benden bosanmıcaksın dıye darp ederken benı ellerın adamları geldıde aldı elındenn..cunku yoklardı..ustune babam bırde senın gecen haftalarda mahkemen vardı n oldu dıyo sordu o kadar ılgılı..n olcak ölsem haberınmı olur...babama takılmıyorum bıle..annemın ben 2. evlılıgımı yapana kadar yaptıkları herseyı solda sıfır bıraktı..
evde yedıgım zeytıne kadar saydı yeme dedı..cok yıyosun dedı(48 kılolara dusmustum sureklı hastaydım aylarcaaa gecmedı..doktorlara yalvardım nıye ıyılesemıyorum ben ne var bende dedım..sinir sıstemın cokmus en agır ılaclara bıle vucudun tepkı vermıyor dedılerr)defalarca kere sana tahammul edemıyorum deyıp evden kovdu..nıye bılıyomusun (her ay aldıgım 150 lıra nafakayı vermeyıp harc paramı yatırıyorum dıye)ona bıle goz dıktı..bılezıklerımı benden habersız bozdurdular..sırtıma bı kaban alabılmek ıcın bılezık bozdurdu annem neymıs 100 200 lırası yokmus bana harcayacak..yok cok uyuyosun,yok nıye sabaha kadar ısık acık,yok bu peynır nıye bu kadar cabuk bıtıyo,yok nıye bu kadar cok camasır cıkarıyosun bıktım senın camasırını yıkamaktan ,defol gıt..ustume kuma mı geldın..kocam sana mı yedırecek banamı?camın onune oturma bana laf mı getırceksın..sen artık dulsun kendıne sahıp cık..ben basım onumde adlıyeye gıderken komsular anneme demıs..meltem sut kadar temızdır ona soyle basını onuınden kaldırsın ..eller bunu derken annem bana kan kusturdu..yemın edıyorum gecelerı kan kusardım acımdan ..
aklınıza hayalınıze gelmeyecek oyle seylerkı dahada anlatsam ınanmazsınız onun benım annem olduguna..ablalrımda kaldım aylarca,ılahıyatta okuyodum derslere verdım kendımı,,sohbetlere ..mıllet parmakla gosterırken boyle evladın var dıye annem benı kotuluyodu orda burda..
ve bunları nıye yapmıs bılıyomusunuz..duyun da ınanmayın..ben ona bosanarak acı cektırmısımonun bu cıleyı cekmesıne ben sebep olmusum..sorumlu benmısım...o yuzden bana dusman oldu..nafakayı verırsem guler yuzlu melek ama harc parası ıcın 3 ay kadar bırıktırmem gerekıyor donem donem ..vayy o zaman benım halımeee..dunyalar zından bana..
sımdı dıyosunuzkı onu gonder..ne deyım kızlar nasıl gonderıyım..ben agzımı actıgım anda evlatlıktan reddeder benı..oyledır kendılerı..herkese agzına gelenı der ama lafın zerresını kaldıramaz..bende vıcdan azabından cok gecmeden ölür gıderım heraldeee..
erken gelmedı aslında dr dedıgıne gore dogum yakın bıletını aylar once kestı esım o gun bugunu bılemıyorkı ınsan..kızların cogu erken dogum yaptı,benım olmayacagım bellı degıldı..bılmıyorum ozur dılerımmm..sabah sabah basınızı agrıttım..kımsem yok esımden baska..rabbım onu cektıgım ımtıhanların keffaretı olarak vermıs bana..dun sarıldım ne yaptım allahım dedım ben bu adamı hak etmek ıcın ne yaptım..aglıcak yazık..ben atesten yanıyorum annem yatıyor kalkıp bakmıyor bana..tv ızlıyor falan gecenın o saatı..esım elınde sırke ılac bıtkı cayı basımda beklıyor...
esım dıyor dun gece askım keske annem gelebılseydı o sana zevkle bakardı..senın ısıne baktıkcada mutlu olurdu ben gelınıme yardım edıyorum dıye dedı..gercekten oyledır kaynanam allah razı olsun ama yok ıste yokk..
cok ozur dılerım dayanamadım..ınsaallah gecer hıc ummasamdaaa..
kızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
korkma canım bana bakan beni kontrol eden dr değil aptal bir ebeydi onun için kabusum oldutuğbacım geçmiş olsun, yarın benimde çatı kontrolüm var korktum valla ama mecbur bakacak dr.:18::18: çok dikkat et kendine yat dinlen bol bol, rabbim kolay bir doğumla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
sağol canımmtubikim çok geçmiş olsun canımsende Allah a emanet ol canım dikkat et kendinede kızımızada
kızlar merhaba hepinize.biz geldik kontrolden.kızım başını çekmemiş kasığımdan kilosu da artmış tabi.
kısacası 11 ekimde spinal sezeryan olacağım.gerginim biraz.şaşkınım günler nasıl geçcek bakalım.Allah sağsalim doğurmamızı nasip etsin.çatı muayenesini de yaptı doktorum her ihtimale karşı.ve çok canım yandı.herşeyde bi hayır var demekki belki de yapamıcakmışım ben zaten normal doğumu hem bebek kilolu hem o acı bilmiyorum çok zor olurdu.3900 olmuş kızım da.usg ölçümleri şaşsa bile 3 buçuğun üstünde doğar mutlaka dedi doktorsağlıklı olsun da.
yani böyle 11 ekimde sabah 8 buçukta tanışşcaz inşallah kızımızla.
[/QUOTE]canım geçmiş olsun yaa senin bu böbrek bi rahat bırakmadı seni..inş sorunsuz olur herşeyin bidaha böle bişe yaşamazsın..
teşekkürler canım hayırlısıyla bir alayımda kucağıma başka bişey istemiyorum yaşayacağım kadarını yaşadım zaten doydum acıya anlayacağın hamd olsun bunada ne diyelimtubiş geçmiş olsun canım hayırlısıyla prensesini kucağına alsaydın sende tüm acılarını unutucaksın inş.umarım böbrek ağrında en kısa zamnada geçer canım.
kızlar iyi geceler . hemen geçmişe daldım ben :))
ya kızlar bugün karnıbahar yaparken dibi tuttu ve kokusu çıkmıyo evden hala iğrenç kokuyo. nasıl çıkar bu koku yardım edin midem bulanıyo artık kokudan((
evi cereyan yaptır desem hasta olabilrsinallah korusun ,kahve yakmayı denesen şunu bunu yap desem kokular birbirine karışabilir yattığın odanın kapısı kapalı olsada tek bir pencereyi açsan sabaha kadar çekilse koku tabi cam açık kalacaksa güvenlik tedbirinide unutmamak lazımkızlar iyi geceler . hemen geçmişe daldım ben :))
ya kızlar bugün karnıbahar yaparken dibi tuttu ve kokusu çıkmıyo evden hala iğrenç kokuyo. nasıl çıkar bu koku yardım edin midem bulanıyo artık kokudan((
canımm çok teşekkürler inşallah dilediğin gibi bundna sonrası sorunsuz olurmaşallah bebeğine canım hakkınızda hangisi hayırlısıyla kararında o yönde olur inşallah allah yardımcın olsun
korkma canım bana bakan beni kontrol eden dr değil aptal bir ebeydi onun için kabusum oldu
sağol canımmben dikkatettikçe sıkıntılar eksik olmuyor burda yazmıyorum ama oldukça zor bi gebelik tecrübesi oldu benim için artık bundan sonra tek dileğim onu sağlıklı bi şekilde kucağıma almak
maşşallah kuzuyaa hayırlı bir doğum olsun inşallah haydi başlat geri sayımı
allah yardımcısı olsun inş sağlıkla alır bebişi...
canomla konuştum gelmiş oğluşu dünyaya..çok tatlıı diooağrısı varmış sadece burcunun onun dışında herşey yolundaymış..sütü geliomuş ama göğüs ucu sıkıntısı varmış silikon meme ucuyla biraz emzirmiş..sesi çok ii geliodu ama..ayy allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı...çok acaip mutlu oldum yaaa...
ayy yapmayıver yiter kız temizlikten accık durul bişe olmaz...bu arada bizde yakmaya başladılar kaloriferleri..merkezi sistem bizimki..akşamları çok soğuk oluo ama ankara..haklılarda yakmakta valla..
Filiz bende börek atçaktım ama eşim yapma deid sadece sarma yapıcam dilim börekten sipariş vercez bide kuru pasta alıcaz tamam işte dedi. Bende rahatladım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?