2011 Ekim Anneleri

Size iyi geceler kızım uyurken bende yatsam iyi olucak sabah erkenden kalkıcam duamız var yarın 40ımız çıkmadı ama okutalım dedik İstanbulda çağırıcak pek kimsemiz yok burda komşumuz çok onun için 40ı bekleyemiycez
Kızıma bide elbise aldım mevlüt elbisesi çok güzel yarın akşam resimlerimizi eklerim

Benimki de dua alip uzaninca hafifledi biraz, seyy bir de orta boy pizza yiyince Canim bu arada fotografiniz harika bayildim cok güzel yakalamis esin

canım naptın nasıl oldu sancıların.?

Kasiliyor yine arada ama düzenli degil, uzaninca da baya hafifledi, bugün evi temizleyeyim demistim biraz sanirim fazla egilip dogruldum, ondan oldu galiba. Haftaya abla gelecek aslinda tüm evi bitirecek ama bu hafta yetismedi diye ben biraz yapayim demistim, keske yapmasaydim. Hanimlar bos verin ev dursun öylece ya sonrasi daha kötü oluyor, sagligimiz daha önemli su asamada...

Oh oh iyi olmana sevindim afiyet bal seker süt olsun canım
Ayrıca teşekkür ederiz :79:

hihihihi:)) ne biliim hamileler topiğinden tanışan 2 kişi telefon görüşmesinde ilk ne derr bu arada canomu aradığımda ilk söylediği şeyde ben doğurdumdu..ama nasıl sakin böyle kedi gibi bi sesle söyledi şok olduumkız dedim bu neee..daha bi aşkla şevkle söylemeliydin hiç yakıştıramadım dedim ..meğersem açmış yawrum ..ondan herhall
sen o boş vakitlerinde geçmiş okuyupda bana doğuranları bildirsen ya ne güzel olur Listeye eklenicek 23 tane taze anne var
ayy yok ben almıyım şurda konu sahibine sansee yazdırırsan belkimmhihihi koltuğuna gözmü koydum neee

Yemezlerr

deli o zaman be doğurdum yerine doğurdun mü diye sorsana
Yazık canom a munusunu sahneye hazırlarken kendini doyurmayı unuttu zaar

Yemezlerr

deli o zaman be doğurdum yerine doğurdun mü diye sorsana
Yazık canom a munusunu sahneye hazırlarken kendini doyurmayı unuttu zaar
hımmm bak buda iyiymiş..bidaha aradığımdada öyle diyimama yani oda çok gerçekçi olur ,benim sorum daha çok edici değilmii

kızz herkes ben gibi öngörülümüki doğumdan 2 saat önce içli köfte hüpletsin bu arada bilgin olsun anesteziden uyanınca bi süre yemek vermiyolar ondan aç kalmış yawruum ...ben olsam tıkardım ağsına köfteleri

Eda'cım doğurmadım henüz bebekim göbüşümde akşam kayınvalidemlere gittik kayınpeder yurtdışına gidiyor onu yolculamaya ondan evde değildim

Bakalım her gün yeni bir umut belki yarın gelir haylaz sıpam

hadi Allah yardımcısı olsun . gerçi doğurmuştur şimdiye kadar :))

canım tşk ederim. evim çok kötü durumdaydı bugün bi güzel temizledim bi daha eşimle serdik halıları iyi oldu mis. bi banyo lavabo kaldı detaylı onu da yarın yapacam inş. sonra rahatım. market alışverişimizi de yaptık akşam. kıyma falan aldık ne olur ne olmaz fazladan aldım attım buzluğa doğumdan sonra uğraşmim diye.
haklısın canım bebeğimi çok yordum kaç gündür. garibime zorla kilo aldırmıştım o da gidecek Allah muhafaza.
artık uzatır ayaklarımı keyfime bakarım inş.

ay irem Allah yardımcın olsun ne denir. anne ama.... zor çok zor yaşadıkların eşin mükafatın olmuş ona dört elle sarıl

kızlar iyi geceler . hemen geçmişe daldım ben :))
ya kızlar bugün karnıbahar yaparken dibi tuttu ve kokusu çıkmıyo evden hala iğrenç kokuyo. nasıl çıkar bu koku yardım edin midem bulanıyo artık kokudan ((

maşallah bebeğine canım hakkınızda hangisi hayırlısıyla kararında o yönde olur inşallah allah yardımcın olsun

korkma canım bana bakan beni kontrol eden dr değil aptal bir ebeydi onun için kabusum oldu

tubikim çok geçmiş olsun canım sende Allah a emanet ol canım dikkat et kendinede kızımızada
sağol canımm ben dikkatettikçe sıkıntılar eksik olmuyor burda yazmıyorum ama oldukça zor bi gebelik tecrübesi oldu benim için artık bundan sonra tek dileğim onu sağlıklı bi şekilde kucağıma almak

maşşallah kuzuyaa hayırlı bir doğum olsun inşallah haydi başlat geri sayımı

canım geçmiş olsun yaa senin bu böbrek bi rahat bırakmadı seni..inş sorunsuz olur herşeyin bidaha böle bişe yaşamazsın..
[/QUOTE]
canımm çok teşekkürler inşallah dilediğin gibi bundna sonrası sorunsuz olur

tubiş geçmiş olsun canım hayırlısıyla prensesini kucağına alsaydın sende tüm acılarını unutucaksın inş.umarım böbrek ağrında en kısa zamnada geçer canım.
teşekkürler canım hayırlısıyla bir alayımda kucağıma başka bişey istemiyorum yaşayacağım kadarını yaşadım zaten doydum acıya anlayacağın hamd olsun bunada ne diyelim

evi cereyan yaptır desem hasta olabilrsinallah korusun ,kahve yakmayı denesen şunu bunu yap desem kokular birbirine karışabilir yattığın odanın kapısı kapalı olsada tek bir pencereyi açsan sabaha kadar çekilse koku tabi cam açık kalacaksa güvenlik tedbirinide unutmamak lazım

canımm çok teşekkürler inşallah dilediğin gibi bundna sonrası sorunsuz olur

teşekkürler canım hayırlısıyla bir alayımda kucağıma başka bişey istemiyorum yaşayacağım kadarını yaşadım zaten doydum acıya anlayacağın hamd olsun bunada ne diyelim[/QUOTE]

saol tuğbacım evet başladık bakalım geri saymaya:26:

heyecanla ümitle yarını bekliyodum sabah doktor randevum vardı saat 20 30 da arayıp randevunuz iptal edilmiştir demesinlermi sinir bastı valla doktor il dışınaçıkmış zaten hala bi doktor bulamadım gözü karalık yapıcam bebeğimide kendimide allaha emanet edip bilmediğim, sadece adını duyduğum bi doktora gidicem cuma günü herşeyin hayırlısını diledikçe dibe vuruyorum sıkıldım ben artık

oh maş. canom da doğurdu bi de ben doğursam artıkkkk

ayy yapmayıver yiter kız temizlikten accık durul bişe olmaz... bu arada bizde yakmaya başladılar kaloriferleri..merkezi sistem bizimki..akşamları çok soğuk oluo ama ankara..haklılarda yakmakta valla..

ya ben de çok üşüyorum geceleri böyle giderse yakarlar inş. yoksa bebeğim hasta olur benim

Filiz bende börek atçaktım ama eşim yapma deid sadece sarma yapıcam dilim börekten sipariş vercez bide kuru pasta alıcaz tamam işte dedi. Bende rahatladım valla..

canım benim misafirler aynı gün gelse menün güzel de her gün biri çıkar gelir kuru pasta börek sürekli bilmiyorum ki ...
aslında bugün yengemle konuştuk da kimseyi kabul etme diyo biz zaten akika kurbanı kesecez inş. bayramdan sonra. o zaman pilav üstü kavurmaydı tatlıydı içeçcek salata falan mevlüd şeklinde yani yap herkesi çağır bi kere de gelsinler dedi ama maalesef eşimin ailesi öyle insanlar değil. hem ona gelirler hem de sonra tek tek arayıp gelirler :)) iki defa uğraşamam ben onlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…