kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
Yaa ama siz ne söylerseniz ben o gün onu yapiyorum. Mesela bugün biri ayakkabi dolabini temizleyecegim yazmis, aklima düstü az sonra toz alip ayakkabi dolabina girisecegim. Gecenlerde de sizin yüzünüzden egile egile buzdolabi sildim zatenBi de börek yapmayim bugün artik ama yaa :125: Hep gaza getiriyorsunuz beni :118:
kızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
kızlar merhaba hepinize.biz geldik kontrolden.kızım başını çekmemiş kasığımdan kilosu da artmış tabi.
kısacası 11 ekimde spinal sezeryan olacağım.gerginim biraz.şaşkınım günler nasıl geçcek bakalım.Allah sağsalim doğurmamızı nasip etsin.çatı muayenesini de yaptı doktorum her ihtimale karşı.ve çok canım yandı.herşeyde bi hayır var demekki belki de yapamıcakmışım ben zaten normal doğumu hem bebek kilolu hem o acı bilmiyorum çok zor olurdu.3900 olmuş kızım da.usg ölçümleri şaşsa bile 3 buçuğun üstünde doğar mutlaka dedi doktorsağlıklı olsun da.
yani böyle 11 ekimde sabah 8 buçukta tanışşcaz inşallah kızımızla..
Filiz kız kışlıkları soktun kafama, sular akmayınca bende giriştim çamaşırlara belim koptu ama bitti sağol aradan işim çıktı :))
Allah analı babalı büyütsün inş.
bu arada EDA cım bütün aileni tanıyoruz artık :)))) istanbula gelince sizi sokakta görsem tanırım herhalde :))
hehehehe yap yap temizlik imandandır. ben de yarın temizlerim
hadi hayırlısı şafak 5 :))
bugün amma heveslendirmişim sizi iş konusunda afferin bana sineme asistan olabilirm belki :))
ben daha yapmadım söylediklerimi yani kışlıklar ve ayakkabı dolabım duruyor planlarımı çaldınız telif hakkı isterim :))
ya bu arada ben mikrodalga alayım diyorum şimdiye kadar almadım zararlı diye ne dersiniz kızlar bu konu hakkında sağlam delilleri olan var mı??
bizler yakmaya başladık son 1 haftadır biz dayanamıyoruz bebeler nasıl dayansın yakarlar inşallah olmadı annesi bulur bi çözüm elektrikli soba filan yanana kadar onlarla idare edersin canım ..bebeğini yerim senin
15 dakika arayla 4 sancıkizlar 4 oldu sanci geliyo bana 15 dk arayla son 2 si siddetliydi bekliyorum simdi devami gelirmi acaba:26:haydi hayırlı olsun canım allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah bi ıkınmada inşallahh
ben de heycaanlandım şimdi 18 imi? ben 22 falan istemeyi düşünüyorum cmt olsun diye bakalım kısmetmavipatiklercim maşallah oğluşunadoktorun 18 inde çağırınca ben heyecanlandım aramızda bir gün varya ben soranlara 3 hafta var diyorum senin doktora göre 2 haftamız var o zaman :18:
canım günün belli olmuş hadi bakalım artık net geri sayım başladı. vallahi ekim sonu anneleri bizdik ama sona hiç kimse kalmayacak bu gidişle,benim randevum da cmt. gün belli olacak bakalım hayırlısı:)hadı bakalım salı gunu ne dıycek doktor merakla beklıyorum bende senı :))) heycanlandıralım bırbırımızı barı malum ayın en sonunda dogurucaz bız herkes dogurmus olucak barı oyle avunalım
meyve canım cekmedı ne yesem derken dızıyı gecıyorum
bu arada vıledaya yenı uc alcaktım kararsız kaldım alamadım yenı bı ucu var yada ben yenı gordum mırofıberlı dıo kullanan varmı orgulu gıbı bısey
gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam
gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam
gözün aydın canım..allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..
bu arada günaydın herkeze...ben hala doğuramadım
hayırlı ugurlu olsun melegın canımrabbım analı babalı buyutsun darısı basımıza
herkese gunaydınnn
dun gece saga don sola don hıc uyuyamadım sabaha karsı daldım allahan oglum annemdeydıde 9 da kalktım oglum geldı toz aldım mob yaptımmanyoyu mutfagı temızledım camasır attım aksam yemegını yaptım bı makınem var bosalcak bıde aksama utum baska ısım yok bugun belkı bı plan yaparız
doktora gıdenler guzel haberlerle donundoguranlar doguracaklar hayırlı haberlerbeklıyoruz sızden gecmıse baktım ama bı kısı dogurmus bakalım bugun ne olcak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?