2011 Ekim Anneleri

Allah analı babalı büyütsün inş.
bu arada EDA cım bütün aileni tanıyoruz artık :)))) istanbula gelince sizi sokakta görsem tanırım herhalde :))

hehehehe yap yap temizlik imandandır. ben de yarın temizlerim

hadi hayırlısı şafak 5 :))

Filiz kız kışlıkları soktun kafama, sular akmayınca bende giriştim çamaşırlara belim koptu ama bitti sağol aradan işim çıktı :))

bugün amma heveslendirmişim sizi iş konusunda afferin bana sineme asistan olabilirm belki :))
ben daha yapmadım söylediklerimi yani kışlıklar ve ayakkabı dolabım duruyor planlarımı çaldınız telif hakkı isterim :))

ya bu arada ben mikrodalga alayım diyorum şimdiye kadar almadım zararlı diye ne dersiniz kızlar bu konu hakkında sağlam delilleri olan var mı??

evet şafak saycaz artık nası geçcekse:18:
buarada mikrodalgaya zararlı diyolar da etrafımızda herşey zararlı aslında kablosuz internet tltf vb.

kizlar 4 oldu sanci geliyo bana 15 dk arayla son 2 si siddetliydi bekliyorum simdi devami gelirmi acaba:26:

bu gece nobetlerı bu öksürük krızlerıııı ne zaman bıtecekkk..bende uyumak ıstıyorum artıkkk...esımın yanından kalktım yazık 1 haftadır ayakta gece gunduz bu gece barı uyusun..yarınn 10:30 da dr randevumuz var..hem tahlıl yaptırcam vucudumda herhangı brı enfeksıyon falan mı var dıye cuku atesım 1 haftadır ılac ıcınce dusuyo 2 saat sonra hızla yukselıyor..hem ılacc ıstıcem en kuvvetlı ve tesırlısınden hemde kızımı meak edıyorum..hareketlerı eskısı gıbı degıl..agırlastı bu donemde nomalmıs ama ınsan rahat edemıyor yınede..

hala ayaktayım,uyanıgım...esım aksam yatarken gunduz baya uyudun sımdı uyuyamassın demıstı bende hayır uykum var demıstım..gercekten de vardı..ınsan hastayken tum gun uyusa anlamıyor bısey,dınlenemıyor cunku..bana zorla mınoset ıcırdı atesım yıne 39 lara cıkmaya baslaynca rahat uyursun dıye..ama anlamadıgım sey hapı ıctıkten yarım saat sonra benden ınanılmaz ter fıskırıyor..ne yatak ne yastık ne ust bass hıc bısey kalmıyor..ben yok getırme sımdı uyuyum gece nasıl sa 3 gıbı uyandırır bu oksuruk benı dedımsede dınlemedı..bu arada benım öksurukte sıddetını artırınca kasıklarım resmen yırtıldı..

hapı ıctım 11 :30 gıbı gece 1:30 a kadar donuma kadar cıkardım..oyle bır terkı resmen su dokmus gıbı ustume..evde soguk..

sımdı de uykum gelmeye basladı..yorgunluk cokuyor..dogum hıkayelerını okudum uzun uzun..Allaha hamd olsun bu konuda serın kanlıyım korkmuyorum kı korkunun ecele faydası yok ..bıaz gercekcı davranmak lazım..herhangı br sıkıntı olmaksızın rabbım ne dılerse normal dogum surecınde yasayıp dogurmak nıyetındeyım..

sabah ezanıda okunmaya basladı..rabbım su ezanlar hurmetıne yar ve yardımcımız olsun..ınsanın kendını en kımsesız en garıp en tuhaf hıssettıgı andır heralde dogumhanede bır basına oyle durmak..

KIMSESIZ HIC KIMSE YOK,KIMSENIN VAR KIMSESI...

KIMSESIZ KALDIM YETİŞ,EYYY KIMSESIZLERR KIMSESI....

meltem kacarr yarın doktordan gelınce havadıslerı verırım ınsaallah..1 haftadır ac gezıyorum bebegımın kılo aldıgını sanmıyorum ama en azından muayenemızı olur kalbımızı ferahlatır gelırız evımızeee..gorusmek uzere selametleee..

kızlar herkese şimdiden günaydın:)
benim salı gecesinden beri belim karnım ve kasıklarımda ağrı var geçer diye bekledim ama çarşamba günü de devam etti ve bu gece hala beni ayakta tutuyo tabi eşimi de
sancılar giriyo 6 dk arayla bile girdiği oldu randevum cumaydı ama yarına alıcam herhalde kızlar bi yarım saatir sancılarım azaldı..
yalancı çoban gibi olmaktan da korkuyorum açıkçası:44:

günaydınnnn
mavipatiklercim maşallah oğluşuna doktorun 18 inde çağırınca ben heyecanlandım aramızda bir gün varya ben soranlara 3 hafta var diyorum senin doktora göre 2 haftamız var o zaman:18:
ben de heycaanlandım şimdi 18 imi? ben 22 falan istemeyi düşünüyorum cmt olsun diye bakalım kısmet

canım günün belli olmuş hadi bakalım artık net geri sayım başladı. vallahi ekim sonu anneleri bizdik ama sona hiç kimse kalmayacak bu gidişle,benim randevum da cmt. gün belli olacak bakalım hayırlısı:)

günaydınlar
babişimizi işe gönderdikden sonra uyku tutmadı gelip teyzoşlara bakalım dedikk
ayy hava ne kadar soğuyor sabaha karşı, valla üşümüşüm, hiç grip olma zamanı değil çok dikkat etmemiz lazım kendimize..

biz çok acıktık gidip bişiler atıştıralım,, öptük herkesleriii

Facebook grubuna giriyorum ama buraya ne zamandir ugramiyordum.. Nasilsiniz bakalim..

Bu siralar kendimi sismis bi balina gibi hissediyorum ki gercekten oyleyim.. heryerim sis, zaten kilo almis basini gitmis.. saldim cayira mevlam kayira..

Mide yanmalarindan dolayi gece 4 saat uyuyorum sonra uyku tutmuyor. Bol bol uyuyamiyorum yani

Doguracagim gunu iple cekiyorum

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam

Herkese günayydıınn.
Çok kötü bir gece geçirdim, bacağım huzursuzlandı yine başladı. sanırım çok kilo aldım, bacaklarım da isyan ediyor bu duruma. bi de dikkat ettim ne zaman yürüyüş yapsam o gece huzursuzlanıyor. hepi topu yarım saat 45 dk yürümüştüm ama gecesi kötü oldu. Bir de belim ve kasıklarım çok ağrıdı. çok şiddetli ağrım sızım olmuyor diye seviniyordum. hatta bir kez olacak, onda da koştur koştur doğum için gidicez diye hayal kuruyordum ama şuan kasık ağrısından duramıyorum :) planlanan şekilde olmuyor demek ki. pek çoğunuzdan küçük olduğumuz için, belirtileri geriden takip ediyorum. bundan sonra ben de sancılananlar kervanındayııımmm
Yeni doğanlarımız olmuş, yeğenlerimiz gelmiş. Gözünüz aydın kızlar, hepsini Allah bağışlasın. Vahide ve sümeyye'nin doğum hikayelerine bayıldım, ben de o şekilde doğum yapabilmek için her gün dua ediyorum :) Maşallah kızlar size. Gerçi ikinizin de ikinci bebikiydi galiba onun kolaylığı olmuştur.
Geç uyandım, kahvaltı yapayım şimdi. açlıktan bayılıcam. görüşürüz hepinize iyi bir gün olsun inş.

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam

gözün aydın canım..allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..

bu arada günaydın herkeze...ben hala doğuramadım

Canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun darisi tum hamilelerin basina..

Dogum hikayeni bekliyouz canim

Gözün ayydın gülşaaahhh :) Tebrik ederim. Mutlulukla, sağlıkla uzun ömürlü olsun Berkay'ın Dualar için teşekkür ederis. Tamam hikaye issteriiizzz. çok sevdim ben bu okumaları sağolun kızlar.

gözün aydın canım..allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..

bu arada günaydın herkeze...ben hala doğuramadım

Aamiinnn.

Senden ümidi kessek mi artık kübraaa :) Yapışık bebik ve annesi diye tıp literatürüne geçirsinler bir seni bir de zehra'yı Doğar doğar merak etmeyin. Doktorun ne diyor? Pislik yeme muhabbeti olmasın, enfeksiyon riski filan yok muymuş??

hayırlı ugurlu olsun melegın canım rabbım analı babalı buyutsun darısı basımıza
herkese gunaydınnn
dun gece saga don sola don hıc uyuyamadım sabaha karsı daldım allahan oglum annemdeydıde 9 da kalktım oglum geldı toz aldım mob yaptım manyoyu mutfagı temızledım camasır attım aksam yemegını yaptım bı makınem var bosalcak bıde aksama utum baska ısım yok bugun belkı bı plan yaparız
doktora gıdenler guzel haberlerle donun doguranlar doguracaklar hayırlı haberlerbeklıyoruz sızden gecmıse baktım ama bı kısı dogurmus bakalım bugun ne olcak hayırlısı

Sabahları şu mob yaptım yazısını görmeden afyonum patlamıyor

Benim kahvaltı yapmam lazım evde ekmek yok ve ben aşağı inip bakkaldan ekmek almaya üşeniyorum Bezgin Bekir'e bağladım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…