2011 Ekim Anneleri

Sabahları şu mob yaptım yazısını görmeden afyonum patlamıyor

Benim kahvaltı yapmam lazım evde ekmek yok ve ben aşağı inip bakkaldan ekmek almaya üşeniyorum Bezgin Bekir'e bağladım iyice

ISLERIMI ERKEN BITIRINCE COK MUTLU OLUYORUM GUNUN KALINI BENIM OLUYO
benımde ekmegım yok ama almaya usendıgımden corbam vardı ısıtıp ıctım bende cocula dısarı cıkmaya usenıyorum ıydır onu sonra kendın gıyın gı gelırken sga sola takılsın ondansa gunlerım hep ekmeksız gecer :))

Herkeslere günaydın oğlum ve benden :) uykusuz gecelerle devam ediyoruz ama şükürler olsun allaha doğumdan itibaren ne midem yandı ne bulandı ne kustum hiç geçmeyecek sandığım o illetten kurtuldum oğlum için kalkmak çok daha zevkli öperiz hepinizii

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam

Canım allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etwin inşallah adıyla yaşasın Berkay ın

hosgeldınız canım melegın kucagında artık ne mutlu sana :) darısı basımıza uykusuz geceler var bızı bekleyen :))
ben neden harflerı hep eksık yazıyorum anlamıyorum ya sınır oluyorum yarım yamalak umarım yazdıklarımı anlıyorsunuzdur :) benım pc dızustu malum ortda dokunmatık mause var sanırım elım oraya deymesın derken hep boyle oluyo bende masa ustu ıstıyorum artık

deniz tam sana cevap yazıyodum bende artık umudumu yitirdim die o sırada yoğun bi şekilde akıntım gelio gibi hissettim koştum tuvalete..kanlı gibi bi akıntı..ilk önce salaklaştım bu ne yaa oldum..sonra anladım ki nişan gelmiş bulunmakta hala az az gelio ama sancım yok..

Günaydın, şikayet etmekten bıktım ama gribim çok fena tekerrür etti, burnum, genzim diş etlerim sızlıyor, çok feci terliyorum oturduğum yerde bile. Ihlamur bal ve limona dayanıcam ama ıhlamur erkenmi doğurtuyodu?

Geçmişe bakamıcam çok fenayım yumulup yatıcam şimdi öptük sizi, yeni doğumlar varsa hayırlı olsun çok geçmiş olsun, doğuracak olanlar Allah yardımcınız olsun...

Ay çoooook sevindiiiimmm nişan geldiii Kübracımmm

canım cok gecıs olsun dınlen c vıtamını al bol bol bak mandalınada cıktı ıstırahat et rabbım sıfa versın

demek nısan geldı hadı hayırlısı sancında gelır ınsallah kısa surede sen gercı nısandan sonra 2 hafta surebılır sancı gelmesı vs denıyo ama senın gunun doldu aksama en gec gelır heralde sende bu arada son hazırlıklarını yaparsın ey ne guzel darısı basımıza belkı aksamı bulmaz baslar sancın saglıkla gelsın meelegın

Ben de makarna vardı akşamdan onu yedim Aklıma getirdin yoksa ben meyveyle geçiştirirdim

Bu arada dün çok sinirim bozuldu. Doğumdan hemen sonra annemlere gideceğiz eşimle hatta odamız bile hazır orada annem sağolsun ilgilenecek benimle. Biz 7 kardeşiz bu arada tek evli de benim eşim ve Beyzoş da gelecek derken evde 11 kişi olacağız.

Anneannemin ameliyat olması lazımdı ama normalde kurban bayramından sonra gelecekti fakat dün gelmişler memleketten. Şimdi o ameliyat olup annemde kalacak dayıma da gitmiyor yani resmen bir hengame olacak annemlerin evinde. Bir de anneme diyormuş ki doğum yapan kız babasının evine mi gelir kayınvalidesi baksın sen enayi misin (anneme) öff çok sinir oldum yaa. Misafir misafiri sevmez hesabı. Bir de anneannem sinir hastasıdır olur olmadık şeylerden alınır olay çıkartır napıcam bilmiyorum. İnşallah dayımlara giderler benim doğumdan sonra.

afıyet olsun canım
zaten kalabalık mıssınız ıyıce kalabalık olucak e bıde annenede yazık bence dayınla konus o cagırsın ılla gel annem fılan desın yaglasın bıraz gelınıde dayında yoksa anende sızde evdekılerde bunalır halı hazırda kalabalık bı ev zaten gonlunuze gore olsun ınsallah hersey

ya bu arada ben mikrodalga alayım diyorum şimdiye kadar almadım zararlı diye ne dersiniz kızlar bu konu hakkında sağlam delilleri olan var mı??

Canim ayni sorun benim basimda da var, ama kayinvalidemle anlastim, dedim ki "anne ben o kadar gelen gidenle ilgilenemem her gün, hem bebek icin de iyi olmaz, biz 40i cikinca mevlüt okutalim be$ik adeti yapalim, herkes o zaman topluca gelsin". O da saolsun kabul etti, normalde onlarda da hem tek tek geliyorlar bebek dogduktan sonra hem de 40 ucurmaya geliyorlar. Ev batacak o kadar kisi nasil sigacak bilmiyorum ama bir günün basina gelecek sonucta, olsun bitsin...

Mikrodalga da evet zararli ama ben yurtdisinda alismisim sürekli kullanmaya, evlenirken de aldim hemen, hamileyken de dikkat ettim, calistirinca 1m´den fazla yaklasmiyorum hatta mutfaktan cikiyorum cogu zaman.

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam

Ay ne güzel, Allah anali babali büyütsün, darisi basimiza ins

Hadi Allah yardimcin olsun, bir avazda dogur gel ins...

Canim benim doktorum bana hamilelikte son yapilan calismalardan dolayi ihlamur önermiyoruz demisti. Bol bol nane limon kaynat ic, C vitaminli meyvelerden sIk ic, ya da direk ye. Cok gecmis olsun

Ay çoooook sevindiiiimmm nişan geldiii Kübracımmm

bende sevindim valla sonunda bi belirtisi olmasına yaa..darısı başınıza diim ama sancı yok hala..gerçi nişan geldikten saat sonrada doğum başlayabilio 1 hafta sonrada..hadi inş benimki hayırlısıyla kısa sürer çünkü günüm doldu artık..

evet evettt... geldi nişan!!!dediğin gibi yaa nişan geldikten sonra bekliyen çok..umarım benim uzun sürmez yaa..sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler artık..

Son düzenleme:
ooff sizin kırk çarşamba bi araya gelmiş..inş giderler canım yaa dayınlara gerilmezsiniz hiçbiriniz..
Hadi Allah yardimcin olsun, bir avazda dogur gel ins...

ay hadi inş.ama daha sancı mancı hiçbişeycik yok..

ay darısı basımıza dogurasım geldı yıne umarım sancın gelırde sunı sancı fılanvermezler bı avazda dogurursun ınsallah bende cok mutlu oldum ya bakalım nezaman baslar sancılar dk dk doguma gıdelım senınle hayırlı bakalım canm

a gerek inş canım yaa suni sancıya gerek kalmaz..çok kuru ve nefes almasına fırsat vermio insanın..bide vücuda boşu boşuna civa yüklenio...dua edin bana gerek kalmadan doğururum inş..bakalım burdan canlı yayınla gidicem galiba şimdi ebe arkadaşımla bidaha konuştum genelde genetik bu olay dedi bide ben artık günümüdoldurduğum için 24 saatte olur muhtemelen dedi.. kalkiim accık evi topliim o zaman.. gelişmelerden haberdar ederim sizi..

Hoşbulduk sinemcim şükürler olsun Allaha kucağımda yavrum çok güzel bir duyguymuş meğer hamileyken ben bağlanamıyordum kucağıma alamazsam diye malum çok zor şartlarda sahip olduk kuzuma şimdi anlıyorumki ANNEyim artık Allahım isteyen herkese tattırsın her an dua ediyorum bunun için.Geceler uykusuzda olsa değer rabbim sağlıkla kavuştursun hepinizi yavrularınıza inşallahh

evet canım yavas yavas evdekı son rutusları yap sonra bı dus al ayakta ama oturma sakın sonra bıze don ne alemdesın hadı hayırlısı yarın belkıde melegın kucagında olucak

annesın ya dunyanın en guzel duygu gunler gectıkce bagınız artıcak rabbım butun ısteyenlere versın.nasıl dogurasım gelıyo varya bu ara 1 haftaya kalmaz 3 kılo olur melegım kılomuz toparlandı dıye cok mutluyum 3 olurmu derken 3.5 bulur zamanında dogarsa dedı hayırlı bana 3 yeter saglıkla alalım mınıslerı kucagımıza ınsallah

Canim güle güle büyüt ins bebegini saglikla sihhatle Darisi basimiza ins...

kızlar benım gıbı kızartmayı seven ama evım pıslenmesın dıye yapmayanlar ıcın pratık bı karnı yarık tarıfı kızartılmıs tadında ama kızartmadan daha saglıklı
Hafif Karnıyarık Tarifi

Malzemeler,

5 adet patlıcan

200 gram kıyma

1 orta boy soğan

2 kırmızı ve 2 yeşil biber

2 adet domates

1 su bardağı su

2 tatlı kaşığı domates salçası

2 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz

Damak tadınıza göre tuz-karabiber

Zeytinyağı

Hazırlanışı,

Patlıcanları alacalı soyup fırın tepsisine dizin.

Üstlerine zeytinyağını fırça yardımıyla yumurta sürer gibi sürün.

Önceden ısıtılmış 200 derece fırında arada çevirerek pişirin.

Soğanı yemeklik doğrayın.

Biberleri halka halka doğrayın.

Tencereye zeytinyağı, soğan, kıyma ve biberleri alın.

Kıyma pişip biberler yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin.

Domateslerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın.

Kıymaya ilave edin.

Tuzunu ve karabiberini ekleyin.

İnce kıyılmış maydanozları ekleyip karıştırın, ateşten alın.

Pişen patlıcanların ortasını yarıp kıymalı harcı doldurun.

Tencereye tek sıra dizin.

1 su bardağı suda 2 tatlı kaşığı domates salçasını ezip tencereye ilave edin.

40 dk orta ateşte pişirin.

Sıcak servis yapın.

Afiyet olsun

Heeeyyyoooo Gözün aydın canım darısı sancının başlamasına inş. :) Eşine, kayınvalidene haber verseydin, hazırlıklı olsunlar. K.validen bayram eder artık Sağlıkla, istediğin şekilde gelsin inşallah bebeğin canım şimdiden Allah kolaylık versin.

Meyveyle geçiştirmekkk miii son günler diye önemsemiyosun artık herhalde zehhhraaa!!

Anneannene geçmiş olsun şimdiden. Ameliyattan sonra dayınlara gider umarım. biraz anlayışlı olurlar ve kendilerine alırlar umarım.

Senin de nişanın gelmişti dimi sinem? ondan sonra devam etti mi, yoksa bir kere mi geliyor bu şey?? olur da geldiğini fark etmezsem boşuna beklemeyim :)

Özlemcim tekrar tebrik ederim. Allah bağışlasın bebeğini. az önce face de fotosunu gördüm arhan'ın, ama eşin eklediği için beğenemedim :) çok güzel fotoğrafları, maşallah ikinize de.

Canım 3 olsada yeter sen tecrübelisin besler büyütürsün bebeğini allah zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Canim güle güle büyüt ins bebegini saglikla sihhatle Darisi basimiza ins...

Aminn canım benim allahım bir avazda kurtarsın hepinizi hep dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…