HeeeyyyooooGözün aydın canım darısı sancının başlamasına inş. :) Eşine, kayınvalidene haber verseydin, hazırlıklı olsunlar. K.validen bayram eder artık Sağlıkla, istediğin şekilde gelsin inşallah bebeğin canım şimdiden Allah kolaylık versin.
Meyveyle geçiştirmekkk miiison günler diye önemsemiyosun artık herhalde zehhhraaa!!
Anneannene geçmiş olsun şimdiden. Ameliyattan sonra dayınlara gider umarım. biraz anlayışlı olurlar ve kendilerine alırlar umarım.
Senin de nişanın gelmişti dimi sinem? ondan sonra devam etti mi, yoksa bir kere mi geliyor bu şey?? olur da geldiğini fark etmezsem boşuna beklemeyim :)
Özlemcim tekrar tebrik ederim. Allah bağışlasın bebeğini. az önce face de fotosunu gördüm arhan'ın, ama eşin eklediği için beğenemedim :) çok güzel fotoğrafları, maşallah ikinize de.
hayatım benden o gelelı cok oluyo renk dısında tam nısandı ama bısey olmadı belkıde nısan deıldı :) buyuk bı parca katı bısey gelmıstı yapıskan gını tortulu rengı ve tum gun aynı sekılde suruntu oldu sonra bıttı. ama soyleymıs nısan herkesten gelmezmıs benım ılkınde gelmedı bazen gormezmıssın wc ye dusermıs ozaman arastırmıstım cunku aynı gunde 2 hafta sonrada dogurabılırmıssın oyle yazıyodu gelmıs gormemıste olabılırsın hıc gelmıycekte olabılır yanı :)HeeeyyyooooGözün aydın canım darısı sancının başlamasına inş. :) Eşine, kayınvalidene haber verseydin, hazırlıklı olsunlar. K.validen bayram eder artık Sağlıkla, istediğin şekilde gelsin inşallah bebeğin canım şimdiden Allah kolaylık versin.
Meyveyle geçiştirmekkk miiison günler diye önemsemiyosun artık herhalde zehhhraaa!!
Anneannene geçmiş olsun şimdiden. Ameliyattan sonra dayınlara gider umarım. biraz anlayışlı olurlar ve kendilerine alırlar umarım.
Senin de nişanın gelmişti dimi sinem? ondan sonra devam etti mi, yoksa bir kere mi geliyor bu şey?? olur da geldiğini fark etmezsem boşuna beklemeyim :)
Özlemcim tekrar tebrik ederim. Allah bağışlasın bebeğini. az önce face de fotosunu gördüm arhan'ın, ama eşin eklediği için beğenemedim :) çok güzel fotoğrafları, maşallah ikinize de.
Canım 3 olsada yeter sen tecrübelisin besler büyütürsün bebeğini allah zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Aminn canım benim allahım bir avazda kurtarsın hepinizi hep dua ediyorum.
Teşekkür ederim denizcim darısı başınıza inşallah kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya benim oğlumda bana çok yakışıklı geliyor maşallah hemen ekliyorum seni beğen bakalım bizi :)))
hayatım benden o gelelı cok oluyo renk dısında tam nısandı ama bısey olmadı belkıde nısan deıldı :) buyuk bı parca katı bısey gelmıstı yapıskan gını tortulu rengı ve tum gun aynı sekılde suruntu oldu sonra bıttı. ama soyleymıs nısan herkesten gelmezmıs benım ılkınde gelmedı bazen gormezmıssın wc ye dusermıs ozaman arastırmıstım cunku aynı gunde 2 hafta sonrada dogurabılırmıssın oyle yazıyodu gelmıs gormemıste olabılırsın hıc gelmıycekte olabılır yanı :)
gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam
Günaydın, şikayet etmekten bıktım ama gribim çok fena tekerrür etti, burnum, genzim diş etlerim sızlıyor, çok feci terliyorum oturduğum yerde bile. Ihlamur bal ve limona dayanıcam ama ıhlamur erkenmi doğurtuyodu?
Geçmişe bakamıcam çok fenayım yumulup yatıcam şimdi öptük sizi, yeni doğumlar varsa hayırlı olsun çok geçmiş olsun, doğuracak olanlar Allah yardımcınız olsun...
bebekler dogdukca azalıyoruz forumlar sesızlesıyo sona kalamk ıstemıyorum ılk gebelıgımde topıgın en mınıgıydık sona kaldıgımda kımsecıkler yoktu artık forumda heycan bırlıkte oldugumuz ıcın daha fazla oluyo son kısı dogurana kadar yenı bı foruma tasınmayalım zaten artık eskısı gıbı katılım olmuyo bıde ıkıye bolunmeyelım heralde kurbandan sonra herkes bebegını kucagına almıs alısmıs olur herssey rayına oturur vede guzel sohbetlere baslarız . bugun canım cok sıkılıyo her ısımde bıttı annemı aradımhasta bı yere gıdıyım dıorum gımsa var burda servısı var oglumla gıdıyım dıyorum sonra usenıyorum of sıkıldııım cok bugun coook
Ekledim ben de. beğeeenndiiiimmmm. hem de nasıııll. ayyy çok güzel bi pamuk bu yaa tekrar maşallah canım
Ablamın gelmemişti, hatta suyu da gelmemişti. hastanede bommmmm patlatmışlar. sancılanınca gitti hastaneye, ben öyle olsun istemiyorum. sanki istediğim şekilde olacak daaahepsini aşama aşama yaşayarak gidiyim ben yaa, hatta evde ağrı sancı kan revan ne varsa çekiyim hastaneye öyle gidiyim istiyorum ama nasip tabi. her wc de kontrol ediyorum, düşmüş müdür diye kalkınca da kontrol ediyorum söylemesi ayıptır :) ama yok. belki de gelmicek hiç. hayırlısı olsun bakalım, sen atlattın sayılır :)
Karnıyarık tarifin güzelmiş, hafif ve daha sağlıklı olur. ama kızartma daha lezzetli sanki :) ben balkonda birkaç kilo patlıcanı fritözde kızartıp buzluğa atıyorum. pişireceğim zaman bir iki saat önce çıkarıp, buzunu çözdürüp aynı kıyma içiyle dolduruyorum. her seferinde ev kirlenmiyor. ama bu tarifi de deneyebilirim sağol.
bende asama asama yasamak ıstıyorum hatta gece sancıyla uyanıyım wc ye gıdıyım nısan gelsın sonra sancı yıne ılkınde yasamadım ısmarlama oldu saat 10da gel sancı verelım dıye herseyı yasamak ıstıyorum ınsalllah.
kızarmıs daha ıyı ama ben usenıorum pısletıyo dıye kızartmaya ama senın yaptıgında ıyı balkonda yap buzluga at sonra yıka balkonu ama ben hıccc ugrasamam valla :) tefal actıf fırz mı ne var su bı kasık yag ıle olan onu ıstıyorum ama cok pahalı bazende dıyorum olsun bana kolaylık olcak hemde saglıklı aldırıyım kocaya dogum hedıyesı olarak ama kararsızım varmı kullanan bu arada yada yakını kullanan
benımde 28 ekım ama bakalım ılkı 2 gun gecmıstı doktor 18 de sunı sancı vermek ıstıyo yurt dısına gıdıcek ama asla kabull etmıycem tabı bayrama herkes dogurur bırazda dınlenır sonrasında sanırım daha cok katılım olur ns.Evet sinem bence de son doğum olana kadar bekleyelim :) hatta ben bile olabilirim. normal şartlarda 31 ekim gözüküyor çünküama kilosuna, gelişimine göre 15 gün sonra dedi dr. bakalım bekliyorum ben de sıramı. bayrama kimse kalmaz sanırım herkes doğumunu yapar, bebeklerimizle birlikte hem doğumunu hem ilk bayramımızı kutlarız inşallah:)
Oglusunu da al atlayin bana gelin :13:
Bu seferki doğumun gönlüne göre olur inşallah. Zamanında ve istediğin şekilde olsun.
Biliyorum o makinayı. burda zeyneb82 kullanıyorum demişti ama bana pek sağlıklı gelmiyor. kızartma zaten sağlıksız bir yiyecek, bir de bir kaşık yağla kızartılınca yanan yağ iyice kanserojen etki yapar bence. en iyisi hiç kızartma yapmamak ya da çok az yemek. 500 tl gibi bi şey duymuştum, bence gerek yok. tabi sen çok seviyorsan kendine hediye ettir, alsın kocişin
bebekler dogdukca azalıyoruz forumlar sesızlesıyo sona kalamk ıstemıyorum ılk gebelıgımde topıgın en mınıgıydık sona kaldıgımda kımsecıkler yoktu artık forumda heycan bırlıkte oldugumuz ıcın daha fazla oluyo son kısı dogurana kadar yenı bı foruma tasınmayalım zaten artık eskısı gıbı katılım olmuyo bıde ıkıye bolunmeyelım heralde kurbandan sonra herkes bebegını kucagına almıs alısmıs olur herssey rayına oturur vede guzel sohbetlere baslarız . bugun canım cok sıkılıyo her ısımde bıttı annemı aradımhasta bı yere gıdıyım dıorum gımsa var burda servısı var oglumla gıdıyım dıyorum sonra usenıyorum of sıkıldııım cok bugun coook
bende asama asama yasamak ıstıyorum hatta gece sancıyla uyanıyım wc ye gıdıyım nısan gelsın sonra sancı yıne ılkınde yasamadım ısmarlama oldu saat 10da gel sancı verelım dıye herseyı yasamak ıstıyorum ınsalllah.
kızarmıs daha ıyı ama ben usenıorum pısletıyo dıye kızartmaya ama senın yaptıgında ıyı balkonda yap buzluga at sonra yıka balkonu ama ben hıccc ugrasamam valla :) tefal actıf fırz mı ne var su bı kasık yag ıle olan onu ıstıyorum ama cok pahalı bazende dıyorum olsun bana kolaylık olcak hemde saglıklı aldırıyım kocaya dogum hedıyesı olarak ama kararsızım varmı kullanan bu arada yada yakını kullanan
Bence de çok sessizleşti forum daha da Ekim in başındayız halbukiDediğin gibi herkes doğurana kadar buradan devam
Ben de birden suyum gelsin hastaneye gideyim istiyorum ama istediğim gibi olmayacak bu gidişle en son 1 cm açılma vardı sence daha açılmış mıdır Sinemcim tecrübene binaen soruyorum
Deniiiiizzz tühh yakaladın beniiii yok yok meyveyle geçiştirmedim makarna yedim üzerine yedim meyvemi söylemesi ayıp
Hanzade canım sana da çok geçmiş olsun.
Elif ben de aynıyım doğum yaklaştıkça enerji gelir derler ben çöküyorum :44:
cnm enerjiden yana pek bi sıkıntım yok çok şükür şu belim engellemese beni sanki herşeyi yapabilecekmişim gibi hissediyorum kendimi :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?