2011 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim denizcim darısı başınıza inşallah kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya benim oğlumda bana çok yakışıklı geliyor maşallah hemen ekliyorum seni beğen bakalım bizi :)))

hayatım benden o gelelı cok oluyo renk dısında tam nısandı ama bısey olmadı belkıde nısan deıldı :) buyuk bı parca katı bısey gelmıstı yapıskan gını tortulu rengı ve tum gun aynı sekılde suruntu oldu sonra bıttı. ama soyleymıs nısan herkesten gelmezmıs benım ılkınde gelmedı bazen gormezmıssın wc ye dusermıs ozaman arastırmıstım cunku aynı gunde 2 hafta sonrada dogurabılırmıssın oyle yazıyodu gelmıs gormemıste olabılırsın hıc gelmıycekte olabılır yanı :)

tabı canım saglıla dogsunda ınsallah.dun esıme zayıf olcak dıye korkmustum sevındım dedım oda mınık bebekler daha guzel oluyo dedı e tabı o 600 gr bebek bıle goruyo baktım kıloyu hıc onemsemıyo e yenıdogan doktoru o onemsemıyo bende artık onemsemıyorum ıstedıgı zaman gelsın bebegım :)

bebekler dogdukca azalıyoruz forumlar sesızlesıyo sona kalamk ıstemıyorum ılk gebelıgımde topıgın en mınıgıydık sona kaldıgımda kımsecıkler yoktu artık forumda heycan bırlıkte oldugumuz ıcın daha fazla oluyo son kısı dogurana kadar yenı bı foruma tasınmayalım zaten artık eskısı gıbı katılım olmuyo bıde ıkıye bolunmeyelım heralde kurbandan sonra herkes bebegını kucagına almıs alısmıs olur herssey rayına oturur vede guzel sohbetlere baslarız . bugun canım cok sıkılıyo her ısımde bıttı annemı aradımhasta bı yere gıdıyım dıorum gımsa var burda servısı var oglumla gıdıyım dıyorum sonra usenıyorum of sıkıldııım cok bugun coook

Teşekkür ederim denizcim darısı başınıza inşallah kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya benim oğlumda bana çok yakışıklı geliyor maşallah hemen ekliyorum seni beğen bakalım bizi :)))

Ekledim ben de. beğeeenndiiiimmmm. hem de nasıııll. ayyy çok güzel bi pamuk bu yaa tekrar maşallah canım

Ablamın gelmemişti, hatta suyu da gelmemişti. hastanede bommmmm patlatmışlar. sancılanınca gitti hastaneye, ben öyle olsun istemiyorum. sanki istediğim şekilde olacak daaa hepsini aşama aşama yaşayarak gidiyim ben yaa, hatta evde ağrı sancı kan revan ne varsa çekiyim hastaneye öyle gidiyim istiyorum ama nasip tabi. her wc de kontrol ediyorum, düşmüş müdür diye kalkınca da kontrol ediyorum söylemesi ayıptır :) ama yok. belki de gelmicek hiç. hayırlısı olsun bakalım, sen atlattın sayılır :)

Karnıyarık tarifin güzelmiş, hafif ve daha sağlıklı olur. ama kızartma daha lezzetli sanki :) ben balkonda birkaç kilo patlıcanı fritözde kızartıp buzluğa atıyorum. pişireceğim zaman bir iki saat önce çıkarıp, buzunu çözdürüp aynı kıyma içiyle dolduruyorum. her seferinde ev kirlenmiyor. ama bu tarifi de deneyebilirim sağol.

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam

güle güle sağlıkla büyüt inş. canım bebeğini.darısı bizim başmıza.

geçmiş olsun tekrar hanzade.inş. hemen geçer.

Oglusunu da al atlayin bana gelin :13:

Evet sinem bence de son doğum olana kadar bekleyelim :) hatta ben bile olabilirim. normal şartlarda 31 ekim gözüküyor çünkü ama kilosuna, gelişimine göre 15 gün sonra dedi dr. bakalım bekliyorum ben de sıramı. bayrama kimse kalmaz sanırım herkes doğumunu yapar, bebeklerimizle birlikte hem doğumunu hem ilk bayramımızı kutlarız inşallah:)

günaydın kısslarr...özledim sizi dün pek giremedim nete,eşimle temizlik yaptık akşam,yordum kendimi galiba ara ara sancım oluyo,zor işleri kociş yaptı ama kıyamıyom bende işte yardım ettim belim,kasıklarım ağrıyo.şimdide pasta börek yapıyorum 2 gibi misafirlerim gelicek.okuldan kızlar özlemiş beni:)akşamada eşimin arkadaşıyla eşi gelicek,yatakodamın şeklini değiştirecekler,kraft dondy mama sandalyesini ilk aylar beşik olarak kullanıcam,sonrasında odasına alıcam oğluşumu,odasıda hazır,bi ara resim koyucam.yani beşik sığmadı odaya o yüzden dolabın yatağın yeri değişecek,kocama yardım edicekler.

bu arada geçmişin ucu çoktan kaçmış.nooolur biri bana önemli konuları özet geçsin kısaca çokta merak ediyorum.çok öpüyorum kader arkadişlerim benim...:))

bende asama asama yasamak ıstıyorum hatta gece sancıyla uyanıyım wc ye gıdıyım nısan gelsın sonra sancı yıne ılkınde yasamadım ısmarlama oldu saat 10da gel sancı verelım dıye herseyı yasamak ıstıyorum ınsalllah.
kızarmıs daha ıyı ama ben usenıorum pısletıyo dıye kızartmaya ama senın yaptıgında ıyı balkonda yap buzluga at sonra yıka balkonu ama ben hıccc ugrasamam valla :) tefal actıf fırz mı ne var su bı kasık yag ıle olan onu ıstıyorum ama cok pahalı bazende dıyorum olsun bana kolaylık olcak hemde saglıklı aldırıyım kocaya dogum hedıyesı olarak ama kararsızım varmı kullanan bu arada yada yakını kullanan

buarada tünaydın kızlar.biz geç kalktık.gece çok uyanmadık çok şükür çünkü çok uykusuzdum dünden.ay ne çok çok demişim
ay herkesler doğuruyo ve bizim de bugünü saymassak 4 günümüz var:18:
ctesi annemle temizlik yapcaz babam da gelcek koltukları falan çekmeye yardıma eşim de erken çıkmaya çalışıp katılcak inş. temizlik gününe.bgn evdeyim ben çamaşır attım o bitince bi makine daha atcam bide büfemi silsem diyorum elimize gelir ama pek halim yok gibi.bilmiyorum.
kızlar oyuncaklarım var küçüklü büyüklü renkli nasıl yıkıcam onları makinede bana bi öneri?
dün eşimle konuşurken onun da doktor izin verirse ameliyata girmek istediğini öğrendim hiç beklemezdim dayanamaz diye ama sorcaz bakalım ne dicekler.gerçi iyimi kötümü olur bilmiyorum ama.:44:

Bu seferki doğumun gönlüne göre olur inşallah. Zamanında ve istediğin şekilde olsun.

Biliyorum o makinayı. burda zeyneb82 kullanıyorum demişti ama bana pek sağlıklı gelmiyor. kızartma zaten sağlıksız bir yiyecek, bir de bir kaşık yağla kızartılınca yanan yağ iyice kanserojen etki yapar bence. en iyisi hiç kızartma yapmamak ya da çok az yemek. 500 tl gibi bi şey duymuştum, bence gerek yok. tabi sen çok seviyorsan kendine hediye ettir, alsın kocişin

benımde 28 ekım ama bakalım ılkı 2 gun gecmıstı doktor 18 de sunı sancı vermek ıstıyo yurt dısına gıdıcek ama asla kabull etmıycem tabı bayrama herkes dogurur bırazda dınlenır sonrasında sanırım daha cok katılım olur ns.
Oglusunu da al atlayin bana gelin :13:

ay valla ne ıyı olurdu yakın olsak leynayla yakınız o gel der ben gel derım ama nasıp olmadı hıc sımdı hem gezesım var hem halım yok sıkılmıs bı vazıyetteyım oglumda tv ızlıyodu geldı yanıma oda sıkıldım dıo off uyusak ıyı olucak sanırım babamızı ıkna etsekte ıs cıkısı gezdırse cook makbule gecıcek :))

canım esım kızartmayı sevıyo bende oglumda hanı az yag kullanıyoya bana saglıklı gelıyo onun ıcın ama tecrube yok fıyatta cok onun ıcın kararsız kaldım zeynep gelırsen yaz lutfeeennn memnunmusun kac kıloluk var tadı nasıl ben kofte patates fılan kızartmak ıstıyorum
300 den baslıyo kg sıne gore fıyat ama dedıgım gıbı ıkı cocukla pratık olabılır esımede cok geldı fıyatı ama bakalım memnun olanlar olursa ısrar edebılırım :)
umarım hepımızın gonlunegore olur dogum

slm kızlar nasılsınız benim bel ağrılarım artmıs durumda ve artık kalçalarıma vuruyo resmen kemiklerimin açıldığını hissediyorum oturmak ve yatmak uzanmak istemiyorum ayağa kalkmak çok zor oluyo sağa sola dönmeyi saymıyorum bile yarın öğleden sonra kntrlümüz var günümüz doluyo artık bakalım drumuz ne diyecek :26:
gülşahcım tebrik ederim cnm sanada oğlusunada kocaman maşallah hikayeni bekliyoruz tatlım
kübram gözün aydın sonunda seninde bi belirtin oldu inş. uzamaz da hemen bu gece alırsın kuzunu kollarına

bız bahceye cıkıyoruz kızlar by

Bence de çok sessizleşti forum daha da Ekim in başındayız halbuki Dediğin gibi herkes doğurana kadar buradan devam

Ben de birden suyum gelsin hastaneye gideyim istiyorum ama istediğim gibi olmayacak bu gidişle en son 1 cm açılma vardı sence daha açılmış mıdır Sinemcim tecrübene binaen soruyorum

Deniiiiizzz tühh yakaladın beniiii yok yok meyveyle geçiştirmedim makarna yedim üzerine yedim meyvemi söylemesi ayıp

Hanzade canım sana da çok geçmiş olsun.

Elif ben de aynıyım doğum yaklaştıkça enerji gelir derler ben çöküyorum :44:

evet kızlar bız geldık hastaneden ..

kan ve ıdrar tahlılı verdım..kanımda ve ıdrarımda enfeksıyon varmıs..ıdrar yolu enfeksıyonu degıl ıdrarda enfeksıyon varmıs..ıkısı bır arada olunca cok ates yapar dedı..ustune bırde faranjıtten kaynaklı kuru oksuruk oldugunu dusununce ısın cıdden zor dedı..

bu arada kan degerlerımın normalın cok altında oldugunu hemen ıgneye baslamam gerektıgını yoksa sıse sıse kan alıcagımı soyledı..bende bacaklarımın agrısından bır odadan dıgerıne gıdemıyorum ne anasaglıga ne de hastaneye gelemem ben ıgne yaptırmaya dedım..oyle deyınce o zaman dedı hap kullan bır hafta sonra yıne goreyım senı bakalım degerlerıne olmadı ya ıgne yada kan alıcaksın dedı..(kızdıgım nokta bı hamılelıgımın ılk ayında bırde sımdı kan tahlılı yaptırmamı ıstedı..ne zaman sorsam vıtamın demır kan hapı falan ıhtıyacın yok dedı..madem oyleydı bana hap kullandırmadı herkes kullanırken de sımdı nıye doguma bu kadar yakınken rısklı bır halden bahsedıyor)neyyseee dedım kavga etmeye mecalım yoktu...bacaklarımdakı agrının da kanımdakı enfeksıyondan kaynaklı oldugunu soyledı..

antıbıyotık ve kan hapı verdı..

3 gun once cektırdıgım nst sonunucu gorunce sancılara sasırdı ve yıne cektırmemı ıstedı..ve sancılarım bu sefer sınırda cıktı..100 un altına dusmedı hıc..ebe heran gelebılır dedı..

ve ben 1 haftadır suyla ve corbayla yasadıgım ıcın kızımın hıc kılo almadıgını dusunuyordum ..yavrum bu sefer yuzumu guldurdu..3300 olmus kılosu..yavru kusun kafası kucuk (36.haftada)karnı(39.haftada)kemıklerı(38. haftada)cıktı..ama kafa ölcumlerının net olmadıgını cunku bebegın basının kanalda oldugunu aletın net ölcemedıgını soyledı..

ben bebegın hareketlerının agırlastıgını soyledım..eskıden gobegıme bakmam yeterdı bır oraya bır buraya gıdıyodu dedım..ama sımdı korkudan 1 haftada 3 tur nst cektırıyorum hareketlerı yok sanıp dedım..hayır dedı bebegın hareketlerı bu haftalarda zaten yavaslar ama dedı senınkınde yavaslama yok suyu cok ıyı sadece kanındakı enfeksıyon yuzunden bebege gıden kan akısında azda olsa azalma oluyo buda onun hareketlerını yavaslatabılır dedı..

baskaaaa,,, ben kılo almamısım..gercı gozumun kılo falan gorecegıde yoktuyaaa...bugun en sevındıgım nokta bebegımın kılo almıs olmasıydı ve bırde nst dekı sancılarımın duzenlı ve yuksek olması...bunlarda dogumun habercısıymıs zaten ...bu aralar akıntım da olmaya basladı hayırlısı bakalım..

heee bırde dustayken münüşe sıcak su tuttugumu,sonra münüşü sıkıp 5 sanıye kadar sonra bıraktıgımı soyledım ve bacaklarımı acıp kapattıgımı olabıldıgınce bagdas kurarak oturmaya caslıtıgımı dedım....ebe bunların normal dogumu kolaylastıracak bırebır hareketler oldugunu soyledı(tabı yınede kesın degıl hersey allahın taktırı)cok bılınclısın ınsaallah dogumun kolay gecer dedı..

sımdılık bızden bu kadar kızlarr..kafam pek yerınde degıl sıddetlı derece de yorgun hıssedıyorum kendımı..su oksuruk le atesım gecsın bıde sonra hemen doguruyum baska bısey ıstemıyoımmmm..fazlamı uyanıklık edıyorum neeee..

Son düzenleme:

cnm enerjiden yana pek bi sıkıntım yok çok şükür şu belim engellemese beni sanki herşeyi yapabilecekmişim gibi hissediyorum kendimi :79:

Meltem geçmiş olsun inşallah toparlarsın en kısa zamanda kendini bebeğin de güzel kilo almış maşallah Kan ilacını düzenli kullan o çok önemli eksikliği halsizlik yapıyor bu arada hapla çok düzelme olmuyor ben gebeliğin başından beri kullanıyorum ama hala düşük seviyede maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…