2011 Ekim Anneleri

çok güzelmiş canım doğum hikayen nedense sezo sanıyodum normal olmasına ayrıca sevindim
senin o şaşkın bıdığınıda yerim ben maşallah
bide rumuzum seninde boyun kısaydı sanki dimi 1.55 in altında normal doğum yapan bacı arıyorum yüreklendirmesi açısından ama topikte çok az normal doğuran oldu :97:

kızlar bu arada size tavsiyelerim olacak naçizane..
suyunuz evde gelirse mutlaka hasta bezinizi bağlayıp gidin.
Lavman yapıldıktan sonra 15 dk kadar dişinizi sıkın ve tüm bağırsakların boşalmasını bekleyin. Eğer yapamazsanız 2. lavmanı isteyin, çünkü doğum esnasında ıkınırken büyük tuvaletinizin gelmesi büyük bir ihtimal ve wc ye gitmeniz yasak. Olduğunuz yere yapıyormuşunuz ve temizliği ebeler yapıyormuş.:26:
Ikınmanın önemi çok büyük,nasıl ıkınacağınızı öğrenin.

Ve normal doğumdan sakın korkmayın. İnanın büyük kolaylık. İlk doğumda kesi olması kaçınılmaz ama 2 günde hiç birşeyiniz kalmıyor. Hatta o 2 gün bile zor değil. Düşünün kü ben gerdekten sonra 2 gün küçük tuvaletimde çok zorlanmışken, doğum sonrası ne küçük ne büyük tuvalette hiç zorlanmadım ve ağrı, sızı hissetmedim.

saol denizimm 170 i aradım şimdi ssk ile anlaşmalı olması yeterliymiş hastanenin sorun olmaz dediler inşallah olmaz bu arada e devlet şifrem var ama ordan bakmak hiç aklıma gelmedi

Sen de sağol canım ne yaptım ki. Sen ordan bi bak, soru sorduğunda o kanun gereği cevap vermek zorundalar. en iyi onlar aydınlatır diye düşünüyorum. gerçi cevap almışsın, iyi olmuş. Sgk nın sayfasına girip, son durumunu da görebilirsin. ben de bakmak istiyorum ama henüz şifrem yok. alıyım şu günlerde, sonrasında vakit olmaz.

Merhabalar simdi son kontroolden geldim malum haftaya bugun dogumum var oglum 3300 bana biraz az geldi ama dr 350o0un uzerinde dogar dedi saglikli salikli olsunda yabrum ben baska bisi istemem allah hepimizi kurtarsin

Yok yok kiloya takılma pınar, hem ölçümler de farklı çıkabiliyomuş. şuan söylediği 3300 belki de 3500'dür. söyledikleri kiloda doğmuyorlar yani. amin, seni de kurtarsın .

Aaa hiç öyle şey olur muuu, sıkmak ne demek. doğum yapanlar anlatsa da dinlesem, okusam diye can atıyorum şuan :) tecrübe ediniyoruz sizlerde

Bıdık ha :) ayy severim ben o bıdığı. Allah bağışlasın. Alper mi koymak istiyordun sen, Ahmet miydi :44:

Rumuuuzz doğum hikayen çok güzel yaaa Doğurasım geldi yineee neden acabaaa Normal doğum yaptın yani aslında kolay da olmuş yani kısa sürmüş. Çok dikiş var mı alt tarafta??

sağol canım. bende gülümseyerek anlatıyorum herkese.
Daha önce doğum yapan arkadaşım sürekli yürüdüğü için 2 saat sancı ardından doğurduğunu anlatıp, sakın yatarak sancı çekme demişti de bende ona binaen hep yürüdüm. aman normal yapacaksanız sizde yürüyün arkadaşlar.
Dikiş popoya doğru ama kaç dikiş olduğunu doktorum ısrarla söylemedi. neyse bende zorlamadım. Aman neyse kendi kendime oturup kalkabiliyorum zehracım. Hatta verseler araba bile kullanabilerim

benim boyum onun biraz üstünde ama ablam 1.52. 2. doğumunu yaptı. o işin boyla falan alakası yok anlıcan. Allahın izni ile çatır çatır doğurursun. sen yeter ki işin başına geç. Gerisini ebeler, dr hallediyor. Açılman olduktan sonra senin ıkınma dışında bir fonksiyonun yok. hele boyun hiç fonksiyonu yok, benceee tabe

allahım şu hafızanın 3te 1ini bana verse ne olurdu yaaa. İkisini de istemiştim ama şimdi vazgeçtim.

offf çok pis gaza geldim ıkınsam doğurcakmışım gibi geliyo şuan helal olsun ablana Allah izin verirse bende çatır çatır normal doğurcam işteeeeeeeeeeeeeee
iyi geldi bu rumuzcum saolasın

Canım benim doktorum da ilk doğumda mecburen kesi yapıldığını söyledi yırtık oluşmaması için seni zorlamayacak şekilde demek ki az dikişin var maşallah Sen doğumdan önce de yürüyor muydun yoksa bahsettiğin sancılar sırasında yürümek mi?

Ben de aynı şeyi düşünüyordum, kanama ya da su gelmesi olursa diye elimin altında bulundurayım dedim ama henüz uygulamak kısmet olmadı :) İyi fikir rumuzcum çok sağol. böyle aklına geldikçe anlat burda nooluuurrr.

Lavman işini de o şekilde yapıcaz demek, onda da anlaştık ayy pek fena yaa offf çok kötü bu durum ama doğum esnasında yapıp da bebeğe ya da bize etki etmesindense dayanmamız gerekiyor... sağol canıııımmm.

Bu da normal doğum kupan Bravoo
Bu doğurma isteği topikte bulaşıcı mı acaba Zeehhraaa benim de canım çekti şimdi :)

,

Ya bu lavman tam olarak ne biri beni aydınlatsııın

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam
maşallah canııım ..tebrik ederiim ..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
ben size gelcem bigünn:95: yaa bi insan hergün nasıl yapar bu işleri yaaaaa...inanamıyoruum sanaaaaa
hımmm hassas bir mevzu bi arkadaşında dediği gibi dayın araya girsin bence ,ona bakarsan normaldede damat bakmaz kaynanaya kendi oğlu varken dimii??bence dayınla konuş o alsın sen doğum yapmadan hemen önce...

:83::83::83:çok heyecanlııııı...hihiih dakka dakka doğuma şahit oluyoruz desenee
kızlar kafama çok pis takıldı bi el atın duruma
ben 32.haftada raporumu medicanadan aldım ama doğumum orda olmıycak bu bir sorun teşkil edermi :26: doğum param yanarsa bende yanarım gideceği yer belli :18:

canım bence sorun olmaz ,sonuşta doğum yapıyyosun ve para almak hakkın bendede aynı hastanede olmasına rağmen dr değişince belgelerimi 2. dr un asistanının tamamlaması gerekti ,32. hafta çalışabilir raporunun altında başka ,doğum izninin başladığı raporun altında başka dr un adı ve imzası vardı ,sorun olmadıı....

Rumuzz doğumlarımız nerdeyse aynı başlamış ,ama bana okadar beklememi teklif eden bilem olmadı ,belki bende normal yapabilirdiimm:26::26:

kızlarr bu arad sinirlerim bozuk benim akşamdan beri ,eşim bu yılın başında bana nokia n8 almıştı ,bayram öncesi sarj olmayınca garantiden dolayı servise gönderilmişti ,tamir için ekstra ücrette istediler onuda verdik ama tamir olmamış ,yaa ,nanamazsınız ,batarya kapağı bile yok teledonun ,ama içine 1 damlacık su kaçmış ve tamda sarj olmasını sağlayan toplu iğne başı gibi biyer var oraya ,başka hiiiç biyere değimemiş ,bu arada servis ekranıda bozmuş ,akşam eşim tekrar içini açtı baktık ...ama ben nerdeyse sinir krizi geçircektim yaa..çok moralim bozuldu canım telefonuumm..onca parada çöpemi gitcek şimdii...eşim bide eminönünde götüreyim dedi ,bakalım ,inş düzelir telefonun ,yoksa bidaha pahalı tel kullanamam ben ..yada bi blackberry mi denesemm???

yslzytiiiinn edaaa..dün gece rüyamda seni gördüm ,size gelmiştik biz ,eşim ve babamla beraber ,sizde banyo yapcakmışızzsende kuzu kuzu veriyosun haavluları sabunları ,hatta diyosunki siz şimdi çamaşırda getirmemişinizdir ,bende evet diyorum onuda veriyosun ...saol canım arkadaşım ...bu arada salonunda bi resim vardı ,ablanla senin küçüklük resminmiş ,ablanın sadece sağ yanağında 5 tane çil vardııı:26::26:diyorumki yazık kıza niye sadece burda diyorum ,sende öyle diyosunn...canomlaştım galiba bende ..bu kızın eksikliği yaramıyo bizz..hımm canom demişken bi arıyım bariii

Daha doğrusu lavman ne biliyorum da Rumuzcum yazmış ya 15 dk dişinizi sıkın onu ne için bekliyoruz?

lavman yapılır yapılmaz tuvalet ihtiyacın geliyor koşarak gidiyorsun canım rumuz bekleyinki tamamı gitsin demek istemiş lavmanın gazına gelmeyin demek istemiş bence

allahım şu hafızanın 3te 1ini bana verse ne olurdu yaaa. İkisini de istemiştim ama şimdi vazgeçtim.

Ayy utandım yine.

İkisi de güzel, Ahmet'ten vazgeçmeyebilirmişsin sanki. ben de severim. ama eşin koyacaktı galiba ismi. İsmini her ne koyarsanız koyun, Allah ona sağlıklı uzun ömür versin inşallah ismiyle yaşasın.

offf çok pis gaza geldim ıkınsam doğurcakmışım gibi geliyo şuan helal olsun ablana Allah izin verirse bende çatır çatır normal doğurcam işteeeeeeeeeeeeeee
iyi geldi bu rumuzcum saolasın

Edaaa sen boya posa takılma canım sende bu normal doğum azmi varken evde bile doğurursun Yaparsın sen aslansın kaplansın

milleti rüyanda doğurt bana da gel banyo yap benide doğurtsana kızaaaaaaaaaaaaaam :84:
hayır olsun inşallah tatlım keşke gelsen bütün evimi elvinin kokusu sarsa
telefonada kafanı takma yaaa boşver dünya malı salla gitsin babanem der hep ne olsa "onadamı üzülüm"

lavman yapılır yapılmaz tuvalet ihtiyacın geliyor koşarak gidiyorsun canım rumuz bekleyinki tamamı gitsin demek istemiş lavmanın gazına gelmeyin demek istemiş bence

Hımmm şimdi çözdüüm olayıı tamam bak aklımızda bulunsun

Normal doğum yapıcaz Eda'cım azimliyiz kararlıyız Bu arada Nida süper bir argüman geliştirmişsin anneannem bana bir şey derse (sanmıyorum ama) ben de cevabını veririm

rumuzum gelmiş hoş gelmiş cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun bıdığın cesaret verdi hikayen tatlım darısı başımıza inş
meltem sanada çok geçmiş olsun cnm umarım ilaçlar fayda ederde bi an önce toparlanırsın...

denizzzzzzzzzzzzzzzz bir avazda doğurcam şurda 2 li de
ben aslanım ben kaplanım doğururum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…