Kızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??
moral buldum ve cesartim yerine geldi saolun kızlar
işte doğru enerji bual bakalım
canım 4 -5 olmadan zaten dr suni vermez..4 cm de suniyle açılma olasılığı bile çok zorluyo..2 cmde denemez bile...Kızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??
kaybetme canım bugün gelecek inşallah na buraya yazdım
hayatım acılmaya guvenme benım 38 den sonra 2 cm vardı hep 2 cm kaldı sunı sancıyla dogurdum yanı bu haftalarda acılma 1 2 cm onemlı deılBence de çok sessizleşti forum daha da Ekim in başındayız halbukiDediğin gibi herkes doğurana kadar buradan devam
Ben de birden suyum gelsin hastaneye gideyim istiyorum ama istediğim gibi olmayacak bu gidişle en son 1 cm açılma vardı sence daha açılmış mıdır Sinemcim tecrübene binaen soruyorum
Deniiiiizzz tühh yakaladın beniiii yok yok meyveyle geçiştirmedim makarna yedim üzerine yedim meyvemi söylemesi ayıp
Hanzade canım sana da çok geçmiş olsun.
Elif ben de aynıyım doğum yaklaştıkça enerji gelir derler ben çöküyorum :44:
ya kızlar bebek arabasının parçalarını yıkadınız mı? sadece oğlumun eşyalarını değil neredeyse bütün evi yıkadım ama bebek arabasının parçalarını yıkamadım, siz ne yaptınız?
bence zehram 4 cmi bulcak açılman yatışın yapılcak sen bir kaç saat rumuz gibi koridorlarda yürüycen sonra yeterli açılman sağlanmış olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beyzoşu kucağına alıcaksınnn
yani benim kafamda siizin için yazdığım senaryo bu oku ve sadık kal lütfen
hoşbulduk edacımm çok teşekkür ederiz..hoşgeldiniz emelcim maşallah kızımıza
herşeyin yolunda olması ne güzel kızçemizde dönüverirde inşallah bir avazda doğurursun canım
nası poposuna dokundu sen nasıl anladın doktormu söylediay irkildim resmen ya şimdi ben kendimi çatılasam oğluma dokunurmuyum acaba
canım 4 -5 olmadan zaten dr suni vermez..4 cm de suniyle açılma olasılığı bile çok zorluyo..2 cmde denemez bile...
ayyy allahımm duy edamın sesini!!
bu gece olmazsa yarın olur hayatım ama olur hiç sıkma canınırumuz maşallah sana kızları gaza getirdin bi hışımda..
darısı bize olsun...bu arada bende hala sancı falan yok...ama akıntımın rengi hala değişik...ilk önce bildiiniz kanlıydı şimdi kahverengimsi bişe..bu gece gider miiz acep doğuma??
çok şükür iyiyim bitanem sizin iyi habrlerinizi aldıkça daha iyi oluyoruz günümüz geldikçe biraz sıkıntılarımız arttı ama yapcak bişey yokSağol elifim. Nasılsın, iyisin inşallah.
Darısı senin bıdığın gelmesine inş.
Canım 2 normal doğum sonrası mecburiyetten sezo olan komşum geldi geçen hayırlı olsuna. İkisini de gören biri olarak kesinlikle normal en iyisi diyor. Mecbur kalmadıkça sezoya karşıyız topikçek.
NİDAAA canım meraba. Senin için hayırlısı sezoydu belki. Öyle düşünme. Şimdi nasılsın?
AAAaa olmadı bu. Unutma en çabuk iyileşen bölgedir orası. Yoksa nereyi kesip diksen 2 günde kalkamazsın. Rabbim in bunu özel olarak böyle yarattığını düşünüyorum ben artık.
tabiki hayır isteme cnm 41 e kadar yolu var biliyorum sıkıldın ama azcık daha sık dişiniKızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??
maşallah cnm kuzuyaselam kızlar
doktordan geldik nst ye bağlandık sancılarım çıktı ama doğum eylemini başlatıcak şiddette değilmiş..bugün çatı muayenesi oldum doktorum yapmıcam sadece açıklığın var mı bakıcam dedi ama kaşla göz arasında çatı muayenesi de oldum korkulacak bi şey yokmuş kızlar hiç gözünüzde büyütmeyin..bu arad 1 parmak açıklığım varmış ama doktorum biraz daha beklicez şu anda sancıları boşuna çekiyorum deme inan çok faydası var dedi bu sancılar sırasında bi hormon salgılanıyomuş bebeğin gelişimi sütün gelmesi için çok önemli dedi..bu arada çatı muayenesi sırasında kızımın poposuna dokundu doktorumuz çok şaşırdım benim miniğim de şok olmuştur teyzeleri..
pelvisim normal doğum için çok uygunmuş ama hala meleğim ters bakalım bi umut bekliyoruz..
kızımın kilosu maaşallah 3 kilo olmuşama tabi + - 430 gr oynuyo sağlıklı olsun da..
bizden haberler böyle teyzeleri istirahat edicez işte..
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlarım umarım herşey yolundadır ve hepinize, minik meleklerime maaşallah
hoşgeldiniz emelcim maşallah kızımıza
herşeyin yolunda olması ne güzel kızçemizde dönüverirde inşallah bir avazda doğurursun canım
nası poposuna dokundu sen nasıl anladın doktormu söylediay irkildim resmen ya şimdi ben kendimi çatılasam oğluma dokunurmuyum acaba
hoşbulduk edacımm çok teşekkür ederiz..
amin canım inşallah döner bi umut bekliyoruz.. kuzum doktor söyledi poposuna dokundum diye eğer başı aşağıda olsaydı başına dokunacaktı..biz bence dokunsak ta anlamayız ki:26: bi de zaten o kadar biz çatılayamayız bence
evet kızlar bız geldık hastaneden ..
kan ve ıdrar tahlılı verdım..kanımda ve ıdrarımda enfeksıyon varmıs..ıdrar yolu enfeksıyonu degıl ıdrarda enfeksıyon varmıs..ıkısı bır arada olunca cok ates yapar dedı..ustune bırde faranjıtten kaynaklı kuru oksuruk oldugunu dusununce ısın cıdden zor dedı..
bu arada kan degerlerımın normalın cok altında oldugunu hemen ıgneye baslamam gerektıgını yoksa sıse sıse kan alıcagımı soyledı..bende bacaklarımın agrısından bır odadan dıgerıne gıdemıyorum ne anasaglıga ne de hastaneye gelemem ben ıgne yaptırmaya dedım..oyle deyınce o zaman dedı hap kullan bır hafta sonra yıne goreyım senı bakalım degerlerıne olmadı ya ıgne yada kan alıcaksın dedı..(kızdıgım nokta bı hamılelıgımın ılk ayında bırde sımdı kan tahlılı yaptırmamı ıstedı..ne zaman sorsam vıtamın demır kan hapı falan ıhtıyacın yok dedı..madem oyleydı bana hap kullandırmadı herkes kullanırken de sımdı nıye doguma bu kadar yakınken rısklı bır halden bahsedıyor)neyyseee dedım kavga etmeye mecalım yoktu...bacaklarımdakı agrının da kanımdakı enfeksıyondan kaynaklı oldugunu soyledı..
antıbıyotık ve kan hapı verdı..
3 gun once cektırdıgım nst sonunucu gorunce sancılara sasırdı ve yıne cektırmemı ıstedı..ve sancılarım bu sefer sınırda cıktı..100 un altına dusmedı hıc..ebe heran gelebılır dedı..
ve ben 1 haftadır suyla ve corbayla yasadıgım ıcın kızımın hıc kılo almadıgını dusunuyordum ..yavrum bu sefer yuzumu guldurdu..3300 olmus kılosu..yavru kusun kafası kucuk (36.haftada)karnı(39.haftada)kemıklerı(38. haftada)cıktı..ama kafa ölcumlerının net olmadıgını cunku bebegın basının kanalda oldugunu aletın net ölcemedıgını soyledı..
ben bebegın hareketlerının agırlastıgını soyledım..eskıden gobegıme bakmam yeterdı bır oraya bır buraya gıdıyodu dedım..ama sımdı korkudan 1 haftada 3 tur nst cektırıyorum hareketlerı yok sanıp dedım..hayır dedı bebegın hareketlerı bu haftalarda zaten yavaslar ama dedı senınkınde yavaslama yok suyu cok ıyı sadece kanındakı enfeksıyon yuzunden bebege gıden kan akısında azda olsa azalma oluyo buda onun hareketlerını yavaslatabılır dedı..
baskaaaa,,, ben kılo almamısım..gercı gozumun kılo falan gorecegıde yoktuyaaa...bugun en sevındıgım nokta bebegımın kılo almıs olmasıydı ve bırde nst dekı sancılarımın duzenlı ve yuksek olması...bunlarda dogumun habercısıymıs zaten ...bu aralar akıntım da olmaya basladı hayırlısı bakalım..
heee bırde dustayken münüşe sıcak su tuttugumu,sonra münüşü sıkıp 5 sanıye kadar sonra bıraktıgımı soyledım ve bacaklarımı acıp kapattıgımı olabıldıgınce bagdas kurarak oturmaya caslıtıgımı dedım....ebe bunların normal dogumu kolaylastıracak bırebır hareketler oldugunu soyledı(tabı yınede kesın degıl hersey allahın taktırı)cok bılınclısın ınsaallah dogumun kolay gecer dedı..
sımdılık bızden bu kadar kızlarr..kafam pek yerınde degıl sıddetlı derece de yorgun hıssedıyorum kendımı..su oksuruk le atesım gecsın bıde sonra hemen doguruyum baska bısey ıstemıyoımmmm..fazlamı uyanıklık edıyorum neeee..
Merhabalar simdi son kontroolden geldim malum haftaya bugun dogumum var oglum 3300 bana biraz az geldi ama dr 350o0un uzerinde dogar dedi saglikli salikli olsunda yabrum ben baska bisi istemem allah hepimizi kurtarsin
Canım inan sezeryan çok daha zor.
selam kızlar
doktordan geldik nst ye bağlandık sancılarım çıktı ama doğum eylemini başlatıcak şiddette değilmiş..bugün çatı muayenesi oldum doktorum yapmıcam sadece açıklığın var mı bakıcam dedi ama kaşla göz arasında çatı muayenesi de oldum korkulacak bi şey yokmuş kızlar hiç gözünüzde büyütmeyin..bu arad 1 parmak açıklığım varmış ama doktorum biraz daha beklicez şu anda sancıları boşuna çekiyorum deme inan çok faydası var dedi bu sancılar sırasında bi hormon salgılanıyomuş bebeğin gelişimi sütün gelmesi için çok önemli dedi..bu arada çatı muayenesi sırasında kızımın poposuna dokundu doktorumuz çok şaşırdım benim miniğim de şok olmuştur teyzeleri..
pelvisim normal doğum için çok uygunmuş ama hala meleğim ters bakalım bi umut bekliyoruz..
kızımın kilosu maaşallah 3 kilo olmuşama tabi + - 430 gr oynuyo sağlıklı olsun da..
bizden haberler böyle teyzeleri istirahat edicez işte..
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlarım umarım herşey yolundadır ve hepinize, minik meleklerime maaşallah
Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..
bu gece olmazsa yarın olur hayatım ama olur hiç sıkma canını
çok şükür iyiyim bitanem sizin iyi habrlerinizi aldıkça aha iyi oluyoruz günümüz geldikçe biraz sıkıntılarımız arttı ama yapcak bişey yok
tabiki hayır isteme cnm 41 e kadar yolu var biliyorum sıkıldın ama azcık daha sık dişini
maşallah cnm kuzuyagüzel haberlerle gelmissin inş. döner de sende istediğin gibi bi güzel doğurursun
kız sen kendini aştın iyice 2 drdan çatı yedin kesmedi de şimdi de kendi kendi mi çatı yapacaksın
geçmiş olsun iremcim.bebeğine de maşallah
maşallah canım bebeğinebence hiç az değil kilosu sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar inş.sütümüzle.
kılzar böyle demeyin yaa ben çoook istiyodum normali ama olmadı olmayınca olmuyo 5 gün sonra sez. olcam.normal daha iyi diye okudukça moralim bozulduu
maşallah bebeğinesağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.
Allah yardımcın olsun canım.sağlıklı ve kolay bi doğum olur inş. ağrın sızın azcık olur.
makarnaa normal doğum elbetteki daha kolay atlatılıyor ama ben oğlumu da epidural sezeryanla doğurdum ve sedyede odaya giderken böyleyse ben ikinciyi de doğrururum diyebilecek kadar rahat geçti herşey rüya gibi.. sonrasında da ilk gün yürürken biraz zorlandım ama bir haftada herşey yoluna girdi zaten iki gün sonra eve gittiğimde sadece kalkarken yataktan ağrım oluyordu.. sakın korkma.. ben de sezeryan olduğum için kendimi şanslı hissedenlerdenim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?