2011 Ekim Anneleri

ya kızlar bebek arabasının parçalarını yıkadınız mı? sadece oğlumun eşyalarını değil neredeyse bütün evi yıkadım ama bebek arabasının parçalarını yıkamadım, siz ne yaptınız?

Kızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??

bence zehram 4 cmi bulcak açılman yatışın yapılcak sen bir kaç saat rumuz gibi koridorlarda yürüycen sonra yeterli açılman sağlanmış olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beyzoşu kucağına alıcaksınnn
yani benim kafamda siizin için yazdığım senaryo bu oku ve sadık kal lütfen

Kızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??
canım 4 -5 olmadan zaten dr suni vermez..4 cm de suniyle açılma olasılığı bile çok zorluyo..2 cmde denemez bile...

kaybetme canım bugün gelecek inşallah na buraya yazdım

ayyy allahımm duy edamın sesini!!

hayatım acılmaya guvenme benım 38 den sonra 2 cm vardı hep 2 cm kaldı sunı sancıyla dogurdum yanı bu haftalarda acılma 1 2 cm onemlı deıl
rumuz dogum hıkayen benı heycalandırdı canım dedıgın gıbı sunı ancı berbat bısey nefes aldırmıyo 11 saat sunı sancı verdıler son 4 saatı dayanamayıp epıdural yapttırdım

sanseegel hayatım evıme beklerım :) hergun bu ıslerı yapmak kolay evı pıs bırakıp sonra bastan temızlemek dha zor bence :)
bahceye cıktık ama bın pısman oldum kenımı pıknık yapmıs gıbı kokuyo hıssettım oglumuda evım temız kendım oglum temız yemegım pısmıs oturuyodum smdı sankı hersey pıslendı bahcedede kımse yoktu oglanıda zor cıkarım gerı eve kocısı arıyorum acmıyo gelsede bı yere goturse hava alsam boguldum sankı bugun

Canım ben yıkayamadım daha doğrusu nasıl çıkaracağımı çözemedim o yüzden de sildim sadece.

İnşallah öyle olur Eda şu doğum olayı iyice gerdi artık beni son anda bıkıp sezeryan istemekten korkuyorum

hoşbulduk edacımm çok teşekkür ederiz..
amin canım inşallah döner bi umut bekliyoruz.. kuzum doktor söyledi poposuna dokundum diye eğer başı aşağıda olsaydı başına dokunacaktı..biz bence dokunsak ta anlamayız ki:26: bi de zaten o kadar biz çatılayamayız bence

canım 4 -5 olmadan zaten dr suni vermez..4 cm de suniyle açılma olasılığı bile çok zorluyo..2 cmde denemez bile...

ayyy allahımm duy edamın sesini!!

kuzum lafa dalmak bu olsa gerek
eltim haziranda sıfır sancı ve sıfır açılmayla hastaneye yatırıldı gün aşımından..
ilk dozu düşük verdiler suni sancının.. tık etmedi..
sonraki gün sabah 7,30 gibi daha yüksek miktar vermişler, tabi o da sancıdan yırtmış kendisini sezeryan istiyorum diye.. doktorlar açılmasını takip etmiş 9 gibi başlamış açılması.. 10,15te bebiş doğdu.. tabi epizyotomisi de oldu..
şu anda da iyi ki normal doğurmuşum diyor.. :)
her bünye suni sancıya farklı cevap veriyor..
bende aynı hastaneye gidiyorum.. (zekai tahir) orda sanırım risk oluşmadığı sürece de kolay kolay sezoya almıyorlar.. normal (adı üstünde) doğurmak varken sezeryana yönelmeyin kuzular...

bu arada canodan haber varmı kızlar evine geçmiş midir..
nida sana sesleniyrum

Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..

bu gece olmazsa yarın olur hayatım ama olur hiç sıkma canını
çok şükür iyiyim bitanem sizin iyi habrlerinizi aldıkça daha iyi oluyoruz günümüz geldikçe biraz sıkıntılarımız arttı ama yapcak bişey yok
tabiki hayır isteme cnm 41 e kadar yolu var biliyorum sıkıldın ama azcık daha sık dişini
maşallah cnm kuzuya güzel haberlerle gelmissin inş. döner de sende istediğin gibi bi güzel doğurursun

kız sen kendini aştın iyice 2 drdan çatı yedin kesmedi de şimdi de kendi kendine mi çatı yapacaksın

Son düzenleme:

vay beee elimi uzatsam dokunacak kadar yakıınım he kuzumaa gelde rahat dur şimdi

geçmiş olsun iremcim.bebeğine de maşallah

Merhabalar simdi son kontroolden geldim malum haftaya bugun dogumum var oglum 3300 bana biraz az geldi ama dr 350o0un uzerinde dogar dedi saglikli salikli olsunda yabrum ben baska bisi istemem allah hepimizi kurtarsin

maşallah canım bebeğine bence hiç az değil kilosu sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar inş.sütümüzle.

Canım inan sezeryan çok daha zor.

kılzar böyle demeyin yaa ben çoook istiyodum normali ama olmadı olmayınca olmuyo 5 gün sonra sez. olcam.normal daha iyi diye okudukça moralim bozulduu

maşallah bebeğine sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.

Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..

Allah yardımcın olsun canım.sağlıklı ve kolay bi doğum olur inş. ağrın sızın azcık olur.

iflah olmuyorum artık bacım ben zıvanadan çıktım

makarnaa normal doğum elbetteki daha kolay atlatılıyor ama ben oğlumu da epidural sezeryanla doğurdum ve sedyede odaya giderken böyleyse ben ikinciyi de doğrururum diyebilecek kadar rahat geçti herşey rüya gibi.. sonrasında da ilk gün yürürken biraz zorlandım ama bir haftada herşey yoluna girdi zaten iki gün sonra eve gittiğimde sadece kalkarken yataktan ağrım oluyordu.. sakın korkma.. ben de sezeryan olduğum için kendimi şanslı hissedenlerdenim:)

tatlım moralini bozma senin bebeğinin duruşundan ötürü mecburi sezo bizim ne olcağımızda daha belli değilki
normal kadar sezo olma ihtimalimizde yüksek sadece motive etmeye çalışıyoruz birbirimizi durumun bu şekilde olmasa senide normale teşvik ederdik öyle yada böyle sağlıcakla gelsin kuzular inşallah

inş. yarın ki doğumunda böyle kolay geçer hayırlısıyla alırsın kuzunu kollarına tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…