2011 Ekim Anneleri

offf çok pis gaza geldim ıkınsam doğurcakmışım gibi geliyo şuan helal olsun ablana Allah izin verirse bende çatır çatır normal doğurcam işteeeeeeeeeeeeeee
iyi geldi bu rumuzcum saolasın

Ne demek Edacım.Sen yeter ki kendine güven. Hayırlı haberini ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoss.

Zehra cım ben doğumdan önce de haftada en az 4 gün 45 dk yürüyordum. Yürümeye yaklaşık 6. ayda başladım. Sancı çekerken de hiç yatağa yatmadım, koridorda eşime tutunarak yürüdüm durdum.

Canım bende 2 çeşit hasta bezi vardı. Biri CanPed in yarım hasta bezi, diğer tam hasta bezi. İlk gün tam hasta bezi, sonraki 2gün yarım hasta bezi kullandım.
Kupamı da aldım Teşekkürler
Daha doğrusu lavman ne biliyorum da Rumuzcum yazmış ya 15 dk dişinizi sıkın onu ne için bekliyoruz?

lavman yapılır yapılmaz tuvalet ihtiyacın geliyor koşarak gidiyorsun canım rumuz bekleyinki tamamı gitsin demek istemiş lavmanın gazına gelmeyin demek istemiş bence

Tam da demek istediğim buyduuu.

,

Ya bu lavman tam olarak ne biri beni aydınlatsııın

makattan barsaklara su ya da kimyasallarla barsak yıkama operasyonu. su fışkırtılınca etkisi çabuk oluyormuş ama kendimizi sıkarsak barsakların tamamına etki etmesini sağlayabilirmişiz. dayanabildiğiniz kadar dayanın demek istemiş rumuz. demek ki çok etkili bi şey... aylarca boşu boşuna kabızlık, hemoroid mi çektim yani şimdi ben

Sağolasınız Rumuz, Deniz ve Eda kulağa iğrenç geliyor ama doğum anında kötü süprizler yaşamamak için şart

rumuz maşallah sana kızları gaza getirdin bi hışımda..
darısı bize olsun...bu arada bende hala sancı falan yok...ama akıntımın rengi hala değişik...ilk önce bildiiniz kanlıydı şimdi kahverengimsi bişe..bu gece gider miiz acep doğuma??

Son düzenleme:

Sağol elifim. Nasılsın, iyisin inşallah.
Darısı senin bıdığın gelmesine inş.
Canım inan sezeryan çok daha zor.
Canım 2 normal doğum sonrası mecburiyetten sezo olan komşum geldi geçen hayırlı olsuna. İkisini de gören biri olarak kesinlikle normal en iyisi diyor. Mecbur kalmadıkça sezoya karşıyız topikçek.

NİDAAA canım meraba. Senin için hayırlısı sezoydu belki. Öyle düşünme. Şimdi nasılsın?
ya bu lavmandı yok kesiydi çok canımı sıkmaya başladı benim.. gidip paşa paşa sezeryan mı olsam acaba?

AAAaa olmadı bu. Unutma en çabuk iyileşen bölgedir orası. Yoksa nereyi kesip diksen 2 günde kalkamazsın. Rabbim in bunu özel olarak böyle yarattığını düşünüyorum ben artık.

Edaa bak simdi Nida yazinca aklima geldi, ben de bu gece rüyamda seni görüm. Sarhostun, "kizim bu halde nasil doguracaksin sen" diyorum, "dogururum ben bana bir sey olmaz" diyordun sen de, hayrolsun ins

Gecen de mavipatikleri görmüstüm rüyamda ama onu hatirlayamiyorum. Artik benim de rüyalarima girmeye basladiniz yani cabuk adapte oldum galiba foruma

Bu arada ben aksamlari cok halsiz uykulu oluyorum, ya dogumda da uykum gelirse, halsizlik hissedersem. Bi de ben tansiyonum düsünce hemen bayiliveriyorum, ya dogum esnasinda bayilirsam, ne olur ki acaba o zaman? Gecen öyle dogumda bayilmis birini buldum, o hemen ayildim diyor ama ya ben ayilamazsam :18: Niye aklima böyle seyler geliyor sürekli?

Anaaaa Kipra sen daha ne duruyon Kız? Açılma falan ne alemde?

ya bu lavmandı yok kesiydi çok canımı sıkmaya başladı benim.. gidip paşa paşa sezeryan mı olsam acaba?

bebeğin ya da senin için hayati öneme haiz bir durum gelişmezse bence bunlar normal doğum istememek için geçerli değill, dıııtttt talebiniz geri çevrildi

denizzzzzzzzzzzzzzzz bir avazda doğurcam şurda 2 li de
ben aslanım ben kaplanım doğururum dimi

Tabi yaaa bu kadar isterken sen mi yapamican, hem de öyle güzel yaparsın ki. yeter ki doktorun sudan sebeplerle sezocu olmasın ve doğum esnasında tehlikeli durumlar gelişmesin. ikincisi olursa mecburen olursun canım sağlıkla dünyaya gelsin yeter ki rüzgar.
sen yine de bu işi 2'lide yapma en azından 3'lüde yap

kız burcu ben senin canını sıkan şeylerden gaza gelip neredeyse evde normal doğum yapcam sen sezo diyosun yanlış enerji derhal çık o moddan

ivit ivit iviiiitttt.

ooooooo doğum belirtilerin başlamış kübracım haydi bi avazda inşallahhhhhhhhhhh

Anaaaa Kipra sen daha ne duruyon Kız? Açılma falan ne alemde?

off offf sorma doğuramıom bi türlü
açılma daha 1,5cm silinmede %30 du salı günü..yarın bidaha gidicez bakalım işte..bugün nişan geldi ama sancı namına tık yok!! normal doğuramiicam die aciip tırsıyorum..:18:

Kızlar bu arada benim göbekim çok az kaldıııı Ama doğumun akşamına korsemi takmıştım.
Korsenizi doğum öncesinde hazırlamayı unutmayın.

Ve kilo konusuna gelince. 74.5 la doğuma gittim. Geldiğimde 72.5 tum Bebğimden bile az kilo gitmişti anlayacağınız. Neyse bugün iyibari ile tam 70 kiloyum. Azar azar gidecekmiş. Bacaklarım hala şiş.
Neyse bıdığım ağlıyor, ben kaçar.
Hepinizi çooook öptm

eytttt ben doğrurum tabi gel öpüjemmm (eyt nasıl acaba :26: )
hayır olsun inşallah doğurtun beni doğurtun beniiiiiiiiiiii
akşamları bende çöküyorum canım hele gripten ötürü hiç halim kalmıyor endişelerin olması normal ama korkma doğumda öyle bir enerji gelirkiii hem can havliyle hemde bebeğimizi kucağımıza alma heyecanıyla bir çırpıda doğuruveririz merak etme

selam kızlar
doktordan geldik nst ye bağlandık sancılarım çıktı ama doğum eylemini başlatıcak şiddette değilmiş..bugün çatı muayenesi oldum doktorum yapmıcam sadece açıklığın var mı bakıcam dedi ama kaşla göz arasında çatı muayenesi de oldum korkulacak bi şey yokmuş kızlar hiç gözünüzde büyütmeyin..bu arad 1 parmak açıklığım varmış ama doktorum biraz daha beklicez şu anda sancıları boşuna çekiyorum deme inan çok faydası var dedi bu sancılar sırasında bi hormon salgılanıyomuş bebeğin gelişimi sütün gelmesi için çok önemli dedi..bu arada çatı muayenesi sırasında kızımın poposuna dokundu doktorumuz çok şaşırdım benim miniğim de şok olmuştur teyzeleri..
pelvisim normal doğum için çok uygunmuş ama hala meleğim ters bakalım bi umut bekliyoruz..
kızımın kilosu maaşallah 3 kilo olmuşama tabi + - 430 gr oynuyo sağlıklı olsun da..
bizden haberler böyle teyzeleri istirahat edicez işte..
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlarım umarım herşey yolundadır ve hepinize, minik meleklerime maaşallah

AAAaa olmadı bu. Unutma en çabuk iyileşen bölgedir orası. Yoksa nereyi kesip diksen 2 günde kalkamazsın. Rabbim in bunu özel olarak böyle yarattığını düşünüyorum ben artık.

moral buldum ve cesartim yerine geldi saolun kızlar

3 gunden once fayda etmez dedı doktor,1 haftadır anam agladı öksurmekten Allah kerımdır gecer ınsaallah...Allah razı olsun canım

ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun..bu aralar sureklı basım donuyor..ve son bır haftadır hıc olmadıgı kadar sık vc ye cıkıyorum..ıshal yada kabızlık yok..sıddetlı derece halsızlık var..acıkcası bende beklıyorum bugun yarın dogumu..ebe sancıların oturmus ve cok duzenlı vede yuksek sınırda dedı..ama sanırım ıkınmaya takadım yok..

ıste o yuzden ve alt üst olan sinir sistemımın duzelmesı ıcın ıyı olmak ıstıyorum..1 haftadır gece gunzu öksuruk krızı yuksek ates yarı baygın yasıyorum...dayanacak gucum kalmadı..

hoşgeldiniz emelcim maşallah kızımıza
herşeyin yolunda olması ne güzel kızçemizde dönüverirde inşallah bir avazda doğurursun canım
nası poposuna dokundu sen nasıl anladın doktormu söyledi ay irkildim resmen ya şimdi ben kendimi çatılasam oğluma dokunurmuyum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…