yarın benimde kontrol var muhtemelen 2. çatıyıda yiyicem
inş. yarın ki doğumunda böyle kolay geçer hayırlısıyla alırsın kuzunu kollarına tatlım
ooo ben alıştım artık iki güünde bi olmazsa hayatımda eksiklik hissediom..yarın benimde kontrol var muhtemelen 2. çatıyıda yiyicem
2 mi 39+5 sin ve 2.çatınmı ay ne baneeeeeeeeeeeeel
arsız yslzytn
makarnaa normal doğum elbetteki daha kolay atlatılıyor ama ben oğlumu da epidural sezeryanla doğurdum ve sedyede odaya giderken böyleyse ben ikinciyi de doğrururum diyebilecek kadar rahat geçti herşey rüya gibi.. sonrasında da ilk gün yürürken biraz zorlandım ama bir haftada herşey yoluna girdi zaten iki gün sonra eve gittiğimde sadece kalkarken yataktan ağrım oluyordu.. sakın korkma.. ben de sezeryan olduğum için kendimi şanslı hissedenlerdenim:)
tatlım moralini bozma senin bebeğinin duruşundan ötürü mecburi sezo bizim ne olcağımızda daha belli değilki
normal kadar sezo olma ihtimalimizde yüksek sadece motive etmeye çalışıyoruz birbirimizidurumun bu şekilde olmasa senide normale teşvik ederdik öyle yada böyle sağlıcakla gelsin kuzular inşallah
Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..
ooo ben alıştım artık iki güünde bi olmazsa hayatımda eksiklik hissediom..
eda sende erkenden arsızlaşmışın bacım...ama normal doğurcaz inş biz alışmamız lazım dimi yaaa....
canım benim Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına..Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..
elifcim çok sağol tatlımm inşallah canım hayırlısı olsun..artık sende hayırlısıyla kolaylısıyla doğurursun inşallah tatlım..maşallah cnm kuzuyagüzel haberlerle gelmissin inş. döner de sende istediğin gibi bi güzel doğurursun
ayy eda gülmekten öldürdün beni yaa rahat dur kız keşke söylemeseymişimvay beee elimi uzatsam dokunacak kadar yakıınım he kuzumaa gelde rahat dur şimdi
canım çok teşekkürlermaşallah canım bebeğinebence hiç az değil kilosu sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar inş.sütümüzle.
maşallah bebeğinesağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.
saolun kızlar sağlıklı olsun yeter hayırlısı tabi.ama etrafımdakiler de aa sana da mı sezeryan dediler diyince falan açıklama yapmak sinirimi bozuyo.sanki keyfimden olcam sez. eşim de boşver milleti açıklama yapma öyle gerekti falan de geç diyor ama ben takıyorum kafama.en çokta görümcemle kayınvalidem öyle yorum yaptı dün haber verince sez olcam diye.
canım benim Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına..
elifcim çok sağol tatlımm inşallah canım hayırlısı olsun..artık sende hayırlısıyla kolaylısıyla doğurursun inşallah tatlım..
ayy eda gülmekten öldürdün beni yaa rahat dur kız keşke söylemeseymişim
canım çok teşekkürler
ooooooo makarnacım benim daha nolcağım belli değil her gören sen normal doğuramassın diyor evet can sıkıcı bir durum malesefama senin "gerekçen var" o yüzden aynen böyle yap o konuşanlara :89:
sorma bacım hayat şartları işte
inşallah kübracım inşallah o kadar istiyorumki normal doğurmayı inşallah yapabilirim :26:
Korkunun ecele faydası yok P.tesi ben de 3.çatı muayenemi oldum artık alıştım diyebilirim normal doğumda sürekli bakacaklar ne de olsa
Nette biraz araştırdım suni sancıyı genellikle tavsiye etmemişler bakalım benim bıldırcınım kendi sancısı ile gelir inşallah
Elif 41 çok geç yaa, sanıyorum o zamana kadar da bekleyemem geç kaldıkça da risk oluşuyor mu acaba?
allah iyiliğini versin ya2 mi 39+5 sin ve 2.çatınmı ay ne baneeeeeeeeeeeeel
arsız yslzytn
anam aşmışlar bunlar kendileriniooo ben alıştım artık iki güünde bi olmazsa hayatımda eksiklik hissediom..
eda sende erkenden arsızlaşmışın bacım...ama normal doğurcaz inş biz alışmamız lazım dimi yaaa....
Korkunun ecele faydası yok P.tesi ben de 3.çatı muayenemi oldum artık alıştım diyebilirim normal doğumda sürekli bakacaklar ne de olsa
Nette biraz araştırdım suni sancıyı genellikle tavsiye etmemişler bakalım benim bıldırcınım kendi sancısı ile gelir inşallah
Elif 41 çok geç yaa, sanıyorum o zamana kadar da bekleyemem geç kaldıkça da risk oluşuyor mu acaba?
allah iyiliğini versin ya
anam aşmışlar bunlar kendilerini
cnm salı sağlık ocağına gittim ordaki ebeyi çok seviyorum ben sağolsun çok ilgileniyo benimle arada arayıp halimi hatrımı bile soruyo sağolsun...
dedim işte günüm geldi daha belirti falan yok diye oda üzülme 41 e 42 ye kadar ultrasonda yada nst de bi sorun çıkmazsa bekliyo drlar çok normal bi sakıncası yok dedi ve üstüne bombayı patlattı benim bi gebem 44. haftada doğurdu dedi ben böyle kaldımbakalım benimkide önümüzdeki hafta doğmazsa artık gelmek istesede ben doğurmayacağım
tamam tamam ben rahat durucam ama bunu kocam duysa kimse onu tutamaz artık oğluma dokunmak istiyorum diyip duruyor
amin cnm çok sağolcanım benim Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına..
elifcim çok sağol tatlımm inşallah canım hayırlısı olsun..artık sende hayırlısıyla kolaylısıyla doğurursun inşallah tatlım..
ayy eda gülmekten öldürdün beni yaa rahat dur kız keşke söylemeseymişim
canım çok teşekkürler
tamam tamam ben rahat durucam ama bunu kocam duysa kimse onu tutamaz artık oğluma dokunmak istiyorum diyip duruyor
valla ya yok anam dedim o ne öyle ya44.hafta mıııııııBebek doğurttuğuna emin miymiş erkekse bıyıkları falan çıkmıştır onun
aman ağzından yel alsın ay düşünemiyorum kendimi herkes doğurmus 40 ı bile çıkmıs ben kasım topiği senin aralık topiği benim gezip duruyormusum daha suyum gelmedi nişanım gelmedi diyedüşünsene kasım annesi oluyormuşun
44 de neymiş ya öyleee o saatten sonra bende doğurmam kalsın artık derim
benimkide bi tuşe için onca yol gidip gelioz ben yaparım muayeneni bana bi kere anlatsa yeter diip duruo...dün gecede yürüyüş yaptık eve geldik ben aslında baksam anlarım açılma olup olmadıını bi bakiim diooo...safım meğerse vajinaya baktıında açılma olup olmadıının anlaşılcağını sanıomuşş.. anlatınca rahimden anlaşılıo die heeee...diip kaldıı!!
benimkide bi tuşe için onca yol gidip gelioz ben yaparım muayeneni bana bi kere anlatsa yeter diip duruo...dün gecede yürüyüş yaptık eve geldik ben aslında baksam anlarım açılma olup olmadıını bi bakiim diooo...safım meğerse vajinaya baktıında açılma olup olmadıının anlaşılcağını sanıomuşş.. anlatınca rahimden anlaşılıo die heeee...diip kaldıı!!
amin cnm çok sağol
faceden msj atayımmı şimdi kocana sevenleri kavusturmak sevaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?