2011 Ekim Anneleri

valla niyetlenmiştir doğruu..çünkü her sabah hadi seni kestirmeye gidelim diip duruo...
ayy evet yaa çok şaşkalozlar yaa..benimkide aynı öle..saf saf bakp duruo gerçi bi haftadır saf bakmıyo gel gidelim kestirelim die bakıo..

bu arada sen bugün hiç mutfak mönünden bahsetmedin..naptıınn yimeğee???

tamam tamam ben rahat durucam ama bunu kocam duysa kimse onu tutamaz artık oğluma dokunmak istiyorum diyip duruyor

Aynen, benim kocis dün manyadi iyice ben sancilaninca. Ac bakalim netten nasil bakiliyormus, ben bakarim, söylerim sana acilman var mi yok mu diyo Firsat bu firsat o da iyice kurcalamak niyetinde, Allah´im ya koyun can derdinde kasap et derdinde

kız sanki ben hergün menü mü hazırlıyorum hani nerde o zaman o mönüler bi hamur işi yaptımmı yazıyorum
ama bugün feci pazı kavurma çekiyo canım kocam gelirken alıcak 2 dk da olur zaten

ahaaaaaaa kocalar zıvanadan çıktı iyi mi

kız sanki ben hergün menü mü hazırlıyorum hani nerde o zaman o mönüler bi hamur işi yaptımmı yazıyorum
ama bugün feci pazı kavurma çekiyo canım kocam gelirken alıcak 2 dk da olur zaten

işi bıraktıından beri sensin en çok mutfak macerası yaşatan ama insanlara..
bende daha bişe yapmadım belkim senden kopya çekerim dedim dee.... pazıyı yıkamak zor gelio ya...en iisi bi markete gidipte bakem bakem..aklıma hiç yemek gelmio..doğururum die de şimdiye kadar sallandım ama hala tık yokkk

yok kız yanlış kalmış aklında 1 kere herkesi poça ve kek diye tutuşturdum o kadaar sen karıştırıyosun kuzum
yoksa ben kimmm mutfak kim
hamsi al kızart yanında da saalata oh tamam işte
ay bugün hamsi yarınmı pazı yapsam :26:

kızlar eslemle konuştum şimdi bebekleri maşallah iiyimiş ama eslem biraz rahatsızmış bebekleri 38. haftaya kadar tuttukları için sanırım rahmi zarar görmüş kanaması faalan çok olmuş ... herkese çok selam söyledi
genetikerin senin hediyelerin eline geçmiş çooooook beyenmiş hatta çok zarif kart falanda vardı dedi evlerinde net bağlantısı yokmuş teşekkürlerini iletti kendide en kısa sürede aramıza gelip yazıcakmış sana zaten

Ayy begenmis demek, cok mutlu oldum. Rabbim tez vakitte sifa versin, hemen toparlansin ins. Bebeklere de

size yol gözükmüş artık dönüşü yok kübraa :) bugün, bilemedin yarın viyaklar bebişin inşallah...

Kızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??

şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıcaz valla zehra. zormuş ama beyzanın içinde kalması ikinize de zarar veriyorsa kabul et bence.

Maşallah emelcim totoya bi parmak yedi bebişin desene :) ayy nasıl ürkmüştür yaa kıyamam :) totoya yediğine göre hala ters duruyor anlaşılan. hayırlısı olsun canım hakkınızda, kilosuna da maşallah pamuğunun mmuckks.

ayy hayır edaa uzak dur çocuğu rahat bırak kendini çatılamaya haaayyıırr

Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..

Yarın her şey yolunda gider ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah duygu. hatırladığım kadarıyla belgin hanıma gidiyordun, ona güven, önce Allah'a sonra ona emanetsin, ne gerekiyorsa en iyisini yapacaktır o. Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin inş.

iflah olmuyorum artık bacım ben zıvanadan çıktım

ayy aman Allahım eli dursa ayağı durmuyor :) mıncıklamayın çocuğu bırakın yahuu

selam hayirli gunler nasilsiniz

selam fatma. sana da hayırlı günler, çok şükür iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın?

evettt geldik .pazartesi çok gerfindim biliyosunuz hastaneye çağırdı doktorum.üç ayrı asistan çatı muayenesi yaptı izin vermedim zorla yaptılar.annemden tekrar doğdum resmen .neyse çatım iki santim açılmış sabah ameliyata aldılar hiç sorun yaşamadım çok keyifli ve kolay geçti oğlumu gördüğüm anı anlatamam aynı ben inanamadım maşallah 4100 gr 51 cm çok tatlı ya çok farklı bir duygu.sonrası biraz zorladı ama oğlum içöin değer oğluşum ağlıyor ona bakmalıyım dua edin inş

Ayy begenmis demek, cok mutlu oldum. Rabbim tez vakitte sifa versin, hemen toparlansin ins. Bebeklere de

vallahi pek beyenmiş hatta tam kapatırken aklıma geldi sormak o ara kuzulardan biri vikkklemeye başladı ona rağmen kız kapatmadı nasıl beyendiğini anlattı onun adına teşk.etmemi kendisinin de en kısa zamanda bizzat teşekkür etceğini söyledi

ay maşallah tosunumuza
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah

dogum yapan arkadaslara gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun ıns butun kucuk meleklerede masallah
pazardan berı annem bende o yuzden fazla gıremedım dun benımde kontrolum vardı bebegımın kalp atıslarında bazen dusme oldugu ıcın cok sık gıdıyorum doktora ultrasonla bakerken yıne dustu kalp atısları detaylı utrasona gırdık tekrar ama bı sorun gozukmedı nts gırdım yıne 2 saat kaldım yarım saatte bı yon degıdtırek yattım yıne bı dusme oldu o yuzden normal dogumunu beklemıcez bebegı rıske atmak ıstemıyo doktorum bende ıstemıyorum tabı o yuzden ayın 13 de sezaryan olucam cumartesı tekrar kontrolum var o gun tarıh one cekılmezse beklen tarıhımız 13 ekım tam 38 hafta oluyo bıraz korkuyorum ama bebgım ıyı olsun yeter bana:18:

iyi akşamlar hanımlar..herkesi bi heyecan sarmış durumda bende çok heyecanlıyım geceleri belim sırtım kasıklarım çok agrıo ama gündüz tık yok nedense...bide bu sabah karnımın yumuşadıgını farkettim çok tuhaf uyuşuk gibi sanki...tecrübeli komşularıma daanıştım bebek aşagı indigi için karnın üst kısmı yumuşarmış öyle bu durumu yaşayan var mı aranızzda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…