kız enişte çaktırmadan seni doğurtmaya niyetlenmiş olmasın
yaa bu hamilelikte en çok sevdiğim şeylerden biri eşimin halleri heyecanı şaşkınlığı ve bana (göbeğime) bakıp tebessümde takılması mucizeymişiz gibi davranması vs...
özledim beaaaaaaaa
tamam tamam ben rahat durucam ama bunu kocam duysa kimse onu tutamaz artık oğluma dokunmak istiyorum diyip duruyor
benimkide bi tuşe için onca yol gidip gelioz ben yaparım muayeneni bana bi kere anlatsa yeter diip duruo...dün gecede yürüyüş yaptık eve geldik ben aslında baksam anlarım açılma olup olmadıını bi bakiim diooo...safım meğerse vajinaya baktıında açılma olup olmadıının anlaşılcağını sanıomuşş.. anlatınca rahimden anlaşılıo die heeee...diip kaldıı!!
valla niyetlenmiştir doğruu..çünkü her sabah hadi seni kestirmeye gidelim diip duruo...
ayy evet yaa çok şaşkalozlar yaa..benimkide aynı öle..saf saf bakp duruo gerçi bi haftadır saf bakmıyo gel gidelim kestirelim die bakıo..
bu arada sen bugün hiç mutfak mönünden bahsetmedin..naptıınn yimeğee???
Aynen, benim kocis dün manyadi iyice ben sancilaninca. Ac bakalim netten nasil bakiliyormus, ben bakarim, söylerim sana acilman var mi yok mu diyoFirsat bu firsat o da iyice kurcalamak niyetinde, Allah´im ya koyun can derdinde kasap et derdinde
kız sanki ben hergün menü mü hazırlıyorum hani nerde o zaman o mönüler bi hamur işi yaptımmı yazıyorum
ama bugün feci pazı kavurma çekiyo canımkocam gelirken alıcak 2 dk da olur zaten
işi bıraktıından beri sensin en çok mutfak macerası yaşatan ama insanlara..
bende daha bişe yapmadım belkim senden kopya çekerim dedim dee....pazıyı yıkamak zor gelio ya...en iisi bi markete gidipte bakem bakem..aklıma hiç yemek gelmio..doğururum die de şimdiye kadar sallandım ama hala tık yokkk
kızlar eslemle konuştum şimdi bebekleri maşallah iiyimişama eslem biraz rahatsızmış bebekleri 38. haftaya kadar tuttukları için sanırım rahmi zarar görmüş kanaması faalan çok olmuş ... herkese çok selam söyledi
genetikerin senin hediyelerin eline geçmiş çooooook beyenmiş hatta çok zarif kart falanda vardı dedievlerinde net bağlantısı yokmuş teşekkürlerini iletti kendide en kısa sürede aramıza gelip yazıcakmış sana zaten
rumuz maşallah sana kızları gaza getirdin bi hışımda..
darısı bize olsun...bu arada bende hala sancı falan yok...ama akıntımın rengi hala değişik...ilk önce bildiiniz kanlıydı şimdi kahverengimsi bişe..bu gece gider miiz acep doğuma??
Kızlar yaaa acaba bebek Pazar a kadar gelmezse ve 2 cm civarı bir açılmam olursa suni isteyeyim mii??
selam kızlar
doktordan geldik nst ye bağlandık sancılarım çıktı ama doğum eylemini başlatıcak şiddette değilmiş..bugün çatı muayenesi oldum doktorum yapmıcam sadece açıklığın var mı bakıcam dedi ama kaşla göz arasında çatı muayenesi de oldum korkulacak bi şey yokmuş kızlar hiç gözünüzde büyütmeyin..bu arad 1 parmak açıklığım varmış ama doktorum biraz daha beklicez şu anda sancıları boşuna çekiyorum deme inan çok faydası var dedi bu sancılar sırasında bi hormon salgılanıyomuş bebeğin gelişimi sütün gelmesi için çok önemli dedi..bu arada çatı muayenesi sırasında kızımın poposuna dokundu doktorumuz çok şaşırdım benim miniğim de şok olmuştur teyzeleri..
pelvisim normal doğum için çok uygunmuş ama hala meleğim ters bakalım bi umut bekliyoruz..
kızımın kilosu maaşallah 3 kilo olmuşama tabi + - 430 gr oynuyo sağlıklı olsun da..
bizden haberler böyle teyzeleri istirahat edicez işte..
geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlarım umarım herşey yolundadır ve hepinize, minik meleklerime maaşallah
hoşgeldiniz emelcim maşallah kızımıza
herşeyin yolunda olması ne güzel kızçemizde dönüverirde inşallah bir avazda doğurursun canım
nası poposuna dokundu sen nasıl anladın doktormu söylediay irkildim resmen ya şimdi ben kendimi çatılasam oğluma dokunurmuyum acaba
Yarın ortalama saat bir gibi oğlumu kucağıma alacağım inşallah :) bana şans dileyin kızlar.. bu ikinci doğumum ama yine de stresten gezinip duruyorum deli gibii.. dualarınız benimle olsunn..
iflah olmuyorum artık bacım ben zıvanadan çıktım
selam hayirli gunler nasilsiniz
kızlar eslemle konuştum şimdi bebekleri maşallah iiyimişama eslem biraz rahatsızmış bebekleri 38. haftaya kadar tuttukları için sanırım rahmi zarar görmüş kanaması faalan çok olmuş ... herkese çok selam söyledi
genetikerin senin hediyelerin eline geçmiş çooooook beyenmiş hatta çok zarif kart falanda vardı dedievlerinde net bağlantısı yokmuş teşekkürlerini iletti kendide en kısa sürede aramıza gelip yazıcakmış sana zaten [/QUOTE
Maşallah esleme ve bebişlerine. Eslem de bir an önce toparlanır ve sağlığına kavuşur inşallah.
:82::82::82::82::82::82::82::82::82:
:82::82::82::82::82::82::82::82::82:
size yol gözükmüş artık dönüşü yok kübraa :) bugün, bilemedin yarın viyaklar bebişininşallah...
şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıcaz valla zehra. zormuş ama beyzanın içinde kalması ikinize de zarar veriyorsa kabul et bence.
Maşallah emelcimtotoya bi parmak yedi bebişin desene :) ayy nasıl ürkmüştür yaa kıyamam :) totoya yediğine göre hala ters duruyor anlaşılan. hayırlısı olsun canım hakkınızda, kilosuna da maşallah pamuğunun mmuckks.
ayy hayır edaa uzak dur çocuğu rahat bırakkendini çatılamaya haaayyıırr
Yarın her şey yolunda gider ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah duygu. hatırladığım kadarıyla belgin hanıma gidiyordun, ona güven, önce Allah'a sonra ona emanetsin, ne gerekiyorsa en iyisini yapacaktır o. Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin inş.
ayy aman Allahım eli dursa ayağı durmuyor :) mıncıklamayın çocuğu bırakın yahuu
selam fatma. sana da hayırlı günler, çok şükür iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın?
genetikerin senin hediyelerin eline geçmiş çooooook beyenmiş hatta çok zarif kart falanda vardı dedievlerinde net bağlantısı yokmuş teşekkürlerini iletti kendide en kısa sürede aramıza gelip yazıcakmış sana zaten [/QUOTE
Maşallah esleme ve bebişlerine. Eslem de bir an önce toparlanır ve sağlığına kavuşur inşallah.
taaam taam dokanmıycam ama o kadar yakın olduğunu düşünmek pek ürküttü beni :18:
Ayy begenmis demek, cok mutlu oldum. Rabbim tez vakitte sifa versin, hemen toparlansin ins. Bebeklere de
evettt geldik .pazartesi çok gerfindim biliyosunuz hastaneye çağırdı doktorum.üç ayrı asistan çatı muayenesi yaptı izin vermedim zorla yaptılar.annemden tekrar doğdum resmen .neyse çatım iki santim açılmış sabah ameliyata aldılar hiç sorun yaşamadım çok keyifli ve kolay geçti oğlumu gördüğüm anı anlatamam aynı ben inanamadım maşallah 4100 gr 51 cm çok tatlı ya çok farklı bir duygu.sonrası biraz zorladı ama oğlum içöin değer oğluşum ağlıyor ona bakmalıyım dua edin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?