evettt geldik .pazartesi çok gerfindim biliyosunuz hastaneye çağırdı doktorum.üç ayrı asistan çatı muayenesi yaptı izin vermedim zorla yaptılar.annemden tekrar doğdum resmen .neyse çatım iki santim açılmış sabah ameliyata aldılar hiç sorun yaşamadım çok keyifli ve kolay geçti oğlumu gördüğüm anı anlatamam aynı ben inanamadım maşallah 4100 gr 51 cm çok tatlı ya çok farklı bir duygu.sonrası biraz zorladı ama oğlum içöin değer oğluşum ağlıyor ona bakmalıyım dua edin inş
vallahi pek beyenmiş hatta tam kapatırken aklıma geldi sormak o ara kuzulardan biri vikkklemeye başladı ona rağmen kız kapatmadı nasıl beyendiğini anlattı onun adına teşk.etmemi kendisinin de en kısa zamanda bizzat teşekkür etceğini söyledi
evettt geldik .pazartesi çok gerfindim biliyosunuz hastaneye çağırdı doktorum.üç ayrı asistan çatı muayenesi yaptı izin vermedim zorla yaptılar.annemden tekrar doğdum resmen .neyse çatım iki santim açılmış sabah ameliyata aldılar hiç sorun yaşamadım çok keyifli ve kolay geçti oğlumu gördüğüm anı anlatamam aynı ben inanamadım maşallah 4100 gr 51 cm çok tatlı ya çok farklı bir duygu.sonrası biraz zorladı ama oğlum içöin değer oğluşum ağlıyor ona bakmalıyım dua edin inş
saol canım ,kendimi bildim bileli babanemle yaşadığımdan direk aklıma geldi bi gün halalarım bakmadıki hep bizdeydi kadın,demek bu görev erkek evlatlerınmış diimi amaa gerçi annemde az çekmedi kendisindenNormal doğum yapıcaz Eda'cım azimliyiz kararlıyızBu arada Nida süper bir argüman geliştirmişsin anneannem bana bir şey derse (sanmıyorum ama) ben de cevabını veririm
yaa yemiyodu zatende işte ,sizden görünce özeniyom bendeeNİDAAA canım meraba. Senin için hayırlısı sezoydu belki. Öyle düşünme. Şimdi nasılsın?
canım ben bugün aradığımda hastanedeydi hala ,ve emziriyodu o yüzden kısa kestim sormadım nekadar kalacağını hastanedee..bu arada canodan haber varmı kızlar evine geçmiş midir..
nida sana sesleniyrum
dogum yapan arkadaslara gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun ıns butun kucuk meleklerede masallah
pazardan berı annem bende o yuzden fazla gıremedım dun benımde kontrolum vardı bebegımın kalp atıslarında bazen dusme oldugu ıcın cok sık gıdıyorum doktora ultrasonla bakerken yıne dustu kalp atısları detaylı utrasona gırdık tekrar ama bı sorun gozukmedı nts gırdım yıne 2 saat kaldım yarım saatte bı yon degıdtırek yattım yıne bı dusme oldu o yuzden normal dogumunu beklemıcez bebegı rıske atmak ıstemıyo doktorum bende ıstemıyorum tabı o yuzden ayın 13 de sezaryan olucam cumartesı tekrar kontrolum var o gun tarıh one cekılmezse beklen tarıhımız 13 ekım tam 38 hafta oluyo bıraz korkuyorum ama bebgım ıyı olsun yeter bana:18:
iyi akşamlar hanımlar..herkesi bi heyecan sarmış durumda bende çok heyecanlıyım geceleri belim sırtım kasıklarım çok agrıo ama gündüz tık yok nedense...bide bu sabah karnımın yumuşadıgını farkettim çok tuhaf uyuşuk gibi sanki...tecrübeli komşularıma daanıştım bebek aşagı indigi için karnın üst kısmı yumuşarmış öyle bu durumu yaşayan var mı aranızzda?
kızlar banada dua edin 39+4 deyim haaka tık yok oğlumdan.. pazartesi yatış dedi doktorum .. normali denicez olmazsa sezeryan.. bebeğim biraz tombiş olduğundan seni yormayalım seni çok zorlar dedi doktorum.. hayırlısı artık.. herkese kolay doğumlar dilerim..
herkese merhaba... yeni doğum yapanlar varsa geçmiş olsun, rabbim meleklerini sağlıkla büyütmelerini nasip etsin...
bugün çatı kontrolüm oldu ama canım yandığı için dr.um bakamamış izin vermemişimhatta şaşırdı, böyle olursa normal doğuramazsın dedi..
p.tesiye kadar süre tanıdı tekrar çatına bakalım her şeyin normal boşa sezo olma dedi ama ben çok korkuyorum:18::18::18::18:
bencillik mi yapıyorum amma dayanıksızım diye çok üzüldüm ama önceki yaşadıklarımı dr.uma anlatınca sezeryan daha ağır basıyo dedi...
hatta normal doğumdan sonra ilişkide zorlanabilirsin dedi (ben hep zorlanıyordum zaten)
evleneli 1 sene oldu, ilk gecemde çok zorlandım nerdeyse 1-2 ay olmadı sonra dr.a gittik 2 ayrı dr.da kızlık zarımın çok kalın olduğunu,
ilişki olsa bile kanamanın çok olacağını ve her harükarda hastaneye geleceğimizi söyledi parçalanma olabilirmiş dikiş vs. için...
ufak bi operasyon geçirdim ve öyle ilişkiye girebildik, sonrasında da yine çok zorlandık acayip korkuyordum eşim sağolsun çok anlayışlı beni hiç incitmedi...
operasyondan sonra 3-4. denememizde hamile kaldım hala şaşırıyorum mucize yani...(şükür Allahıma aratmadı)
neyse o günden sonra da 1-2 kez deneme dışında hiç ilişkiye girmedik... sonra bugünlere geldik ve ben çatı muayenesine bile izin vermedim
halbuki normal doğumu çok istiyorum, bencillik mi ediyorum acaba kafam çok karışık...
dr.uma anlatınca cesaretini topla p.tesi istersen yine deneriz çatı kontolünü olmadı 11 ekim salı sezo yaparız dedi..
14 ünde amerikaya gidiyor o gitmeden olmam gerek...
bana bir akıl verin ne yapayım.. burayı okuyunca heleki rumuz17 bana çok cesaret verdi ama o çatala oturunca kasım kasım kasılıyorum
son durumum 11 Ekim de sezeryan olcam ama yine bana bağlı değişebilir de....
kızlar nolur bişeyler söyleyin...
zeynepcim hoşgeldin maşallah sizeevettt geldik .pazartesi çok gerfindim biliyosunuz hastaneye çağırdı doktorum.üç ayrı asistan çatı muayenesi yaptı izin vermedim zorla yaptılar.annemden tekrar doğdum resmen .neyse çatım iki santim açılmış sabah ameliyata aldılar hiç sorun yaşamadım çok keyifli ve kolay geçti oğlumu gördüğüm anı anlatamam aynı ben inanamadım maşallah 4100 gr 51 cm çok tatlı ya çok farklı bir duygu.sonrası biraz zorladı ama oğlum içöin değer oğluşum ağlıyor ona bakmalıyım dua edin inş
dogum yapan arkadaslara gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun ıns butun kucuk meleklerede masallah
pazardan berı annem bende o yuzden fazla gıremedım dun benımde kontrolum vardı bebegımın kalp atıslarında bazen dusme oldugu ıcın cok sık gıdıyorum doktora ultrasonla bakerken yıne dustu kalp atısları detaylı utrasona gırdık tekrar ama bı sorun gozukmedı nts gırdım yıne 2 saat kaldım yarım saatte bı yon degıdtırek yattım yıne bı dusme oldu o yuzden normal dogumunu beklemıcez bebegı rıske atmak ıstemıyo doktorum bende ıstemıyorum tabı o yuzden ayın 13 de sezaryan olucam cumartesı tekrar kontrolum var o gun tarıh one cekılmezse beklen tarıhımız 13 ekım tam 38 hafta oluyo bıraz korkuyorum ama bebgım ıyı olsun yeter bana:18:
canım cesaretini topla çatı muayneni ol kendini kasma belkide çatın normal doğuma çok elverişli
senin yaşadıklarını yaşamadım ama o çatal benide kasıyor Allah güç verir belkide çok kolay doğurucaksın denemeye değer bence hem senin hem bebeğin için
galiba galiba bu gece doğurcammm....böle şeyimin tam üstü böle bi ağırlaştı arada hafif bi acıyo ama düzensiz..şimdiye kadar bu da yoktu..buda bi gelişme.. galiba gece sancım gelir yaa..:44:
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
canım sağol yorumun için, saatlerdir onlarca başlık yorum okudum insan başına gelmeyince bilmiyor sürekli fikrim değişiyor ama sanırım sezeryan olcam,
bugün kontrole giderken de hep dua ettim her şeyde bi hayır vardır derler ya hayırlısı buymuş dicem artık tabi fikrim değişmezse ve bebişim sürpriz yapmazsa...
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?