2011 Ekim Anneleri

Canim masaAllah, saglikla sihhatle büyüt ins bebegini, tosun yaa, demek sana benziyor, ahh ahh benim kizim da bana benzesin Allah´im...

Cok sevindim ya, ne demek güle güle giysinler ins...

hoşgeldinizzzzzzz.
Allah analı babalı, mutlu huzurlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah. sende kavuştun yavrunu
Murat batu yu benim yerime gıdısından kokla annesi

kızlar banada dua edin 39+4 deyim haaka tık yok oğlumdan.. pazartesi yatış dedi doktorum .. normali denicez olmazsa sezeryan.. bebeğim biraz tombiş olduğundan seni yormayalım seni çok zorlar dedi doktorum.. hayırlısı artık.. herkese kolay doğumlar dilerim..

zeyneb hayırlı ugurlu olsun bebısın canım..
maasallah murat batu nun kılsouna da..bak zayıf dıye kafana takıyodun daha 2 hafta once...nerende sakladın yavrum 4100 gr bebısı..maasallah Allah nazardan kazadan beladan korusun..esırgesın..

anlamadıgım sezo olacagın kesınken nıye catı muyanesı yaptıkları..ne gereksız ısler yapan ınsanlar var ya..

benımde belımden kasıgıma dogru bıcak gıbı sancı vuruyo..cok durmuyor gecıyo..kasıklarım hep sancıyo zaten nst de de cıktı en ust sınırda..akıntım nerdeyse hıc yoktu 2 gundur resmen yumurta akı gıbı camasırımı ıslatıyo..basım donuyor(nardan sanmıstım ama bugun yemedıgım halde devam edıyor)baskaaaaaa kısacası yakında dogurucam..cok yakındaaaa..reklamlardan sonraa...

Normal doğum yapıcaz Eda'cım azimliyiz kararlıyız Bu arada Nida süper bir argüman geliştirmişsin anneannem bana bir şey derse (sanmıyorum ama) ben de cevabını veririm
saol canım ,kendimi bildim bileli babanemle yaşadığımdan direk aklıma geldi bi gün halalarım bakmadıki hep bizdeydi kadın,demek bu görev erkek evlatlerınmış diimi amaa gerçi annemde az çekmedi kendisinden ..neysee

NİDAAA canım meraba. Senin için hayırlısı sezoydu belki. Öyle düşünme. Şimdi nasılsın?
yaa yemiyodu zatende işte ,sizden görünce özeniyom bendee

bu arada canodan haber varmı kızlar evine geçmiş midir..
nida sana sesleniyrum
canım ben bugün aradığımda hastanedeydi hala ,ve emziriyodu o yüzden kısa kestim sormadım nekadar kalacağını hastanedee..

tebrik ederim canımm ..ayrıca maşşallah tosunumuzaaa
bu arada ben istemedim onlar yaptı ne demek yaaaatecavüze uğramış gibii...Hay Allah iyiliğini versin güldürdün beni

herkese merhaba... yeni doğum yapanlar varsa geçmiş olsun, rabbim meleklerini sağlıkla büyütmelerini nasip etsin...

bugün çatı kontrolüm oldu ama canım yandığı için dr.um bakamamış izin vermemişim hatta şaşırdı, böyle olursa normal doğuramazsın dedi..

p.tesiye kadar süre tanıdı tekrar çatına bakalım her şeyin normal boşa sezo olma dedi ama ben çok korkuyorum:18::18::18::18:

bencillik mi yapıyorum amma dayanıksızım diye çok üzüldüm ama önceki yaşadıklarımı dr.uma anlatınca sezeryan daha ağır basıyo dedi...

hatta normal doğumdan sonra ilişkide zorlanabilirsin dedi (ben hep zorlanıyordum zaten)

evleneli 1 sene oldu, ilk gecemde çok zorlandım nerdeyse 1-2 ay olmadı sonra dr.a gittik 2 ayrı dr.da kızlık zarımın çok kalın olduğunu,

ilişki olsa bile kanamanın çok olacağını ve her harükarda hastaneye geleceğimizi söyledi parçalanma olabilirmiş dikiş vs. için...

ufak bi operasyon geçirdim ve öyle ilişkiye girebildik, sonrasında da yine çok zorlandık acayip korkuyordum eşim sağolsun çok anlayışlı beni hiç incitmedi...

operasyondan sonra 3-4. denememizde hamile kaldım hala şaşırıyorum mucize yani...(şükür Allahıma aratmadı )

neyse o günden sonra da 1-2 kez deneme dışında hiç ilişkiye girmedik... sonra bugünlere geldik ve ben çatı muayenesine bile izin vermedim

halbuki normal doğumu çok istiyorum, bencillik mi ediyorum acaba kafam çok karışık...

dr.uma anlatınca cesaretini topla p.tesi istersen yine deneriz çatı kontolünü olmadı 11 ekim salı sezo yaparız dedi..

14 ünde amerikaya gidiyor o gitmeden olmam gerek...

bana bir akıl verin ne yapayım.. burayı okuyunca heleki rumuz17 bana çok cesaret verdi ama o çatala oturunca kasım kasım kasılıyorum

son durumum 11 Ekim de sezeryan olcam ama yine bana bağlı değişebilir de....

kızlar nolur bişeyler söyleyin...

canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah demek ki yavru artık içerde sıkılmış annesi dünyaya gelmeye hazır sağlıkla gelsin inşallah

iyi akşamlar benimde aha bu saatlerde başlıyo yatanakadar devam ediyor şikayetlerim Allahtan yattığımda ve gündüzleri evde yanlızken pek sıkıntım olmuyor bazen diyorum oğlum nazın babanamı şimdi dikkat ettimde sanki evet eskiye nazaran daha yumuşak :26:

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda doğurursun hakkında hayırlısı olsun

canım cesaretini topla çatı muayneni ol kendini kasma belkide çatın normal doğuma çok elverişli
senin yaşadıklarını yaşamadım ama o çatal benide kasıyor Allah güç verir belkide çok kolay doğurucaksın denemeye değer bence hem senin hem bebeğin için

zeynepcim hoşgeldin maşallah size hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin

geçmiş olsun tatlım sizin için hayırlısı bu demekki hiç korkma cnm herşey yolunda gidecek inş...

herkeze iyi akşamlar. doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.tüm bebekleri allah nazarlaran korusun.

minik kızımın pazar günü mevlüdünü yaptık. prensesimin mevlüt fotolarını,yarın koyabilirim inşallah.
bugünde yarı kırkımız oldu yıkandık tuzlandık.
uyku düzeni hergün değişiyor,şimdi uyudu gece 11 gibi uyanan kızım gece 3 e kadar uyanık duruyor. geçmişi takip etmek çok zor oluyor.allah bütün doğum yapıcak olan arkadaşlara yardım etsin.
bizden şimdilik bu kadar,biraz geçmişi okuyup kızımın cicilerini ütüleyim

Son düzenleme:
galiba galiba bu gece doğurcammm.... böle şeyimin tam üstü böle bi ağırlaştı arada hafif bi acıyo ama düzensiz..şimdiye kadar bu da yoktu..buda bi gelişme..galiba gece sancım gelir yaa..:44:

canım sağol yorumun için, saatlerdir onlarca başlık yorum okudum insan başına gelmeyince bilmiyor sürekli fikrim değişiyor ama sanırım sezeryan olcam,

bugün kontrole giderken de hep dua ettim her şeyde bi hayır vardır derler ya hayırlısı buymuş dicem artık tabi fikrim değişmezse ve bebişim sürpriz yapmazsa...

canım başından beri bazı sorunların varmış ama sezeryanı düşünmeden önce sezeryanın zararlarını iyice oku şuan gözün gibi baktığın bebeğine daha doğmadan anestezi vericeksin yaş akciğer hastalığı olabilir...hee ben hayatta olamam diosan mecbur olcaksın sezeryan ama ii düşün adı üstünde normal doğum!!tamam kolay değil ama sonu güzel..nette pozitif doğum hikayelerini oku biraz rahatlatır seni...

tekrar güle güle büyüt canım oğluşunu maşallahh

duyguu çok tatlı kızın çok yakışmış maşallah mevlütlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…