2011 Ekim Anneleri

galiba galiba bu gece doğurcammm.... böle şeyimin tam üstü böle bi ağırlaştı arada hafif bi acıyo ama düzensiz..şimdiye kadar bu da yoktu..buda bi gelişme..galiba gece sancım gelir yaa..:44:
Gelir inşallah. Benim kanamadan 1 gün sonra sancı başlamıştı darısı başına başına inşallah Sabah topiği açtığımızda doğurdum haberini okuyalım artık
of ya çirkin ördek yavrusu bu yaaaaaaaaaaaaaaa :84:
maşallah elif berenime prenses gib gelinliğiyle görmekte nasip olsun annesi

sayfaya girer girmez güzellikle karşılaştım
kırbirkere maşallahhh

duyguu çok tatlı kızın çok yakışmış maşallah mevlütlüğü
teşekkür ederiz teyzeleri

sayfaları gezerken duygu 1. sayfada doğum yapanları güncelliyor yazmış bir arkadaş
ben girdim ama göremedim
yine hatayı kendimde aradım ve yanlış okudun galiba dedim
ama üzüldüm,sayfa yöneticilerimi kaldırdı bir msj at istersen duygucum

Birinci sayfada ki listem yok olmuş :84::84::84::84::84::84:

paylaşırım tabi kuzum.. baksana bende 28lerdeyim şaka gibi geliyor hala.. karnımın şekilden şekle girmesi... bebişimin hıçkırması falan..
siz bunları tarif ederken vay be diyordum.. çünkü daha hareketlerini hissetmiyordum..

ve hala 1 iğnemiz yok 30-32. haftaya kadar toparlarım inşallah.. en azından çantamız hazır olsun..

ayyy duygucumm bittim resmen elif berenimize...
allahım nazarlardan korusun prensesi..melek yahu melek yaaa...yirim ben onu!!!
maşallah barekallah!!

ben de aynı gün ve aynı saatte hasteneye yatacağım.10 gibi sezeryana alacaklar Allah yardımcımız olsun,sağlıkla ve sağlıklı bebeklerimizle evimize dönmeyi nasip etsin cümlemize inşallah...

yşlzytn nasılsın canım,gribin öksürüğün geçtimi

gündüzleri turp akşamları pörsümüş turp gibiyim akşamları ağırlık çöküyor baya ateş öksürük burun durmuyor anlamadım gitti kocamamı nazlanıyorum nedir ama genel olarak iyim diyebilirim atlatıcam az daha var
sen nasılsın canım

kızlar merhaba:82: hepinizi çok özledim nasılsınız.. herkes iyidir inş, canom, zeynep, eslem filan doğurdumu? ya da gününden önce gelen yaramaz var mıııı???

huuu yok mu bizi gören, çıkıyoruz o zaman.. dikişli hatunum ben ayol sızlıyorum zaten aaaa:82:

Kızlarrr iyi akşamlar. Herkesler nasıl bakalım? Bildiğiniz üzere geçen cuma işten ayrıldım evdede net şimdilik yok giremiyorum ama aklım burda. Kimler doğum yaptııı kısa bir özet geçicek hayır sever aranıyor :)))

hoşbuldum edam iyiyim sagol canım siz nasılsınız rüzgarımız nasıl?yigitim de iyi şükür teyzesi ellerinden öper.

netim koptu nejlam.... iyiz çok şükür rüzgar toplanıp duruyor karnımda sanırım kasılma dedikleri bu oluyor :26:
ben yiğidimin el öpen köfte duduşlarını yerim

kızlar merhaba:82: hepinizi çok özledim nasılsınız.. herkes iyidir inş, canom, zeynep, eslem filan doğurdumu? ya da gününden önce gelen yaramaz var mıııı???

oyy ahesteyle yusufumuda kaçırmışım :97: bizde sizi özledik arada geliverin

eytçimde gelmiş gitmiş tatlım bugün kulaklarını çınlattım
doğum yapanlar artık özetlenmiycek kadar çok doğurmıyanları yazim ben daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…