Gelir inşallah. Benim kanamadan 1 gün sonra sancı başlamıştı darısı başına başına inşallahgaliba galiba bu gece doğurcammm....böle şeyimin tam üstü böle bi ağırlaştı arada hafif bi acıyo ama düzensiz..şimdiye kadar bu da yoktu..buda bi gelişme.. galiba gece sancım gelir yaa..:44:
of ya çirkin ördek yavrusu bu yaaaaaaaaaaaaaaa :84:
maşallah elif berenime prenses gib gelinliğiyle görmekte nasip olsun annesi
sayfaya girer girmez güzellikle karşılaştım
kırbirkere maşallahhh
teşekkür ederiz teyzeleriduyguu çok tatlı kızın çok yakışmış maşallah mevlütlüğü
oy çirkin şey seniiiii..
kurban olurum yaradana.. maşallah duygu...
tü tü maşallhhhh
Birinci sayfada ki listem yok olmuş :84::84::84::84::84::84:
Birinci sayfada ki listem yok olmuş :84::84::84::84::84::84:
bende hala beklemekteyim ama günümüz belli haftaya pazartesi saat 8.30ta hastanede olucam ve doğumum gerçekleşicek allahın izniyle günümüz yaklaştıkça heycandan nefesim kesiliyo resmen düşünmemeye çalışıyorum yoksa zaman geçmek bilmiyo:80:
yşlzytn nasılsın canım,gribin öksürüğün geçtimi
nejlammmmmmmm hoşgeldin bacım nasılsın paşam nasıl
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
hoşbuldum edam iyiyim sagol canım siz nasılsınız rüzgarımız nasıl?yigitim de iyi şükür teyzesi ellerinden öper.
kızlar merhaba:82: hepinizi çok özledim nasılsınız.. herkes iyidir inş, canom, zeynep, eslem filan doğurdumu? ya da gününden önce gelen yaramaz var mıııı???
Kızlarrr iyi akşamlar. Herkesler nasıl bakalım? Bildiğiniz üzere geçen cuma işten ayrıldım evdede net şimdilik yok giremiyorum ama aklım burda. Kimler doğum yaptııı kısa bir özet geçicek hayır sever aranıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?