2011 Ekim Anneleri

Bacak ağrısı enfeksiyondanmıymış, kaç gecedir ağrıdan duramıyorum bende bebek baskı yapıyo herkeste var normal sanıyorum.. Kuru öksürük çok zor oluyo zencefille balı karıştır yut...

O ultrasondan anlaşılmıyo ki, benimde ult suyum iyi çıktı ama ona rağmen bakmak istedi hatta ben istemedim zaten buram buram yanıyorum istemiyorum dedim ama eğer gelen su ise bebğin enfeksiyon kapar dedi, bende korktum mecbur yaptırdım... Bidahaki gidişinde sor doktoruna böyle gebelik testi oluyo ya hani kağıt çubuk gibi onun gibi bişi sokuyolar ondaki renk yeşile dönerse su oluyo, dönmesse olmuyomuş...

hanzade nasıl oldun canım?

Daha iyiceyim canım çok sağol :)

Ay bu kocalarda alem canım dünde dedim bana serum takılıyken karşı odamda kızcağız feryat figan bağırıyordu bri iki dakika durup tekrar başlıyodu eşi en sonunda dayanamadı sezeryana alsınlar istemiyorum normal filan dedi, eşinde şimdi neyin ne olduğunu bilmeden konuşuyor şartlara göre fikri değişir merak etme heleki basık çatı ise, benimkide öyle malesef. Gerçi ben zorunlu seeryan olucam ama bazen gerçekten şartlar normale el vermiyor... İster istemez sezeryan oluyor.. Keşke rahat olsada normal olsa en güzeli ve doğalı :)

kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden

hadi Allah yardımcın olsun. şimdiye almışsındır inş. kucağına

sorma ya çok duygusallaştım canım eşim dikkat eder aslında da dalgınlık işte

Aytencim tartışacak değilim zaten. ben bi bebeği diğerinden değer bakımından asla ayırmam. her bebek bir bireydir hatta daha doğmadan... biliyorsun üstünlük takvadadır...
kıymetli bebek derken bu tıp litaretüründe kullanılan bir tabir zaten. yıllarca uğraşıp bebek sahibi olamayan annelerin bebeklerine doktorlar daha çok hassasiyet gösterir çünkü daha risklidir. neticede tedaviyle hamile kalınmıştır. benim demek istediğim buydu yani bu aslında kalıp bir ifade
yanlış anlaşılmak üzdü beni sadece . benim için kendi bebeğim dünyanın en kıymetli bebeği senin için utku Eda için Rüzgar. her anne için bebeği kıymetlidir. burda art niyet aramaya gerek yok sanırım. ki art niyetle yaklaştığını düşünmüyorum. kelimeye takılmışsın olabilir. inş. izahat yeterli gelmiştir...

teşekkürler canım şekerlerimizi beğenmişsin
kemiklerin basık olması ne demek . doktor mu dedi çok açılman olmaz diye:26::26:

Filiz nörüyon gene temizlikmi yapıyosun? Akşama ne yemeğiniz var kızlar ne yemek yapçaz ya ben iki gündür hiç bişi yapmadım ıvır zıvır çorbayla geçiştirdim..

aynı sancılar bende de oluyor canım basıklıktan mıymış yani:26::26:

canım iyi olmana sevindim inş. tamamıyle geçer bugün yarın. bugün çok halsizim ben sabah baş dönmem vardı çok kötü ve hala az var. ansiyonum 9/5 çıktı. biraz yürüyüş yaptım kahvaltı yaptım evle uğraşayım dedim ama mecalim yok. yemek yapsam bi de ayakkabılığımı döktüm iki gündür alt bezlerini yıkadım ayakkabılar gazetelerin üstünde duruyor hala. dolabı silip yerleştirsem yeter bana ama elim kalkmıyor. aksine dün gece bi enerji gece ikiye kadar evle uğraştım hatta gözüm ütüdeydi yapim dedim ama frenledim kendimi git yat diye :)) bugün de tam tersi. iyice dengesizleştim ya
dolaba ben de bi şey atmadım hala. niyetim var ama halim yok. bakalım nasıl olacak.
kıymetli bebek mevzusuna hiç girmiyorum :)))

Asparas ve zeynep kaygın sizde 40 lardan gün alıyosunuz akşam sabaha gelir haberleriniz artık..

Doğumdaki kızlar kurtulmuştur inşallah sağ salim... Haberi olan varmı?

Filiz nörüyon gene temizlikmi yapıyosun? Akşama ne yemeğiniz var kızlar ne yemek yapçaz ya ben iki gündür hiç bişi yapmadım ıvır zıvır çorbayla geçiştirdim..

nörüm kız çok halsizim enerji lazım bana . yemek meyhane pilavı yapacam sanırım. yanına da bi çorba salata yeter. bıktım etli tavuklu yemeklerden . bugün de böyle olsun. ama bi mutfağa grsem.
annene bugün mü geçiyosun canım. senin de doğuma az kaldı ha son 7 :))

aynen benimde.. gece kalktığımda tutuna tutuna kapılara gidebiliyorun wc ye. aman iyi açılıyo heralde diyom ama bi numara yok.. ama çatı uygun dedi benim doktor, çatı müsaitken kemik basıklığı nası bişi, onu da sorayım bu hafta nasılsa daha doğuramıcam
benimde dr pek ısrarcı çıktı nedense, hayret diyom daha bi bahane bulmadı, beklicez diyo, hatta ben suni sancı istemem ama dedim, o da onu bi wericez denicez dedi.. du bakalım..
eşine mani olma bence, kendi bi denesin normal doğurmayı :)) ben de eşime korkuyom napcaz diyom, oo herkes yapıyo sen mi yapmıcan diyo, ama diyom ya bi psikolojimi düşün kolay mı? tmm istiyom normal doğumu ama hadi artık olsun

, gelsin sancı neyim.. offf hayırlısı..

ben daha çatı muayenesi olmadım ama dediğin gece yürüyememe daha doğrusu yatış pozisyonundan yürüyüşe geçme anı tam bi işkence. şimdi çatım müsait mi yoksa basık mı . haftaya cuna çatı muayenem var takarım artık gidene kadar bu olaya

Eh o kadar yorarsan kendini gece gündüz şimdi halsizlersin tabi :) Dinlen biraz yaparsın sonra yavaş yavaş, ya doğumdan sonra eve gelirsem dolabın dolu olması lazım, buzluğa koncakları annem yaptı bana yaptırmadı sağolsun ondan alcam... Ne yemek yapmayı düşünüyosun, ay ruhum daralıyo ne yapcam diye düşünürken artık... Gerçi akşam anneme gitçez ama eşim 10 gibi gelcek saunaya gitçekmiş beyzadem, o gelene kadar acıma ölürüm..

Neyseki ben de yanlış anlaşılmamışım, buna sevindim... Literatürdeki kullanımdan haberim yoktu doğrusu, ben önceki mesajımda da belirttiğim diğer arkadaşın öznel yorumuyla senin kullandığın ifadeyi paralel görüp yazdım görüşümü... Kelimeye takılma demeyelim de, sen de olmasa bile, genel anlamda bu zihniyete karşı olan görüşümü & hislerimi belirtmek istedim ben sadece...

Asla art niyet söz konusu değil; burada sevinçlerimizi, umutlarımızı, heyecanlarımızı, kaygılarımızı, üzüntülerimizi çok samimi bir seviyede paylaştığımıza inanıyorum... Burada birbirlerini görmeden birbirinin acısıyla yüreği burkulan gözleri dolan, sevinciyle, mutlu bir haberiyle sevinen yüzü gülen bir topluluk olduk, umarım bu şekilde de devam eder...

Çok güzeller canım Allah hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin
Allah yardımcın olsun canım dualrım seninle
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden

Oyy allah bir avazda kurtarsın inşallahhh

Sevgili AYTEN ve EDA benim bebeğimde tüp bebek bunu sadece gerçekten yaşayan bilir tabiki her bebek anne babası için çok kıymelidir ama bu tedaviyi yaşamayan bilemez 1 spermle acaba oldumu olmadımı diye başlayan sonra tuttumu tutmadımı diye sabahlara kadar dua eden ve başka şansı olmayan bizler için bu bebekler hem mucize bebek hemde kıymetli bebekler 9 ayın sonuna kadar ona bağlanamamak anne olucam heyecanını yaşayamamak gerçekten çok kötü filizinde dediği gibi tıp literatüründe bile ismi kıymetli bebektir isimleri normal hamile kalıp gebeliği devam eden annelerden çok çok farklıyız 9 ay boyunca bir sürü ilaçlar vs neyse ara ara yazdığımdan karışık olmuş olabilir allah kimseye bunu yaşatmasın gerçekten çok ama çok zor bir tedavi süreci allah size hayırlı doğumlar nasip etsin

ya çatıyı hiç dert etme.. ben de senin gibiydim, "ay nolcak, aman ben beceremicem, aman doğursam daha iyi" diyodum ama kaçıncı çatıyı yedim walla şaka gibi, hiç korkma kendini de kasma 30 sn lik bişi..

Akşam geçicez eşim gelince geç gelcek biraz bi ihtimal sabahta gidebiliriz eşim haftasonu evde olmak isterse çünkü bir hafta orda olcaz oda çok rahat değildir yayılamaz öyle sıkılır :) Evet filiz çok tırsıyorum ya doğumdan sezeryandan filan değilde bebeğime sağ salim kavuşçakmıyım iyimi vs diye paniklerim oluyor ara ara... Bide karnımdan bebek nasıl çıkçak diye düşünüyrum yani o kadar büyükmü ki diyorum, o kadar büyükse karnımın içine nasıl sığıyo şu anda diyorum yani manyadım resmen, günün belli olmasıda ayrı bir stres canım..

Asparas ve zeynep kaygın sizde 40 lardan gün alıyosunuz akşam sabaha gelir haberleriniz artık..

Doğumdaki kızlar kurtulmuştur inşallah sağ salim... Haberi olan varmı?

ay ewet hanzade yaa.. haftayı mı bulur günlerimi bilmiyom artık inş. bi kaç güne alırım artık bebemi gooogsume

zehrayı merak ediyom, sabah gittiydi hastaneye.. hbr yok daha ..

sen artık giremicen mi nete?

kızlar biz geldik hastaneden çıkarken gelen akıntının nişan olup olmadığını anlamak için çıktım doktora birikmiş akıntıdır nişan kanlı yada pembemsi olur dedi...zehrayı sordum doktora yukarıda odasında sançı çekiyor dedi açılması 8 cm kadar ulaştı yarım saate doğurturuz dedi çıktım odasına baya bitkin görünüyordu çok sancısı vardı dua istedi tabi bu görüşme olalı 1 saat oldu muhtemelen almıştır beyzoşunu kucağına

özlemcim biliyorsun bende rüzgarı 2 sene bekledim tam ümidimi kestiğim vakit aldım haberini tabiki hepimizin bebeği kıymetli ama benim bebeğim tüp bebek olsada litaretürde bu şekilde kullanılsa bile ben bu şekilde kullanmazdım hamilelerin olduğu platformda sizin yaşadığınız tedavi süreci açısından tabiki daha zor .. neyse ki bebeklerimiz şuan bizimle kucağına alan ve yakında alıcak olanlar hepimize sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah ...

cnm, zehradan hbr war mı??

slm kızlar benim masal prensesim dün dünyaya geldi çok kolay bi dogum oldu bugün evimizdeyiz ben ve bebegim çok iyiyiz darısı dogumu bekleyenlerin basına epidural anestezi oldum ve hiç korkulcak bişey degil sadece dogumdan cıktıktan sonra 1 saat kadar kaskatı kesildim kendime zor geldim çok şükür iyiyim ve çok mutluyum...

pardon canım, haberleri wermişsin zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…