canım,ne yazıkkı grıp enfeksıyon antıbıyotıksız gecmıyor..1 hafta boyunca esım gunduz ıste oldugundan gecelerı acıle gıttım 3 kez o acıldekı uyuz dr da mınoset ıc parol ıc demekten baska bısey bılmedıler..degılkı tahlıl bıle yapmadılar...
1 hafta mınoset ıcınce ates dusuyo 2 saat sonra daha cok cıkıyo mıkrop yuzunden..antıbıyıtıkler banada ıyı geldı atesım eskısı gıbı cok degıl bacaklarımdakı agrı bıle enfeksıyon yuzunden mıs,bebegımın hareketlerını hıssedemeyısım ...2 3 gundur antıbıyotık alalı hem bebegım hareketlendıhem bacak agrılarım benı ınanılmaz rahatlatacak sekılde azaldı...banada mınoset ıc yanında dedı ama ben antıbıyotıgın fayda saglayıp saglamıcagını anlamak ıcın ıcmedım..hangısının gecırdıgını bılmeyecegımden ..senınde bı yerın agrımıyosa sırf dr verdı dıye ıcme..
bıde benım su öksuruk gecse daha da bısey den sıkayet etmıcem..ama faranjıtte öksurugu genuz akıntısı yapar..buda kolay kolay gecmezz..bılıyorummm ve cok canım yanıyo...bunada sukur Allahımmmm..
vallaha mıııı??ya hanzade kac gundur öksururken altıma kacırıyorum ben..gece gunduz farketmıyor..ama doktor suyu cok ıyı bebegın dedı..usg de ade acıklık goruluyor zaten..demekkı bende yok gelen ıdrar gercekten..yanı su durumda oyle olmalı dımı..bana catı yapılmadı hıc..oyle cubukla falanda bakılmadı..Allah Allah..
bende bala çörek otu katıp yedım
ıhlamur,zencefıl,nane,lımon,elma gunde kac fıncan ıctıgımı sayamıyorum..
sureklı ılık suyla ıslıyorum bogazımı...
ama yok ..bıtkı cayını ıcınce ılk yarım saat falan sakınlıyo sonra gene..
hanzade nasıl oldun canım?
Bilmiyorum ben de nasil basik oluyorsa, birbirine cok yakin sanirim. Zaten benim alt tarafimdaki kemiklerim cok agriyordu, ilk yataktan kalktigimda zor adim atiyorum, geceleri sagdan sola dönerken cok agrim oluyor, resmen icerden kemiklerimin kütledigini duyuyorum. Demek ki basik olusundanmis, acilma da zor oluyormus basik kemiklerde. Sezoya da esim izin vermicem sonuna kadar direticem diyo, öldürecek bu adam beni bu gidisle.
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
ayyy içim acıyıverdı bırden okuyuncaaa ..hamısın halınden hamıs anlar guzum adam ıcın domates olmus olmamıs ne farkederr
allll ıste doguruyonnnn..dımedıkkk mııııı...
Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın..Evladını Allahını,Kıtabını,Peygamberını,Dinini bılen bırı olarak yetıstırmeyı sana ve esıne nasıp etsın inşaallah canım..kem gozden kotu sozden ve her turlu beladan musıbetten korusun mevlam sızı ve dogum yapan tum kardeslerımı...
Öncelikle belirteyim amacım kesinlikle tartışma çıkarmak değil ama Filiz tatlım, farklı renkle alıntıladığım sözüne pek katılmıyorum, normal yollarla hamile kalınan ve sıkıntısı asgari düzeyde olan hamileliklerdeki bebekler daha mı az değerli ki...
Daha önce de bir arkadaşımız (kendisi geçmişte bebek kaybı yaşamıştı ya da tedavi görmüştü bebek sahibi olmak için net hatırlamıyorum durumunu & kullanıcı adını) "bizimkiler daha değerli geliyor bana" demişti... Elbette herkesin evladı kendine kıymetli ama ben bir bebeği diğerinden değerli görmeyi yanlış buluyorum, anlayamıyorum da, bebek bu kıyaslanamaz bence...
Tekrar belirteyim ki amacım tartışma çıkarmak ya da arkadaşlarımı kırmak & gücendirmek değil kesinlikle... Sadece aynı görüş yinelenince kendi fikrimi & duygumu belirtmek istedim o nedenle yazdım...
Bütün annelere & bebişlerine sevgiler...
teşekkürler canım şekerlerimizi beğenmişsinGüle güle büyütün cnm, darisi basimiza...
Cok güzelmis afiyetle dagitin ins :)
Dogurmussundur bile simdi, Allah anali babali büyütsün. Bekliyoruz dogum hikayeni...
Sen de dogurmussundur bile. güle güle büyütün ins, darisi basimiza.
Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtulursun ins...
Hanimlar benim biraz moralim bozuk. Kizim iyi gayet, ama bugün cati kontrolüm oldu, kemiklerim basikmis, acilmam da yok. Doktorumuz yine de bi sans verecegiz bir sancin gelsin bakalim dedi ama kemiklerim basiksa cok acilmam da olmaz benim...Aff afff...
Bilmiyorum ben de nasil basik oluyorsa, birbirine cok yakin sanirim. Zaten benim alt tarafimdaki kemiklerim cok agriyordu, ilk yataktan kalktigimda zor adim atiyorum, geceleri sagdan sola dönerken cok agrim oluyor, resmen icerden kemiklerimin kütledigini duyuyorum. Demek ki basik olusundanmis, acilma da zor oluyormus basik kemiklerde. Sezoya da esim izin vermicem sonuna kadar direticem diyo, öldürecek bu adam beni bu gidisle.
Selamlar herkesler iyidir inşallah, zehra doğumdaymış çok sevindim, kipranında doğumda olduğunu sanıyorum sabah gidiceklerdi sezeryana giricek olan arkadaşlar vardı sabah inşallah sağlıkla sıhatle kavuşmuştur herkes bu gün bir hayli doğum oluyor sanırım :) Ne mutlu, beni soracak olursanız diye başlarmışım mektup gibi satırlarıma :)) Biraz daha iyiyim hamdolsun, antibiotiği aldım irem sağol almayacaktım sadece akşam alıcaktım ama yazdığını görünce aldım hemen ve gerçekten çok iyi geldi minosette aldım sanırım yediğim serumunda etkisi oldukça fazla oldu.. Düzelmedim ama düne göre iyiyim..
Kipra canım karda yürüsem bu kadar olmazdım sanırım :)
Filiz kendini çok yorma deterjana çok maruz kalma tatlım bak grip filan olursun halsiz düşersin dinlenmeye çalış şekerlerinde çok güzel bence nette gösterdiklerinden daha tatlı.
Ay kızlar geçmiş okudum ama hafıza balık gibi olunca düşünüp düşünüp yazıyorum..
Edacım Aytencim bebekler tabiki birbirinden kıymetli değildir. Böyle bir şey mümkünmü hiç? hepsi mis kokulu masumcuklar onların hepsi aynı, fakat anne adayı olarak hissedilen telaş daha fazla, gözlemlediğim kadarı ile tabi, panik daha fazla korku daha fazla bende bu konuda hemfikirim.. :) Her hafta hastane ve nst deydim acaba kalbi durdumu diye herkes korkuyor evladına bişi olmasın diye ama daha önce kayıp yaşayanlar beş misli daha fazla korkuyor, misal sevgi ( paşam) ben zeynep ayçam... Allah herkesi ilk seferde acısız kavultursun yavrusuna, bu tüp bebek yaptıranlar içinde böye o işlemler çok zor insanın kendi kendine hamile kalmasıyla, o şekilde kalması arasında çok fark var, tutmuyor yılarca uğraşılıyor vs. Ama dediğim gibi bunun bebeklerin kıymetleri ile değil annelerin korkuları ile daha fazla ilgisi var.... Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum bende ayten gibi kimseyi kırmak istemiyorum herkesin yavrusu kendine kıymetlidir elbet :) Sadece arada gerçekten korku farkı daha yüksek dozda yaşanıyor.. Ben hala doğumdan sonra bebeğimi sağ görememenin telaşını yaşıyorum stresten geberiyorum. Ama ifade edemiyorum saçlarımın yanları ağardı şu hamilelik sürecimde... Zor vel hasılın dilerim herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna....
Filiz nörüyon gene temizlikmi yapıyosun? Akşama ne yemeğiniz var kızlar ne yemek yapçaz ya ben iki gündür hiç bişi yapmadım ıvır zıvır çorbayla geçiştirdim..
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
aynen benimde.. gece kalktığımda tutuna tutuna kapılara gidebiliyorun wc ye. aman iyi açılıyo heralde diyom ama bi numara yok.. ama çatı uygun dedi benim doktor, çatı müsaitken kemik basıklığı nası bişi, onu da sorayım bu hafta nasılsa daha doğuramıcam
benimde dr pek ısrarcı çıktı nedense, hayret diyom daha bi bahane bulmadı, beklicez diyo, hatta ben suni sancı istemem ama dedim, o da onu bi wericez denicez dedi.. du bakalım..
eşine mani olma bence, kendi bi denesin normal doğurmayı :)) ben de eşime korkuyom napcaz diyom, oo herkes yapıyo sen mi yapmıcan diyo, ama diyom ya bi psikolojimi düşün kolay mı? tmm istiyom normal doğumu ama hadi artık olsun
, gelsin sancı neyim.. offf hayırlısı..
canım iyi olmana sevindim inş. tamamıyle geçer bugün yarın. bugün çok halsizim ben sabah baş dönmem vardı çok kötü ve hala az var. ansiyonum 9/5 çıktı. biraz yürüyüş yaptım kahvaltı yaptım evle uğraşayım dedim ama mecalim yok. yemek yapsam bi de ayakkabılığımı döktüm iki gündür alt bezlerini yıkadım ayakkabılar gazetelerin üstünde duruyor hala. dolabı silip yerleştirsem yeter bana ama elim kalkmıyor. aksine dün gece bi enerji gece ikiye kadar evle uğraştım hatta gözüm ütüdeydi yapim dedim ama frenledim kendimi git yat diye :)) bugün de tam tersi. iyice dengesizleştim ya
dolaba ben de bi şey atmadım hala. niyetim var ama halim yok. bakalım nasıl olacak.
kıymetli bebek mevzusuna hiç girmiyorum :)))
Aytencim tartışacak değilim zaten. ben bi bebeği diğerinden değer bakımından asla ayırmam. her bebek bir bireydir hatta daha doğmadan... biliyorsun üstünlük takvadadır...
kıymetli bebek derken bu tıp litaretüründe kullanılan bir tabir zaten. yıllarca uğraşıp bebek sahibi olamayan annelerin bebeklerine doktorlar daha çok hassasiyet gösterir çünkü daha risklidir. neticede tedaviyle hamile kalınmıştır. benim demek istediğim buydu yani bu aslında kalıp bir ifade
yanlış anlaşılmak üzdü beni sadece . benim için kendi bebeğim dünyanın en kıymetli bebeği senin için utku Eda için Rüzgar. her anne için bebeği kıymetlidir. burda art niyet aramaya gerek yok sanırım. ki art niyetle yaklaştığını düşünmüyorum. kelimeye takılmışsın olabilir. inş. izahat yeterli gelmiştir...
Çok güzeller canım Allah hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsinkızlar şekerimiz bu
Ürün No: 32068 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
sepetimiz de bu
Ürün No: 73006 - Erkek Bebek Sepetleri » Şeker Sepetleri
Allah yardımcın olsun canım dualrım seninleiyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
buyuk gun geldı cattı 8 ekım 2011...........
ben daha çatı muayenesi olmadım ama dediğin gece yürüyememe daha doğrusu yatış pozisyonundan yürüyüşe geçme anı tam bi işkence. şimdi çatım müsait mi yoksa basık mı . haftaya cuna çatı muayenem var takarım artık gidene kadar bu olaya
nörüm kız çok halsizim enerji lazım bana . yemek meyhane pilavı yapacam sanırım. yanına da bi çorba salata yeter. bıktım etli tavuklu yemeklerden . bugün de böyle olsun. ama bi mutfağa grsem.
annene bugün mü geçiyosun canım. senin de doğuma az kaldı ha son 7 :))
aynen benimde.. gece kalktığımda tutuna tutuna kapılara gidebiliyorun wc ye. aman iyi açılıyo heralde diyom ama bi numara yok.. ama çatı uygun dedi benim doktor, çatı müsaitken kemik basıklığı nası bişi, onu da sorayım bu hafta nasılsa daha doğuramıcam
benimde dr pek ısrarcı çıktı nedense, hayret diyom daha bi bahane bulmadı, beklicez diyo, hatta ben suni sancı istemem ama dedim, o da onu bi wericez denicez dedi.. du bakalım..
eşine mani olma bence, kendi bi denesin normal doğurmayı :)) ben de eşime korkuyom napcaz diyom, oo herkes yapıyo sen mi yapmıcan diyo, ama diyom ya bi psikolojimi düşün kolay mı? tmm istiyom normal doğumu ama hadi artık olsun
Bende aynen böyle gidiyorum wc yeilk könce bi oturuyorum hemen kalkamıyorum sonra ıhlaya ıhlaya dolaba tutunuyorum ordan sürehi nine gibi kapıya en son wc nin kapısına gelince zafer kazanmış gibi oluyorum
ben daha çatı muayenesi olmadım ama dediğin gece yürüyememe daha doğrusu yatış pozisyonundan yürüyüşe geçme anı tam bi işkence. şimdi çatım müsait mi yoksa basık mı . haftaya cuna çatı muayenem var takarım artık gidene kadar bu olaya
Yaa daha hiç olmadınmu tuşebenim 10 oldu heralde artık sinirimi bozuyo ben sezeryan olcam diyip duruyorum ama nafile illa bi bakıyolar... T
Asparas ve zeynep kaygın sizde 40 lardan gün alıyosunuz akşam sabaha gelir haberleriniz artık..
Doğumdaki kızlar kurtulmuştur inşallah sağ salim... Haberi olan varmı?
cnm, zehradan hbr war mı??Günaydın
Aytencim "tüp bebek kiymetli bebek" ile ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum tatlım hislerime tercüman olmussun ağzına saglık
Biz suan esimle hastanedeyiz annemden sonra korkup esimin gogsundeki ağrıyı ciddiye alıp efor testi yaptırmaya geldik...doktorlar öğle tatilinde bende cepten girip bakım dedim Zehra'nın msjini gördüm suan onunla aynı hastanedeyizHemen aradım acmadı müsait değil heralde suan muhtemelen bir üst katımda :)
Bu arada sabah tuvaletimi yaparken serçe parmak büyüklüğünde bir parça düştü bembeyazdi ve dağılmadı Nisan böyle bisey mı acaba:26:
kızlar biz geldik hastaneden çıkarken gelen akıntının nişan olup olmadığını anlamak için çıktım doktora birikmiş akıntıdır nişan kanlı yada pembemsi olur dedi...zehrayı sordum doktora yukarıda odasında sançı çekiyor dedi açılması 8 cm kadar ulaştı yarım saate doğurturuz dedi çıktım odasına baya bitkin görünüyordu çok sancısı vardı dua istedi tabi bu görüşme olalı 1 saat oldu muhtemelen almıştır beyzoşunu kucağına
özlemcim biliyorsun bende rüzgarı 2 sene bekledim tam ümidimi kestiğim vakit aldım haberini tabiki hepimizin bebeği kıymetli ama benim bebeğim tüp bebek olsada litaretürde bu şekilde kullanılsa bile ben bu şekilde kullanmazdım hamilelerin olduğu platformdasizin yaşadığınız tedavi süreci açısından tabiki daha zor .. neyse ki bebeklerimiz şuan bizimle kucağına alan ve yakında alıcak olanlar hepimize sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?