Kızlar bebeğim göğsümün ucunu almıyor, sütümü sağıyorum elektrikli pompayla onu biberonla içiyor. Arada da takviye olarak mama veriyoruz. Kızım 4 günlük oldu ama daha bir kere tam olarak ememedi. Arada ağzına alsa da 2 3 kere emmeye çalışıyor ve bırakıyor. Tecrübesi olan var mı ne yapayım ben? Sürekli uğraşıyorum ama artık sinirleniyor kan ter içinde kalıyor güzel meleğim.
Kızlar hastanedeyim.sabaha karsı suyum geldi.açılma henüz 3 cm.suni ile destekliyorlar.bakalım ne kadar sürecek dualarınızı esirgemeyin.:)
dedim bacım demezmiyim aaa ben öyle düşünmem dediCANOM hani diyodun ya yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu mu ne :))) şimdi sen kaynanam böyle seviyo diyince lafın devamının böyle olduğunu söyledin mi :)) nerden geldiyse aklıma :)))
LEYNA maş. maş. maş. demek gittiğinde 7,5 cm açılma varmış ay darısı başıma inş. nasıl özendim ya.
Kızlar hastanedeyim.sabaha karsı suyum geldi.açılma henüz 3 cm.suni ile destekliyorlar.bakalım ne kadar sürecek dualarınızı esirgemeyin.:)
sürekli takip et canım geçmiş olsunkızlar az önce ayağa bi kalktım suyum geldi sandım , çok ciddi ve fazla akıntım oldu, çamaşırım + üzerimdeki pijama altım ıslandı, hala ufak ufak akıntı var ama sanırım su olsa çok daha fazla olurdu, kanlıda değil.
nişan yada su değildir diye düşünüyorum. bakalım akşama kadar devam edicekmi böyle.
slm kızlar sabah dra gittim göğüslerim için bezeler o kadar büyüdükü neredeyse avcumun içine sığacak duruma geldi antibiyotik verdi onun için sürekli masaj yapıp sıcak kompres uygulayacakmışım bide daha çok emzirki göğüs kanalların açılsın dedi ama artık kanıyo göğüslerim ve çok acıyo(
slm kızlar sabah dra gittim göğüslerim için bezeler o kadar büyüdükü neredeyse avcumun içine sığacak duruma geldi antibiyotik verdi onun için sürekli masaj yapıp sıcak kompres uygulayacakmışım bide daha çok emzirki göğüs kanalların açılsın dedi ama artık kanıyo göğüslerim ve çok acıyo(
kızlar sancım var ıns yalancı degıldır:)
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
selam kızlar naber? iyi misiniz? Ben iyiyim, ama çook uykum var. hamileliğin başına dönüyorum galiba, başımı kaldıramıyorum sürekli uykum var. Neyse ki ağrı sancı yok henüz.
selam kızlar naber? iyi misiniz? Ben iyiyim, ama çook uykum var. hamileliğin başına dönüyorum galiba, başımı kaldıramıyorum sürekli uykum var. Neyse ki ağrı sancı yok henüz.
Eytttt :) Eda'yı sen mi ziyarete gittin? Rüzgar'ı gördün müüüü neler yapıyodu??
Aynen bende de cok uyku var ama geceleri degil gündüzleri uyuyorum sürekli, annem doguma yakin öyle olur uyku bastirir sürekli dedi :O
Yok tatlım ben Elifi ziyarete gittim, Edayı daha yeni öğrendim keşke yakın olsaydım onada giderdim. Yarın arayacağım ama, belki eşim müsait olurda götürürse koşa koşa gitmeyi istiyorum çok sevdim bebek ziyaretini:)) Elifle Sudenazı gördüm ikiside çoookk tatlıydı. Sudenazı kucağıma aldığımda acayip heycanlandım görmeniz lazım küçücüktü. Bu arada doğum yapmayanları sorsam daha kolay olur sanırım :))) Ben varım
ooouuu cidden az kalmışız :)))) 1,5 haftadır evdeyim yapmadığım ev işi kalmadı halen yukarıdaymış Doruk bey, bu gidişle tam gününü dolduracağız. Ben şimdi çıkmak zorundayım kısmetse birkaç güne netim bağlanacak eve daha sık buralarda olacağım. Aklım hep burada kim ne yaptı merak ediyorum. Öpüldünüz hepiniz iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?