ben bugunde dogurmadım ..bugun ufaktan ufaktan sancım oldu ama ardı gelmedı..canım sıkılıyo..kocamda aldı elıne test kıtabını soru cozuyo..matematıkcı olunca adam bos zamanlarını bıle boyle degerlendırıyo..saka gıbı...annem de tutturdu bebek dogmadan gıdıcem bu gıdısle dıye..esımın arkadaslarının hanımlaı bıle arayıp dogurdun mu dıye soruyo..cıdden bu denlı umursanacagımı sanmazdım..ınsan ıyıce gerılıyo..Rabbım tez vakıtte kurtarsın benı ve sıra bekleyen kardeslerımı...bugun gene gozyasılı gectı benım ıcın..kızıma dıktırdıgım yatak yorgan yastık geldı..adam bızımle kafa bulur gıbı dıkmıs resmen ..kızımın bos besıgıne bakıp bakıp agladım..elımı neye atsam basım agrıyor...oysa anneme demıstım sen yap burun kıvırdı ugrasmamak ıcın bin bahane buldu..netıcede parasıyla yaptırdıgım bıle burnumdan geldı..bende ona kızdım,sen yapmadın benı su ınsanlara muhtac ettın al ıste onlarda boyle yaptı dedım..kem kum edıp durdu..ıcınde heves bırakmamısızda hepsı bızım yuzumuzden olmusta..ya ben kıme ne yaptım ..benım cocugumun ne gunahı var...nıye ya nıye bendekı azcık hevesı bıle kursagımda bıraktı...ne gunahım var benımmm kızımmmmmınnn..
esım de geldı aglama kıyamam degmezz dedı dedım yatak yorgan bahane o degıl bu gozyaslarının sebebı...bılıyorum uzulme sen az daha sık dısını dedı...yorgancıyada actı telı agzına gelenı saydı ben bıle daha guzelını dıkerdım dıye..akıbetı bellı degıl..kısacası...
cok uzuluyorummm,yapayalnızım kuru kalabalıklar ıcınde....bazen kızım n olur gel de barı sana sarılayım sen ol yoldasım dıye konusurken buluyorum kendımı...kocam borc odeyecem dıye ne yapacagını sasırmıs adam 5 dk bos zamanı olsa uyumak ıstıyo,haklıdaaa..annem oyle..aılem boyleee...
off offf gozlerım doldu gene...bılmıyorum takmamak cok zor hatta ımkansızzzz.....herkese ıyı gecelerrr...
ben bugunde dogurmadım ..bugun ufaktan ufaktan sancım oldu ama ardı gelmedı..canım sıkılıyo..kocamda aldı elıne test kıtabını soru cozuyo..matematıkcı olunca adam bos zamanlarını bıle boyle degerlendırıyo..saka gıbı...annem de tutturdu bebek dogmadan gıdıcem bu gıdısle dıye..esımın arkadaslarının hanımlaı bıle arayıp dogurdun mu dıye soruyo..cıdden bu denlı umursanacagımı sanmazdım..ınsan ıyıce gerılıyo..Rabbım tez vakıtte kurtarsın benı ve sıra bekleyen kardeslerımı...bugun gene gozyasılı gectı benım ıcın..kızıma dıktırdıgım yatak yorgan yastık geldı..adam bızımle kafa bulur gıbı dıkmıs resmen ..kızımın bos besıgıne bakıp bakıp agladım..elımı neye atsam basım agrıyor...oysa anneme demıstım sen yap burun kıvırdı ugrasmamak ıcın bin bahane buldu..netıcede parasıyla yaptırdıgım bıle burnumdan geldı..bende ona kızdım,sen yapmadın benı su ınsanlara muhtac ettın al ıste onlarda boyle yaptı dedım..kem kum edıp durdu..ıcınde heves bırakmamısızda hepsı bızım yuzumuzden olmusta..ya ben kıme ne yaptım ..benım cocugumun ne gunahı var...nıye ya nıye bendekı azcık hevesı bıle kursagımda bıraktı...ne gunahım var benımmm kızımmmmmınnn..
esım de geldı aglama kıyamam degmezz dedı dedım yatak yorgan bahane o degıl bu gozyaslarının sebebı...bılıyorum uzulme sen az daha sık dısını dedı...yorgancıyada actı telı agzına gelenı saydı ben bıle daha guzelını dıkerdım dıye..akıbetı bellı degıl..kısacası...
cok uzuluyorummm,yapayalnızım kuru kalabalıklar ıcınde....bazen kızım n olur gel de barı sana sarılayım sen ol yoldasım dıye konusurken buluyorum kendımı...kocam borc odeyecem dıye ne yapacagını sasırmıs adam 5 dk bos zamanı olsa uyumak ıstıyo,haklıdaaa..annem oyle..aılem boyleee...
off offf gozlerım doldu gene...bılmıyorum takmamak cok zor hatta ımkansızzzz.....herkese ıyı gecelerrr...
gecmıs olsun canım bende senı merak ettım eve gelır gelmez nete gırdım ama malesef hasta olmussunuz kendıne dıkkat et . ıs yaparken ınsan anlamıyo zaten ıs bıtınce heryerı agrıyo bıde ustune sogukta uyumussunuz bununla gecmıs olsunGünaydın hanımlar. Herkes iyidir umarım, ben iyiyim. mahsuscuktan sancılanmışım akşam :) şimdi bi şeyim yok.
Gözün aydın hanzade. çok sevindim. operasyonun iyi geçmemesine üzüldüm. birkaç güne kadar toparlanırsın inş. bol sıvı tüketirsen sütün de çabucak gelecektir, üzülme. kızını izleyip tadını çıkar bu mutluluğun :)
Dün büyük temizlik var demiştim ya, orda yordum galiba kendimi sinemcim. onun etkisiyle belim çok ağrımış demek ki. Bi de yok yok ağrımıyor diye kendimi avutup uyumaya gittim, ağrıyı yok saydım. faydası oldu, sabaha geçmişti
Gece çok büyük bir hata yapmışız, bu yüzden şifayı kaptım. yatak odasındaki balkonun kapısı açık kalmış, buz tutmuşuz sabaha kadareşimin de benim de boğazımız şiş, soğuk algınlığı hat safhada.
maşallah canım nice nice kutlamalarınız olsun. sağlıkla inşallah :)
proctolog fitil iyi geliyor. zeytinyağını da canomun söylediği gibi yaparsın. ama çok sıcak olmasın, yanarsın. ılık olacak.
Doğumlar başlamış ne demek canım bitti bile :) Az kişi kaldık.
Ankaradaydın sanırım. Birkaç yer tavsiye edebilirim. Bebek eşyalarını söğütözünde Ak parti nin karşısındaki özelcan bebeden, bir kısmını da ulustaki özelcan bebeden aldık. çok indirim yapıyorlar. pazarlık yapabiliyosun. geceliğimi de ordan aldım, hastane çıkışını chiccodan 2 takım aldım, keçiörende pazarlık yapabileceğin bir mağazası var AVM lerde fiyat sabitken burdan çok indirimli aldık 75 tl idi bir tanesi, 50 ser tl ye indi. park yatağı 210 tl ye özelcan bebeden mama mia marka aldım, kraft 504 ün aynısı, hatta ondan çok daha iyi. şu aralar 180 tl ye düşmüş. çok kullanışlı. gecelik 50 tl. ama bir tane yetmiyor maalesef iki tane, bir tane de pijama alman lazım.şimdilik aklıma gelenler bunlar. hepsinin fiyatını tek tek hatırlamıyorum, yüklü meblağlar bunlar. aklına geldikçe sorarsan söylerim yine.
kızlar bal süt çilek 1 yasa kadar verılmıyo ozellıkle bal cılek alerjı yapabılıyo ( sutte soyle bısey var anne sutu almıyosa ve maddı ımkan yoksa formul mama almaya sulandırıp ınek sutu verılebılıyo. balık 1 yas sonrası yumurta 6 ay sonrası et tavuk suyu ve kendısı 8 .aydan sonra.gogus ucuna azcık bal surmeyı dene canım..tatlı bıseyler ılgısını cekebılır..bunu bırkac kez tekrarla olmadı..bırı bu sekılde alıstırmıs bebegını okumustum..
dogurmussundur canım sanırım hayırlı haberlerle donKızlar hastanedeyim.sabaha karsı suyum geldi.açılma henüz 3 cm.suni ile destekliyorlar.bakalım ne kadar sürecek dualarınızı esirgemeyin.:)
canım belkı tiş kaçmıstır bıraz ben onu farkettım ılkgebelıgımde yoktu ama son 1 2 haftadır azıcık kacıyo bazen umarım dogum sonrası toparlar malum amelyat gerektıren kalıcı durumlar oluyokızlar az önce ayağa bi kalktım suyum geldi sandım , çok ciddi ve fazla akıntım oldu, çamaşırım + üzerimdeki pijama altım ıslandı, hala ufak ufak akıntı var ama sanırım su olsa çok daha fazla olurdu, kanlıda değil.
nişan yada su değildir diye düşünüyorum. bakalım akşama kadar devam edicekmi böyle.
canım benım kulagımı cınlatmıssın e bı benmıyım kosusturan hepımız bırbırımıze gaz verelım yoksa tembel hatunlar olucaz aklım gerıde kalmıyo artık sen varsın dıyemutfağımı topladım evi el süpürgesiyle bi süpürdüm üstten üstten :)) çorbamı yaptım. çayım bitmişti onları karışıtırıp yerleştirdim. mutfak örtülerimi yıkamıştım ama sermemiştim onları serdim. Aferin bana :))
Sinem gözün arkada kalmasın canım :)) eşim gelmeden bi de moplarsam tamamdır :))))
masallah demek leptopa kadar dantelın varEl süpürgesiyle almak daha zordur filiz yaa nasıl eğildin öyle.
Ben dantellerimi yıkayıp ütüledim dün. ütülerken o kadar çok olduklarının farkında olmadığımı fark ettim. yaa bizim ev de burhan altıntop un evi gibiymiş dedim kendi kendimetekrar sermedim. doğuma giderken sericem valla bi daha yıkayamam uzun süre. çok yoruldum :) hiiiç sevmem danteli ama kayınvalidem sağ olsun her gelişinde bi şeyler örüp getirdi, laptopun üstüne bile serecek kadar çok var yaa çok komiiikk :) neyse gelen giden olsun da kaldırırım hepsini, onlarla mı uğraşıcam :)
Sinem yok diye üzülmeyelim valla onu aratmamışsın güzelim.
Hanzadeyle tekrar görüşürsen benden de selam söylersen, göz aydınlığı dileğimi iletirsen sevinirim Filizzzzz.
kızlar sancım var ıns yalancı degıldır:)
canım yaaaa...vallaha çok üzüldüm ,ne çok canın yanıyodur kimbilir ,inşallah tez zamanda bi şifa bulursun ,beze neden oluştuki canım yaa..emmediğ içinmii..daha önce kimseden duymamıştım ben ...gerçi bebeklerin bile göğüslerinde oluşuyomuş bu bezelerden kaynanam sürekli ovuşturuyo elvininkileri ,sende bol bol ovuştur canım ,bide manuel pompa gerçektan acıtıyo ,elektirikli daha iyi diyo kızlar ,sende kirala istersen ..slm kızlar sabah dra gittim göğüslerim için bezeler o kadar büyüdükü neredeyse avcumun içine sığacak duruma geldi antibiyotik verdi onun için sürekli masaj yapıp sıcak kompres uygulayacakmışım bide daha çok emzirki göğüs kanalların açılsın dedi ama artık kanıyo göğüslerim ve çok acıyo(
mavi patikli sana sorma amacım eşininde bu konyda fikri olabilr ayrıca sen daha öncede doğum yaptın ,şimdi merak ettiğim şey ,ben çok çabuk hasta olurum kışın sizce grip aşısı olsammıı??? sütümden bebeme geçermi ,yani sonuçta hafif şiddetli grip olcam vücuduma virüs verildiği için ,bebemde grip olurmu ?? yoksa hiç olmasammı ,aşım dolabımda bekliyo 2 gündür kime sorsam bilemedim..???
tabiki hayatım ,hemen yazarım ,bebeğimin henüz bi dr. u yok ..inşallah ihtiyacıda olmazzaynı şeyi bende düşündüm ama çok tehlikeli bence
bağışıklık sistemleri daha oluşmadı bence
bebişin dr u en ii cevabı vermez mi? Sorarsan bizi de bilgilendirir misin
Selamlarr
Bende hic sanci yada dogum emaresi yok kizlar azicik belim agridi sonra gecti oda. Bugunku dogum umidim fos cikti yani :)
Bu arada mavipatiklim o gelen tis diildi yumurta aki gibi hem kivamli hem yapiskan bi siviydi ama cok geldiginden baya islatti.
hayırlısı canım ..sakin olmak en iyisii...ben saf gibi suyu nianla karıştırdığım için daha doğuma var diyerek gitmiştim hastaneye ,hattaçatalda kontrol oldum,nts ye başlandım ,ebe bilgileri falan soruyodu ,kadına dedimki daha 2 hafta falan var dimiisansee cok sagol cnm biran hem panik oldum hem sevindim ama gerisi gelemedi kismet bakalim daha zamanimiz var demekki
Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
Ne yaptin cnm dogurdun di mi? iyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?