- 30 Aralık 2009
- 4.787
- 21.326
- 833
Merhabalar ben sabah 8.30da sezeryana giricem allahin izniyle ins.borama kavusucam hic uykum yok cok heyecanliyim nasil sabah olucak bilmiyorum esim misil misil uyudukca ben sinir iluyorum biran once sabah olsada bende ogluma kavussam spinalden sikayet eden arkadaslar olmus tirstim bende biraz allah sonumu hayir etsin ins.allahim sen basta suan dogum yapmakta olanlari sonra beni sonrada sirasi gelen her anne adayina bi avazda kurtulmayi nasip eyle AMIN
Melis bebek hosgelmis annesi, güle güle büyüt ins, darisi basimiza.
Yatakta duramadim, salona geldim, cok yorgunum ama hic uyuyasi yok, suyum falan gelse de doguma gitsem, rahat rahat uyuyan kocise de telase olsun biraz :)
El süpürgesiyle almak daha zordur filiz yaa nasıl eğildin öyle.
Ben dantellerimi yıkayıp ütüledim dün. ütülerken o kadar çok olduklarının farkında olmadığımı fark ettim. yaa bizim ev de burhan altıntop un evi gibiymiş dedim kendi kendimetekrar sermedim. doğuma giderken sericem valla bi daha yıkayamam uzun süre. çok yoruldum :) hiiiç sevmem danteli ama kayınvalidem sağ olsun her gelişinde bi şeyler örüp getirdi, laptopun üstüne bile serecek kadar çok var yaa çok komiiikk :) neyse gelen giden olsun da kaldırırım hepsini, onlarla mı uğraşıcam :)
Sinem yok diye üzülmeyelim valla onu aratmamışsın güzelim.
Hanzadeyle tekrar görüşürsen benden de selam söylersen, göz aydınlığı dileğimi iletirsen sevinirim Filizzzzz.
geldim kızzz gelmemmi hiiiçç dün akşam alışverişe gittik geldik ,benim bilgisayarı açıyodumkiii..bide baktım açma kapama swici bozulmuş ,ee benim herüf dururmu ?? dağıttık canııım laptopumu ..ee tamir edip toplayana kadar gece1 oldu ondan sonrada uyudun kezaa artık elvini 2 saatte bir emzirmeye başladımki sarılığı bian önce geçsin diye ,,gece 3-5 kez uyandım ,şuanda çok uykum var ama 5 te bi emzirme daha var o ndan sonra uyucam ,bu saate kadarda gelip gittim topiğe ama ,kah ütü yaptım ,kah elvini emzirdim ,banyosunu yaptırdım derkeeen cevap neyin yazamadım kimseyee...Allaha şükür çok iyiyiz teyzeleri ,kızım toparlanıyo yavaş yavaşş.(sarılan ve kalpler çıkaran smile)
hanzadee tebrik ederim canııım ..Allah analı babalı ,sağlıkla büyütsün inşallahh ..sütün 1-2 güne gelir canım ,humana still çay iç ,ben içine bi tutamda rezene atıp içiyorum ,hatta şu anda önümdee...(çay içip gazete okuyan smile)
irem basur için zeytin yağı yanısıra kuşburnunu bayaa kaynat sonra ezz lapa yap ,bir tülbende sar ve koy totoşaa..damarların sıkılaşmasını sağlar ,ağrıyı keser,kanama varsa durdurur..
kızlar edeyla konuştum ,baya sancısı varmış yawrumun ,kalkıp oturamıyomuş ,rüzgarı alamıyomuş kucağına ağrıdan ,bide öksürüğü geçmediği için,her öksürdüğünde ayrıca canı yanıyomuşşş...inşallah en yakın zamanda toparlanır canım benim ...
yakinen takipteyim kızlar sizlerii ..öpüyoruuz kızımlaa..( öpücüklü smile)
benimde öyleydi 4-5 saat deliksiz uyuyodu.bende oooooooooohhhh ne güzel diyodum. eee millet anlatıyodu hep misal arkadaşım yarım saatte bi uyanıp ağlıyomuş yarım saatte emziriyomuş yok kırk saatte gazı çıkıyomuş falan. dedim nimet bu beeee... uyandırması da çok zor oluyo ama bi damla bi damladır.
bide bu çocuğa meme uçlarının portatif olmadığını kafasını her çevirdiği yere ağzında memeucunu da götürmemesi gerektiğini nasıl öğreticem ben yaaaaa !!!!!!!!!!!!
uyuklarken tutuyo sağa sola sallıyo bende mecburan onunla beraber gidip geliyom(( yoksa mazallahhhhh kötü şeyler olacak
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
canım benım kulagımı cınlatmıssın e bı benmıyım kosusturan hepımız bırbırımıze gaz verelım yoksa tembel hatunlar olucaz aklım gerıde kalmıyo artık sen varsın dıye
evet kızlar sabah evı toplayıp beyazları yıkayıp asıp mıcrofıber bezlerımı sabun tozuyla makıneye atıp kacmıstım evden malum annemle cıktık eksıklerımı aldık dısarda yedık anneme gıttık sonra yemek fılan yaptık aksam orda yedık sonra eve geldım bezlerı asıp renklılerı attım aldıklarımı yerlestırdım kuruyan camasırları topladım ve buraya geldım. eve sıgamaz olduk ogluma yenı bı oyuncak sepetı aldım sıgmıyodu dıgerıne dıye onu nereye koyacagımı sasırdım tam duzene gırıyo ev yıne ıs cıkıyo kadın gelcek cuma tencerelerı ona cıfletıcem kuafore gıdıcem ben cumartesı randevum var onumuzdekı salı bebgı sunı sancıyla almak ıstıycek yıne doktor ama ızın vermıycem bakalım ne olcak karısık yazdım valla kusura bakmayın susuzluktan oldumgecmısı okurken cvp yazıp ıcıyım dedım su ıcmeye kacıyorummm
Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
kızlar bana yazan herkse çok teşekkür ederim. alıntı yapamadım hatta tam hiçbişeyi okuyamadım geçmişten.bgn eve geldik çıktık hastaneden.kızım oldu sağlıklı çok şükür.şimdi yanımda uyumaya çalışıyo.spinal olduğum için ben de omuz ense ağrısı var biraz ama gene de çok şükür iyiyim.kızım da iyi.3630 gr. 49 cm.maşallah.Allah isteyen vebekleyen herkese bu duyguyu sağsalim nasip etsin inşallah.
Merhabalar ben sabah 8.30da sezeryana giricem allahin izniyle ins.borama kavusucam hic uykum yok cok heyecanliyim nasil sabah olucak bilmiyorum esim misil misil uyudukca ben sinir iluyorum biran once sabah olsada bende ogluma kavussam spinalden sikayet eden arkadaslar olmus tirstim bende biraz allah sonumu hayir etsin ins.allahim sen basta suan dogum yapmakta olanlari sonra beni sonrada sirasi gelen her anne adayina bi avazda kurtulmayi nasip eyle AMIN
canım esım gelınce sorayım ama tvde dınledıgım kadarıyla hamılelere vurulması gerekılı denmıstı e hamıleye vuruyolarsa emzırene haylı haylı vururlar dıye dusunuyorum ama sorar yazarım burayamavi patikli sana sorma amacım eşininde bu konyda fikri olabilr ayrıca sen daha öncede doğum yaptın ,şimdi merak ettiğim şey ,ben çok çabuk hasta olurum kışın sizce grip aşısı olsammıı??? sütümden bebeme geçermi ,yani sonuçta hafif şiddetli grip olcam vücuduma virüs verildiği için ,bebemde grip olurmu ?? yoksa hiç olmasammı ,aşım dolabımda bekliyo 2 gündür kime sorsam bilemedim..???
anladım canım bendende gelmıstı nısan sanmıstım hattaSelamlarr
Bende hic sanci yada dogum emaresi yok kizlar azicik belim agridi sonra gecti oda. Bugunku dogum umidim fos cikti yani :)
Bu arada mavipatiklim o gelen tis diildi yumurta aki gibi hem kivamli hem yapiskan bi siviydi ama cok geldiginden baya islatti.
hosgeldı prenses aramıza sende hosgeldın canımMelis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
masallah kızınakızlar bana yazan herkse çok teşekkür ederim. alıntı yapamadım hatta tam hiçbişeyi okuyamadım geçmişten.bgn eve geldik çıktık hastaneden.kızım oldu sağlıklı çok şükür.şimdi yanımda uyumaya çalışıyo.spinal olduğum için ben de omuz ense ağrısı var biraz ama gene de çok şükür iyiyim.kızım da iyi.3630 gr. 49 cm.maşallah.Allah isteyen vebekleyen herkese bu duyguyu sağsalim nasip etsin inşallah.
canım dogurmussundur bu sate kollarındadır melegın hayırlı haberlerle donun ınsallahMerhabalar ben sabah 8.30da sezeryana giricem allahin izniyle ins.borama kavusucam hic uykum yok cok heyecanliyim nasil sabah olucak bilmiyorum esim misil misil uyudukca ben sinir iluyorum biran once sabah olsada bende ogluma kavussam spinalden sikayet eden arkadaslar olmus tirstim bende biraz allah sonumu hayir etsin ins.allahim sen basta suan dogum yapmakta olanlari sonra beni sonrada sirasi gelen her anne adayina bi avazda kurtulmayi nasip eyle AMIN
canım uzatma aparatı var süpürgenin ve daha hafif kolayıma geliyo. normal süpürgem hem çekiş gücü fazla hem de ağır zorlanıyorum. böyle daha rahat. benim dantelim yok ama mutfak örtülerim yıkandıktan sonra ütü istiyo yine de. sevmiyorum ben dantel. hazır genelde benim.
hanzadeyle konuşursam söylerim canım selamını.
kızına maş. canım inş. daha da toparlanır. edaya da üzüldüm ya Allah yardımcısı olsun.
hahaha portatif meme ucu iyiymiş
doktorun hamilesin demiş. inş. öyledir. gönlünce olur inş.
sen üzülme ben varımmm :))) ama senin yerine tutamam sinem inan seni okudukça yapasım geliyo. enerjin hiç tükenmesin inş. bence de suniyi kabul etme hemen yani suyu falan iyiyse bebeğin dursun az daha ne acelesi varmış doktorunun
gözün aydın canım Allah analı babalı büytsün.
hoş geldi Ahsen bebek. maş. ikinize de
şimdiye almışlardır herhalde doğuma. Allah yardımcın olsun
bu arada günaydın :)) biz sabah 6dan beri ayaktayız. gece 11de bi uyku bastırdı dedim fırsat bu fırsat yatağa attım kendimi ve uyumuşum :)) ama mutfak falan göçüyodu rüyama girdi resmen :)) meyve tabakları kirli bulaşıklar ne yok ki :))
sabah namazdan sonra yatmadım ben de uykumu da almışım. mutfağımı hallettim. evi süpürdüm. komşum geldi yürüyüşe çıktık. şimdi geldim.
eşimi aradım açmadı ben de dedim du bi ders verim şuna. aradı şimdi. dedim canım suyum geldi. adam önce bi sessizleşti. ben geleyim o zaman dedihahahahah dedim zahmet olmasın ama garibim donmuş resmen sesi çıkmıyo. sonra şaka şaka dedim. hala ses yok :))) ay yalancı çobana döndüm valla bi daha suyum gelse de inanmazmış
herkeze kocaman gunaydın... sancılarım devam edıyo gece az kanamam oldu ama gectı kesıldı sancılarımında sıddetı artmadı aynen gırıyo cıkıyo... erkenden gıtmekte ıstemıyorum doktora sunı sancı verıcek dıye.. beklıyorum evde bakalım... ogleden sonrada doktor kontrolum var ne dıyecek bakalım
Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
kızlar bana yazan herkse çok teşekkür ederim. alıntı yapamadım hatta tam hiçbişeyi okuyamadım geçmişten.bgn eve geldik çıktık hastaneden.kızım oldu sağlıklı çok şükür.şimdi yanımda uyumaya çalışıyo.spinal olduğum için ben de omuz ense ağrısı var biraz ama gene de çok şükür iyiyim.kızım da iyi.3630 gr. 49 cm.maşallah.Allah isteyen vebekleyen herkese bu duyguyu sağsalim nasip etsin inşallah.
herkeze kocaman gunaydın... sancılarım devam edıyo gece az kanamam oldu ama gectı kesıldı sancılarımında sıddetı artmadı aynen gırıyo cıkıyo... erkenden gıtmekte ıstemıyorum doktora sunı sancı verıcek dıye.. beklıyorum evde bakalım... ogleden sonrada doktor kontrolum var ne dıyecek bakalım
kızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr
hadı bakalım canım guzel haberlerle don ınsallah nısandı gece gordugun sanırım doktora gıderken sancın baslasada barı sunı sancı fıalnvermesller bı avazda kurtul ınsallajkızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr
Günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım. Ben fena sayılmam. Belim çok ağrıyor. Eşim çok hastabalkon kapısı açık uyumuşuz geçen gece hiç farketmedik de, buz tutmuşuz. Boğazı şişti, faranjit, öksürük, ateş, şimdi de grip başlıyor. Dün gece ayrı odalarda uyuduk. Bana bulaşacak diye çok endişe ediyoruz ama yine de etkilendim sanırım. Boğazım kaşınıyor, çok halsizim, ayağa kalkınca başım dönüyor. işe geç gönderdim bugün, normalde 6.45 te evden çıkıyor, 8 e kadar uyudu, kahvaltı yaptık gitti az önce.Bi de arabayla gitti, ankaranın bir ilçesinde çalışıyor eşim. Gündüz doğum başlasa kayınpederim (aynı binadayız) hastaneye götürecekti beni, bugün bi şey olsa nasıl gidicez diye endişe etmeye başladım yaa bi tuhafım. hastane çok uzak. ayy bi rahatlamam lazım, bi yandan halsizlik, bi yandan bu düşünceler... uyuyup uykuya vereyim kendimi en iyisi bu gibi. ama trt 1 de gülben in programı başlıycak, onu izlemeye alıştım birkaç gündür. hiç ondan beklemeyeceğim faydalı bir yapım bence. tavsiye ederim.
Günaydın arkadaşlar... Bebek şekeri siparişimi verdim ama üzerine ne yazılacağı konusunda önerilerinizi bekliyorum...
hadı bakalım canım guzel haberlerle don ınsallah nısandı gece gordugun sanırım doktora gıderken sancın baslasada barı sunı sancı fıalnvermesller bı avazda kurtul ınsallaj
canım sanada esınede gecmıs olsun rabbım sıfa versın ınsallah.
bugun baya dogum haberı alıcaz heralde kac kısı kalıyoruz dogurmayan darısı basımıza benım mıde bulantılarım gecmedı vede cok yemeye basladım mıdem bulandıkca yıyorum yerken gecıyo sonra daha beter baslıyo kılo almasam barı bas agrım hafıfde olsa sureklı var basa dondum ben
leynayla konustuk dun aramıs annesıyle konusmustum sonra arayım demıstım malum bası kalabalık dıye o aradı benı canım sesı bana pozıtıf enerjı verıyo kolay bı dogumgecırdıgını yazmıs darısı basımıza . melegını kasıkla beslıyor rabbım yardımcısı olsun zor umarım alır annesının memesını kucuk melek
ben gıdıp bıseyler daha atıstırayım
günaydınlar hanımlar burda yeni sayılırım , doğumuma yaklaşık 2 haftam kaldı
hadı bakalım canım guzel haberlerle don ınsallah nısandı gece gordugun sanırım doktora gıderken sancın baslasada barı sunı sancı fıalnvermesller bı avazda kurtul ınsallaj
canım sanada esınede gecmıs olsun rabbım sıfa versın ınsallah.
bugun baya dogum haberı alıcaz heralde kac kısı kalıyoruz dogurmayan darısı basımıza benım mıde bulantılarım gecmedı vede cok yemeye basladım mıdem bulandıkca yıyorum yerken gecıyo sonra daha beter baslıyo kılo almasam barı bas agrım hafıfde olsa sureklı var basa dondum ben
leynayla konustuk dun aramıs annesıyle konusmustum sonra arayım demıstım malum bası kalabalık dıye o aradı benı canım sesı bana pozıtıf enerjı verıyo kolay bı dogumgecırdıgını yazmıs darısı basımıza . melegını kasıkla beslıyor rabbım yardımcısı olsun zor umarım alır annesının memesını kucuk melek
ben gıdıp bıseyler daha atıstırayım
sağol canım hemen geçer inşallah. dün doktora gitti eşim ilaç kullanıyor, etkisi çabuk görürsek iyi olur. Ben de yattıkça kötü oluyorum yaa kalkıp geziniyim evde, balkona çıkıp hava alayım biraz.
Leyna dün uğradı buraya. maşallah çok güzel bir doğum olmuş, çok imrendim. darısı bize, bekleyenlere olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?