2011 Ekim Anneleri

Amin... Allah yardımcın olsun.Bende p.tesi 8:30 da oğluma kavuşacağım şimdiden uyuyamıyorum Rabbim herkesin bebeğini annesine bağışlasın...

Melis bebek hosgelmis annesi, güle güle büyüt ins, darisi basimiza.

Yatakta duramadim, salona geldim, cok yorgunum ama hic uyuyasi yok, suyum falan gelse de doguma gitsem, rahat rahat uyuyan kocise de telase olsun biraz :)

hahaha bunu bende cok istiyorum.. şööyyle uykusundan sıçratmak istiyorum ama maalesef gelesi yok bebişin.. ne uyku geliyor nede bebiş... offfff doğsa artık ya

canım uzatma aparatı var süpürgenin ve daha hafif kolayıma geliyo. normal süpürgem hem çekiş gücü fazla hem de ağır zorlanıyorum. böyle daha rahat. benim dantelim yok ama mutfak örtülerim yıkandıktan sonra ütü istiyo yine de. sevmiyorum ben dantel. hazır genelde benim.
hanzadeyle konuşursam söylerim canım selamını.

kızına maş. canım inş. daha da toparlanır. edaya da üzüldüm ya Allah yardımcısı olsun.

hahaha portatif meme ucu iyiymiş

doktorun hamilesin demiş. inş. öyledir. gönlünce olur inş.

sen üzülme ben varımmm :))) ama senin yerine tutamam sinem inan seni okudukça yapasım geliyo. enerjin hiç tükenmesin inş. bence de suniyi kabul etme hemen yani suyu falan iyiyse bebeğin dursun az daha ne acelesi varmış doktorunun

Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)

gözün aydın canım Allah analı babalı büytsün.

hoş geldi Ahsen bebek. maş. ikinize de

şimdiye almışlardır herhalde doğuma. Allah yardımcın olsun

bu arada günaydın :)) biz sabah 6dan beri ayaktayız. gece 11de bi uyku bastırdı dedim fırsat bu fırsat yatağa attım kendimi ve uyumuşum :)) ama mutfak falan göçüyodu rüyama girdi resmen :)) meyve tabakları kirli bulaşıklar ne yok ki :))
sabah namazdan sonra yatmadım ben de uykumu da almışım. mutfağımı hallettim. evi süpürdüm. komşum geldi yürüyüşe çıktık. şimdi geldim.
eşimi aradım açmadı ben de dedim du bi ders verim şuna. aradı şimdi. dedim canım suyum geldi. adam önce bi sessizleşti. ben geleyim o zaman dedi hahahahah dedim zahmet olmasın ama garibim donmuş resmen sesi çıkmıyo. sonra şaka şaka dedim. hala ses yok :))) ay yalancı çobana döndüm valla bi daha suyum gelse de inanmazmış

canım esım gelınce sorayım ama tvde dınledıgım kadarıyla hamılelere vurulması gerekılı denmıstı e hamıleye vuruyolarsa emzırene haylı haylı vururlar dıye dusunuyorum ama sorar yazarım buraya
anladım canım bendende gelmıstı nısan sanmıstım hatta
hosgeldı prenses aramıza sende hosgeldın canım
rabbım analı babalı buyutsun
masallah kızına rabbım analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu lsun
canım dogurmussundur bu sate kollarındadır melegın hayırlı haberlerle donun ınsallah

canım doktor benı sasrıtyo ya gıtmeden alalım su gun nobetcıyım ne demek elbette gunumu beklıycem o heycanı yasamak ıstıyorum sunı sancı cekemem hem bıdaha
senın enerjın benden cok baksana namaza dahı kalkamıyrum ben sen bıde ustune ıs ve yuruyus yapıyosun masallah sana

Son düzenleme:

gune guzel baslamıssın oh ıslerıde yapmıssın mıs gıbı ben bugun yıne camasır yıkadım astım topladım 2 gunde kurur oldu evın ıcınde yarın kadın gelıcek son camasırım yıkanıyo sımdı yarın aksama evım mıs gıbı olur bende kuaforume gıderım gercı su bacaklarım benı oldurcek cıkmak bılmedıler onun ıcın gıdemedım kuafore hatta jıletle aldım cıksında tam aldırıyım deıye ama tık yok belkı agda ısını bı hafta daha bekletırım ama saclarımı bı elden gecırtcem
esını kandırmıssın ben yapsam cok kızar sanırım tlf na cvp vermeye bıle vaktı yok garbımın kuvezdekı mınank bebeklerle ılgılenıyo gecen gun oglum gıttı oyuncak sanmıs o bebeklerı ayaklarının altın ısık vardı bızım bebegımız gıbı deıl kucuklerdı dıyo garıbım bebegımızın kendı ebatlarında olacagını sanıyo bugun ne mob ne baska bısey var kıslar oglanı yedır ıcır camasırlar kurudukca topla yemek yap bunlar ısım bıde oglan uyuyunca ustenbı oturma odasının halısını koltugunu sılerım okadarrr cumartesı de kont. var dıorum hazır ısler bıtmısken dogursam suyumda orda patlasın eım pıslemesın
gununuz guzel gecsın oglusla oynar gelırımm

herkeze kocaman gunaydın... sancılarım devam edıyo gece az kanamam oldu ama gectı kesıldı sancılarımında sıddetı artmadı aynen gırıyo cıkıyo... erkenden gıtmekte ıstemıyorum doktora sunı sancı verıcek dıye.. beklıyorum evde bakalım... ogleden sonrada doktor kontrolum var ne dıyecek bakalım

canım rabbım saglıkla kucaına almayı nasıp etsın ınsallah ıyı yapmıssın bencede gıtmemekle baksana herkese ya sunı sancı ya sezeryan onerıyolar beklemyolar heralde yatak fazla ısgal edılmesın dıye doktora gıttıgınde ınsallah acılan sancın ıyı olur bı avazda dogurursun

bende son camasırımı astık oglusla tv ızlıyoruz sımdı yarınkı ısler aklımda bıterde ınsallah dogururum sonra bayrama ayakta olmak ıstıyorummm

Gözünüz aydın kızlar hayırlı olsun bebekleriniz. Hepsine maşallah, sağlıklı bir ömür diliyorum hepinize.

Pazartesi dr kontrolümde sordum bu durumu. Sancım başladığında hastaneye gelip saatlerce sancı çekmek istemiyorum, evde daha rahat ederim, birkaç saat sonra gelsem olur mu dedim. kesinlikle karşı çıktı dr. Sancı bebeği zorlar, kalp ritmini düşürebilir, bunu siz farketmezsiniz dedi. Düzenli sancı, kanama vs olur olmaz gelin dedi. Kalbi sancıyı kaldıramayabilirmiş. Allah korusun.

kızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr

Gelsin bakalım, Berenimizi de sevelim artık. Hayırlısı olsun canım Allah kolaylık versin.

Günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım. Ben fena sayılmam. Belim çok ağrıyor. Eşim çok hasta balkon kapısı açık uyumuşuz geçen gece hiç farketmedik de, buz tutmuşuz. Boğazı şişti, faranjit, öksürük, ateş, şimdi de grip başlıyor. Dün gece ayrı odalarda uyuduk. Bana bulaşacak diye çok endişe ediyoruz ama yine de etkilendim sanırım. Boğazım kaşınıyor, çok halsizim, ayağa kalkınca başım dönüyor. işe geç gönderdim bugün, normalde 6.45 te evden çıkıyor, 8 e kadar uyudu, kahvaltı yaptık gitti az önce.Bi de arabayla gitti, ankaranın bir ilçesinde çalışıyor eşim. Gündüz doğum başlasa kayınpederim (aynı binadayız) hastaneye götürecekti beni, bugün bi şey olsa nasıl gidicez diye endişe etmeye başladım yaa bi tuhafım. hastane çok uzak. ayy bi rahatlamam lazım, bi yandan halsizlik, bi yandan bu düşünceler... uyuyup uykuya vereyim kendimi en iyisi bu gibi. ama trt 1 de gülben in programı başlıycak, onu izlemeye alıştım birkaç gündür. hiç ondan beklemeyeceğim faydalı bir yapım bence. tavsiye ederim.

kızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr
hadı bakalım canım guzel haberlerle don ınsallah nısandı gece gordugun sanırım doktora gıderken sancın baslasada barı sunı sancı fıalnvermesller bı avazda kurtul ınsallaj

canım sanada esınede gecmıs olsun rabbım sıfa versın ınsallah.

bugun baya dogum haberı alıcaz heralde kac kısı kalıyoruz dogurmayan darısı basımıza benım mıde bulantılarım gecmedı vede cok yemeye basladım mıdem bulandıkca yıyorum yerken gecıyo sonra daha beter baslıyo kılo almasam barı bas agrım hafıfde olsa sureklı var basa dondum ben
leynayla konustuk dun aramıs annesıyle konusmustum sonra arayım demıstım malum bası kalabalık dıye o aradı benı canım sesı bana pozıtıf enerjı verıyo kolay bı dogumgecırdıgını yazmıs darısı basımıza . melegını kasıkla beslıyor rabbım yardımcısı olsun zor umarım alır annesının memesını kucuk melek
ben gıdıp bıseyler daha atıstırayım

Günaydın arkadaşlar... Bebek şekeri siparişimi verdim ama üzerine ne yazılacağı konusunda önerilerinizi bekliyorum...

günaydınlar hanımlar burda yeni sayılırım , doğumuma yaklaşık 2 haftam kaldı

sadece ismini yazdırabilirsin bebişinin ya da " hoşgeldin enes '' gibi de de yazdırabilirsin

sağol canım hemen geçer inşallah. dün doktora gitti eşim ilaç kullanıyor, etkisi çabuk görürsek iyi olur. Ben de yattıkça kötü oluyorum yaa kalkıp geziniyim evde, balkona çıkıp hava alayım biraz.
Leyna dün uğradı buraya. maşallah çok güzel bir doğum olmuş, çok imrendim. darısı bize, bekleyenlere olsun inş.

umarım hemen atlatır canım sanda cok bulastırmadan . yatmak ıskence gıbı zaten uyuyamıyo ınsan uyusam heryerım agrıyo kalkıyorum az kaldı hafıflıycez uykularıda guzel olursa meleklerımızın dınlenırız dıye umıd edıyorum :) leynanın dogumuna bende ımrendım acaba bı formulu varmı bızde oyle yapsak :)))

yenı gelen arkadas hosgeldın sende
sıkıldım esımı aradım sen karar ver benı ara dedım ne yemek yapıcam dıye dusunmek ıstemıyorum zaten mıdem ayakta
gıdıp uzanıyım yıne gelırım forum cok yavas ılerlıyo basında beklerken basım agrıyo onun ıcın yazıp ara ara ugruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…