ya ben oğlumu yemeyi düşünüyorum doyamıyorum kuzuma
:) oyy maşallah. nasıl güzeldir, baldan tatlıdır şimdi o yaa. en güzeli de kokusudur herhaldeeee anlatsana zeynep neler yapıyo? ne durumda? hiç anlatmıyosunuz yaa merak ediyoruz şurdaaa.
gune guzel baslamıssın oh ıslerıde yapmıssın mıs gıbıben bugun yıne camasır yıkadım astım topladım 2 gunde kurur oldu evın ıcınde yarın kadın gelıcek son camasırım yıkanıyo sımdı yarın aksama evım mıs gıbı olur bende kuaforume gıderım gercı su bacaklarım benı oldurcek cıkmak bılmedıler onun ıcın gıdemedım kuafore hatta jıletle aldım cıksında tam aldırıyım deıye ama tık yok belkı agda ısını bı hafta daha bekletırım ama saclarımı bı elden gecırtcem
esını kandırmıssın ben yapsam cok kızar sanırımtlf na cvp vermeye bıle vaktı yok garbımın kuvezdekı mınank bebeklerle ılgılenıyo gecen gun oglum gıttı oyuncak sanmıs o bebeklerı ayaklarının altın ısık vardı bızım bebegımız gıbı deıl kucuklerdı dıyo garıbım bebegımızın kendı ebatlarında olacagını sanıyo bugun ne mob ne baska bısey var kıslar oglanı yedır ıcır camasırlar kurudukca topla yemek yap bunlar ısım bıde oglan uyuyunca ustenbı oturma odasının halısını koltugunu sılerım okadarrr cumartesı de kont. var dıorum hazır ısler bıtmısken dogursam suyumda orda patlasın eım pıslemesın
gununuz guzel gecsınoglusla oynar gelırımm
herkeze kocaman gunaydın... sancılarım devam edıyo gece az kanamam oldu ama gectı kesıldı sancılarımında sıddetı artmadı aynen gırıyo cıkıyo... erkenden gıtmekte ıstemıyorum doktora sunı sancı verıcek dıye.. beklıyorum evde bakalım... ogleden sonrada doktor kontrolum var ne dıyecek bakalım
kızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr
Günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım. Ben fena sayılmam. Belim çok ağrıyor. Eşim çok hastabalkon kapısı açık uyumuşuz geçen gece hiç farketmedik de, buz tutmuşuz. Boğazı şişti, faranjit, öksürük, ateş, şimdi de grip başlıyor. Dün gece ayrı odalarda uyuduk. Bana bulaşacak diye çok endişe ediyoruz ama yine de etkilendim sanırım. Boğazım kaşınıyor, çok halsizim, ayağa kalkınca başım dönüyor. işe geç gönderdim bugün, normalde 6.45 te evden çıkıyor, 8 e kadar uyudu, kahvaltı yaptık gitti az önce.Bi de arabayla gitti, ankaranın bir ilçesinde çalışıyor eşim. Gündüz doğum başlasa kayınpederim (aynı binadayız) hastaneye götürecekti beni, bugün bi şey olsa nasıl gidicez diye endişe etmeye başladım yaa bi tuhafım. hastane çok uzak. ayy bi rahatlamam lazım, bi yandan halsizlik, bi yandan bu düşünceler... uyuyup uykuya vereyim kendimi en iyisi bu gibi. ama trt 1 de gülben in programı başlıycak, onu izlemeye alıştım birkaç gündür. hiç ondan beklemeyeceğim faydalı bir yapım bence. tavsiye ederim.
iki saate bir besleniyor kuzum burnunu kaşlarını kısıyo sıkıştırıyo göğsümü ıhhhh diye bir bağrıyo.inanılmaz mimikleri var yandan yandan gülüyor.bir çiş yapıyo sırtına kadar kızlar hastaneye kesin metsil damlada götürün çok faydası oluyo.birde sevi bebeden emzirme minderi almıştım inkli harika bir ürün tavsiye ederim.bide ince kundak battaniyelerle yine yan yatma yastığı çok önemli hafif sarıyorum yanyatış şeklindede yatırıyorum kusarsa yandan akıyo kafam rahat en azından
sırtına kadaş çiş yapıyor ha :) fiskiye gibi
severim onun yandan yandan çappkınn gülüşünüüü :)
metsil damla ne için? gaz mı?
emzirme minderi ve yan yatırma yastığı, kundak battaniyesi hepsini aldım ben de. ayy ben de artık onları kullanmak istiyoruummm.
geçmiş olsun denizcim. havalar soğudu artık e bi de siz kapı açık unutmuşsunuz tam davetiye çıkmış hastalığa :)) kötü düşünceleri at kafandan. biz 42ye kadar bekliyecez şekerim acelen ne :))
insan uyudukça uyuyo ya. ben de çok şükür bu aralar iyi yatıyorum. normalde yastıksız yatamam. bacak arama sırtıma yastık alırım. kaç gecedr kalkıyorum yastıklar yerde. demek ki rahat yatabiliyorum
gülbenin programı bence de güzel arada denk gelince izliyorum. bi bakınayım şimdi kahvaltı yaparkene
deniz geçen vakumlu hurç alan sendin sanıırm. bim de yarın aktüel ürünlerde var da. kararsız kaldım alsam mı? memnun kaldın mı sen??
deniz geçen vakumlu hurç alan sendin sanıırm. bim de yarın aktüel ürünlerde var da. kararsız kaldım alsam mı? memnun kaldın mı sen??
Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
sağol cnm oturarak banyo 1 ay yasak dikişlerden dolayıCanim Allah yardimcin olsun, küveti sicak suyla doldurup icine otur, gögüslerini el yöntemiyle sagarak rahatlatmaya calis...
sağol cnm minik sıcak su torbasını koyuyorum şimdilik masaj falan destekliyorum inş. bi an önce geçerahh canımmm kıyamam yaa havluyu ısıtıp koy inşallah geçer geçmiş olsunnn
Yaaa :'( çok zor olmalı Elifcim Allah dayanma gücü versin inş. çabucak iyileşirsin.
Emiyo mu Sudenaz doyuyor mu peki?
Çok geçmiş olsun canım doktorun söylediklerini yap bakalım kısa zamanda geçecek bi şeydir belki. Ama hemen hepinizde var aynı sorun, vallahi korkmaya başladım ben.
sağol cnm ilk günler ağrımıyordu ama şimdi ağrıda yapmaya başladı sırtıma kadar vurduğu oluyo bazen(
azda olsa emiyo cnm üstünü pompayla sağıp destekliyorum kilo alsın karnı doysunda kuzumun çekicez artık yapıcak bişey yokcanım yaaaa...vallaha çok üzüldüm ,ne çok canın yanıyodur kimbilir ,inşallah tez zamanda bi şifa bulursun ,beze neden oluştuki canım yaa..emmediğ içinmii..daha önce kimseden duymamıştım ben ...gerçi bebeklerin bile göğüslerinde oluşuyomuş bu bezelerden kaynanam sürekli ovuşturuyo elvininkileri ,sende bol bol ovuştur canım ,bide manuel pompa gerçektan acıtıyo ,elektirikli daha iyi diyo kızlar ,sende kirala istersen
maşallah cnm demek sende aldın kuzunu kollarına allah analı babalı büyütsün....kızlar bana yazan herkse çok teşekkür ederim. alıntı yapamadım hatta tam hiçbişeyi okuyamadım geçmişten.bgn eve geldik çıktık hastaneden.kızım oldu sağlıklı çok şükür.şimdi yanımda uyumaya çalışıyo.spinal olduğum için ben de omuz ense ağrısı var biraz ama gene de çok şükür iyiyim.kızım da iyi.3630 gr. 49 cm.maşallah.Allah isteyen vebekleyen herkese bu duyguyu sağsalim nasip etsin inşallah.
herhalde almıssındır oğlusunu kollarına allah analı babalı büyütsün tatlım...Merhabalar ben sabah 8.30da sezeryana giricem allahin izniyle ins.borama kavusucam hic uykum yok cok heyecanliyim nasil sabah olucak bilmiyorum esim misil misil uyudukca ben sinir iluyorum biran once sabah olsada bende ogluma kavussam spinalden sikayet eden arkadaslar olmus tirstim bende biraz allah sonumu hayir etsin ins.allahim sen basta suan dogum yapmakta olanlari sonra beni sonrada sirasi gelen her anne adayina bi avazda kurtulmayi nasip eyle AMIN
Günaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım. Ben fena sayılmam. Belim çok ağrıyor. Eşim çok hastabalkon kapısı açık uyumuşuz geçen gece hiç farketmedik de, buz tutmuşuz. Boğazı şişti, faranjit, öksürük, ateş, şimdi de grip başlıyor. Dün gece ayrı odalarda uyuduk. Bana bulaşacak diye çok endişe ediyoruz ama yine de etkilendim sanırım. Boğazım kaşınıyor, çok halsizim, ayağa kalkınca başım dönüyor. işe geç gönderdim bugün, normalde 6.45 te evden çıkıyor, 8 e kadar uyudu, kahvaltı yaptık gitti az önce.Bi de arabayla gitti, ankaranın bir ilçesinde çalışıyor eşim. Gündüz doğum başlasa kayınpederim (aynı binadayız) hastaneye götürecekti beni, bugün bi şey olsa nasıl gidicez diye endişe etmeye başladım yaa bi tuhafım. hastane çok uzak. ayy bi rahatlamam lazım, bi yandan halsizlik, bi yandan bu düşünceler... uyuyup uykuya vereyim kendimi en iyisi bu gibi. ama trt 1 de gülben in programı başlıycak, onu izlemeye alıştım birkaç gündür. hiç ondan beklemeyeceğim faydalı bir yapım bence. tavsiye ederim.
Elif'cim hoşgeldin. nasılsın canım iyileşiyor mu memişlerin ne durumda? Emiyor mu Sudenaz?
Hızla iyileşirsin inşallah canım geçmiş olsun.
cnm aynen devam ediyo uçları yara bezeler canımı yakıyo ona rağmen emzirmeye çalışıyorum bi 10 dk. falan normal emziriyorum üstünü sağıp biberonla destekliyorum ilk 2 gün doymuyordu ama sağıp vermeye başladıktan sonra doymaya başladı kuzum uyuyo şimdi cadım bende fırsat bulmuşken buraya bakayım dedim...
sizede çok geçmiş olsun cnm aman sen dikkat et kendine bak eda hasta haliyle doğurdu çok zorlandı sonra(
herkese slm...
ayyyy alıntı yapmayı bile özlemişim ya
sağol cnm oturarak banyo 1 ay yasak dikişlerden dolayı(
sağol cnm minik sıcak su torbasını koyuyorum şimdilik masaj falan destekliyorum inş. bi an önce geçer
Yaaa :'( çok zor olmalı Elifcim Allah dayanma gücü versin inş. çabucak iyileşirsin.
Emiyo mu Sudenaz doyuyor mu peki?
Çok geçmiş olsun canım doktorun söylediklerini yap bakalım kısa zamanda geçecek bi şeydir belki. Ama hemen hepinizde var aynı sorun, vallahi korkmaya başladım ben.
sağol cnm ilk günler ağrımıyordu ama şimdi ağrıda yapmaya başladı sırtıma kadar vurduğu oluyo bazen(
azda olsa emiyo cnm üstünü pompayla sağıp destekliyorum kilo alsın karnı doysunda kuzumun çekicez artık yapıcak bişey yok
maşallah cnm demek sende aldın kuzunu kollarına allah analı babalı büyütsün....
herhalde almıssındır oğlusunu kollarına allah analı babalı büyütsün tatlım...
cnm aynen devam ediyo uçları yara bezeler canımı yakıyo ona rağmen emzirmeye çalışıyorum bi 10 dk. falan normal emziriyorum üstünü sağıp biberonla destekliyorum ilk 2 gün doymuyordu ama sağıp vermeye başladıktan sonra doymaya başladı kuzum uyuyo şimdi cadım bende fırsat bulmuşken buraya bakayım dedim...
sizede çok geçmiş olsun cnm aman sen dikkat et kendine bak eda hasta haliyle doğurdu çok zorlandı sonra(
herkese slm...
ayyyy alıntı yapmayı bile özlemişim ya
KIYAMAM AYNI DURUM BENDEDE VAR YARALAR KANIYOR AMA SABIRLA DEVAM YILMADAN EMZİRCEZ
selam annislerr
bizim dun gece gobegimiz dustu ve bugun 7 kirkimiz cikti babanemiz gelip kirliycak bizi :)
gecen hafta bu gun bu saatlerde sanci icinde kivranan ben suan bebisim yanimda uyuyor ve bende tamamen eski hayatima donmus bir sekilde sizlerleyimmm
Allah butun hamileleri hayirlisiyla kurtarsin ve annelerede bol bol sut versinn ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?