2011 Ekim Anneleri

maş. enerjine. inş. tırsmayacam normalden. :))

evet gaz için gece emziğine iki damla damlatıyorum rahat uyuyo.ayyy varya doğduğunda hareket edemiyorum ama içim gidiyodu mesela pipisini çok meraketmiştim

ben de ben de pipisini merak ediyorum. bu arada Zeynep özeline bak

ay ben izliyemedim. dayanamıyorum evlat edinme konularına. kendimi o kişinin yerine koyuyorum bi garip oluyorum ya. onun yerine kahvaltı yaparken desperate housewivesı izledim yeni sezon. ya şu umutsuz evkadınlarına da baktım da geçen gün. tepeden tırnağa kopyalamışlar orjinalinden. en çok da gabrieli dizide gaby diye kısaltmışlar ya. bizim versiyonda da zeliha yı Zeliş diye kısaltmışlar :)))

sağ ol canım. o zaman yarın alayım bi tane. 7lisi 27tl. fiyatı da iyi galiba.

maş. maş. darısı başımıza ya. doğsa da pipiyi görsekç göbeğini düşürsek emzirsek

yeni gelen tüm bebeklerimize sağlıklı uzun bi ömür diliyorum allah nazarlardan korusun.annelerimizide tebrik ediyoruz.

Çok kafaya takıyorum ya emziremediğim için sanki tam anneolamamışım gibi geliyor

Dediklerinin hepsini yapıyorum ama benimki yine emmiyor yaaa Yalnızca sağarak ne zamana kadar sütümü verebilirim acaba?

Kızlar herkesten çok dua bekliyorum kızım 2.gün sarılık oldu bilirubin değeri 13 lerde şu anda. Sık sık beslemem gerekiyor, bebeğim beni emmiyor pompayla bitişik yaşıyorum artık ve meme uçlarım yara oldu göğüslerimde bezeler oluştu. Dikişlerimdeki sancı ve kemiklerimdeki ağrılar da aynen devam ediyor. Aklınıza geldikçe duanızı esirgemeyin.

Deniz, Sinem, Filiz, Meltem hala doğum yapmamış uyuyun kızlaaaaar hem de bol bolll Meltem ben sana benden önce doğurur gözüyle bakıyodum ama seninki de inatçı çıkmış Sineeeemmm moba devam mııııııııııııı

minik kızımın mevlüt yaptık on gün önce.fotomuzu koyalım bir tanesi mevlüt gününden diğerleri ayrı günlerden çekilmiş fotolar.

sırtına kadar yapması gene iyi... bezini değiştirirken yapınca daha mükemmel oluyoooooooo.. 3 kez başıma geldide... başıma geldi derken ... o manada değil :d

Canim cok gecmis olsun, Rabbim tez vakitte sifa versin bebegine... Hemen hemen herkeste oldu su gögüs catlaklari, ben bir aydir lansinoh kullaniyorum ins dogum sonrasinda olmaz catlagim falan...

Uyh yerim annesi ben onun kücük poposunu, MasaAllah BarekAllah

allahım şu cumartesi gelsede mevlütümüzü yapsak da artık evimize gitsekkk.... evim evim güzel evim yaaa... daha çoook var en az 11 gün. offffff. evime gidip rahat rahaaat yayılmak istiyorum ...

zehracım nasıl oldun cnm bi konusamadık seninle tekrar hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

canım Allah yardımcın olsun inş. dualarımdasın. yatıyorum valla bu aralar ama depolayamıyoruz ki :))) o gün geldiğinde yine uykuya hasret kalacaz.

maş. maş. maş. Allah nazarlardan korusun. popoya bak yerim ben onu çirkinnnn

kızlar merhaba,
doktora gittim ve haftaya cumaya kadar kızım
dünyaya gelebilirmiş
ancak bu hafta dikkat et gelebilir dedi.
şu an için herşey normal,
dilerim böyle devam eder ve kendi sancısıyla gelir bir avazda normal bir şekilde doğururum.

KIYAMAM AYNI DURUM BENDEDE VAR YARALAR KANIYOR AMA SABIRLA DEVAM YILMADAN EMZİRCEZ

bizimde göbeğimiz düştü anne olduk inanamıyorum ben
valla zeynep ya anne sütü alsında nasıl alırsa alsın.....
bu arada oğlusuna demek göbeğide düştü

maşallah cnm ya çok güzel olmuş bıdığın

Kızlar merhabaaaa... Ay topiği nasıl merak ediyorum anlatamam ama olmuyor işte, takip edemiyorum. Kimler daha doğum yaptı acaba:44: Bizim bücür beni parmağında oynatıyor. Boynum ağrıdı walla emzireceğim diye. Zaten fıtık vardı, eğilmek tetikledi. Doğum yapanların bir yerde listesi var mı kızlar, bi bakayım, merakım geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…