anneleeerrr mirabalarr..ben geldim.. :80:
bide oğlumla geldim..
herkezcikler nasıl iyi gidiodur her şey umarım geçmişi hiiiçç okuyamadım.. hatta daha nete yeni girdim..ev çok kalabalık oğluşumdan keza evdekilerden nete girmeye fırsatım olmuyo..
bizde herşey yolunda ikimizde bomba gibiyiz..
bu arada normal oğumdan
tırsan hatunlar hiiiiçç tırsmayın herşey çok güzel çok yolunda geçti..şuan sadece hafif ayaklarımda ödemim var onun dışında hiç bi sıkıntı yok allahım hepinize böyle güzel doğumlar nasip etsin..nisem ben doğum hikayemi yazmak üzre ayrılıyorum..yarın inş ev biraz sain olcak o zaman yanınızdayım..
bu arada doğumda aklıma gelen arkidaşlara dua ettim inş kabul olur..öpüyorum hepinizi...doğum yapanlardan hafiften haberim var bi zehrayla görüşemedim..tabi daha sonra olduysaa onlardan haberim yok..bakicam inş yada biri bi özet geçse ben bidaha girdiğimde öğrensem tam süper olcak..
ayy çıkamadım bi türlü...nisem ben gittiimallaha emanet olun...kuzucuklara ii bakın...
evet gaz için gece emziğine iki damla damlatıyorum rahat uyuyo.ayyy varya doğduğunda hareket edemiyorum ama içim gidiyodu mesela pipisini çok meraketmiştim
Sağol Filizcim, sorma yaptık bir salaklık şimdi her yanımız tutuk. robokop gibi geziyoruz :)
Evet evet aceleye gerek yok, 42'mize çok var daha zaman vartamam bunu düşünüp kötü düşünceleri savıyorum kafamdan :)
Havaların serinlemesinden sanırım, ben de çok rahat yatıyorum geceleri wc zorunluluğu olmasa deliksiz uyicam nerdeyse.
Ben de izliyorum şuan, çok duygusal. ağlicam nerdeyseprogram bitsin, pazar gezmeye gidicem az sonra. evde yat yat yat küflendim nerdeyse
Evet canım ben aldım. Migrostan aldım ama bimden alıp kullananlar da memnun. Benimkinin markası minify, 1 pakette farklı ebatlarda 3 tane var. mini minnacık oldu paketler, çok memnunum. ilk aldığım grupta bir de Ü harfiyle başlayan bir marka vardı, o da güzeldi. çeşit çeşit almıştım, hangisinin iyi olacağını bilmiyordum çünkü. hemen hepsi aynı kalitede, iyiler.
Cnm ben de seneler önce bimden almistim, hala da kullaniyorum, kisliklari vakumluyorum, yastiklari vakumluyorum, cok rahat oluyor inan, cok az yer kapliyor. Seyahate giderken vakumlayip koyuyorum valize kiyafetleri, daha cok esya koyabiliyorum bu sekilde. Bence alsan pisman olmazsin...
Selam annislerr
Bizim dun gece gobegimiz dustu ve bugun 7 kirkimiz cikti babanemiz gelip kirliycak bizi :)
Gecen hafta bu gun bu saatlerde sanci icinde kivranan ben suan bebisim yanimda uyuyor ve bende tamamen eski hayatima donmus bir sekilde sizlerleyimmm
Allah butun hamileleri hayirlisiyla kurtarsin ve annelerede bol bol sut versinn ins :)
canımcım hakkaten benimkide 2 gün küvezde kalınca orda full aptamil ve su verdiler biberonla. sanki eve geldiğinde deiğin gibi emme reflexi kuvvetlenmişti :)
bide ben hala sol göğsü zor veriyorum onda dediğin gibi oluyo 4-5 kez çekiyo ama çekemiyo iyice bırakıyo tekrar tekrar denerken sinir oluyo çocuk kıpkırmızı oluyo bazen vazgeçip sağı veriyorum bazen devam ediyorum sonunda alıyo. yani bence memeye iyi yapışamayınca öyle 4-5 kez çekiyo sonra ağlayarak bırakıyo olmadı anneciiim der gibi
rabbim hepimize yardım etsin. bazen düşünüyorum 25 senedir bu memelerde bişi yoktu. şimdi yavrumun mamaları var içinde... onu veren rabbim kolaylığınıda verir inşallah hepimize...
canım benimde göğüs ucum olmadığınan çok zorlandım.şuanda alıyor.elektirikli pompalar azda olsa ucu çıkartıyor süt sağarken sağmayı bırak ve hemen bebeğin ağzına ver hem göğüslerin ucu çıkmış oluyor hemde süt o anda daha bol oluğundan çekmesi daha kolay oluyor .ayrıca biberonla çok doyurma. ben öyle yaptım.eğer mama da veriyorsan meme ucuna mama sür. benim tavsiyem .kızını allah nazarlardan korusun.
ya ben oğlumu yemeyi düşünüyorum doyamıyorum kuzuma[/QUOT
seni çok iyi anlıyorum canım... bazen o kadar tatlı geliyo tekrar içime sokasım geliyo keratayı
minik kızımın mevlüt yaptık on gün önce.fotomuzu koyalım bir tanesi mevlüt gününden diğerleri ayrı günlerden çekilmiş fotolar.Eki Görüntüle 272592 Eki Görüntüle 272593 Eki Görüntüle 272594 Eki Görüntüle 272595
sırtına kadaş çiş yapıyor ha :) fiskiye gibi
severim onun yandan yandan çappkınn gülüşünüüü :)
metsil damla ne için? gaz mı?
emzirme minderi ve yan yatırma yastığı, kundak battaniyesi hepsini aldım ben de. ayy ben de artık onları kullanmak istiyoruummm.
evet gaz için gece emziğine iki damla damlatıyorum rahat uyuyo.ayyy varya doğduğunda hareket edemiyorum ama içim gidiyodu mesela pipisini çok meraketmiştim
Çok kafaya takıyorum ya emziremediğim için sanki tam anneolamamışım gibi geliyor
Dediklerinin hepsini yapıyorum ama benimki yine emmiyor yaaaYalnızca sağarak ne zamana kadar sütümü verebilirim acaba?
Kızlar herkesten çok dua bekliyorum kızım 2.gün sarılık oldu bilirubin değeri 13 lerde şu anda. Sık sık beslemem gerekiyor, bebeğim beni emmiyor pompayla bitişik yaşıyorum artık ve meme uçlarım yara oldu göğüslerimde bezeler oluştu. Dikişlerimdeki sancı ve kemiklerimdeki ağrılar da aynen devam ediyor. Aklınıza geldikçe duanızı esirgemeyin.
Deniz, Sinem, Filiz, Meltem hala doğum yapmamış uyuyun kızlaaaaar hem de bol bolllMeltem ben sana benden önce doğurur gözüyle bakıyodum ama seninki de inatçı çıkmış Sineeeemmm moba devam mııııııııııııı
minik kızımın mevlüt yaptık on gün önce.fotomuzu koyalım bir tanesi mevlüt gününden diğerleri ayrı günlerden çekilmiş fotolar.Eki Görüntüle 272592 Eki Görüntüle 272593 Eki Görüntüle 272594 Eki Görüntüle 272595
Çok kafaya takıyorum ya emziremediğim için sanki tam anneolamamışım gibi geliyor
Dediklerinin hepsini yapıyorum ama benimki yine emmiyor yaaaYalnızca sağarak ne zamana kadar sütümü verebilirim acaba?
Kızlar herkesten çok dua bekliyorum kızım 2.gün sarılık oldu bilirubin değeri 13 lerde şu anda. Sık sık beslemem gerekiyor, bebeğim beni emmiyor pompayla bitişik yaşıyorum artık ve meme uçlarım yara oldu göğüslerimde bezeler oluştu. Dikişlerimdeki sancı ve kemiklerimdeki ağrılar da aynen devam ediyor. Aklınıza geldikçe duanızı esirgemeyin.
Deniz, Sinem, Filiz, Meltem hala doğum yapmamış uyuyun kızlaaaaar hem de bol bolllMeltem ben sana benden önce doğurur gözüyle bakıyodum ama seninki de inatçı çıkmış Sineeeemmm moba devam mııııııııııııı
çok tatlı ama demi... Miniminnacık.. Ay biz de sünnet düşünüyoduk ama insan kıyamıyo yaaaa...
KIYAMAM AYNI DURUM BENDEDE VAR YARALAR KANIYOR AMA SABIRLA DEVAM YILMADAN EMZİRCEZ
valla zeynep ya anne sütü alsında nasıl alırsa alsın.....bizimde göbeğimiz düştü anne olduk inanamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?