kızlar merhabaaaa... Ay topiği nasıl merak ediyorum anlatamam ama olmuyor işte, takip edemiyorum. Kimler daha doğum yaptı acaba:44: Bizim bücür beni parmağında oynatıyor. Boynum ağrıdı walla emzireceğim diye. Zaten fıtık vardı, eğilmek tetikledi. Doğum yapanların bir yerde listesi var mı kızlar, bi bakayım, merakım geçsin.
minik kızımın mevlüt yaptık on gün önce.fotomuzu koyalım bir tanesi mevlüt gününden diğerleri ayrı günlerden çekilmiş fotolar.Eki Görüntüle 272592 Eki Görüntüle 272593 Eki Görüntüle 272594 Eki Görüntüle 272595
Canim cok gecmis olsun, Rabbim tez vakitte sifa versin bebegine... Hemen hemen herkeste oldu su gögüs catlaklari, ben bir aydir lansinoh kullaniyorum ins dogum sonrasinda olmaz catlagim falan...
Uyh yerim annesi ben onun kücük poposunu, MasaAllah BarekAllah
zehracım nasıl oldun cnm bi konusamadık seninle tekrar hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
canım Allah yardımcın olsun inş. dualarımdasın. yatıyorum valla bu aralar ama depolayamıyoruz ki :))) o gün geldiğinde yine uykuya hasret kalacaz.
maş. maş. maş. Allah nazarlardan korusun. popoya bak yerim ben onu çirkinnnn
emzirme tekniği falan hiç bence tekniği bebek belirliyor.göğsümü bir çekiyo sağ yatıyorum öne çekiyo öne süne süne bir hal olduk
Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
masallahhhh hayırlı olsun tekrar canım sağlıkla buyutttt :naza:kızlar bana yazan herkse çok teşekkür ederim. alıntı yapamadım hatta tam hiçbişeyi okuyamadım geçmişten.bgn eve geldik çıktık hastaneden.kızım oldu sağlıklı çok şükür.şimdi yanımda uyumaya çalışıyo.spinal olduğum için ben de omuz ense ağrısı var biraz ama gene de çok şükür iyiyim.kızım da iyi.3630 gr. 49 cm.maşallah.Allah isteyen vebekleyen herkese bu duyguyu sağsalim nasip etsin inşallah.
şimdiye çoktan kucagına almışsındır hayırlı olsun canımmmmMerhabalar ben sabah 8.30da sezeryana giricem allahin izniyle ins.borama kavusucam hic uykum yok cok heyecanliyim nasil sabah olucak bilmiyorum esim misil misil uyudukca ben sinir iluyorum biran once sabah olsada bende ogluma kavussam spinalden sikayet eden arkadaslar olmus tirstim bende biraz allah sonumu hayir etsin ins.allahim sen basta suan dogum yapmakta olanlari sonra beni sonrada sirasi gelen her anne adayina bi avazda kurtulmayi nasip eyle AMIN
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımkızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr
geçmiş olsun canımmm acil şifalar diliyorummmmGünaydın kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım. Ben fena sayılmam. Belim çok ağrıyor. Eşim çok hastabalkon kapısı açık uyumuşuz geçen gece hiç farketmedik de, buz tutmuşuz. Boğazı şişti, faranjit, öksürük, ateş, şimdi de grip başlıyor. Dün gece ayrı odalarda uyuduk. Bana bulaşacak diye çok endişe ediyoruz ama yine de etkilendim sanırım. Boğazım kaşınıyor, çok halsizim, ayağa kalkınca başım dönüyor. işe geç gönderdim bugün, normalde 6.45 te evden çıkıyor, 8 e kadar uyudu, kahvaltı yaptık gitti az önce.Bi de arabayla gitti, ankaranın bir ilçesinde çalışıyor eşim. Gündüz doğum başlasa kayınpederim (aynı binadayız) hastaneye götürecekti beni, bugün bi şey olsa nasıl gidicez diye endişe etmeye başladım yaa bi tuhafım. hastane çok uzak. ayy bi rahatlamam lazım, bi yandan halsizlik, bi yandan bu düşünceler... uyuyup uykuya vereyim kendimi en iyisi bu gibi. ama trt 1 de gülben in programı başlıycak, onu izlemeye alıştım birkaç gündür. hiç ondan beklemeyeceğim faydalı bir yapım bence. tavsiye ederim.
ben dün altını degişirken ayagını ısırdımmmya ben oğlumu yemeyi düşünüyorum doyamıyorum kuzuma
minik kızımın mevlüt yaptık on gün önce.fotomuzu koyalım bir tanesi mevlüt gününden diğerleri ayrı günlerden çekilmiş fotolar.Eki Görüntüle 272592 Eki Görüntüle 272593 Eki Görüntüle 272594 Eki Görüntüle 272595
sorma sağ memeyle sol memeyi ayırt ediyor. Inanamıyorum. Zeynep emzirme yastığın nasıl birşey? Bildiğimiz yastık şeklinde mi, yok şu belinden dolanandan mı?
sağol canım hemen geçer inşallah. dün doktora gitti eşim ilaç kullanıyor, etkisi çabuk görürsek iyi olur. Ben de yattıkça kötü oluyorum yaa kalkıp geziniyim evde, balkona çıkıp hava alayım biraz.
Leyna dün uğradı buraya. maşallah çok güzel bir doğum olmuş, çok imrendim. darısı bize, bekleyenlere olsun inş.
canım rabbım saglıkla kucaına almayı nasıp etsın ınsallahıyı yapmıssın bencede gıtmemekle baksana herkese ya sunı sancı ya sezeryan onerıyolar beklemyolar heralde yatak fazla ısgal edılmesın dıye doktora gıttıgınde ınsallah acılan sancın ıyı olur bı avazda dogurursun
bende son camasırımı astık oglusla tv ızlıyoruz sımdı yarınkı ısler aklımda bıterde ınsallah dogururum sonra bayrama ayakta olmak ıstıyorummm
bele dolanandan çok memnunum iğki almışım
slm kızlarrrrdün gece oglumla uzunnca bir geceden sonra bugun saat 1 e kadar uyuduk aralarda emzirerek tabii
sabah saat 11 de telim çaldı baktım kaynana arıyo umursamadım yattım aradan yarım saat geçti eşim aradı annem aramış
teli açmamışsın dedi dedim uyuyordum hayırdır merak etmiş bebege bişey oldu sanmış çok korkmuş dedihaydiiiiiiiiiii
lan anasının yanında ne olabilir kiiiiii açtım tel kaynanaya dedim hayırdır merak etmişin demezmi aklım çıktı teli acmadın bişey oldu sandım
dedim bebek yasıyo sağlıklı uyuyorduk duymadık teli basladı hemen ahh kızımmm senden bişi isticem hergün sabah eşin akşamda ben arayıp rapor verin banaşok oldum yaaaaaaaaaaaa nasıl yani dedim ben bakıyorum bebegime sorun yok daha ne yok aklı kalıyomuş dedim ben hamileyken bu kadar aramadınız sormadınız bebegim ne kıymetliymiş gözlerim doldu inanın basladı sen sağlıklıydın sorun yoktu şimdi bebek var
o kadar sinirlendim ki sustum tmm dedim kapadım teli bunlar beni damızlık olarakmı gördüler bilemedim canım çok sıkkın unutayım boşvereyim diyorum ama olmuyor eşimle aramız açılacak diye çok korkuyorummm
bu sorunlar yüzünden gece rüyalarımda eşimin beni boşamak istediğini görüyorum
kaynanamın bebegimi emzirdiğini görüyorum karnımın indiğini bebegimin benden alındıgını görüyorum
eşim eve geliyor bazen surat beş karış bebegimizin mutlulugumuza mutluluk katacagını düşünüyordum
ama sanki ona bazı şeyler agır geldi bilemiyorum ben bebegimin olmasından çok mutluyum gece uykusuzlukları
bile çok güzel geliyor mutluyum ama eşimin bazı hareketleri kaynanamın bana tavrı güvensizliği canımı yakıyor
Sağol canım, bende alayım onlardan. Yoksa bu gidişle boyun fıtığımın yanında sırt fıtığı, bel fıtığı gibi değişik versiyonlarınada sahip olacağım.
Canom yazmıştım ama gördünmü bilmiyorum. Bebişin sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Kayınvalidenide salla gitsin. Bizimki de doğumda bombaydı. Resmen beni annemden, bacılarımdan kıskandı. Doğum yaptığım bütün gün odada tosur tosurdu. Çok içimden geldi iki laf edip bozmak ama kociş gözümün içine baktı birşey demeyeyim diye. Ona kıyamadım. Böyle gelmiş böyle gider, iplemeyeceğiz elimizden geldiği kadar.
Kızlar Hanzede ve Fatma doğum yatı mı???
Canım, Hanzade doğum yaptı...
bu sorunlar yüzünden gece rüyalarımda eşimin beni boşamak istediğini görüyorum
kaynanamın bebegimi emzirdiğini görüyorum karnımın indiğini bebegimin benden alındıgını görüyorum
eşim eve geliyor bazen surat beş karış bebegimizin mutlulugumuza mutluluk katacagını düşünüyordum
ama sanki ona bazı şeyler agır geldi bilemiyorum ben bebegimin olmasından çok mutluyum gece uykusuzlukları
bile çok güzel geliyor mutluyum ama eşimin bazı hareketleri kaynanamın bana tavrı güvensizliği canımı yakıyor
ne cok ortak nokta goruyorum senle ben arasında burcu...sana bunlar lohusalık sendromu falan demıcem..bunlar sende yada bende olmıcak seylerdı belkı ama ne yazıkkı adamın o sendroma gırmeyesı yoksa bıle zorla sokuyolar...hamılelıgınde ayrı lohusalıgında ayrı..bende cok takıyorum kafama..takılmayacak cınsten degıl..ana sonucta..ama olabıldıgınce he deyıp her dedıgını yapmaya calısıyorum..2 hafta sonra gıdıcek annem ..eger kızım 42 haftalık falan olursa doguma bıle kalamıcak..ınankı hıc korkmuyorum yasayacaklarımdan ..bende hamılelıgım boyunca dogru ruya gormezken son zamanlar garıp garıp ruyalar gormeye basladım.. annen gıttımı bılmıyorum ama kaynanada ne kadar denır bılmıyorum ama he de gec guzelım..kocan da aynı sen gıbı suan onuda anlamaya calısmak lazım..bıraz da onun acısından bak,yanında durmaya calıs..hayatın sadece bebekten ıbaret degıl onunlada ılgılen ..babalarda anneler gıbı karakter degıstırebılıyormus dogumdan sonra...gecıcı bır sure canını sıkmasına ızın verme...
Ay çooooooooooook sevindim. Nasıllarmış, iyilerdir inşallah. Sen nasılsın bu arada Ayten'ciğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?