2011 Ekim Anneleri

emzirme tekniği falan hiç bence tekniği bebek belirliyor.göğsümü bir çekiyo sağ yatıyorum öne çekiyo öne süne süne bir hal olduk

Maşallah çok tatlı bir kızın var Allah ım nazarlardan saklasın onu

Canım lansinohu ben de kullandım ve halen de kullanıyorum ama pek işe yaradığını söyliyemicem.

zehracım nasıl oldun cnm bi konusamadık seninle tekrar hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Sağol Elifcim ya bir türlü denk getiremedik hakikaten az önce yine arayım dedim bizimki uyandı yine emzirme savaşı verdik yine o kazandı haliyle arayamadım kusura bakma Sudemiz nasıl sen de göğsünden şikayetçisin benim gibi sanırım geçmiş olsun canım.

Evet keşke depolamak mümkün olsaydı Onun bile bir güzelliği var Rabbimin verdiği nimete şükretmek lazım evlat ayrı bir şey ya.

Dün eşyalarımızın bir kısmını almak için eve gittik Beyza uyurken 1.5 saatte gözümde tüttü içim sızladı resmen 5 dk da bir annemleri aradım aşık mıyım neyim yavruşuma Biliriubin değerlerine bakılması için her gün kan alınıyor yavrumdan başında beklerken öyle bir gözüme bakıyor ki içim kıyılıyor resmen

Az önce silikon göğüs ucu ile denedim emzirmeyi bi 5dk emdi ama sonra yine bıraktı o silikon burnuna yapışıyor çıkıyor falan. Kullanan var mı ben neyi yanlış yapıyorum acaba?

emzirme tekniği falan hiç bence tekniği bebek belirliyor.göğsümü bir çekiyo sağ yatıyorum öne çekiyo öne süne süne bir hal olduk

Sorma sağ memeyle sol memeyi ayırt ediyor. İnanamıyorum. Zeynep emzirme yastığın nasıl birşey? Bildiğimiz yastık şeklinde mi, yok şu belinden dolanandan mı?

Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)
hayırlı olsun canım sağlıkla buyutttttt
masallahhhh hayırlı olsun tekrar canım sağlıkla buyutttt :naza:
şimdiye çoktan kucagına almışsındır hayırlı olsun canımmmm
kızlar dün gece kanamam oldu.şimdi de doktora gidiyorz.muayeneye çağırdı.bana dua edin neolurrr
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
geçmiş olsun canımmm acil şifalar diliyorummmm
ya ben oğlumu yemeyi düşünüyorum doyamıyorum kuzuma
ben dün altını degişirken ayagını ısırdımmm yedimm oglumuuuu

oyy maşallahhhhhh yerim onu benn bu nasıl güzellikkkkk

slm kızlarrrr dün gece oglumla uzunnca bir geceden sonra bugun saat 1 e kadar uyuduk aralarda emzirerek tabii
sabah saat 11 de telim çaldı baktım kaynana arıyo umursamadım yattım aradan yarım saat geçti eşim aradı annem aramış
teli açmamışsın dedi dedim uyuyordum hayırdır merak etmiş bebege bişey oldu sanmış çok korkmuş dedi haydiiiiiiiiiii
lan anasının yanında ne olabilir kiiiiii açtım tel kaynanaya dedim hayırdır merak etmişin demezmi aklım çıktı teli acmadın bişey oldu sandım
dedim bebek yasıyo sağlıklı uyuyorduk duymadık teli basladı hemen ahh kızımmm senden bişi isticem hergün sabah eşin akşamda ben arayıp rapor verin bana şok oldum yaaaaaaaaaaaa nasıl yani dedim ben bakıyorum bebegime sorun yok daha ne yok aklı kalıyomuş dedim ben hamileyken bu kadar aramadınız sormadınız bebegim ne kıymetliymiş gözlerim doldu inanın basladı sen sağlıklıydın sorun yoktu şimdi bebek var
o kadar sinirlendim ki sustum tmm dedim kapadım teli bunlar beni damızlık olarakmı gördüler bilemedim canım çok sıkkın unutayım boşvereyim diyorum ama olmuyor eşimle aramız açılacak diye çok korkuyorummm

ay maşallah yerim ben onuuuu uyurken olan resmine bittimmmmm, henüz doğmadı oğlum ama kızını oğluma istesem ayıp olur muuuu

denizcim çok geçmiş olsun. geçen hafta benim eşim de çok fena şifayı kapmıştı. Vita Glucan ve Centrum kullandı 2 günde hiç bişey kalmadı. isterseniz doktora danışarak siz de deneyin

bu sorunlar yüzünden gece rüyalarımda eşimin beni boşamak istediğini görüyorum
kaynanamın bebegimi emzirdiğini görüyorum karnımın indiğini bebegimin benden alındıgını görüyorum
eşim eve geliyor bazen surat beş karış bebegimizin mutlulugumuza mutluluk katacagını düşünüyordum
ama sanki ona bazı şeyler agır geldi bilemiyorum ben bebegimin olmasından çok mutluyum gece uykusuzlukları
bile çok güzel geliyor mutluyum ama eşimin bazı hareketleri kaynanamın bana tavrı güvensizliği canımı yakıyor

ya ben mi çok tembelleştim sende mi çok enerji var anlamadım canım ben ya : ) ben totomu kaldırıp su almaya üşeniyorum sen ev işi dışında bir de evdeki diğer yakışıklıyla ilgileniyorsun, maşallah valla darısı başıma

bele dolanandan çok memnunum iğki almışım

Sağol canım, bende alayım onlardan. Yoksa bu gidişle boyun fıtığımın yanında sırt fıtığı, bel fıtığı gibi değişik versiyonlarınada sahip olacağım.

Canom yazmıştım ama gördünmü bilmiyorum. Bebişin sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Kayınvalidenide salla gitsin. Bizimki de doğumda bombaydı. Resmen beni annemden, bacılarımdan kıskandı. Doğum yaptığım bütün gün odada tosur tosurdu. Çok içimden geldi iki laf edip bozmak ama kociş gözümün içine baktı birşey demeyeyim diye. Ona kıyamadım. Böyle gelmiş böyle gider, iplemeyeceğiz elimizden geldiği kadar.

burcucum bütün bunlar doğum sonrası depresyonu. herkes bu dönemi farklı atalatır ama mutlaka her kadın yaşar. bunalrı doğal bir süreç olarak kabul et ve çok yıpratmameye çalış kendini, sütün falan etkilenmesin. eminim eşin de çoook mutludur ama erkekler biraz daha farklı yaşar duygularını, öyle düşün tatlım. bu duygu yağunluğunun 40 gün devam edeceğini hatırla ve sadece atlatmaya çalış : )

okudum canım ne bileyim ben çok duygusal bir insanım logusalıkta eklenince daha beter oldum alışmaya calısacagım ne yapayım

bu arada bugun hediyem sahibine ulaştı kardeşim götürdü ama evi bulamamış sanırsam kız gelip almış dedim evine kadar gitseydin kadın logusa
kardeşim dediki abla çok şirin sarı saçlı bir bayan geldi karşıdan karşıya bir koşturduki sorma hiç logusa gibi degildi masallahh
insallah alan arkadaş begenmiştir hediyesinii kim acabaa gelip yazarmı kiii:26::26::26::26:

ne cok ortak nokta goruyorum senle ben arasında burcu...sana bunlar lohusalık sendromu falan demıcem..bunlar sende yada bende olmıcak seylerdı belkı ama ne yazıkkı adamın o sendroma gırmeyesı yoksa bıle zorla sokuyolar...hamılelıgınde ayrı lohusalıgında ayrı..bende cok takıyorum kafama..takılmayacak cınsten degıl..ana sonucta..ama olabıldıgınce he deyıp her dedıgını yapmaya calısıyorum..2 hafta sonra gıdıcek annem ..eger kızım 42 haftalık falan olursa doguma bıle kalamıcak..ınankı hıc korkmuyorum yasayacaklarımdan ..bende hamılelıgım boyunca dogru ruya gormezken son zamanlar garıp garıp ruyalar gormeye basladım.. annen gıttımı bılmıyorum ama kaynanada ne kadar denır bılmıyorum ama he de gec guzelım..kocan da aynı sen gıbı suan onuda anlamaya calısmak lazım..bıraz da onun acısından bak,yanında durmaya calıs..hayatın sadece bebekten ıbaret degıl onunlada ılgılen ..babalarda anneler gıbı karakter degıstırebılıyormus dogumdan sonra...gecıcı bır sure canını sıkmasına ızın verme...

yok canım ya eşimle ilgileniyorum eve geliyor sohbet etmeye çalışıyorum sevdiği yemekleri yapıyorum
ilgiliyim eşime karşı annesi arayıp eşime bişeylermi diyor bilmiyorum adam eve gelince degişiyor gibi
annem yarım akşam gidecek yarın dogumgunum eşimle ve oglumla ilk dogum gunum bakalım nasıl olacakk:26:

Ay çooooooooooook sevindim. Nasıllarmış, iyilerdir inşallah. Sen nasılsın bu arada Ayten'ciğim?

Görüşen arkadaşlar yazmışlardı, iyilerdi yanlış hatırlamıyorsam, tabii sezeryanın sıkıntılarından yakınmış Hanzade, ama bebek de kendisi de genel anlamda iyilerdi...

Ben de iyiyim çok şükür, pazartesi kontrolümüz vardı, gayet sağlıklı dedi doktorumuz, 2887 gr & 50 cm olmuş Utku beyimiz...
Bu pazartesi yine gideceğiz, ilk nst deneyimimiz olacak, sanırım çatı muayenesi de yapılacak...:18:
Şimdilik her şey yolunda görünüyor, inşallah doğum da kolay & sağlıklı bir şekilde geçer... Gün sayıyoruz işte... ))

Sen nasılsın, annelik nasıl gidiyor?

hediyemiz geldi çokkkkkkkk süperrrrrrr bişey çok beğendik teşekkür ederiz burcu teyzesi.çok zevkli bir seçim.. damlanın da ayağına sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…