2011 Ekim Anneleri

Son düzenleme:

ana oğul terazisiniz yani : )) doğum günün şimdiden kutlu olsun canım eşin ve oğlunla çok uzun, sağlıklı, mutlu ve şanslı bir ömür diliyorum

kızlar salı günü kızımeylül doğdu :)
Salı günü 11.10.2011 de saat tam12:00 de sipinal sezeryanla doğdu kızım. 2910 gram 50 cm doğdu. maşallah gazproblemi, sütümün azlığı ve sezeryanın verdiği sıkıntılar hariç ikimizde iyiyiz. Bu sabahta taburcu olup evimize geldik. buarada hanzadede doğum yapmış mgaliba çoook sevindim. başka nevar ne yok bakalım :)

Teşekkürler canım cevabın için, çok mutlu oldum Hanzade adına. Seninde herşeyin yolunda gitmesi çok güzel İnşallah çok kolay bir doğumda geçirirsin. Sakın doğumdan korkma. Herkesin bünyesi farklı. Ben sezeryan oldum. Ama çok rahattı herşey. İlk gün hastanede tek başıma koridorda dolandım. O yüzden hangi doğum şekli hakkında hayırlı ise onu yaşarsın inşallah. Bizde Uras beyle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gece gündüzümüz pek belli değil ama bu geçici bir dönem. Herşey düzene girecek tabi.

canım hediyeni alan benim,çok beğendim, çok zevklisin kareşininde ayağına sağlık çok zahmet oldu buralara kadar. özgür beyimizin fotosunu gördüm çok tatlı maşallah.

Ay bu kadar olur. Az önce kızlara seni sordum. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.

allah analı babalı büyütsün yavrunu canım maşallah yavruna boyu, kilosu çok güzel doğum nasıldı? ben de mecburen sezeryana giricem önümüzeki hafta spinal nasıldı? tavsiye eder misin? iğne yapılırken çok canın yandı mı?

aaa ne guzell..annen gıdınce bebıkıde uyut soyle romantık bır aksam gecırın..guzel bır sofra kur...dedıgın gıbı olabılır kaynanan bıseyler soyleyebılır...ama sen esıne ondan hıc bahsetme hatta ıyı bıseyler soylekı onu yalancı cıkart esıne karsı...

ahh canımmm..aklım sendeydı kac gundur..bebegıne maasallah..kılosuda cok ıyı..Allah senıde onuda esırgesın canım...sıkıntıların zamanla rayına oturacak..senın ıcın Allahtan güçkuvvet ve sabır dılıyorum..

Fatoşcum hayırlı olsun maşallah Eylül'e geçecek inşallah o sıkıntılar Ne güzel ya yavaş yavaş herkes bebeğini kucağına almaya başladı yakında konuşacağımız konular gaz, pişik vs. olacak bu günlere hep beraber geldik çok şükür

tebrik ederiz allah analı babalı büyütsün maşallah kızına

Taze anneler;

Bebeğinize işitme tarama testi yapıldı mı? Ben şimdi hastane çantasına baktım doğumdan iki gün sonra yaptırmamız gerekmiş yeni farkettim.

Bir de bebeğin altını değiştirirken sıcak su ile pamukları ıslatıp ılınmasını beklemek her seferinde çok zor geliyor bana bunun bir kolayı var mıdır Nida sanki bir şey yazmıştı bunla ilgili?

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıcakla analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...

Doğurmayanlar olarak azınlıktayız, ilk sayfadaki listemiz uçtu (sitede listelerle ilgili genel bir sorun varmış) yoksa oaradan doğumları takip ediyorduk Duygu sayesinde...

tatlım unibaby'nin yeni doğanlar için ıslak mendili var. saf su ve pamuk içeriği olan. ondan kullanabilirsin

Sağol canım güzel temennilerin için... Bakalım, ben bir zorunluluk olmadığı sürece normal doğum istiyorum, doktorum da destekliyor... Kısmetimizde ne varsa artık...

Bebek 2-3 aylık oluncaya kadar biraz sıkıntılı oluyormuş sanırım, o da dış dünyaya alışmaya çalışıyor değil mi?

Kipra(Kübra) canıııım nasılsınnn nasıl geçti doğum???

canım çok iyiyim sağol yaa??bi senle konuşamadım yaaa.. asıl sorum sen nasılsın??
bu arada işitme testi 15.günde yapcak bizim dr.umuz bide bende unibaby ıslak pamuklu mendilini kullanıyorum şuan bi sıkıntı yaşamadım..tavsiye ederim canım..

fatoşcum hayırlı olsun canım..allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize..bu arada hanzade de doğurmuş yaa...başka kim var kii meleğini dünyaya getiren??off çok koptum yaa burdan..:2:

anlamadım canım ... altını değiştirirken temizlemek için mi pamuk kullanıcaz... eee ıslak mendil kullanıyorum ben hani unibaby lerden aldık ya... onlardan kullandım ilk sonra da onların devamı evde diye burda bi a 101 in birde bim in ıslak mendilini kullanıyorum.şimdilik bi sorun yok ama... evime geçince arada ılık su doldururm bi minik leğene eski ve yumuşak bir tülbent parçasıyla azıcık beyaz sabun sürüp silerim sonrada durularım diye düşünüyorum. aslında hergün yıkarsam onada gerek yok ama...

sen pamukla mı temizliyosun. öyle mi yapmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…