hediyemiz geldi çokkkkkkkk süperrrrrrr bişey çok beğendik teşekkür ederiz burcu teyzesi.çok zevkli bir seçim.. damlanın da ayağına sağlık.Eki Görüntüle 272677 Eki Görüntüle 272678 Eki Görüntüle 272679
yok canım ya eşimle ilgileniyorum eve geliyor sohbet etmeye çalışıyorum sevdiği yemekleri yapıyorum
ilgiliyim eşime karşı annesi arayıp eşime bişeylermi diyor bilmiyorum adam eve gelince degişiyor gibi
annem yarım akşam gidecek yarın dogumgunum eşimle ve oglumla ilk dogum gunum bakalım nasıl olacakk:26:
Görüşen arkadaşlar yazmışlardı, iyilerdi yanlış hatırlamıyorsam, tabii sezeryanın sıkıntılarından yakınmış Hanzade, ama bebek de kendisi de genel anlamda iyilerdi...
Ben de iyiyim çok şükür, pazartesi kontrolümüz vardı, gayet sağlıklı dedi doktorumuz, 2887 gr & 50 cm olmuş Utku beyimiz...
Bu pazartesi yine gideceğiz, ilk nst deneyimimiz olacak, sanırım çatı muayenesi de yapılacak...:18:
Şimdilik her şey yolunda görünüyor, inşallah doğum da kolay & sağlıklı bir şekilde geçer... Gün sayıyoruz işte...))
Sen nasılsın, annelik nasıl gidiyor?
bu arada bugun hediyem sahibine ulaştı kardeşim götürdü ama evi bulamamış sanırsam kız gelip almış dedim evine kadar gitseydin kadın logusa
kardeşim dediki abla çok şirin sarı saçlı bir bayan geldi karşıdan karşıya bir koşturduki sorma hiç logusa gibi degildi masallahh
insallah alan arkadaş begenmiştir hediyesinii kim acabaa gelip yazarmı kiii:26::26::26::26:
kızlar salı günü kızımeylül doğdu :)
Salı günü 11.10.2011 de saat tam12:00 de sipinal sezeryanla doğdu kızım. 2910 gram 50 cm doğdu. maşallah gazproblemi, sütümün azlığı ve sezeryanın verdiği sıkıntılar hariç ikimizde iyiyiz. Bu sabahta taburcu olup evimize geldik. buarada hanzadede doğum yapmış mgaliba çoook sevindim. başka nevar ne yok bakalım :)
Salı günü 11.10.2011 de saat tam12:00 de sipinal sezeryanla doğdu kızım. 2910 gram 50 cm doğdu. maşallah gazproblemi, sütümün azlığı ve sezeryanın verdiği sıkıntılar hariç ikimizde iyiyiz. Bu sabahta taburcu olup evimize geldik. buarada hanzadede doğum yapmış mgaliba çoook sevindim. başka nevar ne yok bakalım :)
aaa ne guzell..annen gıdınce bebıkıde uyut soyle romantık bır aksam gecırın..guzel bır sofra kur...dedıgın gıbı olabılır kaynanan bıseyler soyleyebılır...ama sen esıne ondan hıc bahsetme hatta ıyı bıseyler soylekı onu yalancı cıkart esıne karsı...yok canım ya eşimle ilgileniyorum eve geliyor sohbet etmeye çalışıyorum sevdiği yemekleri yapıyorum
ilgiliyim eşime karşı annesi arayıp eşime bişeylermi diyor bilmiyorum adam eve gelince degişiyor gibi
annem yarım akşam gidecek yarın dogumgunum eşimle ve oglumla ilk dogum gunum bakalım nasıl olacakk:26:
Taze anneler;
Bebeğinize işitme tarama testi yapıldı mı? Ben şimdi hastane çantasına baktım doğumdan iki gün sonra yaptırmamız gerekmiş yeni farkettim.
Bir de bebeğin altını değiştirirken sıcak su ile pamukları ıslatıp ılınmasını beklemek her seferinde çok zor geliyor bana bunun bir kolayı var mıdır Nida sanki bir şey yazmıştı bunla ilgili?
Teşekkürler canım cevabın için, çok mutlu oldum Hanzade adına. Seninde herşeyin yolunda gitmesi çok güzelİnşallah çok kolay bir doğumda geçirirsin. Sakın doğumdan korkma. Herkesin bünyesi farklı. Ben sezeryan oldum. Ama çok rahattı herşey. İlk gün hastanede tek başıma koridorda dolandım. O yüzden hangi doğum şekli hakkında hayırlı ise onu yaşarsın inşallah. Bizde Uras beyle birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Gece gündüzümüz pek belli değil ama bu geçici bir dönem. Herşey düzene girecek tabi.
Kipra(Kübra) canıııım nasılsınnn nasıl geçti doğum???
tatlım unibaby'nin yeni doğanlar için ıslak mendili var. saf su ve pamuk içeriği olan. ondan kullanabilirsin
Taze anneler;
Bebeğinize işitme tarama testi yapıldı mı? Ben şimdi hastane çantasına baktım doğumdan iki gün sonra yaptırmamız gerekmiş yeni farkettim.
Bir de bebeğin altını değiştirirken sıcak su ile pamukları ıslatıp ılınmasını beklemek her seferinde çok zor geliyor bana bunun bir kolayı var mıdır Nida sanki bir şey yazmıştı bunla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?