2011 Ekim Anneleri

ahtermına yarın caı muaynen varmıs gecte olsa cvp verıcem ama almana gerek yok mınnak seylerı bakmmıyo bıle doktor oraya
hanzede hosgeldın canım sende kızn umarım kısa surede memeye uyum gosterır
ben ıslerın bı kısmını halletım sımdı oglanı yatırdım halı koltuk sılcem usten yıkattım halıları ama parlamadı koltuguda nasıl sıldıyse kadın bı soyle usten alıyım yarın yokum aksama gelırım ya yada gelmem cumartesı gelırım hepınızı opuyorum dogurmayın bensız saka bı yana evımde mıs gıbı olucak cumartesı dogurursam cok super olur hadı hayırlısı ıyı geceler bana kolaygelsın

Unibaby e bakayım en kısa sürede ben de pamuk aslında en güzeli ama zaten çok zor olan işimi daha da zorlaştırıyor Biz aynı gün doğum yaptık sanırım canım normal doğum oldu halen daha dikişlerim acıyor oturup kalkarken

Canım ben pamuğu kaynar suyla ıslatıp sıkıp üfleye üfleye ılıtıp öyle siliyorum ama her seferde 5-6 tane küçük pamuk gerekiyor hepsini soğutana kadar bebeğim altından soğuk kapacak diye korkuyorum Nida'nın yöntemini deneyeceğim pratik geldi bana ya da Unibaby alırım Normal ıslak mendillere güvenemedim ben daha minik ya

Bence lohusa kadına ziyarete gidilmemeli gelen hastaneye gelsin yoksa 40 ından sonra gelsin millet ben de çok yoruldum ilk 3 gün gelenden gidenden hiç halden anlamıyorlar ya. Hanzade canım ben biberonla mecbur veriyorum bebeğim sarılık oldu sık ve çok beslenmeli her seferinde kaşıkla vermek çok zordu 40 cc yi kaşıkla yemesi 1 saati buluyordu bazen. Memeye alışamıyor bir türlü ben de sütümü sağıp biberonla veriyorum inan çok zor endişeleniyorum yeterince steril mi değil mi diye :44:

Nida yöntemin süper bayıldım mutlaka denicem ben de. Başka pratik uygulamalara açığım

Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah çok az kalmış son günlerin kıymetini bil

kızlar merhaba hepinizee.. yok mu kimsecikler yaaa... ayy çatlıcam ben kaç gündür giremedim
hepinizi çok özledim, çok merak ediyorum nasılsınız? ne var ne yok? filizcim sağolsun dün arayıp halimizi hatrımızı sordu oğluşumla, birazda havadis verdi ama ancak fırsatım oluyor... arada annemlerle konuşurken girip baktım ama iki mesajdan sonra yazamadım, malum artık yavru karnımızda değil kucağımızda ayy maşallha doğumlar yapılıyor bir bir, rüzgar, özgür, eylül başkaa:44: daha biz doğum hikayemizi yazmadan siz doğurdunuz neyse geç olsun güç olmasın

merhabalar taze anne... ))
hanzade, fatosersin & zeytinlimon da doğum yaptılar... adanadan ben & şeyma kaldık... ))

merhabalar taze anne... ))
hanzade, fatosersin & zeytinlimon da doğum yaptılar... adanadan ben & şeyma kaldık... ))

hehe ben geldım tam da kızlar nişan geldı sancımda var beklıyorum hala gıdıp sunı sancı vermesınler dıye.. sıklasırsa veya suyum gelırse hemen gıdıcez.. canta falan kapıda hazır beklıyo dua edın bana nolur kolay bı dogum olsun.. hayırlısı ıle gelsın prensesım:)

hoş geldi sefalar getirdi. :))) foto isteriz ama ya bi de doğum hikayesi müsait zamanda inş.

gözün aydın canım annen gelmiş. ben de bize benzesin istiyorum ay eşime benzesin de istiyorum ama dediğin gibi çok sahipleniyolar :))

maş. oğluna. hakkınızda hayırlısı olsun. ay 3 gün kaldı desene kavuşmanıza

hoş geldin canım. havadis bitmiyo burda doğuran doğurana :)) bi ben sinem, deniz , meltem, genetikerin, ayten kaldık :)))
doğum hikayenizi bekliyoruz en kısa zamanda.

Haydi canım, Allah yardımcın olsun... Sağlıkla al bebeğini kucağına... Tek ben kaldım desene... ))

Haydi canım, Allah yardımcın olsun... Sağlıkla al bebeğini kucağına... Tek ben kaldım desene... ))

ŞEYMacım nasılsın. gelmedi mi daha suyun?

tesekkurler kızlar... valla canım altımdan az az sızıyo gıbı ama akıntı problemı yasadıgım ıcın ayırt edemıyom cok gelmesını beklıyom:)

aytencım saglıkla zamanında gelsın utku paşam ıns:)

tahimini doğum tarihimiz 12 ekim olması lazımken, oğlumun sekinci ayda yaptığı atak üzerine normal doğum pozisyonundan sezoya geçti.. ve 38. haftada artık yön değiştirmiceğini söyleyen doktorumuz sezo olmamız gerektiğine karar verdi..

ki öylede oldu yani:)

30 eylül sabahına gün aldık biliyorsunuz.. aslına o güne kadar heyecanını, kaygısını ve elbette kendi adıma olmasada yavrum adına oluşan korkularımı bastırtırmıştım.. hasretle kuzuyu bekliyoduk. ama son günümüzde bastırdığım duygular tavan yaptı, kendimi işe güce vurdum ve sabaha karşı en son duş alıp, Kuran okuyup namaz kılınca biraz ferahladım.. bolca da dua ettim. sanırım bir saatlik uykuyla çalan tel ziline uyandım

besmele çekip son defa hamile kıyafetlerimi giydim.. kısa süren has. yolu sonrası yaklaşık bir saat dr bekledik. eşimde bende sanırım aynı hisleri paylaşıyorduk ki çektirdiğimiz foto karesinde aynı ifade vardı yüzümüzde:)

yatışıp yapılıp odaya alınınca işin ciddiyetini daha iyi anladım.. ameliyat önlüğünü son derece endişe ve heyecanla giydim.. koluma serum takıp beklemeye aldılar beni.. eşim, kayınvalidem beni rahatlatmaya çalıştılar bende rahat gibi görünmeye çalışıyordum neyse serum bitmeye yakın wc ihtiyacı hissttim öncesinde gidermiştim ama acaba gitsemmi diyorken eşime, çünkü doğumda mesanenin boş olması gerektiğini söylemişti hemşire, neyse öyle derken arka tarafla doğru ve akabinde kasıklarımda devam eden ağrıyla beraber benden sıcak bişiler geldi. aman Ya Rabbim dedim eşime koş söyle suyum geldi ama tam bilemiyorumda su mu diğeri mi?.. neyse bu sebil gibi devam ederken benim tatlı hemşire ne olduğundan emin misin canım dedi, sakinleştirmeye çalıştı. o su değildir filan diye tabi akıyor hala, neyse üstümü değiştirdiler filan hala akıyo ben epey utandım ama sonra hemen sedye getirip ameliyathaneye doğru yola çıktık.... eşimde ben,imle beraber geldi ama onu girişde içeri almadılar.. işte o an korkunun tavan yaptığı andı bende:)) ben girereken hatunun biri çıkıyordu ve inleyişlerini duyduğumda yüzünü gördüğümde öyle bi tırsdım ki anlaatamam.. hatta eşimde görmüş ve hanımın bünyesine bakıp bu halde bu kadar acı duyduysa benim yataktan kalkamıcağımı düşünmüş

neyse bildiğim duaları okudum ve ameliyathaneye aldılar beni.. ekibim bayandı ve hepsi çok tatlıydı.. bir yandan bana iltifatlar edip motive etmeye ve rahatlatmaya çalışıyorlardı.. bir yandan da hazırlığımızı yapıyorduk... bende girere girmez zaten rahatlamaya uğraştım, kendimi doktorla dizinin setinde gibi hissettim deyip herkesi güldürdüm biraz:)) iğnem yapıldı dr geldi ve gülümseyen tavrıyla bana çok güven verdi.. demek ki günümüz geldi bi de sen bekleseydik diyodun dedi ve bebeğimiz hala yan duruyordu.. en son bacağıma atılan kesiği hissettim ve onların sohbetlerine eşlik ettim briaz.. bu arada ben cahil cahil suyumun acaba takılan serumdan mı geldiğini sorunca hepimiz koptuk biraz:))) epey gülüştük.. sonrasında uyumuşum.. dikişlerim atılırken kendi ah vahlarıma uyandım ve kulaklarım eşsiz güzellik bi sese ilk defa şahid oldu bu benim oğlum mu? doğdu mu diye sordum evet deyip kuzmu yanıma getirdiler.. Allah ım mucizeye bak, çok şükür Ya rabbi dedim en çok yüzünü gördüğümde, kokladım hemen yavrumu.. sonra odaya çıkıyoruz dediler, herkez yavrumun ne kadar şirin ve güzel olduğunu söylüyordu.. yardım eden çocuklar bile bana abla hayırlı olsun deyip asansörde bile yavruyu sevdiler....

çok mu uzun oldu kesiyorum tamam:))
odamızda hemen göğsüme verdi hemşiremiz ilk defa emzirdim Yusuf umu.. çok muhteşem bi duyguydu ve dilimde hep çok şükür Ya Rabbi diyordum.. çok çabuk ayıldım ben bacaklarımı hissediyordum hemşireler epey şaşırdı ama çok susamıştım:) su istedim olmaz dediler.. çok şükür bi sorun yaşamadık, hast. görevlileri, dr ve hemşirelerden çok memnun kaldım.. beni ve oğlumu çok sevdiler:) ne biliyim aslında kuzu adına çok şey var yazacak ama gözlerini yormayım daha fazla

ben şu anda çok mutluyum, çektiğimiz sıkıntılar inş günahlarımıza kefaret olur... bizi tebrik eden bütün arkadaşlarıma sonsuz şükran doğum yapan arkaşlarım Allah hayırlı ömür versin inş kuzulara ve hala günü gelmemiş kızlar Rabbim kurtarsın en kısa zamanlarda inş

linki tıklayın ve karşınıza kim çıkcak bakalım:82:

not: foto ekleme işi uzun sürünce ve başaramayınca burdan ekleyiverdim kızlar:))

Ahmet Mersan'ın Fotoğrafları | Facebook

amin canım... sana da kolay bir doğum nasip olur inşallah...

bayağı az kalmışız... ))
benim kalan günüm 16 görünüyor, bakalım ne zaman gelecek utku'm...

benim yarın 12 :)) ay ciddi ciddi az kaldı ya :)) ama topikte herkes doğurunca ben geç kaldım gibi hissediyorum.

aboooo maş. sana ben şimdiye on kere gitmiştim hastaneye. ikinci çocuk olunca yani insan tecrübeli olunca böyle oluyo demekki :=)) bugün yarın gelir ama hayırlısıyla

oyyyyyyyyyy nasıl bi güzelliktir bu ya maş. maş. barekallah çok güzel Allah bağışlasın inş.
kime benziyo canım yusuf sana mı babasına mı? kız olsak talip olurduk size :))

AHESTE eşime gösteridm Yusuf Kerem'i o bile oyyy ne şirin dedi. o bile diyorum zira kendisi kalasgillerden azcık :))) çok tatlı maş. Allah nazarlardan korusun. nas felak okudum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…