2011 Ekim Anneleri

ya kızlar bi şey soracam size. muzları nasıl muhafaza ediyorsunuz? ben dolaba da atsam dışarda da tutsam kararıyo hemen. gazeteye de sardım yine de karardı. yok mu bunun bi yöntemi ya

son bişi yazıp mutfağa gidiyorum sayfayı ben doldurdum resmen :)))

DUYGU en son zor gecelerden bahsediyodu eşiyle. akabinde kendisinden ses alamadık. duyanların ya da görenlerin insaniyet namına haber vermeleri rica olunur.

ayy geldim eşim girdi azcıkk daa, zar zor aldım elinden.. ayol günlerdir girmiyorum şimdide vermiyon oturdun dedim

denizcim ancak fırsat buldum yazmaya.iyi olmanıza sevindim.ahmet yiğitin iyişükür teyzeside tek sorun gaz problemi.annişlik hem çok güzel hemde biraz zor sanırım daha ileriki dönemlerde dahada iyi olcak.
EDAMMMM doğurdu demek.aceleci çıktı rüzgarımız neyse sağlıklıolsunlarda.

Melis bebek 23.30 itibariyle aramızda :)

kızlar ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş.
HANZADE minada gelmiş hoşgelmiş gözün aydın canım.
DİĞER DOĞUM YAPAN KIZLAR GÖZÜNÜZ AYDIN BEBİŞLERİNİZE ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞ.

BİR AVAZDA KURTULURSUN İNŞ CANIM.RABBİM YARDIMCIN OLSUN.

nejla hoş geldin canım. nasılsınız Ahmet yiğit paşamız nasıl ?
HOŞBULDUM CANIM.İYİYİM CANIM AHMET YİĞİT TE İYİ TEYZESİ ŞİMDİ UYUYOR.GAZ SANCIMIZDA OLMASA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAK.SEN NASILSIN OĞLUŞUN NASIL?
AHESTECİM CANIM DOĞUM HİKAYEN ÇOK GÜZEL DOĞUM YAPMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN POZİTİF BİR HİKAYE OLMUŞ.
YUSUF KEREMDE ÇOK ŞİRİN MAAŞAALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN.ALLAH ONU SİZİ BAĞIŞLASIN.TONTİŞ YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM ONU.

oyyyyyyyyyy nasıl bi güzelliktir bu ya maş. maş. barekallah çok güzel Allah bağışlasın inş.
kime benziyo canım yusuf sana mı babasına mı? kız olsak talip olurduk size :))

AHESTE eşime gösteridm Yusuf Kerem'i o bile oyyy ne şirin dedi. o bile diyorum zira kendisi kalasgillerden azcık :))) çok tatlı maş. Allah nazarlardan korusun. nas felak okudum hemen

çok teşekkür ederiz filkiz teyzesiii valla o günki pisikolojisine benziyor, ilk gün hep bana benziyordu sonra babasına benzedi ki zaten biz birbirimize benziyoruz eşimle yani mimiklerine göre değişiyor canım.. oğluma talip baya çok canım, bugünde eşimle kız güzeli gibi bu diyorduk hatta bi ara kendimizi toka filan takıp denicektik

amin canım eşin için de teşekkür ediyoruz, esf diye ekleyerek tabi

sağol neclacım, çok teşekkürler amin canım cümlemizinkini inş.. epeydir görüşemedik değil mi, nasıl gidiyor? ahmet yiğit nasıl?.. bende öpüyorum yavruyu.. gaz probleminiz mi var? bize dr ve hemşireler gazı iki hafta olmaz dediler ama ilk günden başlıyor bence çünkü benim yavru çok mızmızlanıyordu.. şimdi elh emdikten sonra hafifçe kaldırmam yetiyor gazını çıkarması için. ama erkek bebekleri cidden baya gazlı oluyor...

az kişi kalmışız, topiğin miniği olacak utku'm bu gidişle...
canım, fotoya baktım, maşallah çok tatlı Yusuf bey...

olsun annesi bizde küçüğüm diye severiz artık:)) ama beklemek zor oluyordur sabırsızlanıyor insan iyice dimiii
teşekkür ederim canım inş artık biraz büyüsünler kuzular karnımızdayken buluşmadık ama kucağımızdayken buluşuruz inş:))

ya kızlar bi şey soracam size. muzları nasıl muhafaza ediyorsunuz? ben dolaba da atsam dışarda da tutsam kararıyo hemen. gazeteye de sardım yine de karardı. yok mu bunun bi yöntemi ya

canım bende aynı yöntemi uyguluyorum ve son zamanlarda benimkilerde dayanmıyor.. çok soğuk ve sıcak iyi gelmiyor ama zaten nazik gıda muz, bu yüzden az alıp çabuk tüketince sorun olmuyor az ve sık alıcan yani

Allah bağışlasın canım. biz çok farklıyız eşimle benim hatlarım ince o daha toplu yuvarlak. çok merak ediyorum ikimizin karışımı nasıl olacak diye :))

canım bende aynı yöntemi uyguluyorum ve son zamanlarda benimkilerde dayanmıyor.. çok soğuk ve sıcak iyi gelmiyor ama zaten nazik gıda muz, bu yüzden az alıp çabuk tüketince sorun olmuyor az ve sık alıcan yani

az alıyoruz canım 3-4 tane alıyoruz her gün bi tane yemeye çalışıyorum. ona rağmen çürüyo. keşke bi yöntemi olsa ya (

Allah bağışlasın canım. biz çok farklıyız eşimle benim hatlarım ince o daha toplu yuvarlak. çok merak ediyorum ikimizin karışımı nasıl olacak diye :))

ortaya karışık olur canım merak etme bilmem biz ikimizde orta boylu minyon değil ama uzun da değiliz baya bensiyoruz eşimle:) çok açıklayıcı oldu sanki hiç diyarbakırlı olduğuna inanmaz kimse mesela:) şimdi safayı bende merak ettim bak bu arada benim yusufun bacakları uzun heralde dayısına çekti kuzum boyu uzun olcak

biz iyiyiz çok şükür gezinti olduk iyice :)) sabah akşam yürüyüş yapmaya çalışıyoruz. hemen her gün dışardayım nerdeyse. komşuma çıkıyorum sık sık ya da o geliyo. arada arkadaşlarla falan görüşüyorum tanıdık ziyaretleri. evde de temizlik yemek bi bakıyorum akşam olmuş ve ben bi gün daha azaltmışım oğluma kavuşmaya az kalmış :))

siz hepiniz doğurdunuz biz kaldık böyle sizin güzel hikayelerinizi okuyup deşarj olmaya çalışıyorum :))

gaz problemi için de kızlar kimyon katmak iyi demişlerdi her yemeğe. bi de esra erolun bi tarifi vardı biri yazmıştı. dur ona bakayım kaydetmiştim sanırm. belki şine yarar

ahesteee mesaj kutun dolu canım boşaltsana bişi diicem :))

pişşştt topluluk içinde özel msj laşılmazzz ne söyledin bizede yaz hemen ..benim hakkımdamı konuştunuz yoksamm

şuanda size oturma odamdaki büyük kanepede yatarken yazıyorum size keza bizim yatağı anneme verdik çünküm eşim işe giderken ve ben bebekle ilgilenirken annem rahatsız olcaktı zaten bugün epey streslenmiş getirdiklerim ağır olcakta uçakta sorun yaşıcam diyee,şimdi horul horul uyuyooo...

şimdi bende uyuyum 1-2 saat sonra elvin hanımı uyandırmam gerekçek ..Ahestemm maşşallah bebeğine çok tatlıı..bide çekik gözlü ,ben seni merak ettim şimdi..bi boy bi portre bide mayolu resim istiyorum sendenn

ayy duyguyu bende merak ettim bugün arayasımda vardı halbuki..yarın kesin rıcam ,taktik alıyım bari ,malum en yakın gün benimkiii:18::18::18::26::26:

bu arada bugün eda aradı beni kızlar rüzgarın sarılığı baya yüksel çıkmış sanırım 18 di ,foto terapiye almışlar ,mor ışık veriyolarmış yawrumaagözüne uyku gözlüğü gibi bişey takmışlar ışık gözüne gelirse görme fonksiyonları bozulur demişler edaya ,ama rüzgar durmadan açıyomuş ,malum edanında durumu iyi değil dikişlerden dolayı banada sordu sence nasıl bi yöntem uyguluyum diye bende tülbentle gözünün üzerinden hafifce bağlamasını söyledim ..yarın arıcam inşallah düzelmeye başlamıştır rüzgarımızz

şimdilik nbenden havadisler bukadar herkeşlere huzurlu bir gece diliyorum...

canım esra erolun tarifini not almamışım ya . ama şöyle bi şey not almışım olduğu gibi kopyalıyorum :)

ACI ELMA YAĞI benım kızım ılk ıki ay çok gazlıydı acı elma yagı var onu kullandık çok işe yaradı tavsiye ederım doğum yapan arkadaşlar arasında bebegı gazlı olan varsa . aktarda çok ucuz alın göbegının altına kasık bölgesine masaj yaparak sürün bırde ayak topuklarının altına masaj yaparak sürün çok rahatlatıyor. gazlı bebek çok zor hep dua edıyorum gazlı olmasın dıye..

ooohhh gez gez canım bol bol, biz evdeyiz ama şikayetçi değilim:)) hem öyle olmasa günler geçmez dimi:) biraz önce eşim diyor ki iyi ki önden doğurmuşsun yoksa arkadaşların doğurcaktı sen onları okucaktın bebişlerin fotolarına bakıp daha da sabırsızlancaktın diyoo ayyy ne düşünceli bi eşim var dimiii

aslında çok da sabırsızlanmıyorum, ama net tarih olmaması birazcık geriyor, bir de gündüzleri evde tekim saat 3 e kadar...

tabii canım, bahara bebişleri büyütür buluşuruz nasip kısmet olursa...

iyi geceler kızlar, uykum geldi benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…