canım esra erolun tarifini not almamışım ya . ama şöyle bi şey not almışım olduğu gibi kopyalıyorum :)
ACI ELMA YAĞI benım kızım ılk ıki ay çok gazlıydı acı elma yagı var onu kullandık çok işe yaradı tavsiye ederım doğum yapan arkadaşlar arasında bebegı gazlı olan varsa . aktarda çok ucuz alın göbegının altına kasık bölgesine masaj yaparak sürün bırde ayak topuklarının altına masaj yaparak sürün çok rahatlatıyor. gazlı bebek çok zor hep dua edıyorum gazlı olmasın dıye..
ortaya karışık olur canım merak etmebilmem biz ikimizde orta boylu minyon değil ama uzun da değiliz baya bensiyoruz eşimle:) çok açıklayıcı oldu sanki hiç diyarbakırlı olduğuna inanmaz kimse mesela:) şimdi safayı bende merak ettim bak bu arada benim yusufun bacakları uzun heralde dayısına çekti kuzum boyu uzun olcak
pişşştt topluluk içinde özel msj laşılmazzzne söyledin bizede yaz hemen ..benim hakkımdamı konuştunuz yoksamm
şuanda size oturma odamdaki büyük kanepede yatarken yazıyorum size keza bizim yatağı anneme verdik çünküm eşim işe giderken ve ben bebekle ilgilenirken annem rahatsız olcaktı zaten bugün epey streslenmiş getirdiklerim ağır olcakta uçakta sorun yaşıcam diyee,şimdi horul horul uyuyooo...
şimdi bende uyuyum 1-2 saat sonra elvin hanımı uyandırmam gerekçek ..Ahestemm maşşallah bebeğine çok tatlıı..bide çekik gözlü ,ben seni merak ettim şimdi..bi boy bi portre bide mayolu resim istiyorum sendenn
ayy duyguyu bende merak ettim bugün arayasımda vardı halbuki..yarın kesin rıcam ,taktik alıyım bari ,malum en yakın gün benimkiii:18::18::18::26::26:
bu arada bugün eda aradı beni kızlar rüzgarın sarılığı baya yüksel çıkmış sanırım 18 di ,foto terapiye almışlar ,mor ışık veriyolarmış yawrumaagözüne uyku gözlüğü gibi bişey takmışlar ışık gözüne gelirse görme fonksiyonları bozulur demişler edaya ,ama rüzgar durmadan açıyomuş ,malum edanında durumu iyi değil dikişlerden dolayı banada sordu sence nasıl bi yöntem uyguluyum diye bende tülbentle gözünün üzerinden hafifce bağlamasını söyledim ..yarın arıcam inşallah düzelmeye başlamıştır rüzgarımızz
şimdilik nbenden havadisler bukadar herkeşlere huzurlu bir gece diliyorum...
pişşştt topluluk içinde özel msj laşılmazzzne söyledin bizede yaz hemen ..benim hakkımdamı konuştunuz yoksamm
şuanda size oturma odamdaki büyük kanepede yatarken yazıyorum size keza bizim yatağı anneme verdik çünküm eşim işe giderken ve ben bebekle ilgilenirken annem rahatsız olcaktı zaten bugün epey streslenmiş getirdiklerim ağır olcakta uçakta sorun yaşıcam diyee,şimdi horul horul uyuyooo...
şimdi bende uyuyum 1-2 saat sonra elvin hanımı uyandırmam gerekçek ..Ahestemm maşşallah bebeğine çok tatlıı..bide çekik gözlü ,ben seni merak ettim şimdi..bi boy bi portre bide mayolu resim istiyorum sendenn
ayy duyguyu bende merak ettim bugün arayasımda vardı halbuki..yarın kesin rıcam ,taktik alıyım bari ,malum en yakın gün benimkiii:18::18::18::26::26:
bu arada bugün eda aradı beni kızlar rüzgarın sarılığı baya yüksel çıkmış sanırım 18 di ,foto terapiye almışlar ,mor ışık veriyolarmış yawrumaagözüne uyku gözlüğü gibi bişey takmışlar ışık gözüne gelirse görme fonksiyonları bozulur demişler edaya ,ama rüzgar durmadan açıyomuş ,malum edanında durumu iyi değil dikişlerden dolayı banada sordu sence nasıl bi yöntem uyguluyum diye bende tülbentle gözünün üzerinden hafifce bağlamasını söyledim ..yarın arıcam inşallah düzelmeye başlamıştır rüzgarımızz
şimdilik nbenden havadisler bukadar herkeşlere huzurlu bir gece diliyorum...
sağol canım evet ikimizde teraziyiz bakalım kime çekecek minik börülcemana oğul terazisiniz yani : )) doğum günün şimdiden kutlu olsun canımeşin ve oğlunla çok uzun, sağlıklı, mutlu ve şanslı bir ömür diliyorum
hayırlı olsun canım sağlıkla buyuttkızlar salı günü kızımeylül doğdu :)
Salı günü 11.10.2011 de saat tam12:00 de sipinal sezeryanla doğdu kızım. 2910 gram 50 cm doğdu. maşallah gazproblemi, sütümün azlığı ve sezeryanın verdiği sıkıntılar hariç ikimizde iyiyiz. Bu sabahta taburcu olup evimize geldik. buarada hanzadede doğum yapmış mgaliba çoook sevindim. başka nevar ne yok bakalım :)
sağol canımcanım hediyeni alan benim,çok beğendim, çok zevklisin kareşininde ayağına sağlık çok zahmet oldu buralara kadar. özgür beyimizin fotosunu gördüm çok tatlı maşallah.
hehe ben geldım tam da kızlar nişan geldı sancımda var beklıyorum hala gıdıp sunı sancı vermesınler dıye.. sıklasırsa veya suyum gelırse hemen gıdıcez.. canta falan kapıda hazır beklıyo dua edın bana nolur kolay bı dogum olsun.. hayırlısı ıle gelsın prensesım:)
aslında çok da sabırsızlanmıyorum, ama net tarih olmaması birazcık geriyor, bir de gündüzleri evde tekim saat 3 e kadar...
tabii canım, bahara bebişleri büyütür buluşuruz nasip kısmet olursa...
iyi geceler kızlar, uykum geldi benim...
kızlarrrr bugun benim dogum gunumeşim bana çaktırmadan uyuma bebiş uyanır falan dedi acep süprüz bişimi geliyoo
aheste maşallah ogluna çok tatlııııdogum hikayene bayıldım serum suyu ha ilahiii
sağol canım valla hayatımın ennnnnn güzel hediyesi oglum başka hiç bişi istemem o sağlıklı olsun yeterteşekkür ederim burcucum:) özgür gelmiş güle güle büyütün inş, sağlıkla huzurla... kız ne biliyim belki dedim doğumu hızlandırmak için serumun içinde bişi vardı dedim
canım doğum günün kutlu olsun, şimdi daha anlamlı değilmi taze anne
bu arada eşimden inciler.. hayatım artık hiç öpmüyosun bile farkında mısın diye başlıyor ve en son artık aşkım .......... tekeye döndüm
bu arada doğum yapan kızlar kaç kilonuz gitti.. ben enson doğumdan bir hafta önce 67.700 gelmiştim hadi 68 diyelim... doğumdan bir hafta sonra kontrolde 61 kilo geldim:103:
ben kısmen biliyorum ,şimdiii yarım çay bardayı kaynamış ılınmış suya ,yarım çaykaşığı kimyon ve yarım kesme şeker atıp karıştırıyosun ve bebeğe 1 çay kaşığı içiriyosunn..bırtlamaya başlıyomuş,bende bu sıralar her yemeğime atıyorum kimyonu hem süt artırıcı çayımın içinde bilem varmış bugün okudumm:26:
kızlarrrr bugun benim dogum gunumeşim bana çaktırmadan uyuma bebiş uyanır falan dedi acep süprüz bişimi geliyoo
eşime dedim annen böyle böyle dedi biliyormusun evet biliyorum 70 yaşındaki kadına bazı şeyleri anlatmak zor oluyor takma kafana dedi
inşallah yarın öbür gün sorun olmaz ben her gün rapor veremem
aheste maşallah ogluna çok tatlııııdogum hikayene bayıldım serum suyu ha ilahiii
edanın bebişi hastamı bilmiyordum allahım acil şifalar versin
sağol canım evet ikimizde teraziyiz bakalım kime çekecek minik börülcem
hayırlı olsun canım sağlıkla buyutt
sağol canım
hadi hayırlısı sağlıkla al kucagınaaaa
kızlar s.tuğbanın çok slm var evi kalabalıkmış o yüzden gelemiyormuş
bebişte kendide iyiymiş agrıları varmış memişler çatlamış en kısa zamanda gelecekmişş
hayirli aksamlar dogum yapanlar gozunuz aydin allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
bizde hanim efendinin keyfini bekliyoz nezaman gelirse artikin
bu arada eşimden inciler.. hayatım artık hiç öpmüyosun bile farkında mısın diye başlıyor ve en son artık aşkım .......... tekeye döndüm
bu arada doğum yapan kızlar kaç kilonuz gitti.. ben enson doğumdan bir hafta önce 67.700 gelmiştim hadi 68 diyelim... doğumdan bir hafta sonra kontrolde 61 kilo geldim:103:
şimdi not aldım :)) lazım olacak gibi
CANOM doğum günün kutlu olsun. Özgürünle ve eşinle nice senelere inş.
a.s sen de slm söyle bizden. iyi olmalarına çok sevindim. endişeleri geride kaldı
.
sorma filiz... anam bende iremin adana şubesi gibiydim ses etmedim ama bizde çalıştık bayaaa
az rahat ettik şurda yani ama yinede sabırsız koca
sağol canım darısı sana diyim artık ama emzirince gidiyo heralde...
banada bi tuhaf geliyo şimdiki halim en son kendimi eit puf gibi görüyordum...
canoommm kız ben demek ki üç kilo almışım fazladan oda beşinci ayda iştahım düzeldi ordan gelmişti hatta dr bir ayda üç kilo fazla şimdiden, daha bunu alcağın zaman gelmedi demiştide oracıkda boğacaktım kendisinineyse değiştirdim onu zaten...
sende sıkma kendini, emzirdikçe gider inş kilolar...
cnm ben 3. gününde yaptırdım araya hafta sonu girdi diye herhalde pazartesi getirin demişlerdi görme testinide biz hastaneden çıkmadan yapmışlar....Taze anneler;
Bebeğinize işitme tarama testi yapıldı mı? Ben şimdi hastane çantasına baktım doğumdan iki gün sonra yaptırmamız gerekmiş yeni farkettim.
Bir de bebeğin altını değiştirirken sıcak su ile pamukları ıslatıp ılınmasını beklemek her seferinde çok zor geliyor bana bunun bir kolayı var mıdır Nida sanki bir şey yazmıştı bunla ilgili?
kızlar s.tuğbanın çok slm var evi kalabalıkmış o yüzden gelemiyormuş
bebişte kendide iyiymiş agrıları varmış memişler çatlamış en kısa zamanda gelecekmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?