2011 Ekim Anneleri

ben kısmen biliyorum ,şimdiii yarım çay bardayı kaynamış ılınmış suya ,yarım çaykaşığı kimyon ve yarım kesme şeker atıp karıştırıyosun ve bebeğe 1 çay kaşığı içiriyosunn..bırtlamaya başlıyomuş,bende bu sıralar her yemeğime atıyorum kimyonu hem süt artırıcı çayımın içinde bilem varmış bugün okudumm:26:

inş. bizimki de uzun boylu olur. eşim uzun abimler de uzun. e ben de fena değilim :)) doğsun teyzesi hayırlısıyla ilk iş foto koyarım inş.

:)) Nida napiyo acaba ses seda yok yoksa lohusalık bitti de sahalara mı döndü diye gizli mesaj attım şaka bi yana foto adresi vermişti göremedim onu sordum özelden :))
anacığına iyi bak tabiki taaaaa bizim buraların havasını getirdi sana kıymetlidir
Eda ve Rüzgar'a üzüldüm ya Allah yardımcıları olsun. bu sarılık neden yükseliyo Nida emmediği için mi ( ay ne zor annelik ya ilk günden başlıyo sıkıntılar desene

abooo nidaa bak sen:)) kız benim koca topuklarım vurur o zaman istediği fotolara bak sennn ama gözlerimiz şimdi daha iri o çekiklik fazla kalmadı.. eşimin tarafında yok çekiklik bi benim kız kardeşimde var ona çekmiş biraz ama kalmadı gibi:) bu arada canımcım yeşil gözlü, beyaz tenli, hafif balık etli, orta boylu utanmasam epey güzel bi hatunum dicemm:)) kız beni giydiren hemşire bacaklarımı çok beğendi bu arada, üstlerini alıyo musun dedi yok dedim ayy ne güzel hiç tüy yok dedi

neyseee gözün aydın canım annen gelmiş... güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler canikom

kızlarrrr bugun benim dogum gunum eşim bana çaktırmadan uyuma bebiş uyanır falan dedi acep süprüz bişimi geliyoo

eşime dedim annen böyle böyle dedi biliyormusun evet biliyorum 70 yaşındaki kadına bazı şeyleri anlatmak zor oluyor takma kafana dedi

inşallah yarın öbür gün sorun olmaz ben her gün rapor veremem

aheste maşallah ogluna çok tatlıııı dogum hikayene bayıldım serum suyu ha ilahiii

edanın bebişi hastamı bilmiyordum allahım acil şifalar versin

ana oğul terazisiniz yani : )) doğum günün şimdiden kutlu olsun canım eşin ve oğlunla çok uzun, sağlıklı, mutlu ve şanslı bir ömür diliyorum
sağol canım evet ikimizde teraziyiz bakalım kime çekecek minik börülcem
hayırlı olsun canım sağlıkla buyutt
canım hediyeni alan benim,çok beğendim, çok zevklisin kareşininde ayağına sağlık çok zahmet oldu buralara kadar. özgür beyimizin fotosunu gördüm çok tatlı maşallah.
sağol canım

hadi hayırlısı sağlıkla al kucagınaaaa

inş canım, hele bi utkumuz gelsin de hayırlısıyla.. hadi tatlı uykular size

nidaa eda yı arayınca geçmiş olsun dileklerimizi ilet olur mu.. ya bizim çocuk dr ne acayipti sadece bacaklarına bakıp ha bide gözlerine sarılık yok dedi yani ölçüm filan yapmadı.. gerçi biraz vardı geçti çok şükür bizim ki.. bir haftada göbeğimizde düştü.. Allah a şükür bi sorun yaşamadık, Rabbim burda gurbette olunca yanımızda oldu elh..

ama benim dikilerden sağ tarafta şişme var, geçen hafta kontrolde bişi çıkmadı ama sadece orda yoğun ağrı oluyor bide iki gündür azcık sarımsı su gelmiş.. iltihap olabilir mi kii:44: kabuk tutmaya başlamış ama..

teşekkür ederim burcucum:) özgür gelmiş güle güle büyütün inş, sağlıkla huzurla... kız ne biliyim belki dedim doğumu hızlandırmak için serumun içinde bişi vardı dedim

canım doğum günün kutlu olsun, şimdi daha anlamlı değilmi taze anne

Son düzenleme:
kızlar s.tuğbanın çok slm var evi kalabalıkmış o yüzden gelemiyormuş

bebişte kendide iyiymiş agrıları varmış memişler çatlamış en kısa zamanda gelecekmişş

hayirli aksamlar dogum yapanlar gozunuz aydin allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
bizde hanim efendinin keyfini bekliyoz nezaman gelirse artikin

bu arada eşimden inciler.. hayatım artık hiç öpmüyosun bile farkında mısın diye başlıyor ve en son artık aşkım .......... tekeye döndüm

bu arada doğum yapan kızlar kaç kilonuz gitti.. ben enson doğumdan bir hafta önce 67.700 gelmiştim hadi 68 diyelim... doğumdan bir hafta sonra kontrolde 61 kilo geldim:103:

sağol canım valla hayatımın ennnnnn güzel hediyesi oglum başka hiç bişi istemem o sağlıklı olsun yeter

kız bendeki göbek gitti sadece ayvaya benziyorumdaha tartılamadım bakalım 14 kilodan kaç kilo kurtarabildim ay ne yalan diyim tartılmayada tırsıyorum gecen paltomu deneyeyim dedim giydim ama düğmeleri kapamayı bir kenara bırak düğmeler birbirine degmedi bileeee pantalonlarımı anlatmama gerek yok heralde hala kontrole giderken hamile pantalonlarımı giyiyorum

şimdi not aldım :)) lazım olacak gibi

CANOM doğum günün kutlu olsun. Özgürünle ve eşinle nice senelere inş.

bebişte kendide iyiymiş agrıları varmış memişler çatlamış en kısa zamanda gelecekmişş

a.s sen de slm söyle bizden. iyi olmalarına çok sevindim. endişeleri geride kaldı

hayirli aksamlar dogum yapanlar gozunuz aydin allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
bizde hanim efendinin keyfini bekliyoz nezaman gelirse artikin

aynen bizde beklemedeyiz

hahaha. benimki de aynı modda. sorma perişan oldular :)) yine sizin az kaldı lohusa dönemi biz daha doğuracaz da 40 gün bitecek de adam düz duvara tırmanır valla :))
bu arada kilona maş. baya gitmiş darısı başıma inş.

sorma filiz... anam bende iremin adana şubesi gibiydim ses etmedim ama bizde çalıştık bayaaa

az rahat ettik şurda yani ama yinede sabırsız koca
sağol canım darısı sana diyim artık ama emzirince gidiyo heralde...

banada bi tuhaf geliyo şimdiki halim en son kendimi eit puf gibi görüyordum...

canoommm kız ben demek ki üç kilo almışım fazladan oda beşinci ayda iştahım düzeldi ordan gelmişti hatta dr bir ayda üç kilo fazla şimdiden, daha bunu alcağın zaman gelmedi demiştide oracıkda boğacaktım kendisini neyse değiştirdim onu zaten...

sende sıkma kendini, emzirdikçe gider inş kilolar...

Son düzenleme:
herkesler nerdeee:84:
neyse bende çıkayım artık dikişlerim sızladı.... göğüslerimdesızlıyor bu arada Yusuf uyanmak üzerre onu emzirip rahatlayım oda doysun.. yine gelirim niş öpüyorum hepiniziiii

saat tam 00:00 da bir msj nasıl irkildim varyaaa aklım çıktı eşimden msj dogum gunun kutlu olsun şeker anne diye sonra salonun kapısı açıldı geldi sarıldı öptü dogum gunun kutlu olsun iyiki dogdun iyiki dogurdun dedi hediye yoktu zaten beklemiyordum bana hediye alamadım kusura bakma dedi bende ben hayatımın en güzel hediyesini aldım zaten suanda mışıl mışıl uyuyor dedim sarıldık birbirimize sonra uyumaya gitti 12 yi bekliyormuş

kızzz uzaktan bakınca hamile gibi durmuyordum bende çok şaşırdım bakalım özgür beyimiz doysunda veririz bu kilocukları
olmadı yeni ciciler alırım kendimeeeee

cnm ben 3. gününde yaptırdım araya hafta sonu girdi diye herhalde pazartesi getirin demişlerdi görme testinide biz hastaneden çıkmadan yapmışlar....
ıslak mendil olarak bende uni baby kullanıyorum cnm şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı inş. olmazda....

anam tuğbadamı doğurdu o ne zaman doğurdu ???? hayırlı uğurlu olsun inş allah analı babalı büyütsün

kimsecikler kalmamış tam bir saattir uğraşıyorum kızım uyumuyoooo öyle birbakışı varki babasını uyuttu sıra bende sanırım nöbetler başladı artık büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…