2011 Ekim Anneleri

Rabbim yardımcın olsun, hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu.birde sıra bize gelsin artık inşallah.....

herkesler nerdeee:84:
neyse bende çıkayım artık dikişlerim sızladı.... göğüslerimdesızlıyor bu arada Yusuf uyanmak üzerre onu emzirip rahatlayım oda doysun.. yine gelirim niş öpüyorum hepiniziiii

Geçmiş olsun enkısa zamanda iyileşirsin inşallah,benim 2. oğlum ve ismini bizde yusuf düşünüyoruz ama iki isim olsun istiyoruz daha karar veremedik hayırlısı olsun,ismiyle sağlıklı büyüsün inşallah...

11 den bu saate kadar Beyza hanımı doyurmaya uğraştım altımızı değiştirdik bir posta, gazımızı çıkardık şimdi de dualarımı okudum Allah a emanet ettim yatırdım yatağına 4.30 da yine kalkıp beslemem lazım kuzucukumu Yatmadan bir bakayım dedim işin kötüsü uykum da kaçtı

merhaba kızlar.ay hiç giremiyorum artık buraya ama çok merak ediyorum.kızımla bana yazan herkese çoooook teşekkür ederiz Allah isteyen bekleyen herkse yaşatsın bu duyguları sağlıkla hayırla inş.
en son hanzade ve fatoşersin sanırım doğum yapmış benim görebildiklerim onlardı yani.bütün doğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hepimize.
bize gelince kızımla o kadar dolu geçiyoki günler.nası akşam oluyo anlamıyoruz.gündüzleri annem geliyo yanıma zaten evi yakın.taa gece gidiyo geceleri de eşimle beraber bakıyoruz ama daha çok ben tabi besin kaynağı memeler ben de olunca bgn kayınvalidem de geldi ilk banyosunu yaptırdık kızımın.
şimdi de altını aldım uyuyo aslında emseydi iyi olcaktı ama uyumaktan ememedi bi daha kaldırcam şimdi.göğüslerim çok şişti bgn sıcak havlı falan yaptık.inş. normale döner
işitme testini soran arkadaş evet yapıldı bizim de hastanede doğduğunun ertesi günü.ve topuk kanı alındı ptesi de 2.topuk kanı alıncak sağlık ocağında.ve çocuk doktoruyla rutin kontrolü var kızımın.hepinizi ve meleklerinizi öpüyoruz görüşmek üzere.

slm kızlar dün kontrolüm vardı ben hala doğuramadım tabi neaçılma var ne sancı normal olmasını çok istiyorum AMA BU HAFTADAN SONRA BEKLEMEKTE ÇOK RİSKLİYMİŞ BEBEĞİN SUYU İYİ OLDUĞU İÇİN Bİ HAFTA DAHA BEKLETİCEK KONTROLLER GÜN AŞIRIYA DÜŞTÜ CUMARTESİ TEKRAR KONTROL HAYIRLISI İNŞALLAH ÖPTÜM SİZİİİİİİİ

günaydın kızlar,
kahvaltı yapıp eşimi işe gönderdim,
foruma bakıyorum.
güzel ağrısız bir gün geçirmenizi diliyorum
lakin dün akşam 6 dan beri sırt ağrım var
bazen çok fazla sürüyor,
hayırlısı bakalım.

günaydın kızlar..

Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah çok az kalmış son günlerin kıymetini bil
saol canım,dimi ama bol bol uyuyup keyif yapalım..

ayy geldim eşim girdi azcıkk daa, zar zor aldım elinden.. ayol günlerdir girmiyorum şimdide vermiyon oturdun dedim
maşşallah aheste çok tatlı oğlunuz allah bağışlasın ismi gibi güzel bir bebek,,

canom doğum günün kutlu olsun, bak ne güzel eşinin sana sürprizi, siz ana oğul terazi büyüyünce kimse tutamaz sizi tiyatro, sinema... etkinlik peşinde gezersiniz artık

doğum yapan bayanlar çantamı hazırladım ancak çok bir şey koymadım,
unuttuğum bir şey varsa yazar mısınız?
kendim için bir pijama takımı yarım kollu, yelek,
2 külot, 1 emzirme sütyeni, bir atletli emzirme sütyeni,
diş macunu, diş fırçası, çorap ve çetik
kızım için; 2 tane zıbın, çorap, eldiven, gözü için ve ağzını silmek için bez,
bir battaniye, şapka
hepsi bu kadar yeterli mi acaba?
bu arada normal doğum gözüküyor.

herkese merhaba, doğum yapmış olanları tebrik ediyorum geçmişi okuyamadım daha dün geldik eve

11.10.2011 de minik kızım Azra da merhaba dedi,

spinal sezeryan oldum. kızım 3320 gr, 48 cm doğdu

şimdilik maşalllahı var kuzumun emme, süt sorunumuz hiç olmadı çok şükür

yalnız kızım çok gazlı ve çok ağlıyo, sab simplex diye gaz damlası var tavsiye üzerine aldım ya da zinco da kullanabilirsiniz...

sezeryan olanlara bikaç sorum olacak; büyük tuvaletinize ne zaman çıkabildiniz,

hastanede sıvı şeyler yedim tuvaletim gelmedi zaten doğum öncesi lavman yapılmıştı, gaz sorunum yok hemen çıktı yürüdükçe daha iyi oldum yalnız büyük tuvalet sıkıntı ben de...

korkuyorum, ıkınamıyorum da dikişten dolayı. dikişlerim haftaya alıncak..

bu arada grip oldum hapşurmam geliyo resmen ölüyorum tutuyorum kendimi dikişlerim patlayacak gibi oluyo..

yine de çok şükür, kızım sağlıklı ya düzelirim elbelt..

kızım da down send. riski vardı yazmıştım buraya da şükür gayet sağlıklı yavrum peruk gibi saçları var

rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, herkesin evladına sağlık versin annelik çok farklıymış şükürler olsun sağlıkla büyürler inşallah...

Günaydın arkadaşlar. ne çok uyumuşum, sersem gibi olmuşum. saat 4 ten beri uyanıktım, uykumu almış cin gibi oturuyordum yatakta. saat 7 gibi eşimi işe yolladım yattım tekrar, bu saat olmuş. ben de şifayı kapıyorum galiba, öksürüyorum, boğazım ağrıyor. hayırlısı. sizler iyisinizdir umarım. geçmişe bakamadım, kahvaltı yapıcam hemen. çok acıkmışım. görüşürüz.

Gunaydin bayanlar
Benim bir sorum olcak
bebegimi emzirdigimde iki gogusumde yara olmustu catlamisti sag gogsumdeki yara ve aci gecti ama soldaki devam ediyor ve kaniyor bebegimi sol gogsumden emziremiyorum gogsum sistikce sisti
memenin basida icine kacti dolayisiyla napicam bu yara nasil gecer bepanthene kullandim fayda etmedi

tebrik ederim.
allah analı babalı büyütsün,

kızında problem olmaması çok güzel.
maşallah subahanallah

aheste maşallah oğluna gerçekten çok güzel bir bebek doğum hikayen de harika, ağladım yine

ay biz aynı gün doğurcaz galibaaa

bacıcan bana eltim bal sür demişti. dene bir istersen

slm kızlar, kontrolden geliyoruz daha doğrusu bi satten fazladır geldik de yatağa attım kendimi anca çıktım. çatı muayenesi olduk bugün. herhalde olmayan kalmadı burda kimseyi telaşlandırmayayım da. hiç hoşuma gitmedi yaaaa (( örümcek ağlarını sile sile daldı doktor hanım ( canım yandı. evet dayanılmayacak gibi değil ama nahoş. açılışı yaptık şimdi her kontrolde olacak mı bu artık ((

kadın kafasını tavana doğru kaldırıp anlamaya çalıştı çatı durumunu ,kurcalarken :)) sonra bombayı patlattı kalıbına göre daha geniş bi çatı bekliyodum dedi hayır kadın bende nasıl bi kalıp gördüyse artık. eeeee 20 kilo alırsan olacağı bu filiz hanım. kalıplı olduk valla

neyse uzatmadan. sonuç olarak çatın çok geniş değil dedi ama çok büyümezse bebek yine de deniyecez dedi normali. zaten tırsıyodum şimdi hiç güvenim kalmadı kendime. ((

Cook tatli annesi MasaAllah

Cnm gözün aydin, Allah anali babali saglikla büyütmeni nasip etsin, darisi basimiza ins...

Allah yardimcin olsun cnm ins bir avazda kurtulursun.

Ben not almisim, lazim olanlar icin:
YARIM FINCAN SUYUN IÇINE YARIM ÇAY KASIGI KIMYON VE KÜP SEKERIN DÖRTTE BIRINI KOYUP BIR KERE KAyNATMANIZ
YETERLI... ILIK HAINDE VERIP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENIZ YETERLI.

kızlarrrr bugun benim dogum gunum eşim bana çaktırmadan uyuma bebiş uyanır falan dedi acep süprüz bişimi geliyoo

Dogumgünün kutlu olsun cnm, nice mutlu senelere ins oglun ve esinle birlikte

herkese merhaba, doğum yapmış olanları tebrik ediyorum geçmişi okuyamadım daha dün geldik eve

11.10.2011 de minik kızım Azra da merhaba dedi,

MasaAllah canim Güle güle büyüt bebegini, darisi basimiza ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…