slm kızlar, kontrolden geliyoruz daha doğrusu bi satten fazladır geldik de yatağa attım kendimi anca çıktım. çatı muayenesi olduk bugün. herhalde olmayan kalmadı burda kimseyi telaşlandırmayayım da. hiç hoşuma gitmedi yaaaa(( örümcek ağlarını sile sile daldı doktor hanım ( canım yandı. evet dayanılmayacak gibi değil ama nahoş. açılışı yaptık şimdi her kontrolde olacak mı bu artık ((
kadın kafasını tavana doğru kaldırıp anlamaya çalıştı çatı durumunu ,kurcalarken :)) sonra bombayı patlattı kalıbına göre daha geniş bi çatı bekliyodum dedihayır kadın bende nasıl bi kalıp gördüyse artık. eeeee 20 kilo alırsan olacağı bu filiz hanım. kalıplı olduk valla
neyse uzatmadan. sonuç olarak çatın çok geniş değil dedi ama çok büyümezse bebek yine de deniyecez dedi normali. zaten tırsıyodum şimdi hiç güvenim kalmadı kendime.((
doğum yapan bayanlar çantamı hazırladım ancak çok bir şey koymadım,
unuttuğum bir şey varsa yazar mısınız?
kendim için bir pijama takımı yarım kollu, yelek,
2 külot, 1 emzirme sütyeni, bir atletli emzirme sütyeni,
diş macunu, diş fırçası, çorap ve çetik
kızım için; 2 tane zıbın, çorap, eldiven, gözü için ve ağzını silmek için bez,
bir battaniye, şapka
hepsi bu kadar yeterli mi acaba?
bu arada normal doğum gözüküyor.
slm kızlar, kontrolden geliyoruz daha doğrusu bi satten fazladır geldik de yatağa attım kendimi anca çıktım. çatı muayenesi olduk bugün. herhalde olmayan kalmadı burda kimseyi telaşlandırmayayım da. hiç hoşuma gitmedi yaaaa(( örümcek ağlarını sile sile daldı doktor hanım ( canım yandı. evet dayanılmayacak gibi değil ama nahoş. açılışı yaptık şimdi her kontrolde olacak mı bu artık ((
kadın kafasını tavana doğru kaldırıp anlamaya çalıştı çatı durumunu ,kurcalarken :)) sonra bombayı patlattı kalıbına göre daha geniş bi çatı bekliyodum dedihayır kadın bende nasıl bi kalıp gördüyse artık. eeeee 20 kilo alırsan olacağı bu filiz hanım. kalıplı olduk valla
neyse uzatmadan. sonuç olarak çatın çok geniş değil dedi ama çok büyümezse bebek yine de deniyecez dedi normali. zaten tırsıyodum şimdi hiç güvenim kalmadı kendime.((
Al iste sana da deneyecegiz bir demis, bana da bir sans verecegiz bakalim demisti...Aff ya afff...Kesin baglayacaklar suniyi, acilmadi deyip alacaklar en sonunda sezeryana. Bu gidisle gitmeyip evde kendim dogurucamYarin kontrol var yine ins her seferinde yapmiyorlardir catiyi ya
Hanimlar dün benim basima neler geldi bir bilseniz. Sabaha karsi kasintim olmustu, herhalde dedim yine su arada olan kasintidan, ama uykumda bile her yanimi kasimaya calisiyorum, o dereceydi yani. Sabah bi kalktim yanaklarimda tuhaf bir sisilik var, dudaklarim da sismis kapatamiyorum bile. Esim dedi ki "yok öyle abarti bir sislik, her zamanki uyanmis halin" dediGitti bu ise... Neyse indi suratim, ben de uyumusum, ögleyi kilayim diye kalktim abdest almaya gittim bi baktim sag elimin parmaklarini kapatamiyorum, davul olmus el. Hemen aradim esimi gittik doktora. Kendi doktorum yokmus, acile indik, oradaki doktor hemen kendi doktoruma ulasti, o da multi bir igne yapin demis. Sonucta ne zehirledi ya da ne alerji yapti bilmiyorlar, multi ignenin icinde de hersey var, ben de kabul etmedim bebegime bir sey olur diye. Sonra indi zaten elim... Ins bir daha olmaz ya cok korktum gebelik zehirlenmesi diye. Gece fistikli cips yemistim yatmadan acaba fistiga alerjim mi olustu birden ondan süphelendim. Bir de mantar yemistim o da yapmis olabilir. Aman hanimlar dikkat edin mantar falan yemeyin su sira... Gerci dogurmayan kac kisi kaldik ama olsun
gecmis olsun genetikerin. son gunleri kazasız sıkıntısız atlatırız ve biz de bebikliler kervanına katılırız ins. artııkkk. rahatsızlıgın tekrarlamaz umarım.
Saolasin cnm, sen de dikkat et yediklerine falan, benim gibi olmayin, önünüze gelen herseyi yemeyin
Kızzzzlarrrrrrrrrr, hala oluyorum kısmetse haziranda...)))
canım kayısı suyu iç bol bol kayısı ye üzerine ılık su iç ben çarşamba sezeryan oldum cuma tuvalete çıktım 10 dk lık yürüyüşler yap tuvalete çıkmana yardımcı olur agır yemekler yeme inşallah çıkarsın tuvaleteherkese merhaba, doğum yapmış olanları tebrik ediyorum geçmişi okuyamadım daha dün geldik eve
11.10.2011 de minik kızım Azra da merhaba dedi,
spinal sezeryan oldum. kızım 3320 gr, 48 cm doğdu
şimdilik maşalllahı var kuzumun emme, süt sorunumuz hiç olmadı çok şükür
yalnız kızım çok gazlı ve çok ağlıyo, sab simplex diye gaz damlası var tavsiye üzerine aldım ya da zinco da kullanabilirsiniz...
sezeryan olanlara bikaç sorum olacak; büyük tuvaletinize ne zaman çıkabildiniz,
hastanede sıvı şeyler yedim tuvaletim gelmedi zaten doğum öncesi lavman yapılmıştı, gaz sorunum yok hemen çıktı yürüdükçe daha iyi oldum yalnız büyük tuvalet sıkıntı ben de...
korkuyorum, ıkınamıyorum da dikişten dolayı. dikişlerim haftaya alıncak..
bu arada grip oldum hapşurmam geliyo resmen ölüyorum tutuyorum kendimi dikişlerim patlayacak gibi oluyo..
yine de çok şükür, kızım sağlıklı ya düzelirim elbelt..
kızım da down send. riski vardı yazmıştım buraya da şükür gayet sağlıklı yavrum peruk gibi saçları var
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, herkesin evladına sağlık versin annelik çok farklıymış şükürler olsun sağlıkla büyürler inşallah...
sağol canımmmcanım bence 1 pijama daha koy kanama olurda pijamana geçerse yedeğin bulunsun ,havlu,göğüs pedi,normal ped,bebeğin yüzü için tğlbent,bebek bezi ve ıslak mendil,peçete (hadtanede kalınca lazım oluyo),terlik.şimdilik aklıma bunlar geldi...
canoom doğum günün kutlu olsun canııımm
kızlar karaciğer fonk. yeterli çalışamamasından dolayı oluyomuş sarılık,bazı çocklarda fazla bazılarında hafif seyrediyomuş,suni sancıyla doğan ve erkekn çocuklarda daha çok görülüyomuş,şurda baya detaylı anlatmış aslındaa Bebekefteri
ysmnz tebrik ederim canım ,maşşallah kuzucuğaa
kızlarr bizde bugün 3 haftamızı doldurduk ,yarı kırkımızıda çıkardık ,gece boyu uyumayan zilli kızım uyuyo şimdi ,fırsattan istifade bende uyuycam şimdi ,görüşürüz.. bu arada sütümün azaldığını hissediyorum ,annem kendininkinin fışkırdığını söyledi ,hatta birini emzirirken diğerinin altına bardak koyuyomuşşama benimki sıkınca bile zor çıkıyo ,şimdi bana biraz dua okudu ,bende süt artırıcı çayımı içip dinleneyim..
Kızzzzlarrrrrrrrrr, hala oluyorum kısmetse haziranda...)))
saat tam 00:00 da bir msj nasıl irkildim varyaaaaklım çıktı eşimden msj dogum gunun kutlu olsun şeker anne diye sonra salonun kapısı açıldı geldi sarıldı öptü dogum gunun kutlu olsun iyiki dogdun iyiki dogurdun dedi hediye yoktu zaten beklemiyordum bana hediye alamadım kusura bakma dedi bende ben hayatımın en güzel hediyesini aldım zaten suanda mışıl mışıl uyuyor dedim sarıldık birbirimize sonra uyumaya gitti 12 yi bekliyormuş
canım doğum günün kutlu olsun özgür ve eşinle mutlu sağlıklı bir ömür sizin olsun.
canım doğum günün kutlu olsun özgür ve eşinle mutlu sağlıklı bir ömür sizin olsun.
sağol canımmm teşekkür ederimm
Gunaydin bayanlar
Benim bir sorum olcak
bebegimi emzirdigimde iki gogusumde yara olmustu catlamisti sag gogsumdeki yara ve aci gecti ama soldaki devam ediyor ve kaniyor bebegimi sol gogsumden emziremiyorum gogsum sistikce sisti
memenin basida icine kacti dolayisiyla napicam bu yara nasil gecer bepanthene kullandim fayda etmedi
teşekkür ederim sibel. Uras nasıl iyidir umarım. annelik çokk güzel bir duyguymuş Allah herkese tattırsın bu duyguyyu...
Bak bunu duymamıştım ben normal ıslak mendillerden farklıymış sağol Burcu bir eczaneye sorayım belim ağrıyor alt değişirken
canocum dogum gunun kutlu ve mutlu olsun. yeni yaşında her şey gönlünce olsun canım
slm kızlar ben dün gece çok buyuk bir hata yaptım uykusuzluga dayanamayıp oglumu yanıma aldım verdim ucu az çıkan gögsümü
sonra uyuya kalmışım tam 2 saat sonra uyandım oglum yanımda mışıl mışıl uyuyordu çok korktum ya ezseydimmmm
gerçi artık yere iğne düşse uyanıyorum uykularım çok hafifledi normalde yanıma koyup emziriyorum daha rahat oluyor ama
dayanamayıp uyumuşum oysaki uyumayayım diye tokatlamıştım kendimi
belimin agrısından oturarak emzirmek çok zor oluyor bidaha yapmicammm
bizim 1 haftamız doldu ama göbüş hala yerinde duruyo ne zaman düşer acabaa :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?