2011 Ekim Anneleri

Al iste sana da deneyecegiz bir demis, bana da bir sans verecegiz bakalim demisti...Aff ya afff...Kesin baglayacaklar suniyi, acilmadi deyip alacaklar en sonunda sezeryana. Bu gidisle gitmeyip evde kendim dogurucam Yarin kontrol var yine ins her seferinde yapmiyorlardir catiyi ya

Hanimlar dün benim basima neler geldi bir bilseniz. Sabaha karsi kasintim olmustu, herhalde dedim yine su arada olan kasintidan, ama uykumda bile her yanimi kasimaya calisiyorum, o dereceydi yani. Sabah bi kalktim yanaklarimda tuhaf bir sisilik var, dudaklarim da sismis kapatamiyorum bile. Esim dedi ki "yok öyle abarti bir sislik, her zamanki uyanmis halin" dedi Gitti bu ise... Neyse indi suratim, ben de uyumusum, ögleyi kilayim diye kalktim abdest almaya gittim bi baktim sag elimin parmaklarini kapatamiyorum, davul olmus el. Hemen aradim esimi gittik doktora. Kendi doktorum yokmus, acile indik, oradaki doktor hemen kendi doktoruma ulasti, o da multi bir igne yapin demis. Sonucta ne zehirledi ya da ne alerji yapti bilmiyorlar, multi ignenin icinde de hersey var, ben de kabul etmedim bebegime bir sey olur diye. Sonra indi zaten elim... Ins bir daha olmaz ya cok korktum gebelik zehirlenmesi diye. Gece fistikli cips yemistim yatmadan acaba fistiga alerjim mi olustu birden ondan süphelendim. Bir de mantar yemistim o da yapmis olabilir. Aman hanimlar dikkat edin mantar falan yemeyin su sira... Gerci dogurmayan kac kisi kaldik ama olsun

canım bence 1 pijama daha koy kanama olurda pijamana geçerse yedeğin bulunsun ,havlu,göğüs pedi,normal ped,bebeğin yüzü için tğlbent,bebek bezi ve ıslak mendil,peçete (hadtanede kalınca lazım oluyo),terlik.şimdilik aklıma bunlar geldi...

canoom doğum günün kutlu olsun canııımm

kızlar karaciğer fonk. yeterli çalışamamasından dolayı oluyomuş sarılık,bazı çocklarda fazla bazılarında hafif seyrediyomuş,suni sancıyla doğan ve erkekn çocuklarda daha çok görülüyomuş,şurda baya detaylı anlatmış aslındaa Bebekefteri

ysmnz tebrik ederim canım ,maşşallah kuzucuğaa

kızlarr bizde bugün 3 haftamızı doldurduk ,yarı kırkımızıda çıkardık ,gece boyu uyumayan zilli kızım uyuyo şimdi ,fırsattan istifade bende uyuycam şimdi ,görüşürüz.. bu arada sütümün azaldığını hissediyorum ,annem kendininkinin fışkırdığını söyledi ,hatta birini emzirirken diğerinin altına bardak koyuyomuşş ama benimki sıkınca bile zor çıkıyo ,şimdi bana biraz dua okudu ,bende süt artırıcı çayımı içip dinleneyim..

ben kalmıştım harika bir moral oldu filiiizzzz gerci benim dr yapmıyor. yapmayacak galiba :44:

canını sıkma hemen tatlım. hele bir Safa"nın gelisine baksın. duruma gore hareket edecektir. bakalım zaman ne gosterecek... saglıkla gelsin yeter ki.

gordun mu oglusu? ne durumda?

gecmis olsun genetikerin. son gunleri kazasız sıkıntısız atlatırız ve biz de bebikliler kervanına katılırız ins. artııkkk. rahatsızlıgın tekrarlamaz umarım.

Nida tatlım bol sıvı tüketiyor musun sütün icin? komposto da cok sut yapıyormus bol bol kaynatıp ic canim eksik olmasin ogunlerinde. annenin de masallahı varmıs

Saolasin cnm, sen de dikkat et yediklerine falan, benim gibi olmayin, önünüze gelen herseyi yemeyin

bende durum tam tersi. iştahım yok nerdeyse tamamen kapandı. kendimi zorlayarak yiyorum bugünlerde. offf ben de happur huppur yiyebilmek isstiyoruuummm. iştahımı geri istiyoruummm. :84:

kızlar herkese merhaba nasılsınız taze anneler ve hazır anneler yeni bebeklerin resmini yeni topice atalım burda gözden kaçıyo ben ahestenin bebişinin fotosunu göremedim mesela

sütü gelmeyen anneler için bi tavsiyem var kızlar çok faydASINI gördüm ben profiterol yiyip üzerine 2 büyük bardak su için bende çok süt yaptı birde sık sık lık banyonun çok faydası oluyo

birde biberonla mama vermek istemeyen anneler için kaşık uçlu biberonlar var eczanede çok işe yarıyo gerçi benimkiler biberonuda alıyo memeyide problem olmadı

hepinizi öpüyorum henüz doğum yapmamış arkadaşlarıma Allah kolaylık versin

buzdolabımı temizledim. eğil kalk yoruldum eskiden 5-10 dk süren şu basit işler öyle zor geliyor ki artık. doğum yapıp eski halime dönebilmek istiyorum ben. çabucak yorulmak istemiyorum, bitkinlik, yorgunluk hissi istemiyoruumm. off çok şey istiyorum biliyorum ama istiyorum... yemekteyiz programını izliyorum, hatun koştur koştur bi işler yapıyo ki.. nasıl imrendim. bir saatte kaç çeşit yemek yapıyolar, ne güzeell. neyse, az kaldı...

canım kayısı suyu iç bol bol kayısı ye üzerine ılık su iç ben çarşamba sezeryan oldum cuma tuvalete çıktım 10 dk lık yürüyüşler yap tuvalete çıkmana yardımcı olur agır yemekler yeme inşallah çıkarsın tuvalete olmadı 1 tatlı kasıgı z.yagı iç üzerine 1 kaşık bal ye ılık su iç ben bunları yaptım şükür şimdi çok rahatım bebişinde sorun olmamasına sevindim sağlıkla buyut
sağol canımmm
yarı kırkınız hayırlı olsunnnn

Kızzzzlarrrrrrrrrr, hala oluyorum kısmetse haziranda... )))

oooo hayırlı olsun sağlıkla gelsinnnn

slm kızlar ben dün gece çok buyuk bir hata yaptım uykusuzluga dayanamayıp oglumu yanıma aldım verdim ucu az çıkan gögsümü
sonra uyuya kalmışım tam 2 saat sonra uyandım oglum yanımda mışıl mışıl uyuyordu çok korktum ya ezseydimmmm
gerçi artık yere iğne düşse uyanıyorum uykularım çok hafifledi normalde yanıma koyup emziriyorum daha rahat oluyor ama
dayanamayıp uyumuşum oysaki uyumayayım diye tokatlamıştım kendimi
belimin agrısından oturarak emzirmek çok zor oluyor bidaha yapmicammm

bizim 1 haftamız doldu ama göbüş hala yerinde duruyo ne zaman düşer acabaa :26::26:

Yorgun analar merhaba...
Artık pilim mi bitti nedir bugün yataktan kalkamadım birtürlü. Allah annemden razı olsun. Sabah Uras beyi aldı, deli gibi uyumuşum bende. Sonra beni 12de zor kaldırdı. Ama dinlenmişim günler sonra. Bu beni 3-4 gün götürür

Nazlı göğsünü kesinlikle pompayla boşalt. Sonra çok ağrı yapar, hatta sıtmada yapar.

teşekkür ederim sibel. Uras nasıl iyidir umarım. annelik çokk güzel bir duyguymuş Allah herkese tattırsın bu duyguyyu...

Amin canım, Allah herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu. Geçen gece eşimle konuşuyoruzda, maşallah o kadar mutluyuz ki, uykusuzluk yorgunluk hak getire. Eskiden olsa yığılırdık hemen. Uras'ımda iyi teyzesi, hayata uymaya çalışıyor ne yapsın minik kuzum.

Bak bunu duymamıştım ben normal ıslak mendillerden farklıymış sağol Burcu bir eczaneye sorayım belim ağrıyor alt değişirken

Zehra bende unibaby kullanıyorum. Çok şükür şimdilik bir sorun yok. Mutlaka pamuk sağlıklıdır ama çok zor kullanımı onunda.

canooommmm

gogsun agzını burnunu tıkayabilirdi bogulabilirdi Allah korumus canım biraz daha dikkat etmek lazım demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…