Kızzzzlarrrrrrrrrr, hala oluyorum kısmetse haziranda...)))
slm kızlar ben dün gece çok buyuk bir hata yaptım uykusuzluga dayanamayıp oglumu yanıma aldım verdim ucu az çıkan gögsümü
sonra uyuya kalmışım tam 2 saat sonra uyandım oglum yanımda mışıl mışıl uyuyordu çok korktum ya ezseydimmmm
gerçi artık yere iğne düşse uyanıyorum uykularım çok hafifledi normalde yanıma koyup emziriyorum daha rahat oluyor ama
dayanamayıp uyumuşum oysaki uyumayayım diye tokatlamıştım kendimi
belimin agrısından oturarak emzirmek çok zor oluyor bidaha yapmicammm
bizim 1 haftamız doldu ama göbüş hala yerinde duruyo ne zaman düşer acabaa :26::26:
çok hızlılardaha yeni oldu sanki kardeşinin düğünü tebrik ederim.
Geçen aylarda evlenen kardeşinin eşi mi hamile??? Maşallah, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Ayten'ciğim.
sağol canım 25 olduk valla zaman nasıl geçti insan hiçç anlamıyor daha dün gibi hatırlıyorum lisede okuldan kaçtıgımışimdiyse anneyim
az önce tansiyonumu ölçtürdüm, yine yüksek çıktı : ( ne güzel düşmüştü oysaki : (
benimde günde 3 tane ilacım var, bazen normal çıkıyor, bazen yüksek
geçen akşam 15 çıktı mesela
sana da geçmiş olsun canım. yüksek çıkınca moralim çok bozuluyo : ( allah göstermesin aklıma gebelik zehirlenmesi falan geliyor
düşünme öyle şeyler
idrarda albümin çıkmışmıyfdı sende canım .
nar yiyorum belkim sancım gelir, yarın doğururum doktora kontrole gittiğimde :)))))
şimdi geçen haftaki çatı kontrolünden sonra gene kontrol etcekmi beni acaba ki
slm kızlar, kontrolden geliyoruz daha doğrusu bi satten fazladır geldik de yatağa attım kendimi anca çıktım. çatı muayenesi olduk bugün. herhalde olmayan kalmadı burda kimseyi telaşlandırmayayım da. hiç hoşuma gitmedi yaaaa(( örümcek ağlarını sile sile daldı doktor hanım ( canım yandı. evet dayanılmayacak gibi değil ama nahoş. açılışı yaptık şimdi her kontrolde olacak mı bu artık ((
kadın kafasını tavana doğru kaldırıp anlamaya çalıştı çatı durumunu ,kurcalarken :)) sonra bombayı patlattı kalıbına göre daha geniş bi çatı bekliyodum dedihayır kadın bende nasıl bi kalıp gördüyse artık. eeeee 20 kilo alırsan olacağı bu filiz hanım. kalıplı olduk valla
neyse uzatmadan. sonuç olarak çatın çok geniş değil dedi ama çok büyümezse bebek yine de deniyecez dedi normali. zaten tırsıyodum şimdi hiç güvenim kalmadı kendime.((
aahhhhh canım ahhh..nar falan da hıkayeee...oyle olsaydı sımdıye 9 kez gıtmıstım doguma...40 a gırdım bugun...herggun bıraz daha canımın sıkkınlıgı artıyo...hemen hemen herkesın suyu sabaha karsı gelmıs..sabaha karsı vc ye kalktıgımda ozellıkle bekler oldum su gelmesını ama yok..yatınca uyuyamıyorum sıtreseten hergece aynı..
ya kızlar yeşil çay yada ada çayı denediniz mi? benim çatım normal doğuma müsait olamadığı için doktorum özellikle uzak dur bunlardan dedi geçen haftaki kontrolde.. aklınızda olsun
canım bende tırsıyorum yaaa,dün gece hüngür hüngür ağladım,gün yaklaştıkça korkuyorum ben yaşayacağım acılardan diye.kocamında elinden bişe gelmiyo ama çok üzülüyo ben öle korktukca,çok yanmıycak canın diyo,oğluşumuzun ağlamasını duyucaksın hemen diyo,benim doktor çatı muayeneside yapmadı,sadece ebeler açılma varmı diye alttan baktı,benimki açılış bile sayılmaz,parmaklanmam boşuna gitti yani18 kilo aldım bide doğumu zorlaştırıyo malum,boyumda 1.58,bebekte toplu gibi şimdilik.ÇOOOK KORKUYORUUUMMM BEENNN....
yok çıkmadı allahtan. son günlerdeki tuhaf kaygılarımdan biri de bu işte
aahhhhh canım ahhh..nar falan da hıkayeee...oyle olsaydı sımdıye 9 kez gıtmıstım doguma...40 a gırdım bugun...herggun bıraz daha canımın sıkkınlıgı artıyo...hemen hemen herkesın suyu sabaha karsı gelmıs..sabaha karsı vc ye kalktıgımda ozellıkle bekler oldum su gelmesını ama yok..yatınca uyuyamıyorum sıtreseten hergece aynı..
bebege zararı olur dıye denemedım hıc..doktorumda bahsetmedı sunu ye sunu ıcme falan dıye..acılmamı yapıyomuss,dogumumu baslatıyomus..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?