2011 Ekim Anneleri

Kızzzzlarrrrrrrrrr, hala oluyorum kısmetse haziranda... )))

Geçen aylarda evlenen kardeşinin eşi mi hamile??? Maşallah, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Ayten'ciğim.

Canom doğum günün kutlu olsun, oğluşunla nice seneler görün inşallah. Bu arada bebişi yanına yatırma canım, o pozisyonda hele ki meme hiç verme. Hepimizde günlerin yorgunluğu var. Ne olur ne olmaz. Uyanamazsın, duymazsın Allah korusun. Çok riskli.

canommm
nice yaşlara canım,, genç anne 25 yaşına girmişsin daha ,
bende 27 yaşımdayım .. hala kendmi çocuk görüyorum, bebekle beraber büyürüm bende artık :)

Geçen aylarda evlenen kardeşinin eşi mi hamile??? Maşallah, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Ayten'ciğim.

Evet canım, abimin eşi, haziranda evlenmişlerdi önümüzdeki haziranda anne & baba olacaklar inşallah...

Kardeşim de yakında nişanlanacak, mayıs - haziran gibi düğün düşünüyordu, yeni bir tarih belirlemesi gerekecek...

nar yiyorum belkim sancım gelir, yarın doğururum doktora kontrole gittiğimde :)))))

şimdi geçen haftaki çatı kontrolünden sonra gene kontrol etcekmi beni acaba ki

merhaba kızlar.günlerdir giremiyorum.annem geldi ya benim kızıyo bilg.başına geçince.geldiğinden beri çalışıyo kadıncağız dolap vitrin içlerimi haletti yemek çamaşır bulaşık falan kocamla ikisi hallediyolar sağolsunlar.doğuran arkadaşlarımıza hayırlı olsun,güle güle büyütmek nasip etsin allahım.biz iyiyiz sancılarım gün içinde baya sıklaştı gece uyuyamıyorum,haftaya salı randevum var doğurmazsam o zamana kadar:)hepinizi ve kuzularınızı çok öptüm.biraz geçmiş okuycam annem kızana kadar:))

bu arada bugün itibariyle 38+0 oldum:))))çok korkuyorum.......

nar yiyorum belkim sancım gelir, yarın doğururum doktora kontrole gittiğimde :)))))

şimdi geçen haftaki çatı kontrolünden sonra gene kontrol etcekmi beni acaba ki

aahhhhh canım ahhh..nar falan da hıkayeee...oyle olsaydı sımdıye 9 kez gıtmıstım doguma...40 a gırdım bugun...herggun bıraz daha canımın sıkkınlıgı artıyo...hemen hemen herkesın suyu sabaha karsı gelmıs..sabaha karsı vc ye kalktıgımda ozellıkle bekler oldum su gelmesını ama yok..yatınca uyuyamıyorum sıtreseten hergece aynı..

canım bende tırsıyorum yaaa,dün gece hüngür hüngür ağladım,gün yaklaştıkça korkuyorum ben yaşayacağım acılardan diye.kocamında elinden bişe gelmiyo ama çok üzülüyo ben öle korktukca,çok yanmıycak canın diyo,oğluşumuzun ağlamasını duyucaksın hemen diyo,benim doktor çatı muayeneside yapmadı,sadece ebeler açılma varmı diye alttan baktı,benimki açılış bile sayılmaz,parmaklanmam boşuna gitti yani18 kilo aldım bide doğumu zorlaştırıyo malum,boyumda 1.58,bebekte toplu gibi şimdilik.ÇOOOK KORKUYORUUUMMM BEENNN....

ya kızlar yeşil çay yada ada çayı denediniz mi? benim çatım normal doğuma müsait olamadığı için doktorum özellikle uzak dur bunlardan dedi geçen haftaki kontrolde.. aklınızda olsun

ya kızlar yeşil çay yada ada çayı denediniz mi? benim çatım normal doğuma müsait olamadığı için doktorum özellikle uzak dur bunlardan dedi geçen haftaki kontrolde.. aklınızda olsun

bebege zararı olur dıye denemedım hıc..doktorumda bahsetmedı sunu ye sunu ıcme falan dıye..acılmamı yapıyomuss,dogumumu baslatıyomus..:26:

canım dur daha acele etme ya. doktorun çatı kontrolü yapmadan bilemezsin ki nasıl doğum yapacağını. ben geçen cumartesiye kadar normal diyodum doktorcum bi parmakladı anladık ki benim tontiş oğlum çatımdan geçemeyecek kadar büyük

yok çıkmadı allahtan. son günlerdeki tuhaf kaygılarımdan biri de bu işte

iyi bari o halde sorun yok canım.

ya son günler neden böyle yavaşladı neden geçmiyor ..
doğsunda seviym istiyorum, rahat hareket ediyim istiyorum ama bi yandanda hayırlı zamanı neyse o zaman gelsin diyorum
poff

kızlar bebeğim acayip hareketli karnım resmen dalgalanıyo ve alt tarafa baskı yapıyo tuvaletim varmış gibi bugün kontrolümüz vardı 39+0 oldum bebişim 3 kilo 51 cm olmuş acaba geliyomuki teleşlandım birden durmuyo hiç.

bebege zararı olur dıye denemedım hıc..doktorumda bahsetmedı sunu ye sunu ıcme falan dıye..acılmamı yapıyomuss,dogumumu baslatıyomus..:26:

evet özellikle ada çayı. ben çok severim, ilk aylarda düşük tehlikesinden dolayı yasaklamıştı doktor ama şimdi de normal doğuma müsait olmadığım için sakın içme dedi, doğumu başlatırsın dedi. sen yine bi araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…