2011 Ekim Anneleri

ahhh ahhh ...hergun banyo yapıyorum..esım bıle dayanamıyor suyun sıcaklıgına haslıyorsun kendını dıyo ıllakı sıcak suyla buharlasarak burusarak yıkanmalıyım ben...ozellıkle alt tarafıma su tutuyorum banyoda beklıyorum...yanı bıldıgım hemen herseyı denıyorum canım...hatta bıldıklerımı gecen muayenede ebeye danıstım..bunu bunu yapıyorum dogrumu dıye.. ne kadar bılınclısın bunlar normal dogumu cok kolay yapacak senın ıcın dedı..dedı ama o kadar ıstee..
bu psıkolojıden kurtul olurmu.. kendını cok dınleme..dr unu da takdır ettım..bencede madem normal ıstıyosun bazı seylerıne de katlanacaksın kı sezo dada katlanacaksın...benım ablam 1 ay yattı sezeryandan sonra kımı gununde ayaga kalkıyor kımı boyle cekıyor..bılemezsın...cesaretlı ol o an ılk geceden bıle kolay gecebılır..benım buyuk ablam kaşlarını aldırırken aglayan cınsten bırı..canı o kadar tatlıdırı...ama 3 kez normal dogum yaptı...ılk cocugunun ıc organları dısarda dogdu..onu bıle normal dogurdu ..anlatınca kendı bıle ınanamıyor bu denlı kolay dogurabılecegıme dıye...suyu geldı 1 saat ıcınde hastanenın onunde dogum baslamıs dusun ...annem ablanın pantolununu amelıyathane kapısının onunde cıkardılar aceleden dıyo..

en cok korktugum sey de bu...Allah kadınları bu fıtrata gore yaratmıs olmasa kadından can cıkmasına musade etmez..ha boyle dıye de her ne olursa olsun normal olacak da dıyemeyız..tedbır senden takdır Allahtan netıcede..suan onumde gorunur bısey yok normal doguma manı...dedıgım gıbı sancım olmazsa acılmam olmazsa sunıyıde cekerım..her yolu denerım ama baktım olmadı sezoyuda kabullenırım...yapcak bısey yok..Rabbım gununude saatınıde en ıyı bılendır..O na tevvekkul eyledım..

Kızlar nasılsınız? Bugün gittim son kez ağdamı da yaptırdım.Rahatım şimdi her an gelebilir ama çok nazlı benim kız. Hiç bir sancı yok.Sadece çok aşırı karnım ağrıyor adet olcakmışım gibi. Bunlar öncü harekettir diye umuyorum

arkadaşım geldi apar topar çıktım netten. ahanda burdayım yine :))

evet canım deneyeceğiz dedi. ben de şimdi ondan korkuyorum. normal çok sitiyorum ama suniyi ye doğuramadın bi daha sezeryana git mahveder beni ya. eda yaşadı sanırım böyle bir durumu kim bilir nasıl zor olmuştur.
bu arada öyle şişlik falan diyince korktum ben de Allah korusun gebelik zehirlenmesi mi diye. ama neyse ki geçmiş. muhtemelen bir şey alerji yaptı. geçmiş olsun canım. çatı olayını ben de bilimiyorum ama sanki doğuran kızlar öyle demişlerdi. yani artık her kontrolde olcak gibi bi şey var aklımda . umarım yanılıyorumdur.

canım yarı kırk nasıl çıkarılıyo yani bi duası falan mı var. ay çok cahilim ben bebek konusunda

DEniz affeyle :)) ben herkes oldu diye şettim. ama dediğim gibi cidden çok acımıyo :)))) sadece hoş değil.
hem bebek çıkcak ordan iki parmak yıldırmasın bizi . korktum doktor öyle diyince bi de güldüm baya kalıbına göre daha geniş bi çatı beklerdim diyince :))
Safam iyi çok şükür hedefimize kavuşmuş görünüyoruz. tabi doğunca eksik gelmezse. 3100 kilo olmuş oğluşum boyu da 51 cm görünüyo. bol bol yürü dedi bana doktor. birazdan çıkarım yürüyüşe.

Kızzzzlarrrrrrrrrr, hala oluyorum kısmetse haziranda... )))

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

aynıyız senle benim de boyum 163 aldığım kilo 20 ben iyiydim aslında ve gerçekten normal doğuracağıma inandırmıştım kendimi. ama doktor bugün öyle diyince ben doğuramam demeye başladım. suni sancı çek olmadı sezeryana gir çok kokrkuyorum (((((

ya aslında bilmeyince insan daha cesur oluyor. mesela ben çatı muayenesi olana kadar normal konusunda cesaretliydim şimdi korkular sardı dört bir yanımı ama Allah korusun her şey normal görünür ama çatı musait değildir son anda öğrenirsin çektiğin sancı da kar kalır yanına. yani hangisi daha iyi ben bilemedim

evet en fazla 12 saat ben de öyle teskin ediyorum kendimi çok şükür doğum kanalına da girmiş 12 saat ne ki ömürden. o da en fazla. sezeryanın sonrası var daha zor. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin . kafam allak bullak:18::18:

aynen canım benim annemde normal doğurursam epudural falan olmama karşı.abim 6 kilo doğmuş vakumla,insanoğlunun katlanamayacağı acı yok galiba,helede sonunda kucağında o minik yavru olunca.çok sağolun ya valla konuşunca tekrar cesaretleniyorum...

Benim annem de tam tersi, epidurale o ikna etti beni, yoksa ben yan etkileri olursa diye düsünmüyordum. Bütün ünlüler öyle doguruyor aciyi hissetmezsin diyor :26: Ayrica doktorum da o gün, epidural de olsa bir seyler hissetmeni istiyoruz, hicbir sey hissetmeyecegim diye hazirlama kendini dedi...Amaaan, bi dogursaydim ben de herkesler gibi...

canım senin durumunda bende olsam asla riski göze almam,öle durumlarda illa normal olsun denmez zaten,ters olursa,çok kilolu olursa falan hiç düşünmem zaten.37.haftada benim bıdık 3 100 dü bakalım 3 500 falan bulurmu haftaya:18:

ohh temizlenmişsin.ben de 39 da son bi kez gideyim diyorum ağdaya. gelmezse paşam. gerçi gelmeye niyeti yok sıpanın

4 saattir yemek yapmakla ugrasiyorum, arada oturdum sizin yazdiklarinizi okudum, ama su an belim kopuyorrr

maş. 4 saattir ne pişrdin ya. geçen çin mutfağından yaptın bugün tayland mı fransız mı italyan mı :))

oyyyy 6 kgmi anammmmmmmmmmmmmmmmmm

ah canım ya.. bence sen bu akşam bol maydonozlu bi salata yap, üstüne ada çayı iç, sonra da sıcak bi banyo.. ooohhh kesin sabaha alırsın güzel kızını kucağına

tamam iremcim çok sağol valla rahatlattınız beni,elimden geldiğince düşünmiycem,iyi şeyler düşünücem,allah ablanınki gibi kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

offffffffffffff maşallah valla : )))))

ay canım ya benim 10 gün öncesine kadar normal gidiyodu, doktor 3500gr'ı bulmaz en fazla 3200 civarı olur diyodu ama bi atak yaptı benim tombik bez de doktorumuz da şok olduk 1 haftada 500 gr'dan fazla almıştı oğluşum şimdi 4000 gr'ı bulur dedi doktorumuz bakalım yarın öğrencez ne kadar olmuş

canım benim valla aynıyız,korkularımız,durumumuz:)ama böle birbirimizi ikna etmeye rahatlatmaya çalışalım,valla iyi geliyo bana sizinle dertleşmek,inşallah bi avazda kurtuluruz ve düşünsenize ömrümüzün sonuna kadar kendimize olan güvenimiz nasıl artacak

ohh temizlenmişsin.ben de 39 da son bi kez gideyim diyorum ağdaya. gelmezse paşam. gerçi gelmeye niyeti yok sıpanın

Evet kafam rahatladı.Sanki hafiflemşi gibi hissediyorum kendimi.

ah canım ya.. bence sen bu akşam bol maydonozlu bi salata yap, üstüne ada çayı iç, sonra da sıcak bi banyo.. ooohhh kesin sabaha alırsın güzel kızını kucağına

Canım ben 2-3 gündür ada çayı içiyorum, bal-çörek otu-tarçın karışımının hem doğumu kolaylaştırdığını hem de sütü arttırdığını duydum onu da yapıyorum sabah akşam, dün de böğürlen yaprağı aldım onu çay gibi demleyip içmeye başladım..ehh bunlara bakılırsa doktora gerek kalmadan kendim evde doğum yapmam lazım

hee bir de pazartesiden beri en az 1 saat yürüyorum :)

Son düzenleme:

inşallah hayırlısıyla bizde bi doğursaydık canım:)bende çok çok zor olursa o an yalvarırım zaten epidural diye:))ama yaparlarmı bilemem:))

desene boşuna uzak kaldım ada çayımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…