2011 Ekim Anneleri

anaa duyguyla ben varız topikte ve nerdeyse 1 saattir kimse konuşmamışşşduygu kız dün gece bizde seni merak ettik ,seni gece nöbetinin açılışını yapmaya karar verdiğiniz günden beni göremedikk

canım çok sağol içim huzur doldu vallayazdıklarını okuyunca,bedeli neyse çakelimde hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza.

canım bende gidip gelip karyolasını sallıyodumda boş beşik sallanmaz iyi değil dediler,batıl inanç tabi ama aklında olsun dedim.

bu arada bende ufaktan kasılmalarımla birlikte annemle oturmuş çay içiyorum:)

kıslar ben halis muhlis ekim annesiyiz derken kasıma kalmaktan korkuyorum:18:

sağol canım.ne kadar zorda olsa o anlar,bi aksilik olmadığı müddetçe normal doğum yapıcam inşallah.

seninde hayırlı olsun,sağlıkla büyüt yavrunu canım

selam kızlar herkes iyimi ben bildiğiniz gibi salı günü sezoyla kızımı kucakladım şükürler olsun çarşamba akşamı evime geldim şükürler olsun hala inanamıyorum evimde kollarımda bana ait bir bebek olduğuna delimiyim neyim yauu

kaç kişi kaldı bakem sıra bekleyen
allah bekleyen tüm arkadaşlarımı hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde yavrusnua kavuşmak nasip etsin acele yazıyorum eksik yarım yamalak olduysa kusura bakmayın

nidaaa doğumdan sonra konuşamadık benim koca heyecandan telefonumu kaybetmiş gece yarısı ebe getirdi bu sizinmiş galiba diye arayamadımda sonradan kusura bakma canım

sizlerden öğrenecek çok şeyim var galiba meğer ben hiç bi şey bilmeden kör körüne anne olmak için can atmışım 4
göğüs ucum yok
bebk çok uyuyo az besleniyo
sarılık yok şükür ama çoooook hafif hissediyo gibiyim ne kadar annem yok desede bence azıcık var gibi

sütüm dün gece gelmeye başladı üzüm kompostosu sayesinde sağıp biberonla veriyorum ama bu işe bi çözüm lazım meme uzu işe yaramadı bebek almıyo onu

hmm birde şu sağılan sütün fazlasını nasıl muhafaza edip sonra nasıl kullnaıcaz lütfen bize yardım edin

öpüyoruz hepinizi ilk fırsatta gelicem inş..
son olarak doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorumm allah anneli babalı etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun bebelerimiz inşallahhhhhhhhhhhh

Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..kasımda bası cekerim daha iyi diyosun :))

senin de sancıların varmıs iremcim ..bende de o yok bakalım hangimizinki ilk olucak .Allah hepimizin yardımcısı olsunnn bugün bana bi tırsma geldi valla normal dogumdan ..

Hadi hayırlıısııı inşallahhhh hepimiz cok kolay dogumlar yaparız canm benmde sancımın siddeti arttı aamma herhangi bir düzen yok yatmadan sıcak bi dus alıp öyle yatıyım diyorum.öff herkesi de ayaga kaldırdık varya telefonlar susmuyo iyice stres oldum..ama pzt ye kadar olmazsa yine dr uma gdicem .yine bakmam lazım derse baktıramam valla kac cm acılmıs blmm ne..

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
poşetler var caım,
sağdığın sütü ona koy ve sonra ısıtıp bebeğe biberonla veriyorsun

allah analı babalı büyütsün, bol sütün olsun

evimi toparlayamadım kaç gündür yalnızım bi de annemde yok artık hem ev hem beren hem de işin hesaplarıyla uğraşıyorum buraya vakit kalmıyo sinir oluyorum.

DUYGU en son zor gecelerden bahsediyodu eşiyle. akabinde kendisinden ses alamadık. duyanların ya da görenlerin insaniyet namına haber vermeleri rica olunur.

anaa duyguyla ben varız topikte ve nerdeyse 1 saattir kimse konuşmamışşşduygu kız dün gece bizde seni merak ettik ,seni gece nöbetinin açılışını yapmaya karar verdiğiniz günden beni göremedikk
Evetttt 10,10,11 akşamı 23:00 civarlarında açılışı yapmış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Kadehimi açılışın şerefine kaldırıyorum
Anam ne zor bi geceydi Bi ara kızım uyansada ağlasa diye dua ettim ama uyanmadı sıpa. açılışı yaptığımız günden beri kazı çalışmaları aralıklı olarak devam ediyo ama hala eski formuna girmiş değil

aynen canım konuştukça rahatlıyo insan. Allah korkularımızdan emin kılsın bizi ne diyim

hadi hayırlısı bakalım yalnız nişan geldikten hemen sonra doğum olmayabilirmiş iki günün bulabilirmiş canım. ben de alttan muayene oldum bugün zordu gerçekten ( inş. sürekli olmaz bu

ohhh maş. afiyet olsun. valla eskiden ben de yapardım tatlısına kadar ama şimdi bi şeyler eksik kalıyo. sen de yorma canım kendini bu kadar. ya da fazladan yap bi iki gün götürsün

maş. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

gözün aydın darısı başımıza inş.

hım aklımda bulunsun 40 ihlas bi fatiha sağ olcanım. gerçi annem ve kayınvalidem biliyodur herhalde ama ben not aldım yine de

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. darısı bizim kocişlerin başına artık :)))

slmmmmmm
annem gittiiiii bebiş eşim ve ben başbaşa kaldık
ya kızlar sezeryan olduk iyi hoş dikişler geçti acımıyor artık maşallahhhhhhhama bu sırtım belim çok agrıyor buna bir çare lazım ne olacak benim sonum 10 dk ayakta kalınca canım yanıyoo geçmeyecekmi bu agrı yaaaaaaa dikişlerim acısa daha iyiydiiii

neeee ben o yaşta daha evli bile değildim ne güzel genç anne olmuşsun

allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda kurtulursun
hayırlı olsun sağlıkla buyut yavrunuuuu

maşallah bebişine sağlıkla buyut benimde oglum 3.450 dogdu hastaneden çıkarken 3.180 çıktık ama şimdi topralıyor en son 3.330 du

Selam kızlar ben doğurdum kac gündür girip yazamadim salı gunü cok sancılarım vardı ama nerdeyse 1 haftadır sancılar yolladığı icin umursamadim.annem bizdeydi kızım bunlar dogum sancısı ne kadar rahatsin evde doğuracaksın doktorunu ara dedikce aramadım en son esim kayınvalidem gorumcem geldiler zorla hastaneye götürdüler beni önce nst de dogum sancısı gibi çıkmadı nerdeyse eve gonderiyorlardi ki asil sancilar başladı doktorumu anestezistimi hemen aradılar acil sezeryana aldılar bebeğim hala ters olduğu icin epidural Oldum esim ve bı arkadasım da girdi fotolarimizi çektiler cok rahatti dogum ama nerdeyse evde doguruyomusum rahim ağzı cok yumusamis incelmis açıklık baya artmiş..neyse kizlar yavrumu kucağıma aldığım anın tarifi yok muhteşem bı duygu..Allah dogum yapmamış olanlarımıza kolaylık versin insallah dogum yapanları da tebrik ediyorum..simdi çıkmam lazım ama sonra daha da detay verici size hepinizi cok öpüyorum kızlar

canım darısı basıma valla nasıl heves eder oldum doguralara sancın geldımı dogurdunmu ne alemdesın acaba 2. ler klay dogar derler hayırlısı haberlerını beklıyorummm
bı dogum bu kadar guzel ve net anlatlır tebrık edıyorum senı canım rabbım analı babalı buyutsun
dogum gunun kutlu olsun canım nıce yıllara sende terazısın demek benım gıbı darısı ogluma terazı olur umarım
rabbım analaı babalı buyutsun masallah melegıne
canım banada aynısını soyelmıslerdı ama cok hızlı dogurdum 2. ıkınmada hatta bununıcın oksıjen problemı yasadı kısa surelık yanı onemlı olan o deıl bence dogum kolay gelıyo bana sacı zor gelıyo belkıde sunu sancı cektıgımdendır korkma sımdıden ferah tut ıcını
canım saglıkla al sende melegını bızlerıde habersız bırakma
rabbım analı bbalı buyutsun darısı basımıza
hayırlı ugulu olsun melegın umarım en kısa surede meme almaya baslar bebegın canım rabbım analı babalı buyutsun

allah analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu evlat olsun melegın

alıntı yapamadıklarım ne olur kızmasın kızlar sonra hepsını okudum ama
bıldıgınız uzere bugun evımde temızlık vardı dıp kose heryer temızlendı annemle carsıya cıktımbende ogluma mont fılan aldım ordan kuafore gıttım gıtmez olaydım kastlarımı ıncelttı yetmez gıbı kavıslerı gıttı oval oldu aklıma geldıkce moralım bozuluyo bıraksam dogum var offf sonra anneme gıttım kısısel bakımlarımı yaptım yedım ıctım tv ızledım oglum uyudu orda kaldı ve bende ıste eve geldım evım tertemız ısım gucum yok oglan annemde tam dogurmam gereken gece 3 kıloda olmustur artık hayırlı tabı ama bu topık benı acelecı yaptı ılk gebelıgımde gunum gecmesıne ragmen dogurayım dıye bı kaygım yoktu .
ıslerımız bıttı eksıklerımı bıttı artık ısımsız oglumu beklıyoruz dua edıyorum ruyamda bı ısım gorıyım dıye artık hayırlısı

benyatıyorum herkese ıyı geceler uyanır uyanmaz ılk ısım buraya gelmek olucak gorusmek uzere

benyatıyorum herkese ıyı geceler uyanır uyanmaz ılk ısım buraya gelmek olucak gorusmek uzere

ben senden once kalktımmmherkeseee gunaydıınnnn...ben hala dogurmadımmmmm
esım ı ramak kala dersaneye yollamayı basardım..uyuyakalmıs saatı duymamıs..gozumu bı actım 8:20 8:30 da drs baslıyo..hemen kalktı agzına bıseyler teptımde gıttı..
3 gundur karnım cok agrıyor gecelerı..dunde ıkı kez sıcak banyo yaptım belkı faydası olur dıye yatmadan once..esımede bu gece kendımden cok umutluyum dedım..sabaha kadar anam agladı sancıdan..annem karın agrımaz bel yada kasık agrır dogumda dıyo ama benım sadece karnım ve alt kısımlar acıyo...pek uyumadım ama uykumda kactı adamın pesıne kalkınca..
neyse bır gecmıs turu yapalım bakalım ...

sancılarımın tavan yaptıgı gun ebe sasırdı hıssetmıyomusum dıye dedım yok herzamankı bel kasık agrısı aman aman bısey degıl..ben nişan yada su gelmesı olayını yasamak ıcın beklıyorum ama oda yok..rabbım anını en ıyı bılendır ,beklıyorum..dedıgın gıbı telefonlar susmuyo,bıktım artık vallahı ona buna hala dogurmadım demekten ..zaten sona kaldık,kımselerde ugramıyo buraya bızden baska...

gunaydın canım
herkese gunaydın :)
ıremcım belkı bebek ıyıce asagı ınıyodur ondandır o agrı benımde alt kısımda cok agrım oluyo bende dun gece kendımden umıtlıydım ama nafıle dogurmadım .
dun gece yalnızdım oglum annemde kocam nobette ısler bıtmıs tam dogurasım vardı bugunyıne oyle keza evde kımse yoktu pıslenmedı sabah yatagımı toplayıp camasırı toplayıp mob yaptım toz aldım koca gelır kahvatı yaparız o yatar sonra 2.15 kont. var bakalım pasam kac kılo oldu.
bugun saat 9 kalktım zorla uyuttum kendımı cıs molaları olduruyo benı uzun zamandır ılkez saat 9 da kalkıyorum mal gıbı oldum bunye alısmamıs oglum 7 de dıkılırdı basıma :))
herkese guzel bı gun dılıyorum bende hazır her ıs yolundayken bugun dogrusam yoksa ya dogurursam korkusuyla ıs yapmaktan kafayı yıycemmmm

günaydın kızlar, güzel ve çabuk geçsin haftasonu ben de bugün son kez gidip granitimi,musluk vs beğeneceğim, gıda çarşısında doğurucam az kaldı, evdeki ustalar bile şaşırıyor 9 aylık olduğuma, çok şükür bunca işin gücün arasında birde ben ağır geçirseydim çok zor olurdu,
düşünün sevgili arkadaşlarım evim hala , ist da ben izmirde kayınvalidemdeyim,bebişimin ne odası var ne bişiii üzülüyorum bazen ama inş kısa zamanda yoluna girecek herşey,geleli tam 2 ay oldu hastane çantamı getirmiştim sadece birde yazlık kıyafet ama kış geldi:))) neyse yenilerine sağlık, evimi yatağımı özledim kızlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…