senı dınlemıs gıbı bol maydonozlu bı salata yedımmm..yatısa dogruda sıcacık bı banyo yaparım gene..ada cayı yerıne normal cay ıcsemm..
tatlım sen rahat ol..doktor catının cok genıs old. soyleyebılır..ama cok zor bır dogum yapabılrısın..bu doktorun degıl Allahın taktırıdır..sen sadece Allaha dayan Ona tevekkul et..ben korkmuyorum elhamdulıllah...hatta annem gıdıcek cok yakında yalnız kalıcam dıye hayıflanmıyorum bıle..rabbım yardım edecek bılıyorum,hatta emınım...sen dr gec Allaha dayan O na guven...ha bı yerlerınde azcık acısın canım sende yanı..canından can cıkıyor..cokta küçümseme olayı oldumu...ayagının altına cennet konuluyor,bunun bı bedelı olması lazım dımı...cennetın karsılıgında ne kadar cok acı cekebılırsın..yada ne ceksen cok gelırkı...
rabbım cumlemızımyar ve yardımcısı olsun..en hayırlı vakıtte gelsın bebıklerımız ınsaallah...bu aralar ıyıden ıyıye kızımın dogmasını ıstıyorum artık..bos besıgını salladım durdum bugun..bıde nınnı soyledım ıyımı..amannn ıste oyle...yemegımı yedık bızde kocıste cay yaptı ama o arkadasının dugunune gıdecekmıs..aneyle ben oturup ıcecezzz...aneyy sokaga cıkmak dusuncesındeydı ama baktı benden pas yok oturdu.. annannem annemın gobegını sokaklara fırlatmıs sanırım..annem sokaktan berı gelmek ıstemıyo..4 30 da cıktılar 6 da eve geldıler..6 30 da ee yuruyuse gıtmıyozmu dıye soruyo..saka gıbı kadınnn..
hmmm...ne yaptınkııı...sımdı sofradan kalktım ama hastayken 10 gun bı lokma ekmek yemeyınce sımdı herseyı yıyesım var..
all benden o kadar...bız halıs muhlıs saf katısıksız ekım annesiyikk bikeremm...
masallah cok sanslisin benim annem uzakta kayinvalidemde bakmiyor hatta dun aksam ''birde bunun icin uykusuz kalamam kusura bakma'' dedi halbuki ben gel kal demedim dememde zaten.. sadece esime uyanik gormek istiyosan gece gel dedim oda ustune alindi ve boyle cvb verdi demekki asla yardim istememeliyim :)
tavsiyen icin tskler elimle sagmayi denedim bu sabah olmadi pompamizda yok aliriz artik bu boyle gitmez yoksa
canim kesinlikle normal dogumu oneriyorum ben gecen hafta carsamba gunu normal dogum yaptim hemen ayaga kaltim cok sukur ve sunu bilki dogum tahmin ettigimizden daha kolay geciyor Allah yardim ediyor.. suda varki normal dogumda dogurdugunu hissediyor insan biliyor o aci nedir anneligi biliyor cok guzel coook tavsiye ediyorum..
Ah cnm keske dünya mutfagindan yapsaydim daha az ugrasirdim, halis muhlis türk mutfagindan girdim bugün, neler yaptigimi yazmayayim, cünkü burda kim ne pisirdim dese benim canim istiyor, simdi sizlerin de istemesin. Sadece söyle yazayim corba, ana yemek, pilav, salata ve tatli yaptim... Öldüm öldüm sirtim belim her yanim agriyor.
Allah yardimcin olsun canim...Bir avazda kurtulursun ins...
Var ya bi daha hamile kaldigimda ekimde doguracaksam kasim topigine giricem. Sona kaldim resmen, hic degilse kasimda basta olurdum
senle günümüz aynı..bende nışan falan yok..acı agrı yok..nst de sancım cıkıyo bol bol 100 lerde falan ama catı yapmadı dr hıc..ve yapmıcakmısta...aslında dun kontrolum vardı..gıtmedım sinirdennn..dogurmuyorum,acım agrım yok..bugun gıt sugun gellerden de bıktım artık..doguma gıdıcem ınsaallah artık..tabı dogurabılırsemmmm...
korkma canım,
dün bende tuvaletimi yaparken zorlandım ve
pempemsi bir şey gördüm
nişan sandım belimin ağrısı bütün gece vardı
ama dinlendim ve devamı gelecek mi sancım olacak mı diye bekledim,
ama allahtan sadece belime vurdu ağrı,
lekelenmede zorlanmadan olmuş olabilir dedim.
sadece sancılarının dinlenerek geçip geçmediğine bak, eğer ritmik ve şiddetli oluyorsa dr la görüş,
10 dk da bir olursa hastaneye git.
benim dr sancın geldiğinde hemen gelme diyor telefonlaşırız eğer yazdığım şekilde olursa hemen gel ve
doğumhane katına çık ilacını al dedi.
ben de tetikte bekliyorum.
selam kızlar herkes iyimi ben bildiğiniz gibi salı günü sezoyla kızımı kucakladım şükürler olsun çarşamba akşamı evime geldim şükürler olsun hala inanamıyorum evimde kollarımda bana ait bir bebek olduğuna delimiyim neyim yauu
kaç kişi kaldı bakem sıra bekleyen
allah bekleyen tüm arkadaşlarımı hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde yavrusnua kavuşmak nasip etsin acele yazıyorum eksik yarım yamalak olduysa kusura bakmayın
nidaaa doğumdan sonra konuşamadık benim koca heyecandan telefonumu kaybetmişgece yarısı ebe getirdi bu sizinmiş galiba diye arayamadımda sonradan kusura bakma canım
sizlerden öğrenecek çok şeyim var galiba meğer ben hiç bi şey bilmeden kör körüne anne olmak için can atmışım 4
göğüs ucum yok
bebk çok uyuyo az besleniyo
sarılık yok şükür ama çoooook hafif hissediyo gibiyim ne kadar annem yok desede bence azıcık var gibi
sütüm dün gece gelmeye başladı üzüm kompostosu sayesinde sağıp biberonla veriyorum ama bu işe bi çözüm lazım meme uzu işe yaramadı bebek almıyo onu
hmm birde şu sağılan sütün fazlasını nasıl muhafaza edip sonra nasıl kullnaıcaz lütfen bize yardım edin
öpüyoruz hepinizi ilk fırsatta gelicem inş..
son olarak doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorumm allah anneli babalı etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun bebelerimiz inşallahhhhhhhhhhhh
kızlar herkese merhaba..............
bende doğum yaptım minik oğlum bugun 17 günlük oldu 3210 doğdu sonra biraz kilo kAybımız oldu ama
ona iyi bakmaya çalısıyorum şimdilerde kaybettiği kiloyu geri aLmaya çalısıyoruz sezeryan ve spinal oldu
idare edciyoruz biraz gece uykusuzluklarımız var ama onun nefes alması bile dünyalara değer darısı doğumunu bekleyen bütün arkdaşların başına
hepinize şimdiden kolay gelsın allah yavrulARINIZI sağlıkla büyütmeyi nasip etsin......
DUYGU en son zor gecelerden bahsediyodu eşiyle. akabinde kendisinden ses alamadık. duyanların ya da görenlerin insaniyet namına haber vermeleri rica olunur.
Evetttt 10,10,11 akşamı 23:00 civarlarında açılışı yapmış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Kadehimi açılışın şerefine kaldırıyorumanaa duyguyla ben varız topikte ve nerdeyse 1 saattir kimse konuşmamışşşduygu kız dün gece bizde seni merak ettik ,seni gece nöbetinin açılışını yapmaya karar verdiğiniz günden beni göremedikk
canım benim valla aynıyız,korkularımız,durumumuz:)ama böle birbirimizi ikna etmeye rahatlatmaya çalışalım,valla iyi geliyo bana sizinle dertleşmek,inşallah bi avazda kurtuluruz ve düşünsenize ömrümüzün sonuna kadar kendimize olan güvenimiz nasıl artacak
hadi hayırlısı bakalım yalnız nişan geldikten hemen sonra doğum olmayabilirmiş iki günün bulabilirmiş canım. ben de alttan muayene oldum bugün zordu gerçektenkızlarrrrrrr sabah nişanım geldi hafif hafif de sancılarım vardı..dr uma gittik baktı nts de sancılarım cıktı ama düzenli ve cok degil 30larda 50 lerde falan..simdi de agrılarım var ama dr alttan muayene etti 1 cm acıklık varmısbir de cok canım acıdı mafoldum ya sık sık bakıcaklar mı böyle kac cm acıldı diye .valla dogumdan korkmadım bugüne kadar ama bu muayene işi beni bozdu . (( dogumum da inşallah gecikmez bugün yarın olur ..
Ah cnm keske dünya mutfagindan yapsaydim daha az ugrasirdim, halis muhlis türk mutfagindan girdim bugün, neler yaptigimi yazmayayim, cünkü burda kim ne pisirdim dese benim canim istiyor, simdi sizlerin de istemesin. Sadece söyle yazayim corba, ana yemek, pilav, salata ve tatli yaptim... Öldüm öldüm sirtim belim her yanim agriyor.
Allah yardimcin olsun canim...Bir avazda kurtulursun ins...
Var ya bi daha hamile kaldigimda ekimde doguracaksam kasim topigine giricem. Sona kaldim resmen, hic degilse kasimda basta olurdum
maş. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.Herkese selam, gecen Cumartesi gunü kızım 3.500gr olarak dünyaya geldi. Cook Tatli mucizem.. Biraz sarılığımız var umarım o da gecer.. Epidural sezeryan ile doğdu. Zor değilmiş ama bir süre dikiş yerleri acıyor. Hala da ama yeni yeni geçiyor. Korse takiyorum belime. Daha rahatlatıyor hareketlerimi.. Darısı dogumu bekleyen tüm arkadaşların basına..
gözün aydın darısı başımıza inş.kızlar herkese merhaba..............
bende doğum yaptım minik oğlum bugun 17 günlük oldu 3210 doğdu sonra biraz kilo kAybımız oldu ama
ona iyi bakmaya çalısıyorum şimdilerde kaybettiği kiloyu geri aLmaya çalısıyoruz sezeryan ve spinal oldu
idare edciyoruz biraz gece uykusuzluklarımız var ama onun nefes alması bile dünyalara değer darısı doğumunu bekleyen bütün arkdaşların başına
hepinize şimdiden kolay gelsın allah yavrulARINIZI sağlıkla büyütmeyi nasip etsin......
annem ikizleride bi avazda doğurduu...darısı başınızaa
canım annem bi leğen suya 40 ihlas b, fatiha okudu ,sonra bu suyla bebeği yıkadık ,dibinde biraz ayırdım ,sonrada gusül abdesti alıp bende banyo yaptım ensonda bu kalan suyu başımdan aşağı döküp ,dua ettim ,beni pisliklerden arındır diye ..
tebrik ederim canım .Allah analı babalı büyütsün.
evimi toparlayamadım kaç gündür yalnızım bi de annemde yok artık hem ev hem beren hem de işin hesaplarıyla uğraşıyorum buraya vakit kalmıyo sinir oluyorum.
Evetttt 10,10,11 akşamı 23:00 civarlarında açılışı yapmış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Kadehimi açılışın şerefine kaldırıyorum
Anam ne zor bi geceydiBi ara kızım uyansada ağlasa diye dua ettim ama uyanmadı sıpa. açılışı yaptığımız günden beri kazı çalışmaları aralıklı olarak devam ediyo ama hala eski formuna girmiş değil
neeee ben o yaşta daha evli bile değildimne güzel genç anne olmuşsun
allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda kurtulursunkızlarrrrrrr sabah nişanım geldi hafif hafif de sancılarım vardı..dr uma gittik baktı nts de sancılarım cıktı ama düzenli ve cok degil 30larda 50 lerde falan..simdi de agrılarım var ama dr alttan muayene etti 1 cm acıklık varmısbir de cok canım acıdı mafoldum ya sık sık bakıcaklar mı böyle kac cm acıldı diye .valla dogumdan korkmadım bugüne kadar ama bu muayene işi beni bozdu . (( dogumum da inşallah gecikmez bugün yarın olur ..
hayırlı olsun sağlıkla buyut yavrunuuuuHerkese selam, gecen Cumartesi gunü kızım 3.500gr olarak dünyaya geldi. Cook Tatli mucizem.. Biraz sarılığımız var umarım o da gecer.. Epidural sezeryan ile doğdu. Zor değilmiş ama bir süre dikiş yerleri acıyor. Hala da ama yeni yeni geçiyor. Korse takiyorum belime. Daha rahatlatıyor hareketlerimi.. Darısı dogumu bekleyen tüm arkadaşların basına..
kızlar herkese merhaba..............
canım darısı basıma valla nasıl heves eder oldum doguralarahehe ben geldım tam da kızlar nişan geldı sancımda var beklıyorum hala gıdıp sunı sancı vermesınler dıye.. sıklasırsa veya suyum gelırse hemen gıdıcez.. canta falan kapıda hazır beklıyo dua edın bana nolur kolay bı dogum olsun.. hayırlısı ıle gelsın prensesım:)
bı dogum bu kadar guzel ve net anlatlır tebrık edıyorum senı canım rabbım analı babalı buyutsuntahimini doğum tarihimiz 12 ekim olması lazımken, oğlumun sekinci ayda yaptığı atak üzerine normal doğum pozisyonundan sezoya geçti.. ve 38. haftada artık yön değiştirmiceğini söyleyen doktorumuz sezo olmamız gerektiğine karar verdi..
ki öylede oldu yani:)
30 eylül sabahına gün aldık biliyorsunuz.. aslına o güne kadar heyecanını, kaygısını ve elbette kendi adıma olmasada yavrum adına oluşan korkularımı bastırtırmıştım.. hasretle kuzuyu bekliyoduk. ama son günümüzde bastırdığım duygular tavan yaptı, kendimi işe güce vurdum ve sabaha karşı en son duş alıp, Kuran okuyup namaz kılınca biraz ferahladım.. bolca da dua ettim. sanırım bir saatlik uykuyla çalan tel ziline uyandım
besmele çekip son defa hamile kıyafetlerimi giydim.. kısa süren has. yolu sonrası yaklaşık bir saat dr bekledik. eşimde bende sanırım aynı hisleri paylaşıyorduk ki çektirdiğimiz foto karesinde aynı ifade vardı yüzümüzde:)
yatışıp yapılıp odaya alınınca işin ciddiyetini daha iyi anladım.. ameliyat önlüğünü son derece endişe ve heyecanla giydim.. koluma serum takıp beklemeye aldılar beni.. eşim, kayınvalidem beni rahatlatmaya çalıştılar bende rahat gibi görünmeye çalışıyordumneyse serum bitmeye yakın wc ihtiyacı hissttim öncesinde gidermiştim ama acaba gitsemmi diyorken eşime, çünkü doğumda mesanenin boş olması gerektiğini söylemişti hemşire, neyse öyle derken arka tarafla doğru ve akabinde kasıklarımda devam eden ağrıyla beraber benden sıcak bişiler geldi. aman Ya Rabbim dedim eşime koş söyle suyum geldi ama tam bilemiyorumda su mu diğeri mi?.. neyse bu sebil gibi devam ederken benim tatlı hemşire ne olduğundan emin misin canım dedi, sakinleştirmeye çalıştı. o su değildir filan diye tabi akıyor hala, neyse üstümü değiştirdiler filan hala akıyo ben epey utandım ama sonra hemen sedye getirip ameliyathaneye doğru yola çıktık.... eşimde ben,imle beraber geldi ama onu girişde içeri almadılar.. işte o an korkunun tavan yaptığı andı bende:)) ben girereken hatunun biri çıkıyordu ve inleyişlerini duyduğumda yüzünü gördüğümde öyle bi tırsdım ki anlaatamam.. hatta eşimde görmüş ve hanımın bünyesine bakıp bu halde bu kadar acı duyduysa benim yataktan kalkamıcağımı düşünmüş
neyse bildiğim duaları okudum ve ameliyathaneye aldılar beni.. ekibim bayandı ve hepsi çok tatlıydı.. bir yandan bana iltifatlar edip motive etmeye ve rahatlatmaya çalışıyorlardı.. bir yandan da hazırlığımızı yapıyorduk... bende girere girmez zaten rahatlamaya uğraştım, kendimi doktorla dizinin setinde gibi hissettim deyip herkesi güldürdüm biraz:)) iğnem yapıldı dr geldi ve gülümseyen tavrıyla bana çok güven verdi.. demek ki günümüz geldi bi de sen bekleseydik diyodun dedi ve bebeğimiz hala yan duruyordu.. en son bacağıma atılan kesiği hissettim ve onların sohbetlerine eşlik ettim briaz.. bu arada ben cahil cahil suyumun acaba takılan serumdan mı geldiğini sorunca hepimiz koptuk biraz:))) epey gülüştük.. sonrasında uyumuşum.. dikişlerim atılırken kendi ah vahlarıma uyandım ve kulaklarım eşsiz güzellik bi sese ilk defa şahid oldubu benim oğlum mu? doğdu mu diye sordum evet deyip kuzmu yanıma getirdiler.. Allah ım mucizeye bak, çok şükür Ya rabbi dedim en çok yüzünü gördüğümde, kokladım hemen yavrumu.. sonra odaya çıkıyoruz dediler, herkez yavrumun ne kadar şirin ve güzel olduğunu söylüyordu.. yardım eden çocuklar bile bana abla hayırlı olsun deyip asansörde bile yavruyu sevdiler....
çok mu uzun oldukesiyorum tamam:))
odamızda hemen göğsüme verdi hemşiremiz ilk defa emzirdim Yusuf umu.. çok muhteşem bi duyguydu ve dilimde hep çok şükür Ya Rabbi diyordum.. çok çabuk ayıldım ben bacaklarımı hissediyordum hemşireler epey şaşırdı ama çok susamıştım:) su istedim olmaz dediler.. çok şükür bi sorun yaşamadık, hast. görevlileri, dr ve hemşirelerden çok memnun kaldım.. beni ve oğlumu çok sevdiler:) ne biliyim aslında kuzu adına çok şey var yazacak ama gözlerini yormayım daha fazla
ben şu anda çok mutluyum, çektiğimiz sıkıntılar inş günahlarımıza kefaret olur... bizi tebrik eden bütün arkadaşlarıma sonsuz şükrandoğum yapan arkaşlarım Allah hayırlı ömür versin inş kuzulara ve hala günü gelmemiş kızlar Rabbim kurtarsın en kısa zamanlarda inş
linki tıklayın ve karşınıza kim çıkcak bakalım:82:
not: foto ekleme işi uzun sürünce ve başaramayınca burdan ekleyiverdim kızlar:))
Ahmet Mersan'ın Fotoğrafları | Facebook
dogum gunun kutlu olsun canım nıce yıllarakızlarrrr bugun benim dogum gunumeşim bana çaktırmadan uyuma bebiş uyanır falan dedi acep süprüz bişimi geliyoo
eşime dedim annen böyle böyle dedi biliyormusun evet biliyorum 70 yaşındaki kadına bazı şeyleri anlatmak zor oluyor takma kafana dedi
inşallah yarın öbür gün sorun olmaz ben her gün rapor veremem
aheste maşallah ogluna çok tatlııııdogum hikayene bayıldım serum suyu ha ilahiii
edanın bebişi hastamı bilmiyordum allahım acil şifalar versin
sağol canım evet ikimizde teraziyiz bakalım kime çekecek minik börülcem
hayırlı olsun canım sağlıkla buyutt
sağol canım
hadi hayırlısı sağlıkla al kucagınaaaa
rabbım analaı babalı buyutsunherkese merhaba, doğum yapmış olanları tebrik ediyorum geçmişi okuyamadım daha dün geldik eve
11.10.2011 de minik kızım Azra da merhaba dedi,
spinal sezeryan oldum. kızım 3320 gr, 48 cm doğdu
şimdilik maşalllahı var kuzumun emme, süt sorunumuz hiç olmadı çok şükür
yalnız kızım çok gazlı ve çok ağlıyo, sab simplex diye gaz damlası var tavsiye üzerine aldım ya da zinco da kullanabilirsiniz...
sezeryan olanlara bikaç sorum olacak; büyük tuvaletinize ne zaman çıkabildiniz,
hastanede sıvı şeyler yedim tuvaletim gelmedi zaten doğum öncesi lavman yapılmıştı, gaz sorunum yok hemen çıktı yürüdükçe daha iyi oldum yalnız büyük tuvalet sıkıntı ben de...
korkuyorum, ıkınamıyorum da dikişten dolayı. dikişlerim haftaya alıncak..
bu arada grip oldum hapşurmam geliyo resmen ölüyorum tutuyorum kendimi dikişlerim patlayacak gibi oluyo..
yine de çok şükür, kızım sağlıklı ya düzelirim elbelt..
kızım da down send. riski vardı yazmıştım buraya da şükür gayet sağlıklı yavrum peruk gibi saçları var
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, herkesin evladına sağlık versin annelik çok farklıymış şükürler olsun sağlıkla büyürler inşallah...
canım banada aynısını soyelmıslerdı ama cok hızlı dogurdum 2. ıkınmada hatta bununıcın oksıjen problemı yasadı kısa surelık yanı onemlı olan o deıl bence dogum kolay gelıyo bana sacı zor gelıyo belkıde sunu sancı cektıgımdendır korkma sımdıden ferah tut ıcınıslm kızlar, kontrolden geliyoruz daha doğrusu bi satten fazladır geldik de yatağa attım kendimi anca çıktım. çatı muayenesi olduk bugün. herhalde olmayan kalmadı burda kimseyi telaşlandırmayayım da. hiç hoşuma gitmedi yaaaa(( örümcek ağlarını sile sile daldı doktor hanım ( canım yandı. evet dayanılmayacak gibi değil ama nahoş. açılışı yaptık şimdi her kontrolde olacak mı bu artık ((
kadın kafasını tavana doğru kaldırıp anlamaya çalıştı çatı durumunu ,kurcalarken :)) sonra bombayı patlattı kalıbına göre daha geniş bi çatı bekliyodum dedihayır kadın bende nasıl bi kalıp gördüyse artık. eeeee 20 kilo alırsan olacağı bu filiz hanım. kalıplı olduk valla
neyse uzatmadan. sonuç olarak çatın çok geniş değil dedi ama çok büyümezse bebek yine de deniyecez dedi normali. zaten tırsıyodum şimdi hiç güvenim kalmadı kendime.((
canım saglıkla al sende melegını bızlerıde habersız bırakmakızlarrrrrrr sabah nişanım geldi hafif hafif de sancılarım vardı..dr uma gittik baktı nts de sancılarım cıktı ama düzenli ve cok degil 30larda 50 lerde falan..simdi de agrılarım var ama dr alttan muayene etti 1 cm acıklık varmısbir de cok canım acıdı mafoldum ya sık sık bakıcaklar mı böyle kac cm acıldı diye .valla dogumdan korkmadım bugüne kadar ama bu muayene işi beni bozdu . (( dogumum da inşallah gecikmez bugün yarın olur ..
rabbım analı bbalı buyutsunkızlar herkese merhaba..............
hayırlı ugulu olsun melegınselam kızlar herkes iyimi ben bildiğiniz gibi salı günü sezoyla kızımı kucakladım şükürler olsun çarşamba akşamı evime geldim şükürler olsun hala inanamıyorum evimde kollarımda bana ait bir bebek olduğuna delimiyim neyim yauu
kaç kişi kaldı bakem sıra bekleyen
allah bekleyen tüm arkadaşlarımı hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde yavrusnua kavuşmak nasip etsin acele yazıyorum eksik yarım yamalak olduysa kusura bakmayın
nidaaa doğumdan sonra konuşamadık benim koca heyecandan telefonumu kaybetmişgece yarısı ebe getirdi bu sizinmiş galiba diye arayamadımda sonradan kusura bakma canım
sizlerden öğrenecek çok şeyim var galiba meğer ben hiç bi şey bilmeden kör körüne anne olmak için can atmışım 4
göğüs ucum yok
bebk çok uyuyo az besleniyo
sarılık yok şükür ama çoooook hafif hissediyo gibiyim ne kadar annem yok desede bence azıcık var gibi
sütüm dün gece gelmeye başladı üzüm kompostosu sayesinde sağıp biberonla veriyorum ama bu işe bi çözüm lazım meme uzu işe yaramadı bebek almıyo onu
hmm birde şu sağılan sütün fazlasını nasıl muhafaza edip sonra nasıl kullnaıcaz lütfen bize yardım edin
öpüyoruz hepinizi ilk fırsatta gelicem inş..
son olarak doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorumm allah anneli babalı etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun bebelerimiz inşallahhhhhhhhhhhh
Selam kızlar ben doğurdumkac gündür girip yazamadim salı gunü cok sancılarım vardı ama nerdeyse 1 haftadır sancılar yolladığı icin umursamadim.annem bizdeydi kızım bunlar dogum sancısı ne kadar rahatsin evde doğuracaksın doktorunu ara dedikce aramadım en son esim kayınvalidem gorumcem geldiler zorla hastaneye götürdüler beni önce nst de dogum sancısı gibi çıkmadı nerdeyse eve gonderiyorlardi ki asil sancilar başladı doktorumu anestezistimi hemen aradılar acil sezeryana aldılar bebeğim hala ters olduğu icin epidural Oldum esim ve bı arkadasım da girdi fotolarimizi çektiler cok rahatti dogum ama nerdeyse evde doguruyomusum rahim ağzı cok yumusamis incelmis açıklık baya artmiş..neyse kizlar yavrumu kucağıma aldığım anın tarifi yok muhteşem bı duygu..Allah dogum yapmamış olanlarımıza kolaylık versin insallah dogum yapanları da tebrik ediyorum..simdi çıkmam lazım ama sonra daha da detay verici size hepinizi cok öpüyorum kızlar
benyatıyorum herkese ıyı geceler uyanır uyanmaz ılk ısım buraya gelmek olucak gorusmek uzere
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..kasımda bası cekerim daha iyi diyosun :))
senin de sancıların varmıs iremcim ..bende de o yok bakalım hangimizinki ilk olucak .Allah hepimizin yardımcısı olsunnn bugün bana bi tırsma geldi valla normal dogumdan ..
Hadi hayırlıısııı inşallahhhh hepimiz cok kolay dogumlar yaparız canm benmde sancımın siddeti arttı aamma herhangi bir düzen yok yatmadan sıcak bi dus alıp öyle yatıyım diyorum.öff herkesi de ayaga kaldırdık varya telefonlar susmuyo iyice stres oldum..ama pzt ye kadar olmazsa yine dr uma gdicem .yine bakmam lazım derse baktıramam valla kac cm acılmıs blmm ne..
ben senden once kalktımmmherkeseee gunaydıınnnn ...ben hala dogurmadımmmmm
esım ı ramak kala dersaneye yollamayı basardım..uyuyakalmıs saatı duymamıs..gozumu bı actım 8:20 8:30 da drs baslıyo..hemen kalktı agzına bıseyler teptımde gıttı..
3 gundur karnım cok agrıyor gecelerı..dunde ıkı kez sıcak banyo yaptım belkı faydası olur dıye yatmadan once..esımede bu gece kendımden cok umutluyum dedım..sabaha kadar anam agladı sancıdan..annem karın agrımaz bel yada kasık agrır dogumda dıyo ama benım sadece karnım ve alt kısımlar acıyo...pek uyumadım ama uykumda kactı adamın pesıne kalkınca..
neyse bır gecmıs turu yapalım bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?