2011 Ekim Anneleri

benimde sırt ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılarım var
ama dinlenmeye çalışıyorum.
sürekli ancak düzenli olursa o zaman dr ararım,
bu arada hafta sonu gelmesin hafta başı gelsin ki
eşimin izin problemi olmasın

oy oy maşallah yeğenimize süper atak yapmış valla tosun paşa:)))

kızlarrrrrrr sabah nişanım geldi hafif hafif de sancılarım vardı..dr uma gittik baktı nts de sancılarım cıktı ama düzenli ve cok degil 30larda 50 lerde falan..simdi de agrılarım var ama dr alttan muayene etti 1 cm acıklık varmıs bir de cok canım acıdı mafoldum ya sık sık bakıcaklar mı böyle kac cm acıldı diye .valla dogumdan korkmadım bugüne kadar ama bu muayene işi beni bozdu .(( dogumum da inşallah gecikmez bugün yarın olur ..

Son düzenleme:
Selam kızlar ya hepiniz çoköndesiniz ben yeniyim busitede 30 haftalık benim gebeligim ama aralık annelerini bulamadım negüzel hepinizin dogumuna çok azkalmış bide ben o kadar olsam çünkü çok sıkıldım yaaaaaaaaaa

geçen hafta dr çatı muayenesi yapalım dedi ben istemedim,
4 kez yapalım dediği halde her seferinde yapmayalım dedim,
o zaman nstye bakalım sancı varsa yaparız yoksa haftaya yaparız dedi.
allahtan sancım çıkmadı ve bu haftaya kaldı.
dün yine yapalım dedi.
güzel kasılmalarım varmış ve güzel bir sancım da varmış.
ancak dr doğumda uzun süre kalınca eşim muayeneden sonra işe gitti ve nst yi beklemedi.
ben de dr a yalnız olduğumu eğer lekelenme olursa yapmayalım dedim.
o da 1-2 gün kahverengimsi lekelenme olabilir dedi ve yapmadı.
ancak haftaya cumaya kadar kızımın gelebileceğini ve bu hafta tetikte olmamı
istedi.
bu arada dr çatı muayenesini bazı drların hastalarını korkutmak amacıyla sezeryana
yönlendirmek için de yapabildiklerini söylemişti.

Ah cnm keske dünya mutfagindan yapsaydim daha az ugrasirdim, halis muhlis türk mutfagindan girdim bugün, neler yaptigimi yazmayayim, cünkü burda kim ne pisirdim dese benim canim istiyor, simdi sizlerin de istemesin. Sadece söyle yazayim corba, ana yemek, pilav, salata ve tatli yaptim... Öldüm öldüm sirtim belim her yanim agriyor.

Allah yardimcin olsun canim...Bir avazda kurtulursun ins...

Var ya bi daha hamile kaldigimda ekimde doguracaksam kasim topigine giricem. Sona kaldim resmen, hic degilse kasimda basta olurdum

ah canım ya.. bence sen bu akşam bol maydonozlu bi salata yap, üstüne ada çayı iç, sonra da sıcak bi banyo.. ooohhh kesin sabaha alırsın güzel kızını kucağına
senı dınlemıs gıbı bol maydonozlu bı salata yedımmm..yatısa dogruda sıcacık bı banyo yaparım gene..ada cayı yerıne normal cay ıcsemm..
tamam iremcim çok sağol valla rahatlattınız beni,elimden geldiğince düşünmiycem,iyi şeyler düşünücem,allah ablanınki gibi kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

tatlım sen rahat ol..doktor catının cok genıs old. soyleyebılır..ama cok zor bır dogum yapabılrısın..bu doktorun degıl Allahın taktırıdır..sen sadece Allaha dayan Ona tevekkul et..ben korkmuyorum elhamdulıllah...hatta annem gıdıcek cok yakında yalnız kalıcam dıye hayıflanmıyorum bıle..rabbım yardım edecek bılıyorum,hatta emınım...sen dr gec Allaha dayan O na guven...ha bı yerlerınde azcık acısın canım sende yanı..canından can cıkıyor..cokta küçümseme olayı oldumu...ayagının altına cennet konuluyor,bunun bı bedelı olması lazım dımı...cennetın karsılıgında ne kadar cok acı cekebılırsın..yada ne ceksen cok gelırkı...

rabbım cumlemızımyar ve yardımcısı olsun..en hayırlı vakıtte gelsın bebıklerımız ınsaallah...bu aralar ıyıden ıyıye kızımın dogmasını ıstıyorum artık..bos besıgını salladım durdum bugun..bıde nınnı soyledım ıyımı..amannn ıste oyle...yemegımı yedık bızde kocıste cay yaptı ama o arkadasının dugunune gıdecekmıs..aneyle ben oturup ıcecezzz...aneyy sokaga cıkmak dusuncesındeydı ama baktı benden pas yok oturdu..annannem annemın gobegını sokaklara fırlatmıs sanırım..annem sokaktan berı gelmek ıstemıyo..4 30 da cıktılar 6 da eve geldıler..6 30 da ee yuruyuse gıtmıyozmu dıye soruyo..saka gıbı kadınnn..

acıkcası ben buraya basıma gelen olumsuz birsey olsa da yazmıyorum kimseyi korkutmamak adına. sonucta herkesin bünyesi vücudu farklı diyorum bazı arkadaslar da acımıyo korkmayın diye yazmıslardı ..ama benm dr um bayan ve cok minyon bi kadın onda bile böyle oluyosa baska birini düsünemiyorum bir de kanama da oldu baya dr da dedi zaten

hmmm...ne yaptınkııı...sımdı sofradan kalktım ama hastayken 10 gun bı lokma ekmek yemeyınce sımdı herseyı yıyesım var..

all benden o kadar...bız halıs muhlıs saf katısıksız ekım annesiyikk bikeremm...

senle günümüz aynı..bende nışan falan yok..acı agrı yok..nst de sancım cıkıyo bol bol 100 lerde falan ama catı yapmadı dr hıc..ve yapmıcakmısta...aslında dun kontrolum vardı..gıtmedım sinirdennn..dogurmuyorum,acım agrım yok..bugun gıt sugun gellerden de bıktım artık..doguma gıdıcem ınsaallah artık..tabı dogurabılırsemmmm...

Herkese selam, gecen Cumartesi gunü kızım 3.500gr olarak dünyaya geldi. Cook Tatli mucizem.. Biraz sarılığımız var umarım o da gecer.. Epidural sezeryan ile doğdu. Zor değilmiş ama bir süre dikiş yerleri acıyor. Hala da ama yeni yeni geçiyor. Korse takiyorum belime. Daha rahatlatıyor hareketlerimi.. Darısı dogumu bekleyen tüm arkadaşların basına..

korkma canım,
dün bende tuvaletimi yaparken zorlandım ve
pempemsi bir şey gördüm
nişan sandım belimin ağrısı bütün gece vardı
ama dinlendim ve devamı gelecek mi sancım olacak mı diye bekledim,
ama allahtan sadece belime vurdu ağrı,
lekelenmede zorlanmadan olmuş olabilir dedim.
sadece sancılarının dinlenerek geçip geçmediğine bak, eğer ritmik ve şiddetli oluyorsa dr la görüş,
10 dk da bir olursa hastaneye git.
benim dr sancın geldiğinde hemen gelme diyor telefonlaşırız eğer yazdığım şekilde olursa hemen gel ve
doğumhane katına çık ilacını al dedi.
ben de tetikte bekliyorum.

masallah cok sanslisin benim annem uzakta kayinvalidemde bakmiyor hatta dun aksam ''birde bunun icin uykusuz kalamam kusura bakma'' dedi halbuki ben gel kal demedim dememde zaten.. sadece esime uyanik gormek istiyosan gece gel dedim oda ustune alindi ve boyle cvb verdi demekki asla yardim istememeliyim :)

tavsiyen icin tskler elimle sagmayi denedim bu sabah olmadi pompamizda yok aliriz artik bu boyle gitmez yoksa

canim kesinlikle normal dogumu oneriyorum ben gecen hafta carsamba gunu normal dogum yaptim hemen ayaga kaltim cok sukur ve sunu bilki dogum tahmin ettigimizden daha kolay geciyor Allah yardim ediyor.. suda varki normal dogumda dogurdugunu hissediyor insan biliyor o aci nedir anneligi biliyor cok guzel coook tavsiye ediyorum..

senı dınlemıs gıbı bol maydonozlu bı salata yedımmm..yatısa dogruda sıcacık bı banyo yaparım gene..ada cayı yerıne normal cay ıcsemm..

iremcim ben dogumdan bir gece once kuveti sicacik suyla doldurdum su soguyana kdr icinde oturdum ertesi gun dogurdum dene istersen :)

seni kutlarım ve allah analı babalı büyütsün.
bol sütün olsun.

iremcim ben dogumdan bir gece once kuveti sicacik suyla doldurdum su soguyana kdr icinde oturdum ertesi gun dogurdum dene istersen :)

küvetim yok...kovayada totom sıgmazlegenımıde kocam tarla yaptı ne bulduysa ektı ot dolu ıcı..dur yarın adama legen aldırıyım da ona oturuyum..ıyı dedıınnn

kızlar herkese merhaba..............
bende doğum yaptım minik oğlum bugun 17 günlük oldu 3210 doğdu sonra biraz kilo kAybımız oldu ama
ona iyi bakmaya çalısıyorum şimdilerde kaybettiği kiloyu geri aLmaya çalısıyoruz sezeryan ve spinal oldu
idare edciyoruz biraz gece uykusuzluklarımız var ama onun nefes alması bile dünyalara değer darısı doğumunu bekleyen bütün arkdaşların başına
hepinize şimdiden kolay gelsın allah yavrulARINIZI sağlıkla büyütmeyi nasip etsin......

Nida tatlım bol sıvı tüketiyor musun sütün icin? komposto da cok sut yapıyormus bol bol kaynatıp ic canim eksik olmasin ogunlerinde. annenin de masallahı varmıs
annem ikizleride bi avazda doğurduu...darısı başınızaa
canım yarı kırk nasıl çıkarılıyo yani bi duası falan mı var. ay çok cahilim ben bebek konusunda:
canım annem bi leğen suya 40 ihlas b, fatiha okudu ,sonra bu suyla bebeği yıkadık ,dibinde biraz ayırdım ,sonrada gusül abdesti alıp bende banyo yaptım ensonda bu kalan suyu başımdan aşağı döküp ,dua ettim ,beni pisliklerden arındır diye ..

tebrik ederim canım .Allah analı babalı büyütsün.

tebrik edrim canım ,kilo kaybı her bebekte oluyo benimkide 200 gr kadar verdi ama sonra toparladı..Allah analı babalı büyütsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…