Kızlar nasılsınız? Bugün gittim son kez ağdamı da yaptırdım.Rahatım şimdi her an gelebilir ama çok nazlı benim kız. Hiç bir sancı yok.Sadece çok aşırı karnım ağrıyor adet olcakmışım gibi. Bunlar öncü harekettir diye umuyorum
offffffffffffff maşallah valla : )))))
ay canım ya benim 10 gün öncesine kadar normal gidiyodu, doktor 3500gr'ı bulmaz en fazla 3200 civarı olur diyodu ama bi atak yaptı benim tombik bez de doktorumuz da şok olduk1 haftada 500 gr'dan fazla almıştı oğluşum şimdi 4000 gr'ı bulur dedi doktorumuz bakalım yarın öğrencez ne kadar olmuş
kızlarrrrrrr sabah nişanım geldi hafif hafif de sancılarım vardı..dr uma gittik baktı nts de sancılarım cıktı ama düzenli ve cok degil 30larda 50 lerde falan..simdi de agrılarım var ama dr alttan muayene etti 1 cm acıklık varmısbir de cok canım acıdı mafoldum ya sık sık bakıcaklar mı böyle kac cm acıldı diye .valla dogumdan korkmadım bugüne kadar ama bu muayene işi beni bozdu . ((
ohh temizlenmişsin.ben de 39 da son bi kez gideyim diyorum ağdaya. gelmezse paşam. gerçi gelmeye niyeti yok sıpanın
maş. 4 saattir ne pişrdin ya. geçen çin mutfağından yaptın bugün tayland mı fransız mı italyan mı :))
kızlarrrrrrr sabah nişanım geldi hafif hafif de sancılarım vardı..dr uma gittik baktı nts de sancılarım cıktı ama düzenli ve cok degil 30larda 50 lerde falan..simdi de agrılarım var ama dr alttan muayene etti 1 cm acıklık varmısbir de cok canım acıdı mafoldum ya sık sık bakıcaklar mı böyle kac cm acıldı diye .valla dogumdan korkmadım bugüne kadar ama bu muayene işi beni bozdu . (( dogumum da inşallah gecikmez bugün yarın olur ..
senı dınlemıs gıbı bol maydonozlu bı salata yedımmm..yatısa dogruda sıcacık bı banyo yaparım gene..ada cayı yerıne normal cay ıcsemm..ah canım ya.. bence sen bu akşam bol maydonozlu bi salata yap, üstüne ada çayı iç, sonra da sıcak bi banyo.. ooohhh kesin sabaha alırsın güzel kızını kucağına
tamam iremcim çok sağol valla rahatlattınız beni,elimden geldiğince düşünmiycem,iyi şeyler düşünücem,allah ablanınki gibi kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
geçen hafta dr çatı muayenesi yapalım dedi ben istemedim,
4 kez yapalım dediği halde her seferinde yapmayalım dedim,
o zaman nstye bakalım sancı varsa yaparız yoksa haftaya yaparız dedi.
allahtan sancım çıkmadı ve bu haftaya kaldı.
dün yine yapalım dedi.
güzel kasılmalarım varmış ve güzel bir sancım da varmış.
ancak dr doğumda uzun süre kalınca eşim muayeneden sonra işe gitti ve nst yi beklemedi.
ben de dr a yalnız olduğumu eğer lekelenme olursa yapmayalım dedim.
o da 1-2 gün kahverengimsi lekelenme olabilir dedi ve yapmadı.
ancak haftaya cumaya kadar kızımın gelebileceğini ve bu hafta tetikte olmamı
istedi.
bu arada dr çatı muayenesini bazı drların hastalarını korkutmak amacıyla sezeryana
yönlendirmek için de yapabildiklerini söylemişti.
Ah cnm keske dünya mutfagindan yapsaydim daha az ugrasirdim, halis muhlis türk mutfagindan girdim bugün, neler yaptigimi yazmayayim, cünkü burda kim ne pisirdim dese benim canim istiyor, simdi sizlerin de istemesin. Sadece söyle yazayim corba, ana yemek, pilav, salata ve tatli yaptim... Öldüm öldüm sirtim belim her yanim agriyor.
Allah yardimcin olsun canim...Bir avazda kurtulursun ins...
Var ya bi daha hamile kaldigimda ekimde doguracaksam kasim topigine giricem. Sona kaldim resmen, hic degilse kasimda basta olurdum
acıkcası ben buraya basıma gelen olumsuz birsey olsa da yazmıyorum kimseyi korkutmamak adına. sonucta herkesin bünyesi vücudu farklı diyorum bazı arkadaslar da acımıyo korkmayın diye yazmıslardı ..ama benm dr um bayan ve cok minyon bi kadın onda bile böyle oluyosa baska birini düsünemiyorumbir de kanama da oldu baya dr da dedi zaten
acıkcası ben buraya basıma gelen olumsuz birsey olsa da yazmıyorum kimseyi korkutmamak adına. sonucta herkesin bünyesi vücudu farklı diyorum bazı arkadaslar da acımıyo korkmayın diye yazmıslardı ..ama benm dr um bayan ve cok minyon bi kadın onda bile böyle oluyosa baska birini düsünemiyorumbir de kanama da oldu baya dr da dedi zaten
Yorgun analar merhaba...
Artık pilim mi bitti nedir bugün yataktan kalkamadım birtürlü. Allah annemden razı olsun. Sabah Uras beyi aldı, deli gibi uyumuşum bende. Sonra beni 12de zor kaldırdı. Ama dinlenmişim günler sonra. Bu beni 3-4 gün götürür
Nazlı göğsünü kesinlikle pompayla boşalt. Sonra çok ağrı yapar, hatta sıtmada yapar.
canım bende tırsıyorum yaaa,dün gece hüngür hüngür ağladım,gün yaklaştıkça korkuyorum ben yaşayacağım acılardan diye.kocamında elinden bişe gelmiyo ama çok üzülüyo ben öle korktukca,çok yanmıycak canın diyo,oğluşumuzun ağlamasını duyucaksın hemen diyo,benim doktor çatı muayeneside yapmadı,sadece ebeler açılma varmı diye alttan baktı,benimki açılış bile sayılmaz,parmaklanmam boşuna gitti yani18 kilo aldım bide doğumu zorlaştırıyo malum,boyumda 1.58,bebekte toplu gibi şimdilik.ÇOOOK KORKUYORUUUMMM BEENNN....
senı dınlemıs gıbı bol maydonozlu bı salata yedımmm..yatısa dogruda sıcacık bı banyo yaparım gene..ada cayı yerıne normal cay ıcsemm..
Herkese selam, gecen Cumartesi gunü kızım 3.500gr olarak dünyaya geldi. Cook Tatli mucizem.. Biraz sarılığımız var umarım o da gecer.. Epidural sezeryan ile doğdu. Zor değilmiş ama bir süre dikiş yerleri acıyor. Hala da ama yeni yeni geçiyor. Korse takiyorum belime. Daha rahatlatıyor hareketlerimi.. Darısı dogumu bekleyen tüm arkadaşların basına..
iremcim ben dogumdan bir gece once kuveti sicacik suyla doldurdum su soguyana kdr icinde oturdum ertesi gun dogurdum dene istersen :)
annem ikizleride bi avazda doğurduu...darısı başınızaaNida tatlım bol sıvı tüketiyor musun sütün icin? komposto da cok sut yapıyormus bol bol kaynatıp ic canim eksik olmasin ogunlerinde. annenin de masallahı varmıs
canım annem bi leğen suya 40 ihlas b, fatiha okudu ,sonra bu suyla bebeği yıkadık ,dibinde biraz ayırdım ,sonrada gusül abdesti alıp bende banyo yaptım ensonda bu kalan suyu başımdan aşağı döküp ,dua ettim ,beni pisliklerden arındır diye ..canım yarı kırk nasıl çıkarılıyo yani bi duası falan mı var. ay çok cahilim ben bebek konusunda:
Herkese selam, gecen Cumartesi gunü kızım 3.500gr olarak dünyaya geldi. Cook Tatli mucizem.. Biraz sarılığımız var umarım o da gecer.. Epidural sezeryan ile doğdu. Zor değilmiş ama bir süre dikiş yerleri acıyor. Hala da ama yeni yeni geçiyor. Korse takiyorum belime. Daha rahatlatıyor hareketlerimi.. Darısı dogumu bekleyen tüm arkadaşların basına..
kızlar herkese merhaba..............
bende doğum yaptım minik oğlum bugun 17 günlük oldu 3210 doğdu sonra biraz kilo kAybımız oldu ama
ona iyi bakmaya çalısıyorum şimdilerde kaybettiği kiloyu geri aLmaya çalısıyoruz sezeryan ve spinal oldu
idare edciyoruz biraz gece uykusuzluklarımız var ama onun nefes alması bile dünyalara değer darısı doğumunu bekleyen bütün arkdaşların başına
hepinize şimdiden kolay gelsın allah yavrulARINIZI sağlıkla büyütmeyi nasip etsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?