2011 Ekim Anneleri

gunaydın canım demek evınde tadılat var bunu bılmıyodum rabbım kolalık versın .ızmır sıcaktır zaten daha cok soguk gelmemıstır hersey gecer bıter sıcak yuvanda bebgınle olursun bunun ıcıın canını sıkma saglık olsun gerısı gelır

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

mavipatikler

nerdesınız kızlar
kahvaltıyı hazırladım esımı beklıyorum kımsecıkler yooook

Tuğba canım, hayırlı olsun, Allah analı & babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini...

kaşla göz arasında doğurmuşsun ya :))) maş. gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza inş.

günaydın kızlar,
güzel bir hafta sonu diliyorum.
doğurmayan bir kaç kişi kalmış olabiliriz ama
en azından ne yaşayacağımızı biliyoruz.
ben haftanın başında gelmesini isterim ama
yine de kızım ne zaman gelmek isterse
o zaman olacak.
dün annemle kardeşim geldi, gerçi bu hafta hergün
neredeyse geldiler.
evi temizlemişlerdi, kızımın odasında beşiği kurmuştuk ama
yatağında problem vardı, onu da getirdiler ve alınan yatakta
geldi, dün yatağı yaptılar, bebeği odasında emzirmek istiyorum odasına alışsın diye.
dolapların, çekmecelerin içine de örtü diktirdi ve onlarıda yıkadık, sermesi kaldı,
son kez çantamı tamamlamaya çalıştım ve kızımı bekliyorum.
bebek magnetlerinin devamıda bugün gelecek,
bir ara kızıma eldiven ve alından ateş ölçer almak için dışarıya çıkacağım,
hem yürümüş olurum hem de evden çıkmış olurum.

Hayırlı olsun tatlım, Allah sağlıkla, analı & babalı büyütmeyi nasip etsin...

Günaydııııınn. dün gece 11 sularında belime feci bi ağrı girdi. eşim mutfaktaydı ben bi bağırdım geliyooooooooooooo diye :))) adam koşarak geldi yanıma ama nasıl bi ağrı bıçakla yarıyolar sandım. dakika tutalım dedik. geçti sonra ,olmadı. hafif hafif var hala bel ağrım ama oturmama hareket etmeme engel değil.

ikidir böyle bi ağrım oluyo. ilki bundan bir ay falan önceydi gece ikide bize hastane çantasını doldurttu. dün geceki ağrıdan sonra da kışlıkları çıkarmıştım hurçlardan dolaba yerleşmeyi bekliyodu. hemen kalktım onları katlayıp dolaba yerleştirdim bi güzel bu ağrılar bana her işi hallettirecek gibi

bu arada bimden aldım vakkumlu hurccu ve gece yazlıklarımızı onlara doldurduk eşimle. kızlar kesinlikle çok iyiymiş. beklemiyodum bu kadar. çok güzel vakkumladı ya. bazamın altına sığmazdı diğer türlü böyle epey sığdırdım. tşk ederim tavsiye edenlere. ( deniz, genetikerin ve zeynep)

tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün,
bol bol sütün olsun

sen sıranı bekle sinem..onunde ben varımmmdun babam aradı aksam ee dedı meltem gelen gıden yokmu dedım yok..ananı nıye erkenden getırdın ya oraya dedı..dedım ne bılıyım bebenın ne ara gelecegını..annemde meltem normal doguramazda sezo olursa kalırım gelmem kurbana haberın olsun dıdı:18: bugun yarın normal dogurmam lazımmm ben bunu bılır bunu derım...yoksa acıyanlar bana acısın...

bu arada advocate de dogurmus,hayırlı ugurlu olsun ıns..anammmm kaldıkkk bı basımızaaa...kendımı yetım gıbı hıssedıyorummm..ben yetımmmmm ben yetımmmmm ben yetımımmmmmmmmmm

sinem bu gıdısle senle ben kalacazzz gıbıme gelıyooo:26:

eşim duşta gidip ekmek alcaz çıkınca .adam kar kış demeden her sabah yıkanıyo ya. :))) bi de sabahın köründe işe gitmeden önce genelde. ben pasaklıyım valla. bi de genelde geceleri falan yıkanırım. neysee işte ekmek bahanesiyle yürüyüş de yapmış olurum. dün gece kırk beş dakika kadar yürüdük ondan sonra sancım oldu. işe yarıyo sanırım yürümeler.

ay bi de gece oğlum doğmuştu emziriyodum. sağdan nasıl süt geliyo ama solu zorla veriyodum. ben çok etkileniyorum galiba burda yazılanlardan :)))

biz de varız komşuuuuuuuu. sen üç vakte kalmaz doğurursun. azmine hayranım valla. :)) sinem de evi moplarken doğurur. benle deniz yata yata toto büyütüyoruz. 42yi bulacak :))

hem daha golge var genekerin var ayten var maral var anaaaaa bu kadar mııı

Son düzenleme:

bende dun ıkı kere banyo yaptımmmm kaynattım kendımı kaynar sularla bıde münüşü...sonra alt tarafım bı sancı bı sancı...dedım aha ıse yaradı sabah kadar cektım o sancıyıda gene tık yok...annem babama hafta basına gelır demıstı...bıraz oncede bu kızın hafta basına falanda gelecegı yok dedı..:26:

bende dogurmusum gobegım falan gıtmıs..garıp bır ruyaydı ama yıne erkek doguruyodum..yoksa ben erkek mı dogurcam....

bu arada son kilo durumları nedir kızlar??? ben yazayım moral olsun size ((

56-57 gibi hamile kaldım. şu an ( tartılıp geliyorum) 77 kiloyum. totalde 20

valla ben hep erkek gördüm. erkek çıktı. sürpriz yapmasın gülfem size :)) alternatif isim düşünün :))) annen kalmaya niyetli demekki irem. sen elini çabuk tut. ıkınma egzersizleri mi yapsak acep :)))

ben çıkayım kızlar kahvaltıdan sonra gelirim yinee. öğlen de 5. kata çıkacaz yeni gelin geldi hayırlı olsuna. hiç de sevmiyom onları bi garip insanlar ama komşuluk hakkı işte. hem büyüklük biz de kalsın dedik arkadaşla. görüşmek üzre

ben hepınızden ondeyım bı keremmmm.... ama bu ıs sıraya bakmıyooo ısteeeedun gece totoyu dıktım yukarı esım dıyo ne yapıyon...dedım dogurmaya calısıyom..agzından mı cıkarcan dıyooo bırazdan da amuda kalkacam dedım dogsunda tek hangı pozısyonda dogarsa dogsun...

he kızlar bıde son aylarda sperm bebegın dogumunu baslatabılıyormus..rahım kasılmalarına sebep oluyomus..bende dun kocama gel bakıyım buraya dedım..9 aydır ben sana hızmet ettım sıra sende dedımmmyok dermııı tabı..o sıra bısey oldu canım yandı adam sokkkkk n oldu n oldu dıye feryad edıyo yatakta betı benzı attı bı anda..gulmekten öldummm..korkma bısey yok dıyorum adam titrıyooo...:18:

kızlar aslında daha zamanımız var neden acele etmeye çalışıyoruz ki,
ben hep zamanında gelsin diyorum ve benim tarih 23 ekim olmasına rağmen
ben hep şöyle dedim, en azından 38 haftayı geçeyim ve 15 ekimden sonra gelsin,
maaş günü 15 olunca kızıma doğum gününü maaştan sonra daha rahat kutlarım diye,
zamanında normal doğum sancısıyla, sancıları çok fazla çekmeden ve hastaneye gittikten kısa bir süre
-ama çok kısa değil- bir avazda doğrmak ve kızımı sağ salim, hayırlısıyla kucağıma almak,
kalan arkadaşlar için de temennim budur.

58 le hamıs kaldımmm suan 70 ı gordukkk...
valla ben hep erkek gördüm. erkek çıktı. sürpriz yapmasın gülfem size :)) alternatif isim düşünün :))) annen kalmaya niyetli demekki irem. sen elini çabuk tut. ıkınma egzersizleri mi yapsak acep :)))

anammm bacım ıkın ıkın dur anca hemoroıd olursun ..bebenın gelmeye nıyetı olmayınca....bu hafta sonuna kadar doguramazsam dr dan sunı sancı ıstıcemmm..tek dılegım o zamana kadar barı azcık acılma falan olsun da rabbım kolaylastırsın

jübileyi ben yapacağım bu gidişle, baksanıza 14 günüm var daha, siz tek haneli sayılardasınız...:18:

50 şu an toplamda 14 kilo aldım, dr 12 kilo al fazla alma yağ olarak kalır demesine rağmen
son iki haftada 2 kilo aldım, 15 kilo alrım gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…