günaydın kızlar, güzel ve çabuk geçsin haftasonu ben de bugün son kez gidip granitimi,musluk vs beğeneceğim, gıda çarşısında doğurucam az kaldı, evdeki ustalar bile şaşırıyor 9 aylık olduğuma, çok şükür bunca işin gücün arasında birde ben ağır geçirseydim çok zor olurdu,
düşünün sevgili arkadaşlarım evim hala , ist da ben izmirde kayınvalidemdeyim,bebişimin ne odası var ne bişiii üzülüyorum bazen ama inş kısa zamanda yoluna girecek herşey,geleli tam 2 ay oldu hastane çantamı getirmiştim sadece birde yazlık kıyafet ama kış geldi:))) neyse yenilerine sağlık, evimi yatağımı özledim kızlar:)))
selam kızlar herkes iyimi ben bildiğiniz gibi salı günü sezoyla kızımı kucakladım şükürler olsun çarşamba akşamı evime geldim şükürler olsun hala inanamıyorum evimde kollarımda bana ait bir bebek olduğuna delimiyim neyim yauu
kaç kişi kaldı bakem sıra bekleyen
allah bekleyen tüm arkadaşlarımı hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde yavrusnua kavuşmak nasip etsin acele yazıyorum eksik yarım yamalak olduysa kusura bakmayın
nidaaa doğumdan sonra konuşamadık benim koca heyecandan telefonumu kaybetmişgece yarısı ebe getirdi bu sizinmiş galiba diye arayamadımda sonradan kusura bakma canım
sizlerden öğrenecek çok şeyim var galiba meğer ben hiç bi şey bilmeden kör körüne anne olmak için can atmışım 4
göğüs ucum yok
bebk çok uyuyo az besleniyo
sarılık yok şükür ama çoooook hafif hissediyo gibiyim ne kadar annem yok desede bence azıcık var gibi
sütüm dün gece gelmeye başladı üzüm kompostosu sayesinde sağıp biberonla veriyorum ama bu işe bi çözüm lazım meme uzu işe yaramadı bebek almıyo onu
hmm birde şu sağılan sütün fazlasını nasıl muhafaza edip sonra nasıl kullnaıcaz lütfen bize yardım edin
öpüyoruz hepinizi ilk fırsatta gelicem inş..
son olarak doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorumm allah anneli babalı etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun bebelerimiz inşallahhhhhhhhhhhh
Selam kızlar ben doğurdumkac gündür girip yazamadim salı gunü cok sancılarım vardı ama nerdeyse 1 haftadır sancılar yolladığı icin umursamadim.annem bizdeydi kızım bunlar dogum sancısı ne kadar rahatsin evde doğuracaksın doktorunu ara dedikce aramadım en son esim kayınvalidem gorumcem geldiler zorla hastaneye götürdüler beni önce nst de dogum sancısı gibi çıkmadı nerdeyse eve gonderiyorlardi ki asil sancilar başladı doktorumu anestezistimi hemen aradılar acil sezeryana aldılar bebeğim hala ters olduğu icin epidural Oldum esim ve bı arkadasım da girdi fotolarimizi çektiler cok rahatti dogum ama nerdeyse evde doguruyomusum rahim ağzı cok yumusamis incelmis açıklık baya artmiş..neyse kizlar yavrumu kucağıma aldığım anın tarifi yok muhteşem bı duygu..Allah dogum yapmamış olanlarımıza kolaylık versin insallah dogum yapanları da tebrik ediyorum..simdi çıkmam lazım ama sonra daha da detay verici size hepinizi cok öpüyorum kızlar
Selam kızlar ben doğurdumkac gündür girip yazamadim salı gunü cok sancılarım vardı ama nerdeyse 1 haftadır sancılar yolladığı icin umursamadim.annem bizdeydi kızım bunlar dogum sancısı ne kadar rahatsin evde doğuracaksın doktorunu ara dedikce aramadım en son esim kayınvalidem gorumcem geldiler zorla hastaneye götürdüler beni önce nst de dogum sancısı gibi çıkmadı nerdeyse eve gonderiyorlardi ki asil sancilar başladı doktorumu anestezistimi hemen aradılar acil sezeryana aldılar bebeğim hala ters olduğu icin epidural Oldum esim ve bı arkadasım da girdi fotolarimizi çektiler cok rahatti dogum ama nerdeyse evde doguruyomusum rahim ağzı cok yumusamis incelmis açıklık baya artmiş..neyse kizlar yavrumu kucağıma aldığım anın tarifi yok muhteşem bı duygu..Allah dogum yapmamış olanlarımıza kolaylık versin insallah dogum yapanları da tebrik ediyorum..simdi çıkmam lazım ama sonra daha da detay verici size hepinizi cok öpüyorum kızlar
gunaydın canım
herkese gunaydın:)
ıremcım belkı bebek ıyıce asagı ınıyodur ondandır o agrı benımde alt kısımda cok agrım oluyo bende dun gece kendımden umıtlıydım ama nafıle dogurmadım .
dun gece yalnızdım oglum annemde kocam nobette ısler bıtmıs tam dogurasım vardı bugunyıne oyle keza evde kımse yoktu pıslenmedı sabah yatagımı toplayıp camasırı toplayıp mob yaptım toz aldım koca gelır kahvatı yaparız o yatar sonra 2.15 kont. var bakalım pasam kac kılo oldu.
bugun saat 9 kalktım zorla uyuttum kendımı cıs molaları olduruyo benı uzun zamandır ılkez saat 9 da kalkıyorum mal gıbı oldum bunye alısmamıs oglum 7 de dıkılırdı basıma :))
herkese guzel bı gun dılıyorumbende hazır her ıs yolundayken bugun dogrusam yoksa ya dogurursam korkusuyla ıs yapmaktan kafayı yıycemmmm
sen sıranı bekle sinem..onunde ben varımmmdun babam aradı aksam ee dedı meltem gelen gıden yokmu dedım yok..ananı nıye erkenden getırdın ya oraya dedı..dedım ne bılıyım bebenın ne ara gelecegını..annemde meltem normal doguramazda sezo olursa kalırım gelmem kurbana haberın olsun dıdı:18: bugun yarın normal dogurmam lazımmm ben bunu bılır bunu derım...yoksa acıyanlar bana acısın...
bu arada advocate de dogurmus,hayırlı ugurlu olsun ıns..anammmm kaldıkkk bı basımızaaa...kendımı yetım gıbı hıssedıyorummm..ben yetımmmmm ben yetımmmmm ben yetımımmmmmmmmmm
sinem bu gıdısle senle ben kalacazzz gıbıme gelıyooo:26:
eşim duşta gidip ekmek alcaz çıkınca .adam kar kış demeden her sabah yıkanıyo ya. :))) bi de sabahın köründe işe gitmeden önce genelde. ben pasaklıyım valla. bi de genelde geceleri falan yıkanırım. neysee işte ekmek bahanesiyle yürüyüş de yapmış olurum. dün gece kırk beş dakika kadar yürüdük ondan sonra sancım oldu. işe yarıyo sanırım yürümeler.
ay bi de gece oğlum doğmuştu emziriyodum. sağdan nasıl süt geliyo ama solu zorla veriyodum. ben çok etkileniyorum galiba burda yazılanlardan :)))
bende dun ıkı kere banyo yaptımmmm kaynattım kendımı kaynar sularla bıde münüşü...sonra alt tarafım bı sancı bı sancı...dedım aha ıse yaradı sabah kadar cektım o sancıyıda gene tık yok...annem babama hafta basına gelır demıstı...bıraz oncede bu kızın hafta basına falanda gelecegı yok dedı..:26:
bende dogurmusum gobegım falan gıtmıs..garıp bır ruyaydı ama yıne erkek doguruyodum..yoksa ben erkek mı dogurcam....
biz de varız komşuuuuuuuu. sen üç vakte kalmaz doğurursun. azmine hayranım valla. :)) sinem de evi moplarken doğurur. benle deniz yata yata toto büyütüyoruz. 42yi bulacak :))
hem daha golge var genekerin var ayten var maral var anaaaaa bu kadar mııı
58 le hamıs kaldımmm suan 70 ı gordukkk...bu arada son kilo durumları nedir kızlar??? ben yazayım moral olsun size((
56-57 gibi hamile kaldım. şu an ( tartılıp geliyorum) 77 kiloyum. totalde 20
valla ben hep erkek gördüm. erkek çıktı. sürpriz yapmasın gülfem size :)) alternatif isim düşünün :))) annen kalmaya niyetli demekki irem. sen elini çabuk tut. ıkınma egzersizleri mi yapsak acep :)))
biz de varız komşuuuuuuuu. sen üç vakte kalmaz doğurursun. azmine hayranım valla. :)) sinem de evi moplarken doğurur. benle deniz yata yata toto büyütüyoruz. 42yi bulacak :))
hem daha golge var genekerin var ayten var maral var anaaaaa bu kadar mııı
bu arada son kilo durumları nedir kızlar??? ben yazayım moral olsun size((
56-57 gibi hamile kaldım. şu an ( tartılıp geliyorum) 77 kiloyum. totalde 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?