bu arada sinem bu saate kadar gelmedıgıne gore kesın dogum olayına gırmıstır...yoksa beklemez kesın gelırdı...nosunu alsaydık keske daha once..
benim bebeğimde tüp bebek bu arada...yazdıklarını okumak iyi geldi benim bebeğim emiyor ama az geiyor bende 3-4 kere 30 cc mama veriyorum. vermesemmi sence? birde pompa kullanacağım ama bebek için hiç birikmezmiş gibi geliyor. ne dersin nasıl yapsamki
saatler gecmıs kımse konusmamıs..hmmm konusmazsınız tabı bebekler dogdu..bızımle knuscak bıseyınız kalmadımı dımı...ortak noktamız bıle kalmadııı
neyse znnedıyorummm ben kasım a kadar buraya yazarımm ..no poroblemmmmm
ya kızlar ben son 3 4 gundur cok sık tuvalete cıkıyorum(buyuk)aksama kadar 5 ı buluyor..kan ılacı aldıgım ılk hafta kabızlıktan 9 ayda olmadıgım hemoroıdı bır haftada oldum..sımdı hala almama ragmen kan ılacını (kabız yapma olasılıgı cok yuksek herkeste)nıye bu kadar sık vcye cıkıyorum..normal mı..ıshalde degılım..karnım agrıyor..karnımın yanları sancıyor..yavrukus tepınıp duruyor..oyyyy oyy
günaydın kızlarr
benim oglumda alttan gaz çıkaramıyor ve kendini çok zorluyordu annem kulak çubugunu z.yagına batırıp popişten azcık içeri yollamıştı ve
sırtını sıvazlamıştı 10 dk içinde uşak kakasını yapıp olan butuuuun gazını çıkardı dün gece bende yaptım çok rahat uyudubilginizeee
ayrıca sizlere sorum var çok dertliyimmm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnahestenin dediği gibi sebil gibi akan sağ gögsümden süt
gelmiyor dün geceden beri bu sabah sağayım dedim 4 yemek kaşıgı kadar çıktı ne yapabilirim yaaaa aynadan baktımda biri kocaman
diğeri minnacık duruyooooo
sekil farkliligi cnm bir kulagi normal kivrimlarda diger kulaginda fazladan kivrim var ve daha dolgun duruyor baktiginizda farkedilir derecede(
vayyy be nidaa...resmen alenen gormussun ...ben daha cok aglarımmm bırılerı dogurdukcaaselam kızlarrr..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ,dün yapmadığım şey kalmadı ,bugün daha iyiyim sanki ,gece uykusuzluğu hariç ,benim kız geceleri coşuyo ,bide sütüm yetmiyo aç kalıyo garibim ,emiyo emiyo ,bi bu göğsüme bi öbür göğsümederkeen baya uyanık kalıyorum ,sürekli ellerimi sabunluyorum ve gargara yapıyoprum iyotlu ..su içiyorum bol bol ,bitkiçayı ,rezene ,biarzdanda tavuk suyu çorba yapcam ...bu arada geçende canım fıstıklı baklava istemişti eşim getirdi saolsun ,o güün ertesi sütten göğüslerim ağrıdı resmen ,ama şu anda eser yok ,yumuşacık ve minnaklarrbirazdan uyanır elvinim ama napcam ,nasıl doyurcam kızı bilmiyorum ,annem bugün tatlı açıcak bana ...ama misafir geliyomuş , ayyy zaten evim minicik ben hastayım afakanlar basıyo yaa..bide başka odam yok oturduğum odadada kısım ,eee ağlıyo emmek istiyo emzirmiyorum ,gelen kişi hapşırcak tıksırcak ..kaynanama dedim hediyelerinşde kendilerinide istemiyorum ,senin evine gelsinler ,hoş geldin der gellirim geri evime zaten hastayım ,uykusuzum ,millet şöyle havalar ısınınca gelse yaaa off ne biliiim yaa...sıkıldım sıkıldııııımmmmm
bu arada dün gece rüyamda sinem kızlaarr sancılarım düzenli hale geldi doğuma gidiyorum yazmıştııı İremdee bu yazıyı alıntı yapmış canım arkadaşım ,hayırlısıyla git gel inşyazmıştı ,aynen böyle ama ağlayıp uğurlayan suratlaa...
ayy dün benim kızda sadece tiis yaptı gün boyu ,akşam artık masaj yaptık baya karnına ,gecede yaptım bol bol ,sabah bi baktım tulumu ıslak...açtım bi baktım ..oda nee..kızımın bütün yedikleri çıkmışş(ne yiyosa artık )hemen banyo yaptırdım ,şimdi uyuyoo...
o süt sorunu bendede var ,bol su iç canom ,bide marul iyi geliyomuş ,birazdan bitki çayı çiçcem bidee..sende al bundan ...milupa tester yollamış bana ,sitede form doldurmuştum ,mühim bişey yok içinde işte ufak tefek şeyler ,ama bu gelen 2. kutu ,belli aralıklarla yollucaklarmış ,neyse işte bu çay humana gibi değil ,sallama poşet çay ve bitkileri görüyon içindee..inşallah işe yarar bide annemin yapacağı tatlıya güveniyorum ,misafirden fırsat bulursaa
cnm ben doğumdan önceki gün öyle olmustum tabi doğuramayacağı düşündüğüm için yaşadığım hiçbişeyi belirti olarak görmüyordum 5 günde 3 defa gelen yumurta akından daha kıvamlı akıntı ve son 2 gün şiddetlenen bel ağrım (resmen belimden kalçama iniyordu kemiklerimin açıldığını hissediyordum) drumu arayıp hiçbirini söylememiştim bile o söyledi sonra vücudun sinyali göndermiş diye
doğuramayacağını düşünme ben 39+6 da gittim doğuma seninde çoğu şeyin belirti vermeye başlamış bence tetikte ol bugün yarın gelir gülfem hanım
kızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
annelik ne kadar zormuş canımdan can koptu o hastayken ama şimdi iyiyiz çok şükür.
herkes doğurdu mu herkes iyimi.inş. iyisinizdir.öptük kızımla sizleri bebeklerinizi.
Slm arkadaşlar bende bugün yarın doğuracaklardanım 41. haftam ama bi türlü sancım tutmuyo herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar..
vayyy be nidaa...resmen alenen gormussun ...ben daha cok aglarımmm bırılerı dogurdukcaa
..
şu doğum belirtilerini ben yaşayamadım ya üzülüyorum hemde çok suni sancıyla doğum yaptım çünkü neyse bi dahakine inşallahcnm ben doğumdan önceki gün öyle olmustum tabi doğuramayacağı düşündüğüm için yaşadığım hiçbişeyi belirti olarak görmüyordum 5 günde 3 defa gelen yumurta akından daha kıvamlı akıntı ve son 2 gün şiddetlenen bel ağrım (resmen belimden kalçama iniyordu kemiklerimin açıldığını hissediyordum) drumu arayıp hiçbirini söylememiştim bile o söyledi sonra vücudun sinyali göndermiş diye
doğuramayacağını düşünme ben 39+6 da gittim doğuma seninde çoğu şeyin belirti vermeye başlamış bence tetikte ol bugün yarın gelir gülfem hanım
çok geçmiş olsun canım benimde sütüm yetersiz kalıyo kızım uykuya dalamıyo açlıktanmış meğer ek mama veriyoruz emzrdikten sonra gece yoksa yeterli kiloyu alamayabilirmiş..sütün tek çaresi su geçen bi dergide okudum insanların en kolay ulaşabileceği besin maddsi su o yüzden bol bol su ...selam kızlarrr..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ,dün yapmadığım şey kalmadı ,bugün daha iyiyim sanki ,gece uykusuzluğu hariç ,benim kız geceleri coşuyo ,bide sütüm yetmiyo aç kalıyo garibim ,emiyo emiyo ,bi bu göğsüme bi öbür göğsümederkeen baya uyanık kalıyorum ,sürekli ellerimi sabunluyorum ve gargara yapıyoprum iyotlu ..su içiyorum bol bol ,bitkiçayı ,rezene ,biarzdanda tavuk suyu çorba yapcam ...bu arada geçende canım fıstıklı baklava istemişti eşim getirdi saolsun ,o güün ertesi sütten göğüslerim ağrıdı resmen ,ama şu anda eser yok ,yumuşacık ve minnaklarrbirazdan uyanır elvinim ama napcam ,nasıl doyurcam kızı bilmiyorum ,annem bugün tatlı açıcak bana ...ama misafir geliyomuş , ayyy zaten evim minicik ben hastayım afakanlar basıyo yaa..bide başka odam yok oturduğum odadada kısım ,eee ağlıyo emmek istiyo emzirmiyorum ,gelen kişi hapşırcak tıksırcak ..kaynanama dedim hediyelerinşde kendilerinide istemiyorum ,senin evine gelsinler ,hoş geldin der gellirim geri evime zaten hastayım ,uykusuzum ,millet şöyle havalar ısınınca gelse yaaa off ne biliiim yaa...sıkıldım sıkıldııııımmmmm
bu arada dün gece rüyamda sinem kızlaarr sancılarım düzenli hale geldi doğuma gidiyorum yazmıştııı İremdee bu yazıyı alıntı yapmış canım arkadaşım ,hayırlısıyla git gel inşyazmıştı ,aynen böyle ama ağlayıp uğurlayan suratlaa...
ayy dün benim kızda sadece tiis yaptı gün boyu ,akşam artık masaj yaptık baya karnına ,gecede yaptım bol bol ,sabah bi baktım tulumu ıslak...açtım bi baktım ..oda nee..kızımın bütün yedikleri çıkmışş(ne yiyosa artık )hemen banyo yaptırdım ,şimdi uyuyoo...
o süt sorunu bendede var ,bol su iç canom ,bide marul iyi geliyomuş ,birazdan bitki çayı çiçcem bidee..sende al bundan ...milupa tester yollamış bana ,sitede form doldurmuştum ,mühim bişey yok içinde işte ufak tefek şeyler ,ama bu gelen 2. kutu ,belli aralıklarla yollucaklarmış ,neyse işte bu çay humana gibi değil ,sallama poşet çay ve bitkileri görüyon içindee..inşallah işe yarar bide annemin yapacağı tatlıya güveniyorum ,misafirden fırsat bulursaa
çok geçmiş olsun bebişin iyiymiş çok şükür allah bi daha yaşatmasın..kızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
annelik ne kadar zormuş canımdan can koptu o hastayken ama şimdi iyiyiz çok şükür.
herkes doğurdu mu herkes iyimi.inş. iyisinizdir.öptük kızımla sizleri bebeklerinizi.
bir de artık şu bitki çaylarını veya hoşaf veya diğer süt artırıcı şeylerin hiç birine ihtiyacım kalmadı. gebelik öncesi acayip bir siyah çay tiryakisiydim, gebelikte tiksindim ve 9 ay ağzıma vermedim.şimdi acısını çıkarırcasına çay içiyorum çünkü çayı çok seviyorum. ve bu şekilde akşama kadar kaç litre içiyorum farkında değilim. sakın yanlış anlaşılmasın siyah çay süt yapıyor diye ama işin özü şu süt için bol sıvı daha doğrusu su içmek gerekiyor. ben önceden de çok su içen biri değildim şimdi yerini yanlışta olsa çayla dolduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?