selam kızlar biz geldik oğlumlaaa
herşey normale dönüyor çok şükür ikimizde iyiz dün troid için tekrar test yapıldı değerleri normale dönmüş kuzumunçok korkmuş çok endişelenmştim çok şükür geride kaldı sarılık için kan almaya gerek görmedi iiyi gördü oğluşumu en son c.tesi 10.5 çıkmıştı daha da düşmüştür dedi o kadar çok kan alındıki bebeğimden doktor bile kıyamadı artık ...
oğlum 2730 doğmuştu 3 gün sonra 2620 ye düşmüştü bugün sağlık ocağında 2820 çıktıboyunu doğduğu hastane yanlış ölçmüş bende ihtimal vermemiştim zaten 51 cm e doktorumuz 48 cm ölçtü doğduğu hastanedeki ölçümü söyleyince çocuk çekmiş demek ki dedi
bu arada 61 le hamile kalıp 66 ile doğuma girdim bugün tartıldım 60 kiloyum
zeynepçim (zeynep82) eşim dün hediyemizi getirdi geçen hafta oğlumuzun durumu yüzünden hiç işe gitmemişti sanırım geleli baya olmuş çooook teşekkür ederiz oğlum sütlü sütlü öpüyor murat batu kardeşini ve seni
işte hediyemiz, boş göbeğimiz ve oğluşumuz
resim koyanları bende kıskandım son halimiz
Üzmek istemezdim canım yaaOy oy çok şeyler kaçırdım... Sayfalar dolusu okuyamadım, okuyabileceğimide zannetmiyorum. Ama mavipatikler doğuma gitmiş, muhtemelen doğurmuştur. Mopuylamı gitti acaba doğumaDoğurmayan kızlar sabrınız tükendi değil mi. Allah yardımcınız olsun. Ay benimki neydi öyle ya, 41. haftamdaydım artık. Poffffffff sinir basmıştı bana.
Miranda ne kadar güzel yazmışsın öyle. Hele en sondaki foton, beni ağlattın kız walla.
Nida'cığım geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun. Evde durmaktan sıkıldığını yazmışsın geçen. Aynen bende öyleyim. Şişko vücudum ve ben evde çok sıkıldım. Ama soğukta dışarısı artık. Mecbur evdeyim bende. Benim ki daha minicikte.
Kızlar Nddpden haberiniz varmı. Yazdımı hiç. Doğurmuş mu?
Bu arada benim oğlanın göbeği hala düşmedi. 16 gün oldu. Çok sinir bozucu. Dr. düşer dedi. Ama ne bileyim dr.uda pek sevmedim zaten. Birde benim minik tombik doğdu ama son kontrolde dr. yeteri kadar kilo almamış dedi. Düzensiz besleniyormuş. O yüzdenmiş. 2 saatte bir yarım saat meme verecekmişim. Ağlasa bile vermeyecekmişim. Sizin dr.lar ne diyor kızlar bu konuda.
allah razı olsun canım benimcanım çooooook güzelmiş.. ağlayarak okudum. rabbim yavrunuzu bağışlasın ve mutluluğunuzu daim kılsın inş.
Zeynep bu çok güzell maşallah sübhanallahhEki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
Duygu yerim ben bunu yaa maşallahh kızımıza anneme geleyim sanada geleceğim inşallahhÇok pis kıskandım valla
Eki Görüntüle 275336 Eki Görüntüle 275339
Burcu(domatesli_pilav) teyzemizede tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için
Canım haber getirdiğin için sağol sinemcim allah bağışlasın yavrunu inşallahKızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği.Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.
cok duygulu dakıkalar yasıyorum..bırazdan aglayabılırım ..sinemmmmmmmmmmmmmmmmm
benım kadım dostum bana dogurma dıye ısrar ederkennn sen benden once dogurdun...kaldım ahanda bı basıma..kafamı nirelere vurammmmm..bugun benımde dogurmam lazımmm belkım gece 12 dede ben gıderım doguma bellı mı olur...ahhh ahhh canım rabbım kolaylık versın sıkıntılarını gıdersın ınsaallah...gelmıcem bende bıdaaa..terkedıyorum buraları...
maşşallah kıızzzÇok pis kıskandım valla
canım ben çok az şekerli ,kaynar suda steril edip veriyorum ,önceleri almadı ,1 dk. dan az bi sürede attı hemen ,ama yavaş yavaş ben ağzında tutmaya başladım ,yılmadım ara ara verdim ,gerçi çok alışmadı ama bazen cuk cuk bi emiyo ,5-10 dk yı buluyo ,ama ben bukadar emiyosa açtır diyip alıyorum ağzından veriyorum memeyiiKızlar yaaa bebişlerinizi nasıl emziğe alıştırdınız benimki zinhar kabul etmiyor emziği acıkınca basıyor çığlığı sütü alana kadar da aynen devam ediyor :44::44:
cok duygulu dakıkalar yasıyorum..bırazdan aglayabılırım ..sinemmmmmmmmmmmmmmmmm
benım kadım dostum bana dogurma dıye ısrar ederkennn sen benden once dogurdun...kaldım ahanda bı basıma..kafamı nirelere vurammmmm..bugun benımde dogurmam lazımmm belkım gece 12 dede ben gıderım doguma bellı mı olur...ahhh ahhh canım rabbım kolaylık versın sıkıntılarını gıdersın ınsaallah...gelmıcem bende bıdaaa..terkedıyorum buraları...
can kızlarr..uyudum uyandım az önce..ayy çok rahatladım yaa..ıhlamurumuda aldııımm ..geçmişide okudum ,şimdi dizi vaktidiirrr:))
eda,zeamet ,kipraydı bide yanılmıyosaam ,maşşallah bebişleree
daha kim eklemişti unuttum ,ama hayranlıkla baktım tüm resimlere...bizim topiğin bebeleride ayrı bi güzelmi nee:maşşallah kıızzz arıcam seni bu konuyla ilgili ,zaten 1 haftadır arıcamda ,yorgunluktan elim kolum kalkmıyo valla...belki şimdi ararım,ama yok dizim başladıı..yarın inşş..
canım ben çok az şekerli ,kaynar suda steril edip veriyorum ,önceleri almadı ,1 dk. dan az bi sürede attı hemen ,ama yavaş yavaş ben ağzında tutmaya başladım ,yılmadım ara ara verdim ,gerçi çok alışmadı ama bazen cuk cuk bi emiyo ,5-10 dk yı buluyo ,ama ben bukadar emiyosa açtır diyip alıyorum ağzından veriyorum memeyii
valla ben bunu rüyamda görmüştüüümm ...anaaammm ana olmak yaradı bana sanırsammm
Geçmiş olsunn...Sevindim iyi olmana..Bu arada beni de gör rüyanda beni de :)
Kızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği.Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.
ohh gittim üstümü başımı değiştim yüzümü temizledim makyajımı yapıp kokularımı süründüm hayır zaten ev arkadaşı olduk hiç değilse adam gelince az da olsa hala malzemeden bi şeyler çıkacağını görsün
yaa çok iyi yapmışsın,bende çok pasaklı oldum valla üstümde kocişin tişörtü,onun pijamasıdoktora gittiğimiz gün kociş dibimden ayrılmıyo,azcık bakıyorum ya kendime,giyiniyorum süsleniyorum,özlüyolar eski hallerimizi
sekil farkliligi cnm bir kulagi normal kivrimlarda diger kulaginda fazladan kivrim var ve daha dolgun duruyor baktiginizda farkedilir derecede(
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
ayyy biri benden bahsediyooo.aynı temizlikçi gibiyim adam yüzüme bakmıyo ama napim hiçbişey olmuyo karnımdada diren delikleri var benimkilerin lastikleri sürtüyo acıyo .
Günaydın arkadaşlar,
Yeni doğum yapanlarımız olmuş, gözünüz aydın. Allah bebeklerinizi size bağışlasın, sağlıklı uzun ömür versin inşallah.
Bebişlerine bakarken rahatsızlananlar, göğüs ağrısı acısı, süt problemleri yaşayanlarımız olmuş. Hepiniz kısa zamanda iyileşir, rahatlıkla besleyebilirsiniz inşallah kuzularınızı. Çok güzel fotoğraflar yüklenmiş, hepsine hayran hayran baktım. Nidacım maşallah tavşanının poposuna :) Koca bir ısırık aldım ordan, haberin olsun :) Maşallah hepsine.
Sinem ve Meltem doğuma gittiler sanırım. Allah yar ve yardımcıları olsun. Sağ salim gelirler inşallah. Darısı başımıza.
Gerçi o darı benden pek uzaklarda :'( Canım sıkkın. Dün dr kontrolümüz vardı. Bebeğim doğum kanalına girmemiş bileKilosu 3 buçuğu geçmiş. Bu durumda normali beklersek 4 kiloyu aşar, normal doğumu zorlaştırır dedi. Sezaryen yanlısı olmadığınızı biliyorum ama pazartesi yapmak zorunda kalabiliriz dedi. istemiyordum ben Hayırlısı böyle olacak belki. Henüz kesinleşmedi. Cumartesi tekrar gelin, bakalım son durumuna dedi. C.tesi belli olacak. Şu günlerde doğum pozisyonu alması için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı? İrem'in taktiklerini mi uygulasam acaba... oofff...
zeynepp yanlış hatırlamıyosam sen sürekli bi an önce doğurup bi kahve sigara keyfi yapma hayali kuruyodun balkonda:))naptın yaptınmı.bu arada emzirirkende sigara içemiycez heralde demi:44:
geçmiş olsun canım ama hemen hemen herkesin kulakları kaşları sağla sol birdirinden farklıdır,benimde dikkat edince bi kulağım diğerinden farklı.arkadaşımın oğlu doğduğunda bi kulağı nerdeyse hiç yokmuş kendiliğinden zamanla ç.ıkmış.yani çok canını sıkma ama ihmalde etme
çok pis kıskandımmm zeyneppppp
ALINTI YAPMAYIN SİLİCEMMMM
burcu ben goremedim canim ya nolur yarin bir kez daha bende koyucam ama olmuyor yapamiyoruz canim cozemedik bir turlu nasil yapildigini:26:
Eki Görüntüle 275297
Eki Görüntüle 275298
duygu yerim ben bu fistigi maasallah berekallah kocaman olmus cadi kizimiz opermisin benim icin yaninda olsam isiririm ben onuÇok pis kıskandım valla
canim benim cok tatli cok can yakicak bizim bebekler bu gidisle hic cirkin bebegimiz yokEki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
canim ben dogar dogmaz verdirdim hemsirelere yoksa zor tutuyorlar benim ilk oglum tutmamisti ama bu cok sukur tutuyor imdadima yetisiyor valla kafana takma canim senin bebiste tutar memeni olmadi biboronla verirsin canim biberonu tutuyormu?Kızlar yaaa bebişlerinizi nasıl emziğe alıştırdınız benimki zinhar kabul etmiyor emziği acıkınca basıyor çığlığı sütü alana kadar da aynen devam ediyor :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?