2011 Ekim Anneleri

Eda tatlım, güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim... Rüzgar beye de sa da ayrı ayrı maşallah...

Üzmek istemezdim canım yaa
canım çooooook güzelmiş.. ağlayarak okudum. rabbim yavrunuzu bağışlasın ve mutluluğunuzu daim kılsın inş.
allah razı olsun canım benim
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
Zeynep bu çok güzell maşallah sübhanallahh
Çok pis kıskandım valla
Eki Görüntüle 275336 Eki Görüntüle 275339
Burcu(domatesli_pilav) teyzemizede tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için
Duygu yerim ben bunu yaa maşallahh kızımıza anneme geleyim sanada geleceğim inşallahh
Canım haber getirdiğin için sağol sinemcim allah bağışlasın yavrunu inşallah
resim koyanları bende kıskandım son halimiz

Çok şirinnn

Aaaa aşkolsun bak ben de varımm :)

Zeamet maşallahhhh çok tatlı.NAzar değmesin.

can kızlarr..uyudum uyandım az önce..ayy çok rahatladım yaa..ıhlamurumuda aldııımm ..geçmişide okudum ,şimdi dizi vaktidiirrr:))
eda,zeamet ,kipraydı bide yanılmıyosaam ,maşşallah bebişleree
daha kim eklemişti unuttum ,ama hayranlıkla baktım tüm resimlere...bizim topiğin bebeleride ayrı bi güzelmi nee:
Çok pis kıskandım valla
maşşallah kıızzzarıcam seni bu konuyla ilgili ,zaten 1 haftadır arıcamda ,yorgunluktan elim kolum kalkmıyo valla...belki şimdi ararım,ama yok dizim başladıı..yarın inşş..

Kızlar yaaa bebişlerinizi nasıl emziğe alıştırdınız benimki zinhar kabul etmiyor emziği acıkınca basıyor çığlığı sütü alana kadar da aynen devam ediyor :44::44:
canım ben çok az şekerli ,kaynar suda steril edip veriyorum ,önceleri almadı ,1 dk. dan az bi sürede attı hemen ,ama yavaş yavaş ben ağzında tutmaya başladım ,yılmadım ara ara verdim ,gerçi çok alışmadı ama bazen cuk cuk bi emiyo ,5-10 dk yı buluyo ,ama ben bukadar emiyosa açtır diyip alıyorum ağzından veriyorum memeyii

valla ben bunu rüyamda görmüştüüümm ...anaaammm ana olmak yaradı bana sanırsammm

Geçmiş olsunn...Sevindim iyi olmana..Bu arada beni de gör rüyanda beni de :)

oyy sinemcim çok şükür sağlıkla almış yavrusunu kucağına.bütün gün hep aklımdaydı,allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah(darısı başımıza)

yaa çok iyi yapmışsın,bende çok pasaklı oldum valla üstümde kocişin tişörtü,onun pijamasıdoktora gittiğimiz gün kociş dibimden ayrılmıyo,azcık bakıyorum ya kendime,giyiniyorum süsleniyorum,özlüyolar eski hallerimizi

ayyy biri benden bahsediyooo.aynı temizlikçi gibiyim adam yüzüme bakmıyo ama napim hiçbişey olmuyo karnımdada diren delikleri var benimkilerin lastikleri sürtüyo acıyo .

sekil farkliligi cnm bir kulagi normal kivrimlarda diger kulaginda fazladan kivrim var ve daha dolgun duruyor baktiginizda farkedilir derecede (

geçmiş olsun canım ama hemen hemen herkesin kulakları kaşları sağla sol birdirinden farklıdır,benimde dikkat edince bi kulağım diğerinden farklı.arkadaşımın oğlu doğduğunda bi kulağı nerdeyse hiç yokmuş kendiliğinden zamanla ç.ıkmış.yani çok canını sıkma ama ihmalde etme

ayyy biri benden bahsediyooo.aynı temizlikçi gibiyim adam yüzüme bakmıyo ama napim hiçbişey olmuyo karnımdada diren delikleri var benimkilerin lastikleri sürtüyo acıyo .

zeynepp yanlış hatırlamıyosam sen sürekli bi an önce doğurup bi kahve sigara keyfi yapma hayali kuruyodun balkonda:))naptın yaptınmı.bu arada emzirirkende sigara içemiycez heralde demi:44:

canım durumumuz aynı,ne karar verdiniz siz,biz çok kararsızız.....

kızlar biz bugün doktora gittik 38+4 üz bugün ,sancı çıkmadı nstde,hemde hiç...suyu falan herşeyi normal dedi,yalnız kilosu 3700 olmuş ve 9 aydır gittiğim hastane isteğe bağlı sezeryan yapmıyomuş.ya bende sezeryan istemiyorum,normal doğum istiyorum ama gününde doğarsa 4 ü geçer ve normal doğumla başlayıp doğuramazsan devlet hastanesine sevk edilirmişim,çünkü tıp merkezi olduğu için sezeryan yasakmış,ancak bebeğin kalp ritmi falan bozulursa burda yaparız dedi.başka hastane de yok nazillide.yani bana devlet hastanesi yolu gözüküyo.orda normal diye başlayıp yapamazsam sezeryana alınabilirim.devlette çalışıp özel muayenehanesi olan bi doktorada gidiyodum 9 aydır nolu nolmaz diye,ama oda nöbetciysem girerim sezeyana yoksa kim nöbetciyse diyo.NAPCAMMM BEEENNNN:18::18::18:

kızlar maşallah tüm bebeklere hepside birbirinden güzeller allahım nazarlardan korusun
insan hem bakmaya kıyamıyo hemde doyamıyo....

arkadasina cok sasirdim dogrusu ins bizimkide zamanla duzelir cok fark var teyzesi kiyamiyorum yavrucagiza

Çok pis kıskandım valla
duygu yerim ben bu fistigi maasallah berekallah kocaman olmus cadi kizimiz opermisin benim icin yaninda olsam isiririm ben onu
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
canim benim cok tatli cok can yakicak bizim bebekler bu gidisle hic cirkin bebegimiz yok
Kızlar yaaa bebişlerinizi nasıl emziğe alıştırdınız benimki zinhar kabul etmiyor emziği acıkınca basıyor çığlığı sütü alana kadar da aynen devam ediyor :44::44:
canim ben dogar dogmaz verdirdim hemsirelere yoksa zor tutuyorlar benim ilk oglum tutmamisti ama bu cok sukur tutuyor imdadima yetisiyor valla kafana takma canim senin bebiste tutar memeni olmadi biboronla verirsin canim biberonu tutuyormu?
resim koyanları bende kıskandım son halimiz

ah yavrum yerim o elleri ogluma hangi kizi alacagimizi sasirdik hepsi birbirinden tatli bunlarin

EDA.... canim oglusa cok tatli allahim hayirli evlat olmasini nasip eder ins hepimizinkini cok sukur iyi cikmis sonuclari canim cok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…