2011 Ekim Anneleri

kızlar alıntı yapmaya çalıştım ama kızımla ilgilenmekten bi tamamlayamadım en sonunda toptan teşekkür edeyim bari dedim hepinize geçmiş olsun dikeleriniz için çok teşekkür ederiz.Allah hiçkimseye yaşatmasın bi daha da hastanelere düşürmesin inşallah.kuzularımız sağlıkla büyüsünler.

her zaman sabaha kadar çene çalan sabah kalktıgımda saatlerce gecmıs sayfa okumama sebep olan uykulu hanımlarrrr..nırdesınızzzzzzzzzzzz....ben doguruyorum galıbaaaa...yanı emın degılımmmm.....yarım saat once kıcımdakı pijamının ıslaklıgına uyandım...1 bardak su boca edılmıs gıbıydı...vc ye gıttım azar azar cok az daha geldı ama sonra yok....suyum gelse bu kadarcıkmı gelır?...sıddetlı karın agrım varrr....ama kasıklarımda yada belımde degıl....karnımdaaaa....bu normal mı?....karnım tas gıbı..kızım kasılıyor sankı ıcerde...ve benım sogunkanlı olacagını tahmın ettıgım ama bu kadarını beklemedıgım kocamm uyuyorrr...kalk altım ıslak dedım...pijamasının ustunu gıydı hadı gozun aydın gecmıs olsun dıyıp gerı yattı...annemın basına gıttım pijamayı gosterdım...ıslanmıs baya ama bu kadarcık olmazz daha cok olur ve kesılmez dedı ...gelecek heralde hadı bakalım deyıp oda vurdu kafayı yattı....
eeee ben kıme deyımmm doguruyom kalkkınnnnnnnnnn dıyeeee...bu arada altımdan bıseyler gelıyor sonra kesılıyorrr halıhazırdaa...cozemedım bu işi...herkes uyurken bende bakalım belden ve kasıktan sancım gelırmı dıye beklemedeyım...bu arada makınedekı bıten camasırı astım...kocam tekrar uyumadan once umreden gelen hurma ve zemzem suyundan iç dedı ...onları yedım ıctım...termosıfonu actım ..nolur nolmaz bı dus alırım dıyeee..

sinemmm kızzzz gor bak ne kadar vefalı bır dostum o kadar aynı gun dogursak dıdın dıdın bende gece 12 dede ben dogurcam dıdım aha dogruuyom galıbaaa...amannn ılk olunca ınsan afallıyor beya....

karnımın agrısı da gecıyo sankı..ayy korktum da hıssetmıyom mu yoksaaa...neysseemmm az surda takılayım..sancım olursa kaldırırım herıfı ...olur dımı?pöfffffffffff

İrem son durum nee Benim suyum devamlı gelmişti doğuma kadar ama senin ıslaklık da doğumun habercisi gibi hadii bakalııımmm hayırlısııı

İrem son durum nee Benim suyum devamlı gelmişti doğuma kadar ama senin ıslaklık da doğumun habercisi gibi hadii bakalııımmm hayırlısııı

valla canım,kalktıgıda pijamamın arkası oldugu gıbı ıslaktı hatta acaba işedım mı dıye dusundum ama sonra kendıme oha kızım o kadar da degıl dıdım
su ana kadar ara ara gelmeye devam edıyor..yarım cay bardagı su kadar gelıyor geldıgınde..karnım sert ve kasılmalarım var...sancım yok..

uyandıgımda karnım cıddı agrıyordu..devam etseydı sımdıye coktan gıtmıstım hastaneye...ama korkudan gectı sanırım...gece yatarken esıme dedım..sınem de dogurdu..kaldınmı bı basına dedı..yok dedım bu gece 12 dede bızım kı gelıyo..ınanması guc olsada goreceksın dedım adama..

sımdı de hafıf hafıf karnımın ustu acıyor..annem kalktı dedı sancın varmı karnımın ustu acıyo dedım gelıyor muhtemelen bekleyelım dedı.

bırazdan sıcak dus alıcammm acılmayı hızlandırıyormusss..rabbım buyukk..ınsaallah hastaneye gıttıgımde dedıgın gıbı 7 cm ulasmıs olurum da sunıye gerek kalmadan cok beklemeden gelır yavru kusum..

burda yagıs var..yavrukus bereketıyle gelıyor sanırım.eektırık ve net gıdıp gelıyor..dualarınıza muhtacım... sıra bendeee ...umarım guzel haberler verebılırım sıze donuste..Allaha emanet olun..hoscakalın...

kızlar selam

nilayım aceleci davrandı 36+4 de
cuma günü gündüz sancımvardı önemsemedim akaşamüstü baya arttı hemen hastaneye gittik
acılma başlamıstı hastadeki cocouk dr sehirdısısna cıkmıs dogum yaptıramayacaklarını acil olarak samsuna yolladım
saat 20.00 gibi samsun 19 mayıs ünv vardık hemen acilden dogumhaneye ilk muayneye yolladım ilk muaynem yepaıldı acılma ve agrılar sıklaşmıştı saat 23 de sezeryana girdim
23. 05 de meleğim dünyaya geldi cok şükür arkadaslar kucagma aldım meleğimi evimize dün akşam geldik
genel sezeryan oldum meleğimde gayet ii

36+4 de 14/10/2011 de 23.05 de dünayya geldi

Son düzenleme:
günaydın kızlar gırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
gecmıse bakamadım merakla ne dedıkodumu yaptınız okuycam
bız ıyıyız evdeyız gırıp herseyı uzun uzun yazıcam ama oglum annemdeydı yarım saate gelır lohusa gorumcem ve lohusa kocam uyurken ben toz ve mob yapıcam :)))) kahvaltıyı hazırlamıycam valla kalkıp yapsınlar kım dogurdu bellı deıl evde
hersey yolunda suan mınnakyavrumun bıraz solunumu problemlı goruyo babası takıpte tutuyo duzelıkcek ama ıcım rahat emıyo bebegım sutum az henuz artıcaktır ama takmıyorum kafama ay cok konusasım var ama oglum gelmeden evı duzene sokmalıyım gelınce bebek var zaten bıde evı ayakta gormesın musaıt zamanda gelıcem opuyorum

canımm hayırlı olsunn. çok sevindimm solunumu da düzelir inşlhh miniğinin.
kız yat dinlen gezinme

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla alırsın inşllh yavrunu kucağına. Sen de Allaha emanet ol

allah analı babalı büyütsün canım,
dilerim biz de en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

günaydın kızlar,
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorumi
karnım çok ağrıyor, uzandım, dilerim ağrım fazla sürmez,
biraz geçmişi okuyayım.

günaydın kızlar,
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorumi
karnım çok ağrıyor, uzandım, dilerim ağrım fazla sürmez,
biraz geçmişi okuyayım.

canım koşturmuşsun ama sağ salim kucağına almışsın kızını, kutlarım.
allah analı babalı büyütsün. bol sütün olsun.

inşallah sağ salim doğurmuşsundur.
arkandan ben gelirim inşallah,
bugün doğursam diye düşünüyorum,
karnım halen ağrıyor,
yarın da dr randevum var, hayırlısı bakalım.

ayy edammmm çok güzel haberler bunlarrr çok sevindim maşallahhh rüzgarımızaa toparlanmışşş allahım nazarlardan saklasınnnnnn
resim koyanları bende kıskandım son halimiz

kızzzz dogıuruyon inşallahhhhhhh tam alıntıları yaptım yazacaktım meltemmm sıra sende hazır ol diye bence sen bıu yazılardan sonra muhtemelen doguracaksın hayırlısıyla kuzummmmmmm allah bir avazda kurtasınnnnn
sağlıkla buyut yavrunuuuuuuuu maşallahh

yok anam yokk sen çok enteresan kadınsın haaaaa şurda kaç gün oldu dogum yapalı birde yermi silicenn
ay aklıma hastanden çıktıgım gün geldiii bende evi görünce toz bezine yapışmıştım toz alıyordum ki anam ellerime vurdu yat diye
allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canımmmmhayırlı olsun yavrunnn solunumu düzelir inşallahhh

GÜNAYDINNNN....

evvettttt hamileliğim boyunca gördüğüm saçma sapan rüyalarımın yok olduguna inanırken dün gece gördüğüm rüyaya
kahkahalar atarak uyandım rüyamda açık alanda tuvalet vardı ama duvarları yok etrafta bir sürü adamın oturup
çekirdek çitlediği bir yerde herkesin gözü önünde tuvalete gittim oturdum buyuk tuvaletimi yapmaya çalışıyordum
karşıdan bir adam benim zorlandıgımı görünce yardıma geleyimmi dedi bende bana bakkk kocama seni şikayet ederim
deyip işime devam ettim (ki rüyada kaka görmek iyi bişiymiş kaynanam dididydii)sonra kalktım eşyalarımı alıcam anamm o ne bir
sürü çanta yüklendim sonra eşimin yanına gittim sahildeydi balıklara bakıyordu bende gittim yanına balıklar önce ufacıktı sonra egildim
diğerlerine bakmak için kocaman bir kaç balık su üstünde artistik hareketler yapıyolardıuyandım ha bu rüya ne anlama geliy acepp

bu arada dün akşam tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

57 ile hamile kalıp 72 ile finish yaptımmmmm giden total 12 yanii 60 kiloyumm 13 günde 12 kilo hani alkışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…