2011 Ekim Anneleri

Kızlar yaaa bebişlerinizi nasıl emziğe alıştırdınız benimki zinhar kabul etmiyor emziği acıkınca basıyor çığlığı sütü alana kadar da aynen devam ediyor :44::44:

canım bişi söylemedi doktor.bin kişiden 1 inde görülüyomuş oda bizi buldu.çok şükür gerçi.tüp bebekle hamile kalmıştım.insan üzülüyo tabi.lazer tedavisini bende araştırdım.kırkında beyin ve göz kontrolleri olması gerekiyomuş gözünde hasar yaratabilirmiş.lekeden çok bu problemler beni korkutuyor.inşallah böyle bişi yaşamam.kırkından sonra dermatoloğa gidecez bakalım o nedicek

Kızlar yaaa bebişlerinizi nasıl emziğe alıştırdınız benimki zinhar kabul etmiyor emziği acıkınca basıyor çığlığı sütü alana kadar da aynen devam ediyor :44::44:

canım yaa benimkide istemio ki zaten alışsın istemiyorum topuk kanı alırken k vitamininini yaptırmaya gittiğimizde yanımda götürdüm lazım eder diye almıştım ama iki çekti diliyle dışarı attı durdu istemedi..sütümüz gelio çok şükür alıştırma..süt ver sarılığı süt vere vere geçio hem..

slm kızlarr dogum yaptığmdan berı hıç gıremıorum herkez iyidr inşalh biz çok ıyıyız çok guzel sağlıklı bı dogum gecırdım çabuk ayaklandım ama malum gelen gıden bıde mevld falan okuttuk anca yalnız kaldık kızımla geçmışi okuyamadım epey bırıkmış doğum yapanların lıstesı olsa da baksak

selam kızlar biz geldik oğlumlaaa
herşey normale dönüyor çok şükür ikimizde iyiz dün troid için tekrar test yapıldı değerleri normale dönmüş kuzumun çok korkmuş çok endişelenmştim çok şükür geride kaldı sarılık için kan almaya gerek görmedi iiyi gördü oğluşumu en son c.tesi 10.5 çıkmıştı daha da düşmüştür dedi o kadar çok kan alındıki bebeğimden doktor bile kıyamadı artık ...
oğlum 2730 doğmuştu 3 gün sonra 2620 ye düşmüştü bugün sağlık ocağında 2820 çıktı boyunu doğduğu hastane yanlış ölçmüş bende ihtimal vermemiştim zaten 51 cm e doktorumuz 48 cm ölçtü doğduğu hastanedeki ölçümü söyleyince çocuk çekmiş demek ki dedi
bu arada 61 le hamile kalıp 66 ile doğuma girdim bugün tartıldım 60 kiloyum
zeynepçim (zeynep82) eşim dün hediyemizi getirdi geçen hafta oğlumuzun durumu yüzünden hiç işe gitmemişti sanırım geleli baya olmuş çooook teşekkür ederiz oğlum sütlü sütlü öpüyor murat batu kardeşini ve seni

işte hediyemiz, boş göbeğimiz ve oğluşumuz

Eklentiler

• $IMG_0134.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_0143.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_0144.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28
metsil damla damlattım ucuna yavaş yavaş verdim

Benimki almıyor canım metsil nedir onu da deniyim, emziğe alışsa belki mememi de tutar ama inatçı kız kök söktürüyor bana yaa.

Canım benim sütüm var elhamdülillah ama bebek memeyi tutmuyor babamın arkadaşı bir kadın doğumcu da emziğe alışırsa memeyi tutabilir demiş. Çok zorlanıyorum zaten uykusuzluk yorgunluk var bir de 2 3 saatte bir kendimi sağmak, malzemelerin dezenfekte edilmesi vs. bittim artık. Bir yandan da psikolojim bozuldu süt fışkırıyor ağzına almıyor benim sıpa kendimi çok eksik hissediyorum bir mucize olsa keşke de emmeye başlasa offf

Zeynepcim Muratımız çok şirin maşallah felak nas okuyup üfledim ekrana doğru

Duyguuu senin kız çok büyümüş maşallah baya bir toparlanmış yirim onu ben

merhabalarrrrr

öncelikle bi kaç gündür giremiyodum girsemde bi bakıp çıkıyodum . ben görmeyeli topik bayaa neşelenmiş eski havası yerine gelmiş

duyguuu

kızına maşşalah aynı sen sanırsam... taaa istanbul buluşmasındaki fotodan hatırladığım kadarıynan

canommmm birinciye yetişemedim.derken 2. yi gördüm yoğun istek üzerine falan sevindim bi an ama onada yetişemedim. ama eminim çook tatlıdır oğluşun...

zeynep senin oğlunada maşallah canım. pambık gibin yavrum yaaa...

hııı birde sanseenin elvininin ponponlu poposu vardıı o da tam ısırmalık görünüyodu... hatta canomun oğlunun ayak fotosuna ithafen yayınlanmıştı
hepisine ama heepiiiiisne maşallah yavrularınızın-mızın.

kızlar sizlere sorularım olcekkkk.

1-) oğlumun yüzünde sadece beyaz minik noktalar vardı.ama doktoru önemli değil demişti. ama son 3-4 günde mini mini kırmıızlıklar çıkmaya başladı .önce boyunda çıktı sonra yüze yayıldı.şimdi alnının kenarlarından başına giriş yapmış yaaa....şimdi bu pişik mi oluyo ne oluyo. ilk boynunda çıktığında pişik kremi sürdüm geçer gibi oldu sonra tekrar çıktı.bak bide doktora gittim onu sormak aklıma gelmedi. bide bizim göbeğimizde 11. gün düştü hatta düşmedi benim elime takıldı ve çıktı ama kanamadı. yani belki daha düşmücekti. neyse 12. gün yıkadık yani ilk. doktor tavsiye etmemişti göbeği düşmeden. şimdide 2 günde bir yıkıyoruz. acaba hergünmü yıkasam.

2-) doğumdan sonra hastanede hiç yapamadım büyük tuvaletimi son gün lavman yaptılar.eve geldim ama aynı hastanedeki gibi beslenmeye devam ettim yoğurt çorba kayısı kompostosu. 2 günde bir yaptım tuvaletimi yumuşak kıvamlı ve hiç zor olmamıştı. amaaaaaaaaaaaaa 4 gün önce sanırsam bi yaptımki yırtıldı bi yerlerim. artık ekmek ve hamur işi yemeye başlamıştım onlardan mı oldu neden oldu anlayamıyorum. çok aşırı sert çıkıyo. kabız gibi değil gelmesini beklemiyorum saatlerce ıkınma falan yok ama sert olduğu için çıkarken yırttı sandım baktım kanda yok ama otururken bile acıyo hala. 2.yi yaparken zeytinyağısürüdm ama bi faydası olmadı. ondan sonra tekrar dikkat ettim hamur ve ekmek yemedim bu sefer yumuşak oldu ama yine çıkarken çok acıttı .... napıcam ben ya.. hamilelik boyunca ne kabızlık ne basur filan görmedim. şimdi hemde kaç gün normal yapmışken ne bu yaaa. sizce nooluyo banaaaa. ne yapmam lazım... basur böyle bişey miii....bakıyorum kan yok dışarda bi ebze falan yok. ama sanki iç kısmı çatlamış olabilirmi acaba yaaaa. bide neden. hastaneden hemen çıkınca olsa tamam dicem. ama bir hafta 10 gün normal normal yaparken offfffffffff yaaaaaaaa

şimdilik bu kadar...

hee bu arada kulak testimizi başarıyla geçtik göbüşümüzde 6. gün düştü

canım benim iyi günlerde kullanın tam hastaneden çıktığım gün yollayabildim kusolladık teyzesi rabbim kuzcuğuna uzun ömür versin inş

metsil gaz için damla iki damla veriyorum günde bende 12 damla alıyorum

yaa evet şu sağma olayı ciddi psikolojisini bozuyo insanın benimde 3 gün sütüm çok değildi diye habire komposto vs yedim bu sefer göğüsleri tutamadım ateş yaptılar..sağmak zorunda kaldım ağlaya ağlaya yapmıştım onuda moralim bozulmuştu halime..hemde gerçekten zahmetli ya..inş kısa zamanda alışır yavruşun emmeye..

yeşilim zeytinim izninle kıskanabilri miyim seniiiiiii o nasıl oluyo öyle bakiiim 61 le hamile kalıp şimdi ansıl oluyon da 60 oluyosun sen yaaaaaaaaaaaa....

kilo istatistiğine bi katkım olsun :
ben sanırım 63-64 le hamile kaldım. 81 le doğuma girdim.şimdi 72 yim . ama fiziğim acayip bozulmuş herşeyim yer değiştirmiş yaa. dün evime gittim . be zaten normalde 40 giyerken hep 42 44 alırdım boydan kısa gelirler hep etekler biraz aşağıda olsun die hep düşük giyerdim .birde ucuz ve güzel bulduğum şeyleride alırım.mesela 46 beden bi eteğim vardı daraltırım giyerim die aldım daraltamadan hmie kaldım 5 aylıkken falan süper oluyodu. şimdi o halimden daha zayıfım ama olmuyo etek. anlamıyorum nasıl bişi bu... eve gittim büssürü kıyafet alırım die... havamı aldım geldim... yine salaşlara devam bi süre. vede böyle kalacağımı düşünüyorum artık...keşke geçen ramazan bool bool foto çekinseymişim.çünkü bidaha asla öyle olamıycam sanırım desemde kimse inanmaz artık benim bi zamanlar 57 kilo olduğumu... şişko teyzeler gibi artık bende anlatırım gençliğimde ben.... dieee

ya o etikette fiyat yazmıyo dimi ben çok kötü durumdaydım yollarken hediyenizide babamız seçmek zorunda kaldı ben ilçedeyim çünkü burada bebek mağzası yok kusurumuza bakma olur mu

sana doktor ne dedi cnm duzelir falan dedimi yoksa oyle kalirmiymis bize dogumda ebe duzelir dedi ama kikirdak duzelirmi ki :26:

canım 1.sorunun cevabı çok sıcaktan oluyomuş o kırmızılıklar..bizim olmadı ama dr olursa eğer çok sıcak tutuyosunuz çocuğu demektir dedi..
2.soruna gelince bende hastanede hiç yapmamıştım doğumdan bi gün sonra yaptım ama korka korka gitmiştim..hiçte korktuğum gibi olmadı..kayısı kompostosu yedim ben ona yoruyorum durumu..şimdi dikişlerimde geçti hiç bişeciim kalmadı herşeyi gayet rahat yiyorum sıkıntı da yok çok şükür..inş sende atlatırsın..
hee bu arada kulak testimizi başarıyla geçtik göbüşümüzde 6. gün düştü
edam pek yağşuklumuş rüzgar oğlan..maşallah testide atlatmışınız bize dr 15.gün yapcam dedi bilemedim neden??:44:
bu arada bizim göbüşümüzde 5.gün düştü..k vitamini sıkıntısı olunca göbek geç düşüomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…