- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
senide alıyım araya durr..bi alıcı gözle bakmam lazım ..ama bak iremden önce olmaz ,ağlıyo yoksaa
her zaman sabaha kadar çene çalan sabah kalktıgımda saatlerce gecmıs sayfa okumama sebep olan uykulu hanımlarrrr..nırdesınızzzzzzzzzzzz....ben doguruyorum galıbaaaa...yanı emın degılımmmm.....yarım saat once kıcımdakı pijamının ıslaklıgına uyandım...1 bardak su boca edılmıs gıbıydı...vc ye gıttım azar azar cok az daha geldı ama sonra yok....suyum gelse bu kadarcıkmı gelır?...sıddetlı karın agrım varrr....ama kasıklarımda yada belımde degıl....karnımdaaaa....bu normal mı?....karnım tas gıbı..kızım kasılıyor sankı ıcerde...ve benım sogunkanlı olacagını tahmın ettıgım ama bu kadarını beklemedıgım kocamm uyuyorrr...kalk altım ıslak dedım...pijamasının ustunu gıydı hadı gozun aydın gecmıs olsun dıyıp gerı yattı...annemın basına gıttım pijamayı gosterdım...ıslanmıs baya ama bu kadarcık olmazz daha cok olur ve kesılmez dedı ...gelecek heralde hadı bakalım deyıp oda vurdu kafayı yattı....
eeee ben kıme deyımmm doguruyom kalkkınnnnnnnnnn dıyeeee...bu arada altımdan bıseyler gelıyor sonra kesılıyorrr halıhazırdaa...cozemedım bu işi...herkes uyurken bende bakalım belden ve kasıktan sancım gelırmı dıye beklemedeyım...bu arada makınedekı bıten camasırı astım...kocam tekrar uyumadan once umreden gelen hurma ve zemzem suyundan iç dedı ...onları yedım ıctım...termosıfonu actım ..nolur nolmaz bı dus alırım dıyeee..
sinemmm kızzzz gor bak ne kadar vefalı bır dostum o kadar aynı gun dogursak dıdın dıdın bende gece 12 dede ben dogurcam dıdım aha dogruuyom galıbaaa...amannn ılk olunca ınsan afallıyor beya....
karnımın agrısı da gecıyo sankı..ayy korktum da hıssetmıyom mu yoksaaa...neysseemmm az surda takılayım..sancım olursa kaldırırım herıfı ...olur dımı?pöfffffffffff
durum raporu veriyorum ben halaaaaaaa doğurmadım... geçmişe baktım. meltemin de suyu gelmiş ve görünmüyo ortalıkta. doğurmuştur inş. hayırlısıyla şimdiye. cumaya randevu aldım benimki gelecek gibi değil. öğlene gezmem var :)))) bu gidişle birinin evinde suyum gelecek o olacak. ama bu son daha da gezmem
Artık alabilirsin sanırım
Canım yaaa ama benii niye yalnız bırakıyorsun..Şaka şaka ..Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gel.
ggolge maşallah bebeğine kocaman olmuş
Sinecimmaşallah sana yaa..İnşallah ben de senin gibi olurum.Ama sen yine yorma kendini azıcık naz yap kız.
13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
ooo canom maşallah kızz..Darısı başımıza ama önce bir doğurmam lazım
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah..burda yagıs var..yavrukus bereketıyle gelıyor sanırım.eektırık ve net gıdıp gelıyor..dualarınıza muhtacım... sıra bendeee ...umarım guzel haberler verebılırım sıze donuste..Allaha emanet olun..hoscakalın...
tebrikler allah analı babalı büyütsün..kızlar selam
nilayım aceleci davrandı 36+4 de
cuma günü gündüz sancımvardı önemsemedim akaşamüstü baya arttı hemen hastaneye gittik
acılma başlamıstı hastadeki cocouk dr sehirdısısna cıkmıs dogum yaptıramayacaklarını acil olarak samsuna yolladım
saat 20.00 gibi samsun 19 mayıs ünv vardık hemen acilden dogumhaneye ilk muayneye yolladım ilk muaynem yepaıldı acılma ve agrılar sıklaşmıştı saat 23 de sezeryana girdim
23. 05 de meleğim dünyaya geldi cok şükür arkadaslar kucagma aldım meleğimi evimize dün akşam geldik
genel sezeryan oldum meleğimde gayet ii
36+4 de 14/10/2011 de 23.05 de dünayya geldi
gözün aydın canım sende benim gibisin bende hiç yatmadımdı annemle falan çok didiştik ama yok yatmak bana göre değil...günaydın kızlargırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
gecmıse bakamadım merakla ne dedıkodumu yaptınız okuycam
bız ıyıyız evdeyız gırıp herseyı uzun uzun yazıcam ama oglum annemdeydı yarım saate gelır lohusa gorumcem ve lohusa kocam uyurken ben toz ve mob yapıcam :)))) kahvaltıyı hazırlamıycam valla kalkıp yapsınlar kım dogurdu bellı deıl evde
hersey yolunda suan mınnakyavrumun bıraz solunumu problemlı goruyo babası takıpte tutuyo duzelıkcek ama ıcım rahat emıyo bebegım sutum az henuz artıcaktır ama takmıyorum kafama ay cok konusasım var ama oglum gelmeden evı duzene sokmalıyım gelınce bebek var zaten bıde evı ayakta gormesın musaıt zamanda gelıcem opuyorum
valla tebrikler ben 9 da kaldım devamı gelir inşakllah:44:13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
sağol bacııımzorla masallah dedirttim
inşallahh sancın gelir suyun patlar nişan gelirrrr deeeeeeee dogurursunduaya bak yaa 40 yıl düşünsem böyle dua edecegim aklıma gelmezdi
ayyy evde biri olsada kahvaltı hazırlasaaaabenim uşak memede yapışıktaaa kalkmak zor oliyyyy
sağol bacııımzorla masallah dedirttim
inşallahh sancın gelir suyun patlar nişan gelirrrr deeeeeeee dogurursunduaya bak yaa 40 yıl düşünsem böyle dua edecegim aklıma gelmezdi
ayyy evde biri olsada kahvaltı hazırlasaaaabenim uşak memede yapışıktaaa kalkmak zor oliyyyy
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah..
tebrikler allah analı babalı büyütsün..
gözün aydın canım sende benim gibisin bende hiç yatmadımdı annemle falan çok didiştik ama yok yatmak bana göre değil...
valla tebrikler ben 9 da kaldım devamı gelir inşakllah:44:
ayy sorma aynı dertteyiz bi saat uyanıksa oda memede geçio orda uyuyo kötü alıştı napıcaz bilmiyorum.
siz nasıl uyutuyosunuz arkadaşlar ???????kendiliğindn uyuyan varmı..
yok be canom zorla değil gerçekten maşallah
Dua da süper oldu cuk diye yerine oturdu vallahi..Allah razı olsun :) Ben geleyim hazırlayım kahvaltını hemencecik :)
ayyy sağol kuzummmmm sabah yarım çikolata yedim hamilelikten kalan alışkanlıkama sonra tiksindimm yarım saate uyur bizim ufaklık o arada tıkınmalıyım
günaydın kızlargırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
bız ıyıyız evdeyız gırıp herseyı uzun uzun yazıcam ama oglum annemdeydı yarım saate gelır lohusa gorumcem ve lohusa kocam uyurken ben toz ve mob yapıcam :)))) kahvaltıyı hazırlamıycam valla kalkıp yapsınlar kım dogurdu bellı deıl evde
hersey yolunda suan mınnakyavrumun bıraz solunumu problemlı goruyo babası takıpte tutuyo duzelıkcek ama ıcım rahat emıyo bebegım sutum az henuz artıcaktır ama takmıyorum kafama ay cok konusasım var ama oglum gelmeden evı duzene sokmalıyım gelınce bebek var zaten bıde evı ayakta gormesın musaıt zamanda gelıcem opuyorum
maş. DUYGU kız büyümüş bu :)) ve baya değişmiş güzelleşmiş iyice. Allah nazarlardan korusun
Duygu maşallahhh.kocaman olmuş..Nazar değmesin annesi..
Offf hadi yaaaa artık ben de doğurmak istiyorum amaaa
duygu maşallahh kızınaaa
zeynep
duygucum senin kız kocaman olmuş maşallah..allahım hepimizin evlatlarını korusun nazarlardan..
duygu kuzum kocaman olmuş maşallah
Duyguuu senin kız çok büyümüş maşallah baya bir toparlanmış yirim onu ben
duyguuu
kızına maşşalahaynı sen sanırsam... taaa istanbul buluşmasındaki fotodan hatırladığım kadarıynan
Eda ve Duygu yerim ben onlari ya MasaAllah, Allah sizlere bagislasin... Benim kizim da böyle büyücek mi?
maşallah subahanallah
Oyyyy, çok tatlı yaaa...
Yanaklar tam yemelik, bakışlardaki masumiyet de cabası...
can kızlarr..uyudum uyandım az önce..ayy çok rahatladım yaa..ıhlamurumuda aldııımm ..geçmişide okudum ,şimdi dizi vaktidiirrr:))
eda,zeamet ,kipraydı bide yanılmıyosaam ,maşşallah bebişleree
daha kim eklemişti unuttum ,ama hayranlıkla baktım tüm resimlere...bizim topiğin bebeleride ayrı bi güzelmi nee:maşşallah kıızzz arıcam seni bu konuyla ilgili ,zaten 1 haftadır arıcamda ,yorgunluktan elim kolum kalkmıyo valla...belki şimdi ararım,ama yok dizim başladıı..yarın inşş..
Duygu yerim ben bunu yaa maşallahh kızımıza anneme geleyim sanada geleceğim inşallahh
kızlar maşallah tüm bebeklere hepside birbirinden güzeller allahım nazarlardan korusun
insan hem bakmaya kıyamıyo hemde doyamıyo....
Teşekkür ederiz teyzeleriduygu yerim ben bu fistigi maasallah berekallah kocaman olmus cadi kizimiz opermisin benim icin yaninda olsam isiririm ben onu
Maşallahresim koyanları bende kıskandım son halimiz
Allah yardımcın olsun canım İnşallah bebeğini almışsındır kucağınaburda yagıs var..yavrukus bereketıyle gelıyor sanırım.eektırık ve net gıdıp gelıyor..dualarınıza muhtacım... sıra bendeee ...umarım guzel haberler verebılırım sıze donuste..Allaha emanet olun..hoscakalın...
Abovvvvv eve gelmiş temizlik düşünüyo Acaba ikinci kez anne olunca mı böyle oluyo merak ettim ikinciyi yapsam mı acaba hemengünaydın kızlargırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
selam kızlar biz geldik oğlumlaaa
herşey normale dönüyor çok şükür ikimizde iyiz dün troid için tekrar test yapıldı değerleri normale dönmüş kuzumunçok korkmuş çok endişelenmştim çok şükür geride kaldı sarılık için kan almaya gerek görmedi iiyi gördü oğluşumu en son c.tesi 10.5 çıkmıştı daha da düşmüştür dedi o kadar çok kan alındıki bebeğimden doktor bile kıyamadı artık ...
oğlum 2730 doğmuştu 3 gün sonra 2620 ye düşmüştü bugün sağlık ocağında 2820 çıktıboyunu doğduğu hastane yanlış ölçmüş bende ihtimal vermemiştim zaten 51 cm e doktorumuz 48 cm ölçtü doğduğu hastanedeki ölçümü söyleyince çocuk çekmiş demek ki dedi
bu arada 61 le hamile kalıp 66 ile doğuma girdim bugün tartıldım 60 kiloyum
zeynepçim (zeynep82) eşim dün hediyemizi getirdi geçen hafta oğlumuzun durumu yüzünden hiç işe gitmemişti sanırım geleli baya olmuş çooook teşekkür ederiz oğlum sütlü sütlü öpüyor murat batu kardeşini ve seni
işte hediyemiz, boş göbeğimiz ve oğluşumuz
GÜNAYDINNNN....
evvettttt hamileliğim boyunca gördüğüm saçma sapan rüyalarımın yok olduguna inanırken dün gece gördüğüm rüyaya
kahkahalar atarak uyandımrüyamda açık alanda tuvalet vardı ama duvarları yok etrafta bir sürü adamın oturup
çekirdek çitlediği bir yerde herkesin gözü önünde tuvalete gittim oturdum buyuk tuvaletimi yapmaya çalışıyordum
karşıdan bir adam benim zorlandıgımı görünce yardıma geleyimmi dedibende bana bakkk kocama seni şikayet ederim
deyip işime devam ettim (ki rüyada kaka görmek iyi bişiymiş kaynanam dididydii)sonra kalktım eşyalarımı alıcam anamm o ne bir
sürü çanta yüklendim sonra eşimin yanına gittim sahildeydi balıklara bakıyordu bende gittim yanına balıklar önce ufacıktı sonra egildim
diğerlerine bakmak için kocaman bir kaç balık su üstünde artistik hareketler yapıyolardıuyandım ha bu rüya ne anlama geliy acepp
bu arada dün akşam tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
57 ile hamile kalıp 72 ile finish yaptımmmmm giden total 12 yanii 60 kiloyumm 13 günde 12 kilohani alkışşş
durum raporu veriyorum ben halaaaaaaa doğurmadım... geçmişe baktım. meltemin de suyu gelmiş ve görünmüyo ortalıkta. doğurmuştur inş. hayırlısıyla şimdiye. cumaya randevu aldım benimki gelecek gibi değil. öğlene gezmem var :)))) bu gidişle birinin evinde suyum gelecek o olacak. ama bu son daha da gezmem
bebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?