2011 Ekim Anneleri

göbüş düşmüyor diye sızlanıyordum dün gece göbüş düşer gibi oldu o nasıl oluyor derseniz minicik bir yer daha var orasıda koparsa düşecek eşim çek dedi ama ben kıyamammmmmm

durum raporu veriyorum ben halaaaaaaa doğurmadım... geçmişe baktım. meltemin de suyu gelmiş ve görünmüyo ortalıkta. doğurmuştur inş. hayırlısıyla şimdiye. cumaya randevu aldım benimki gelecek gibi değil. öğlene gezmem var :)))) bu gidişle birinin evinde suyum gelecek o olacak. ama bu son daha da gezmem

senide alıyım araya durr..bi alıcı gözle bakmam lazım ..ama bak iremden önce olmaz ,ağlıyo yoksaa

Artık alabilirsin sanırım

Canım yaaa ama benii niye yalnız bırakıyorsun..Şaka şaka ..Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gel.

ggolge maşallah bebeğine kocaman olmuş
Sinecimmaşallah sana yaa..İnşallah ben de senin gibi olurum.Ama sen yine yorma kendini azıcık naz yap kız.

Al benden de o kadar

tırtılkurabiye hayırlı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

annem ilk bebekte naz yapılır ilktir tecrübe yoktur ikincide ne naz yapabiliyorsun nede başka bişey hemen iş bekler millet demişti
belkide garibim ondan hemen işe atlamıştır baksana görümcesi bile uyuyomuş allah yardımcısı olsunn

ooo canom maşallah kızz..Darısı başımıza ama önce bir doğurmam lazım

sağol bacııım zorla masallah dedirttim

inşallahh sancın gelir suyun patlar nişan gelirrrr deeeeeeee dogurursun duaya bak yaa 40 yıl düşünsem böyle dua edecegim aklıma gelmezdi

ayyy evde biri olsada kahvaltı hazırlasaaaa benim uşak memede yapışıktaaa kalkmak zor oliyyyy

hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah..
tebrikler allah analı babalı büyütsün..
gözün aydın canım sende benim gibisin bende hiç yatmadımdı annemle falan çok didiştik ama yok yatmak bana göre değil...

13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
valla tebrikler ben 9 da kaldım devamı gelir inşakllah:44:

ayy sorma aynı dertteyiz bi saat uyanıksa oda memede geçio orda uyuyo kötü alıştı napıcaz bilmiyorum.
siz nasıl uyutuyosunuz arkadaşlar ???????kendiliğindn uyuyan varmı..

yok be canom zorla değil gerçekten maşallah
Dua da süper oldu cuk diye yerine oturdu vallahi..Allah razı olsun :) Ben geleyim hazırlayım kahvaltını hemencecik :)

ben bazen emzirip yüzükoyun yatırıyorum sırtını sıvazlıyorum uyuyorr bazen memede uyuyo özellikle geceleri sabah baktım uyumuyooo emzirdim yatagıma yan koydum üzerini örttüm aramıza yastık koyup ayakucuna yattım uyanıktı ama uyumuş yavrummmmmmm

yok be canom zorla değil gerçekten maşallah
Dua da süper oldu cuk diye yerine oturdu vallahi..Allah razı olsun :) Ben geleyim hazırlayım kahvaltını hemencecik :)

ayyy sağol kuzummmmm sabah yarım çikolata yedim hamilelikten kalan alışkanlık ama sonra tiksindimm yarım saate uyur bizim ufaklık o arada tıkınmalıyım

canım gözünaydın.allah analı babalı büyütsün.allah nazarlardan korusun.sağlıkla büyüt bebeğini. maşallah hemen kalkmışsın

maş. DUYGU kız büyümüş bu :)) ve baya değişmiş güzelleşmiş iyice. Allah nazarlardan korusun

Duygu maşallahhh.kocaman olmuş..Nazar değmesin annesi..
Offf hadi yaaaa artık ben de doğurmak istiyorum amaaa

duygu maşallahh kızınaaa

zeynep
duygucum senin kız kocaman olmuş maşallah..allahım hepimizin evlatlarını korusun nazarlardan..

duygu kuzum kocaman olmuş maşallah
Duyguuu senin kız çok büyümüş maşallah baya bir toparlanmış yirim onu ben

duyguuu

kızına maşşalah aynı sen sanırsam... taaa istanbul buluşmasındaki fotodan hatırladığım kadarıynan

Eda ve Duygu yerim ben onlari ya MasaAllah, Allah sizlere bagislasin... Benim kizim da böyle büyücek mi?

maşallah subahanallah

Oyyyy, çok tatlı yaaa...
Yanaklar tam yemelik, bakışlardaki masumiyet de cabası...

Duygu yerim ben bunu yaa maşallahh kızımıza anneme geleyim sanada geleceğim inşallahh

kızlar maşallah tüm bebeklere hepside birbirinden güzeller allahım nazarlardan korusun
insan hem bakmaya kıyamıyo hemde doyamıyo....

duygu yerim ben bu fistigi maasallah berekallah kocaman olmus cadi kizimiz opermisin benim icin yaninda olsam isiririm ben onu
Teşekkür ederiz teyzeleri
Büyüdük büyüdük Eeee kolaymı ablayız Çabuk büyü kızım sen ablasın diyorum psikolojik baskı yapıyorum kuzuma

resim koyanları bende kıskandım son halimiz
Maşallah Kıskançlık ne güzel bişeymiş sayesinde meleklerimizi görüyoruz
Allah yardımcın olsun canım İnşallah bebeğini almışsındır kucağına
Abovvvvv eve gelmiş temizlik düşünüyo Acaba ikinci kez anne olunca mı böyle oluyo merak ettim ikinciyi yapsam mı acaba hemen
13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok

Maşallah canım

ne güzel hemen kilolarını vermişsin.

canım belki aynı zamanlarda doğum yaparız.

duygu maşallah kızına büyümüş.çok tatlı olmuş kilo artışı nasıl gidiyor. bizim bugün kontrolumüz vardı.1 ayda 1 kilo almış. boyumuz 3 cm uzamış. normlmi acaba.aşımız yapıldı.

bebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))

tebrik ederim canım,
allah analı babalı büyütsün,
bol bol sütün olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…