Eda hoşgeldin canım aradım seni ama konuşamadık. Rüzgarımız iyileşmiş maşallah Allah ım nazarlardan korusun
yeşilim zeytinim izninle kıskanabilri miyim seniiiiiiio nasıl oluyo öyle bakiiim 61 le hamile kalıp şimdi ansıl oluyon da 60 oluyosun sen yaaaaaaaaaaaa....
kilo istatistiğine bi katkım olsun :
ben sanırım 63-64 le hamile kaldım. 81 le doğuma girdim.şimdi 72 yim . ama fiziğim acayip bozulmuş herşeyim yer değiştirmiş yaa. dün evime gittim . be zaten normalde 40 giyerken hep 42 44 alırdım boydan kısa gelirler hep etekler biraz aşağıda olsun die hep düşük giyerdim .birde ucuz ve güzel bulduğum şeyleride alırım.mesela 46 beden bi eteğim vardı daraltırım giyerim die aldım daraltamadan hmie kaldım 5 aylıkken falan süper oluyodu. şimdi o halimden daha zayıfım ama olmuyo etek. anlamıyorum nasıl bişi bu... eve gittim büssürü kıyafet alırım die... havamı aldım geldim... yine salaşlara devam bi süre. vede böyle kalacağımı düşünüyorum artık...keşke geçen ramazan bool bool foto çekinseymişim.çünkü bidaha asla öyle olamıycam sanırımdesemde kimse inanmaz artık benim bi zamanlar 57 kilo olduğumu... şişko teyzeler gibi artık bende anlatırım gençliğimde ben.... dieee
ya o etikette fiyat yazmıyo dimi ben çok kötü durumdaydım yollarken hediyenizide babamız seçmek zorunda kaldı ben ilçedeyim çünkü burada bebek mağzası yok kusurumuza bakma olur mu
canım 1.sorunun cevabı çok sıcaktan oluyomuş o kırmızılıklar..bizim olmadı ama dr olursa eğer çok sıcak tutuyosunuz çocuğu demektir dedi..
2.soruna gelince bende hastanede hiç yapmamıştım doğumdan bi gün sonra yaptım ama korka korka gitmiştim..hiçte korktuğum gibi olmadı..kayısı kompostosu yedim ben ona yoruyorum durumu..şimdi dikişlerimde geçti hiç bişeciim kalmadı herşeyi gayet rahat yiyorum sıkıntı da yok çok şükür..inş sende atlatırsın..
edam pek yağşuklumuş rüzgar oğlan..maşallah testide atlatmışınız bize dr 15.gün yapcam dedi bilemedim neden??:44:
bu arada bizim göbüşümüzde 5.gün düştü..k vitamini sıkıntısı olunca göbek geç düşüomuş..
kızlar merhaba.biz hastanelerdeydik 4 gündür.kızımı sarılık artı yüksek ateşle acile götürdük ve yenidoğan yoğunbakıma aldılar 3 gün kaldık orda sonra servise çıktık 1 gün de orda kaldık şimdi evimizdeyiz çok zor günlerdi Allahım hiç kimseye yaşatmasın.Allahtan önlem amaçlı tedavi yapptılar ama temiz çıktı çok şükür herşey.
annelik ne kadar zormuş canımdan can koptu o hastayken ama şimdi iyiyiz çok şükür.
herkes doğurdu mu herkes iyimi.inş. iyisinizdir.öptük kızımla sizleri bebeklerinizi.
Slm arkadaşlar bende bugün yarın doğuracaklardanım 41. haftam ama bi türlü sancım tutmuyo herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar..
Merhaba kızlar,
dogum yapan arkadaslardan bir cogu da benim gibi süt problemi cekiyor. ben dogum yapıcak olan arkadaslardan bizim sütlerimizin artıp kuzucuklarımıza yetmesi icin sancı cekerken dogum yaparken dua etmeleri istiycektim. sizin de dogumlarınız cok kolay gecer ve sonrasında da yavrularınıza bol bol sütünüz olur insh.
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
Çok pis kıskandım valla
Eki Görüntüle 275336 Eki Görüntüle 275339
Burcu(domatesli_pilav) teyzemizede tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için
Kızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği.Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.
uzun zamandır sizi takip ediyorum.bende ayın 11 de epidural anestezi ile doğum yaptım.kızımın yüzünde doğum lekesi oluşmuş.alnında gözkapaklarında dudağının üstünde burnunda ve yanağında(yüzünün sağ tarafında)bin kişiden birinde görülüyomuş bu rahatsızlık.porto şarap lekesi yada port wine deniliyomuş.aranızda böyle bişi yaşayan yada çevresinden bilen birileri varsa ne yaptılar nasıl bi tedavi uyguladılar yazarsanız çok mutlu olurum.
slm kızlarr dogum yaptığmdan berı hıç gıremıorum herkez iyidr inşalh biz çok ıyıyız çok guzel sağlıklı bı dogum gecırdım çabuk ayaklandım ama malum gelen gıden bıde mevld falan okuttuk anca yalnız kaldık kızımla geçmışi okuyamadım epey bırıkmış doğum yapanların lıstesı olsa da baksak
selam kızlar biz geldik oğlumlaaa
herşey normale dönüyor çok şükür ikimizde iyiz dün troid için tekrar test yapıldı değerleri normale dönmüş kuzumunçok korkmuş çok endişelenmştim çok şükür geride kaldı sarılık için kan almaya gerek görmedi iiyi gördü oğluşumu en son c.tesi 10.5 çıkmıştı daha da düşmüştür dedi o kadar çok kan alındıki bebeğimden doktor bile kıyamadı artık ...
oğlum 2730 doğmuştu 3 gün sonra 2620 ye düşmüştü bugün sağlık ocağında 2820 çıktıboyunu doğduğu hastane yanlış ölçmüş bende ihtimal vermemiştim zaten 51 cm e doktorumuz 48 cm ölçtü doğduğu hastanedeki ölçümü söyleyince çocuk çekmiş demek ki dedi
bu arada 61 le hamile kalıp 66 ile doğuma girdim bugün tartıldım 60 kiloyum
zeynepçim (zeynep82) eşim dün hediyemizi getirdi geçen hafta oğlumuzun durumu yüzünden hiç işe gitmemişti sanırım geleli baya olmuş çooook teşekkür ederiz oğlum sütlü sütlü öpüyor murat batu kardeşini ve seni
işte hediyemiz, boş göbeğimiz ve oğluşumuz
teşekkür ederizz kübrammm
ayın 14ünde doğduğu hast.de sağ kulak testten geçememişti anne karnındaki sıvı kulakta demişlerdi 20 sine gün verdiler tekrar ama bir daha o hastanenin önnden geçmiyceğimden başka hast.de gidip yaptırdım dün iki kulağıda geçti testten yani esasında bizede ileri tarih verilmişti bn erken yaptırdım :) maşallah benim diğer oğluşuma
resim koyanları bende kıskandım son halimiz
resim koyanları bende kıskandım son halimiz
Kızlar Sinem'le konuştum. Çok şükür kendisi de bebeği de iyiymiş. Suni sancıyla doğumu yapmış, bugün öğlen 12'de doğmuş oğluşu. ikisi de sağlıklıymış. kilosunu sordum, hep küçük küçük diye endişe ediyordun ne oldu dedim. usg ye aldanmamak lazımmış, beklediğimizden kilolu doğdu dedi. 10 gün önce doğmasına rağmen 3240 gr mış bebeği.Sesi yorgun ama iyi geliyordu. hepinize çok selamı var.
leynayla konuştum, o da oğlunu beslemeye çalışmakla meşgulmüş, meme ucu yokmuş büyük problem oluyormuş. ama genel olarak kendisi de siraç oğluşu da iyiymiş. doğum yapmayanlara bol bol uyumalarını tavsiye ediyor :) perişan olmuş yorgunluktan. hepinize çok selamı var.
yada ben mi açamıom...benim dışımda biri bi göz atsınnn...
Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma
Çok pis kıskandım valla
Eki Görüntüle 275336 Eki Görüntüle 275339
Burcu(domatesli_pilav) teyzemizede tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?