2011 Ekim Anneleri

Eda hoşgeldin canım aradım seni ama konuşamadık. Rüzgarımız iyileşmiş maşallah Allah ım nazarlardan korusun

zehra canım kuusuruma bakma ne olur çok zor günler geçirdik inan ne arayanları gözüm gördü ne de sonrasında dönebildim dün test sonuçlarımız temiz çıkınca kendime geldim :) Allah razı olsun tatlım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın beyzamız sanıırım asilik ediyor meme konusunda, inşallah tez zamanda sizinde bütün sıkıntılarınız çözülür Allahım yeterki sağlık versin

bende inanamadım canım ama oğlum bugün 8 günlük oldu 6 günümüz hast. geçti doğru düzgün bişi yemedim
hala korse alamadım sarmadım bıngıl bıngıl yumuşak hissis iğreç bir göbeğim var inşallah toparlar sertleşir :)
az kilo aldım çabuk attım bence sende hiç üzülme geçen ramazan fotolarından bile fit olucaksın demedi deme

ya o etikette fiyat yazmıyo dimi ben çok kötü durumdaydım yollarken hediyenizide babamız seçmek zorunda kaldı ben ilçedeyim çünkü burada bebek mağzası yok kusurumuza bakma olur mu

yok tatlım yazmıyo hem saçmalama bunun kusurumu olur ne şartlarda yollamışın teşekkür ederiz tekrar

teşekkür ederizz kübrammm
ayın 14ünde doğduğu hast.de sağ kulak testten geçememişti anne karnındaki sıvı kulakta demişlerdi 20 sine gün verdiler tekrar ama bir daha o hastanenin önnden geçmiyceğimden başka hast.de gidip yaptırdım dün iki kulağıda geçti testten yani esasında bizede ileri tarih verilmişti bn erken yaptırdım :) maşallah benim diğer oğluşuma

biz gidiyoruzzzzzzzzz oğlumu cuk cuklatıp, babamıza yemek hazırlamam lazımm gene gelicezzzzzz

Eda ve Duygu yerim ben onlari ya MasaAllah, Allah sizlere bagislasin... Benim kizim da böyle büyücek mi?

Canom ve Nazli sizin bebeklerinizi göremedim

Filiz sen yazinca farkettim ben de bugün cok paspalim, ama yemegim ve tatlim var kocisin gözü onlarla doysun bari...

ya kızlar ben son 3 4 gundur cok sık tuvalete cıkıyorum(buyuk)aksama kadar 5 ı buluyor..kan ılacı aldıgım ılk hafta kabızlıktan 9 ayda olmadıgım hemoroıdı bır haftada oldum..sımdı hala almama ragmen kan ılacını (kabız yapma olasılıgı cok yuksek herkeste)nıye bu kadar sık vcye cıkıyorum..normal mı..ıshalde degılım..karnım agrıyor..karnımın yanları sancıyor..yavrukus tepınıp duruyor..oyyyy oyy[/QUOTE]

çok sık buyuk tuvalete çıkmanın doğuma yakın olunduğu söylenir, dikkat edersin, doğrumu görmüş oluruz.

çok geçmiş olsun canım, ben bekliyorum zamanımı

Slm arkadaşlar bende bugün yarın doğuracaklardanım 41. haftam ama bi türlü sancım tutmuyo herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar..

sağol, allah sanada bir avazda doğum nasip etsin.

dilerim unutmam, unutmazsam hepiniz ve hepimiz için bol süt olsun diye dua edeceğim.

Eki Görüntüle 275268 buda kuzum okuyun amaaaaa oğluma

Çok pis kıskandım valla
Eki Görüntüle 275336 Eki Görüntüle 275339
Burcu(domatesli_pilav) teyzemizede tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için

maşallah subahanallah

merak etmiştim,
sağol haber verdiğin için,
allah analı babalı büyütsün, bakalım abisi nasıl kabullenecek

allah analı babalı büyütsün canım,

allah nazarlardan sakınsın bebeklerinizi, maşallah subahanallah

ohh sonunda sıkıntısı bitmiş maşallahh..allahım hiçbirimize sıkıntı vermesin sağlıklı sağlıklı güzel huzurlu büyüsün yavruşlarmız...
bu arada kızz sen bizi görmedin...
sayfa 5779 a baaakkk müsait olunca gör bizi eda tiyzeee....

Son düzenleme:
Alalaa neden acilmiyo acep bende gorunuyo oysaki :26:

cok duygulu dakıkalar yasıyorum..bırazdan aglayabılırım ..sinemmmmmmmmmmmmmmmmm

benım kadım dostum bana dogurma dıye ısrar ederkennn sen benden once dogurdun...kaldım ahanda bı basıma..kafamı nirelere vurammmmm..bugun benımde dogurmam lazımmm belkım gece 12 dede ben gıderım doguma bellı mı olur...ahhh ahhh canım rabbım kolaylık versın sıkıntılarını gıdersın ınsaallah...gelmıcem bende bıdaaa..terkedıyorum buraları...

cok duygulu dakıkalar yasıyorum..bırazdan aglayabılırım ..sinemmmmmmmmmmmmmmmmm

benım kadım dostum bana dogurma dıye ısrar ederkennn sen benden once dogurdun...kaldım ahanda bı basıma..kafamı nirelere vurammmmm..bugun benımde dogurmam lazımmm belkım gece 12 dede ben gıderım doguma bellı mı olur...ahhh ahhh canım rabbım kolaylık versın sıkıntılarını gıdersın ınsaallah...gelmıcem bende bıdaaa..terkedıyorum buraları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…