bebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))
cnm öncelikle seni tebrik ederim allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun
dediğin şey bizdede oldu 1 defa kızım babasındaydı eşim endişeli endişeli seslendi hemen koştum kızım kızarmış morarmış adamın beti benzi atmış korkudan hemen aldım sudenazı ters çevirdim ayağını sıktım canı yandı ağlamaya başladı kendimden hiç beklemediğim kadar serin kanlı davrandım panik yapmadım unutma sen sakin olmazsan ona bi fayda sağlayamazsın canım canı yanınca ağlamak için nefes alıyorlarmış aklında bulunsun ama acil bi durumda sen hemen hastaneye götür geçmiş olsun
cnm benim dr estetik dikiş yapmış onlar kendi düşüyormuş muhtemelen seninkide öyledir benim dikişlerde hala acıyo cnm ya otururken dikişsiz tarafa ağırlık vererek oturuyorum bide 2 gündür gaz sancısı çekiyorum oda dikişlerime baskı yapıyo baya zorladı cuma benim kntrlum vardı sen kendin için daha gitmedinmi kntrle ???
off kızlar canım çok sıkkın kızımın yine gaz sancısı tuttu.1 saat boyunca ağladı ne yaptıysam boş emziriyorum o zaman susuyo yavrum canı ne kadar yanıoki göğsümü sıkıo elleriyle çok şükür bi saat önce uyudu anlatırken bile gözlerim doluyo..ne yapmalı yediklerimide seçe seçe yiyorum ama nie böle oluyoki....
gözün aydın canım ...bebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))
canım boş emzirdiğini yazmışsın ama bu sırada bir sürü hava yutar kızın ve kısırdöngü olarak gazı artar. aslında en etkili yöntem mekanik olarak çıkarman.yanı sırtına pıt pıt yapıp sıvazlaman. bu arada daha önce gördüğüm birşeyi paylaşayım. uzman bir ablanın kızı çok gazlıydı ve hiç durmadan geceli gündüzlü ağlıyordu. son çare olarak hocamıza gösterdi. o da bir battaniyenin içine bebeği koyup eşiyle karşılıklı çok yavaş sallamasını söyledi.yani sağ kolun üstüne önce dönecek mesela ardından tersi yöne yuvarlayacaksın yanı sol kolun üstüne ama yavaş. yoksa beyni sarsılır. hani çocuklar yerde yuvarlanırken yapıyorlar ya. onu kızında etkili olmuştu. hatta kızını görmeye gittiğimizde eşi geç saate kadar çalıştığı için dar bir koridorlarında karşılıklı çivi çakıp hamak yapmıştı ve sallıyordu. ha sallanmaya alışırsa karışmam:)bir de geçen yılk doğum yapan bir arkadaş kendi kızına Nurse Harveys şuruptan faydalandığını yazmıştı ama etkisi olmadığını söyleyenler de var. benim kızım şimdilik gazını çıkarabiliyor inşallah böyle devam eder olmazsa ben de deniycem bunları.
bu arada doktor olarak değil de bir anne olarak soruyorum en etkili pişik tedavi edici krem konusunda tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.
canım boş emzirdiğini yazmışsın ama bu sırada bir sürü hava yutar kızın ve kısırdöngü olarak gazı artar. aslında en etkili yöntem mekanik olarak çıkarman.yanı sırtına pıt pıt yapıp sıvazlaman. bu arada daha önce gördüğüm birşeyi paylaşayım. uzman bir ablanın kızı çok gazlıydı ve hiç durmadan geceli gündüzlü ağlıyordu. son çare olarak hocamıza gösterdi. o da bir battaniyenin içine bebeği koyup eşiyle karşılıklı çok yavaş sallamasını söyledi.yani sağ kolun üstüne önce dönecek mesela ardından tersi yöne yuvarlayacaksın yanı sol kolun üstüne ama yavaş. yoksa beyni sarsılır. hani çocuklar yerde yuvarlanırken yapıyorlar ya. onu kızında etkili olmuştu. hatta kızını görmeye gittiğimizde eşi geç saate kadar çalıştığı için dar bir koridorlarında karşılıklı çivi çakıp hamak yapmıştı ve sallıyordu. ha sallanmaya alışırsa karışmam:)bir de geçen yılk doğum yapan bir arkadaş kendi kızına Nurse Harveys şuruptan faydalandığını yazmıştı ama etkisi olmadığını söyleyenler de var. benim kızım şimdilik gazını çıkarabiliyor inşallah böyle devam eder olmazsa ben de deniycem bunları.
bu arada doktor olarak değil de bir anne olarak soruyorum en etkili pişik tedavi edici krem konusunda tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.
ben kızskandımmm13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
maşşallah canım gözün aaydım ..Allah analı babalı büyütsün...bebeğim doğdu
hayııııırrr...lütfen 2. irem vakası olmasııııınnnHerkese merhabalar nihayet evime internet bağlandı ve girebildim foruma. Öncelikle doğum yapan herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyuümelerini nasip etsin. Bizde hala tık yok Satım 12 Ocak günüm doldu ama bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yokmuş, suyuda azalmış bayağı. Cumaya kadar beklemedeyiz sancım olmaz ve kontroldede açılma felan görmezse doktor sezeryana alacak. 2 gündür yapmadığım eziyet kalmadı kendime ama hala tıkk yok :)))) Dua edin bana sancım gelsin.
canım ben saf zeytin yağı sürüyorum her defasında hiç pişik olmadı maşşaallahhhhh....canım boş emzirdiğini yazmışsın ama bu sırada bir sürü hava yutar kızın ve kısırdöngü olarak gazı artar. aslında en etkili yöntem mekanik olarak çıkarman.yanı sırtına pıt pıt yapıp sıvazlaman. bu arada daha önce gördüğüm birşeyi paylaşayım. uzman bir ablanın kızı çok gazlıydı ve hiç durmadan geceli gündüzlü ağlıyordu. son çare olarak hocamıza gösterdi. o da bir battaniyenin içine bebeği koyup eşiyle karşılıklı çok yavaş sallamasını söyledi.yani sağ kolun üstüne önce dönecek mesela ardından tersi yöne yuvarlayacaksın yanı sol kolun üstüne ama yavaş. yoksa beyni sarsılır. hani çocuklar yerde yuvarlanırken yapıyorlar ya. onu kızında etkili olmuştu. hatta kızını görmeye gittiğimizde eşi geç saate kadar çalıştığı için dar bir koridorlarında karşılıklı çivi çakıp hamak yapmıştı ve sallıyordu. ha sallanmaya alışırsa karışmam:)bir de geçen yılk doğum yapan bir arkadaş kendi kızına Nurse Harveys şuruptan faydalandığını yazmıştı ama etkisi olmadığını söyleyenler de var. benim kızım şimdilik gazını çıkarabiliyor inşallah böyle devam eder olmazsa ben de deniycem bunları.
Herkese merhabalar nihayet evime internet bağlandı ve girebildim foruma. Öncelikle doğum yapan herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyuümelerini nasip etsin. Bizde hala tık yok Satım 12 Ocak günüm doldu ama bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yokmuş, suyuda azalmış bayağı. Cumaya kadar beklemedeyiz sancım olmaz ve kontroldede açılma felan görmezse doktor sezeryana alacak. 2 gündür yapmadığım eziyet kalmadı kendime ama hala tıkk yok :)))) Dua edin bana sancım gelsin.
canım ne yaparsan yap o geliceği zaman gelio..bende 40+4 te doğurdum..gece sancım kendinden hafif hafif yokladı sabah dr.a gittik..ama yapmadığım şey kalmamıştı..nar suyu,sıcak suya oturma seansları,kuşburnu çayı,tempolu yürüyüş,ev temizliği...vs vs her haltı yaptım 38.haftadan sonra ama tık yoktu sonra kendi haline bırakcam artık derken...nişan geldi sancım gelsin diye 2 gün bekledim yokk olmadı en sonunda gece bi baktım karnım ağrıo artık o kadar benimsemiştim ki doğmıycak die gaz sancısıdır dedim..ana bi baktım düzenlii..nası sevindim nası sevindim anlatamam...inş seninde tez vakitte olur...boşuna yorma kendini sancı çektiğin zamana halin kalsın.. baya bi yoruluosun daa...
burak bebek:))) herkese teşekkürler...
ayy valla al canım yaa..neymiş bende yapıyım ,sanırım her bünyede farklı oluyo ,inşallah işe yarar ...ne 3 ü ne 5 i biz 4. haftaya giriyoruz çok az sütüm bencee...nidacım ilk 3 gün bende de süt çok az geliyodu annem artık kafayı yiicekti bu çocuk aç kalıyo die susamlı bişey yaptı pekmezle bide bulamaç die bişe yaptı arada bide humana içtim sonra sonum hazin oldu damızlığa döndüm.. süt sağma makinalarıyla yaşadım geceleri..hatta ateş yaptı fazla süt..istersen annemden alıyım tarifini..
canım irem kaçgündür doğurayım diye çırpınıyo ,yapmadığı kalmadı kızın yaa..yawrum benim ..şimdi çabalarının mükafatını alıyodur umarım ..o orda bizde burda stres olduk kız doğursun artık diye..halbuki günü bile dolmamıştı...Canım ne olduki İreme parça parça geçmiş okuyorum. Sende süt için tahinli helva ye bol bol çok iyi geliyormuş. Birde Üzüm Şırası satılıyor tatbaklarda onu dene derim. Ben başladım bunlara şimdiden. Bu arada neden korkarsan başına gelirmiş onu anladım bekarlığımdan beri katiyen sezeryan istemiyorum korkuyorum ameliyattan deyip durdum, tembel çıktı sıpa
maşşallahh bembeyaz bi yakışıklıııburak bebek:))) herkese teşekkürler...
selam kızlarrr..benim sütüm çokaz yaaaa...bbeğim yazık gece 1 saat olmadan uyanıyo ,normalde 2-2,5 saatte uyanıyo,ama geceleri baya acıkıyo yaqwrum ,ne yapcam ben yaa..mamada almadım ,eşim istemiyo ,annem şimdi tatlı açıyo bana ,bende az önce bi tutan dere otu ,bi ttutam marul yedim ,yatıp dinlencem azcık ,sağdım gene çıkmadı sütüümm:napcak benim ,zavallı ,minik ,yawrukuş ,kuzu ,gül kızıımmm
ben kızskandımmmverdiğim kiloları almaya başladım sanırsamm:26:
maşşallah canım gözün aaydım ..Allah analı babalı büyütsün...
hayııııırrr...lütfen 2. irem vakası olmasııııınnnkız doğurcam diye uğraşıyo kaçgündür ,stres oldu yaa...sen sakin ol canım hemi ..hayırlı zamanda gelcek kendisi annesii..
canım ben saf zeytin yağı sürüyorum her defasında hiç pişik olmadı maşşaallahhhhh....nivea nın pişik önleyici kreminide sürüyorum aradaa..
bebeğim doğdu
nidacım ilk 3 gün bende de süt çok az geliyodu annem artık kafayı yiicekti bu çocuk aç kalıyo die susamlı bişey yaptı pekmezle bide bulamaç die bişe yaptı arada bide humana içtim sonra sonum hazin oldu damızlığa döndüm.. süt sağma makinalarıyla yaşadım geceleri..hatta ateş yaptı fazla süt..istersen annemden alıyım tarifini..
günaydın kızlargırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
gecmıse bakamadım merakla ne dedıkodumu yaptınız okuycam
bız ıyıyız evdeyız gırıp herseyı uzun uzun yazıcam ama oglum annemdeydı yarım saate gelır lohusa gorumcem ve lohusa kocam uyurken ben toz ve mob yapıcam :)))) kahvaltıyı hazırlamıycam valla kalkıp yapsınlar kım dogurdu bellı deıl evde
hersey yolunda suan mınnakyavrumun bıraz solunumu problemlı goruyo babası takıpte tutuyo duzelıkcek ama ıcım rahat emıyo bebegım sutum az henuz artıcaktır ama takmıyorum kafama ay cok konusasım var ama oglum gelmeden evı duzene sokmalıyım gelınce bebek var zaten bıde evı ayakta gormesın musaıt zamanda gelıcem opuyorum
13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
ben bazen emzirip yüzükoyun yatırıyorum sırtını sıvazlıyorum uyuyorr bazen memede uyuyo özellikle geceleri sabah baktım uyumuyooo emzirdim yatagıma yan koydum üzerini örttüm aramıza yastık koyup ayakucuna yattım uyanıktı ama uyumuş yavrummmmmmm
bebeğim doğdu
selam kızlarrr..benim sütüm çokaz yaaaa...bbeğim yazık gece 1 saat olmadan uyanıyo ,normalde 2-2,5 saatte uyanıyo,ama geceleri baya acıkıyo yaqwrum ,ne yapcam ben yaa..mamada almadım ,eşim istemiyo ,annem şimdi tatlı açıyo bana ,bende az önce bi tutan dere otu ,bi ttutam marul yedim ,yatıp dinlencem azcık ,sağdım gene çıkmadı sütüümm:napcak benim ,zavallı ,minik ,yawrukuş ,kuzu ,gül kızıımmm
burak bebek:))) herkese teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?