sinem bebişin hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün
nadide gözün aydın tatlım 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın oğlusunu
meltem muhtemelen doğuruyorsun cnm allah yardımcın olsun
yeşim hakkında hayırlısı olsun tatlım sezeryan olmak zorunda kalırsanda üzülme belki böylesi hayırlı olacak sizin için sağlıkla gelsinde yavru kuş gerisi önemli değil
bende bilmiyorum kiiimaşallah canım, nasıl başardın bunu ,formülünü anlat bakalım .
oy maşallahhhhhduygu maşallah kızına büyümüş.çok tatlı olmuşkilo artışı nasıl gidiyor. bizim bugün kontrolumüz vardı.1 ayda 1 kilo almış. boyumuz 3 cm uzamış. normlmi acaba.aşımız yapıldı.
bebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))
hayırlı olsun tekrar canım sağlıkla buyuttttburak bebek:))) herkese teşekkürler...
Kızlar bu arada kilolar hızlı hızlı gidiyor ilk etapta da benim göbek yumuş yumuş korse takmaya başlıcam bugün alttan dikişler pek iyileşmedi bir yandan da korkuyorum acırsa diye. Doktorlarınız ne dedi korse olayına??
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Prenses nasıl oldu şimdi geçmişi okurken çapak olduğunu gördüm şimdi iyimi?
solüsyon verdiler cnm 2 gün daha onu kullanıcaz onunla silip göz pınarına masaj yapıyorum hala devam ediyo ama azalmaya başladı sanki inş. geçer 2 günede damlaya başlamak zorunda kalmayız onun dışında çok şükür pek büyük bi sıkıntımız yok geceler dışında
Kızlar bu arada kilolar hızlı hızlı gidiyor ilk etapta da benim göbek yumuş yumuş korse takmaya başlıcam bugün alttan dikişler pek iyileşmedi bir yandan da korkuyorum acırsa diye. Doktorlarınız ne dedi korse olayına??
solüsyon verdiler cnm 2 gün daha onu kullanıcaz onunla silip göz pınarına masaj yapıyorum hala devam ediyo ama azalmaya başladı sanki inş. geçer 2 günede damlaya başlamak zorunda kalmayız onun dışında çok şükür pek büyük bi sıkıntımız yok geceler dışında
Elif cim geçmiş olsun Sude'ye bebeklerde oluyor çapak problemi Allah çözümsüz dert vermesin yavrularımıza
Bu arada ben de resim ekleyip kaldırmak istiyorum hemen nasıl yapıcam canom sen dün yapmışsın anlatsana?
canım ya nie iyleşmedi ki dikişler acep bende bişe kalmadı eşşek gibiyim maşallahhh..
dr.um bişe demedi de ebe doğumhanede beni giydirirken yarın korsen varsa takabilirsin demişti..benimde yoktu eve gelince çarşafla sardı annem rahimim yle bi rahatladı ki onu yapınca..lönk lönk oynaması geçmişti o da rahatlatıodu beni..sonra eşim korse aldı ama çarşaf gibi güzel diil..şimdi sarmıo annem bende korseyi takıyorum..ama imkan varsa çarşafla sardır kendini
ay inş.cnm ya gece gene dikti beni ayağa 2de uyudu hanımefendi 2 3 saat rahatım uyurum diyordum nerdeee yarım saat 45 dk. bir uyanıp durdu süt ver gaz çıkar tekrar uyut saat 6.30 a kadar uğraşıp durdum en sonunda kaldırdım babasını kalk bak şuna dedim oda 8.30 a kadar uğraştı karnını doyurmuş altını temizlemiş banamısın dememiş uyutamamış aldım tekrar biraz emzirdim uyudu 2 saat bende rahat ettim birazGeçer annesi 40 çıktıktan sonra terse döner diyorlar ya belki geceleri mışıl mışıl uyur sudenaz.
sağol cnm ya o gözünü açamıyo kısık kısık bakıyo ya içim gidiyo vallaElif cim geçmiş olsun Sude'ye bebeklerde oluyor çapak problemi Allah çözümsüz dert vermesin yavrularımıza
Bu arada ben de resim ekleyip kaldırmak istiyorum hemen nasıl yapıcam canom sen dün yapmışsın anlatsana?
geçmiş olsun canım inş iyileşir şu 40 lar çıksın norömale döncek herseyyyyyy inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Sineeem hayirli ugurlu olsun kuzun, mop diyorsun hala ya ilahi
Meltem de doguma gitti sanirim, hayirli haberlerle döner ins...
Veee size sürpriz, yarin bu saatlerde kizim kucagimda olacak ins... Suyumuz cok azalmis, kemiklerim basik, acilmam yok, bebek kanala girmemis, 3 gündür de oldukca az hareket ediyor sipam, ve sezeryana karar verdi doktorumuz, riske atmak istemiyorum seni de bebegi de dedi. Epidural sezeryan olacak, dualarinizda beni unutmayin bugün ne olur. Adim Elif, ismen dua ederseniz cok sevinirim. Allah´immm hem cok heyecanliyim, hem cok korkuyorummm
Kaldıramıyorum sanki resmi ya
arkadasina cok sasirdim dogrusu ins bizimkide zamanla duzelir cok fark var teyzesi kiyamiyorum yavrucagiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?