- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
burda yagıs var..yavrukus bereketıyle gelıyor sanırım.eektırık ve net gıdıp gelıyor..dualarınıza muhtacım... sıra bendeee ...umarım guzel haberler verebılırım sıze donuste..Allaha emanet olun..hoscakalın...
günaydın kızlargırıp cıkıcam hemen kacmak yapıyorum suan :)))
gecmıse bakamadım merakla ne dedıkodumu yaptınız okuycam
bız ıyıyız evdeyız gırıp herseyı uzun uzun yazıcam ama oglum annemdeydı yarım saate gelır lohusa gorumcem ve lohusa kocam uyurken ben toz ve mob yapıcam :)))) kahvaltıyı hazırlamıycam valla kalkıp yapsınlar kım dogurdu bellı deıl evde
hersey yolunda suan mınnakyavrumun bıraz solunumu problemlı goruyo babası takıpte tutuyo duzelıkcek ama ıcım rahat emıyo bebegım sutum az henuz artıcaktır ama takmıyorum kafama ay cok konusasım var ama oglum gelmeden evı duzene sokmalıyım gelınce bebek var zaten bıde evı ayakta gormesın musaıt zamanda gelıcem opuyorum
13 günde 12 kilo verdim didim hiççç maşallah diyen yok
bebeğim doğdu
slmlar kızlar pazartesi saat 13.30 da bebeğimiz doğdu, epudural sez. oldum herşey yolunda evimize geldik bebeğim de ben de sağlıklıyız darısı bekleyenlere misler gibi harika birşeymiş allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın:))
bu arada çok şugar hatunmuşsuun
Bu da bir başka halimiiz
Sağol tatlım senden şugar olmiiimO eskiiiii haliiimden eser yok zaten şimdii
kızzzzzz maşallahhhhhhhhhhh o ne öyleee tombikkk yerim onun yanaklarınııııııııııııııama diğer resmi göremedim olsun buda yiter bana
elifcim inş. sağlıcakla alırsın yavruyu kucağına......
zehraaaa 41 kere maşallah beyzaya allah nazarlardan korusun
Sineeem hayirli ugurlu olsun kuzun, mop diyorsun hala ya ilahi
Meltem de doguma gitti sanirim, hayirli haberlerle döner ins...
Veee size sürpriz, yarin bu saatlerde kizim kucagimda olacak ins... Suyumuz cok azalmis, kemiklerim basik, acilmam yok, bebek kanala girmemis, 3 gündür de oldukca az hareket ediyor sipam, ve sezeryana karar verdi doktorumuz, riske atmak istemiyorum seni de bebegi de dedi. Epidural sezeryan olacak, dualarinizda beni unutmayin bugün ne olur. Adim Elif, ismen dua ederseniz cok sevinirim. Allah´immm hem cok heyecanliyim, hem cok korkuyorummm[/QUO
hadi bakalım yarın sende iki kişi olacaksın desene.güzel haberlerle gel inşallah,dualarımız seninlee...
Heh tamam olayı çözdüm o ne öyle bit kadar çarpı yaa
Şimdiii karşılarınızda Elif Beyza teyzoşlarıııı kızıma maşallah diyin okuyun olur mu
Made in Japan
Eki Görüntüle 276008
acil yardım lutfeeennnnnnn
arkadaşlar bebek bezınızı neye gore secıyosunuz benım bebeğimin bacak araları yara oldu acaba bebek bezınden olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?