2011 Ekim Anneleri

canım ya sıra sende demiştim ben sana dün:)hadi güzel haberlerle gel.merakla ve dualarımızla bekliyoruz...

gözün aydın canımm:)))sanada oğluşunada maşşallahama ayaklanma öle hemen azıcık nazlan be...

canıım gözün aydındoğum hikayenide bekliyoruz...

Sağol tatlım senden şugar olmiiim O eskiiiii haliiimden eser yok zaten şimdii

aman aynen valla kendimi bu aralar hizmetçi gibi görüyorum süsleneyim dicem olmuyokiiiii oglanı emzir altını degiştir derken cadaloz bir hal alıyorum kilolar gitti ama geriye kalan seyden memnun değilim şu 40 ım çıksın saçlarımı kestircem ufakta bakım yaptırayım saçlara kendilerine gelsinler yawwww eşofmanla dolaşmaktan sıkıldım

ay dimeden gecemicem yaaaaaaaaa canım sıkıldı
karşı komşum (dogum yapan ) gecenlerde gelmişti hediyesiyle gelmiş sağolsun bende yıkadım kıyafeti oglana giydirdim anam ne görem kiiii şapkası sökük insan bi bakar sağına soluna defolu mal apışarası söküldü sökülecek çok kızdım ben günlerce gezdim hediyesi için vermeseymiş daha iyi

Son düzenleme:

acil yardım lutfeeennnnnnn

arkadaşlar bebek bezınızı neye gore secıyosunuz benım bebeğimin bacak araları yara oldu acaba bebek bezınden olabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…