2011 Ekim Anneleri

Allah yardımcın olsun Elif. Hiç gözünü korkutma yarım saat içinde herşey olup bitiyor. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine...

burak bebek:))) herkese teşekkürler...

Çok tatlı Nadide'ciğim. Güle güle büyütün yavrunuzu...

Edoş gözün aydın canım. Kavuşmuşsun bebişine. Çokta tatlı maşallah Güle güle büyütün yavrunuzu...

Çok sıkı bağlıyor olabilir misin? Ben Prima kullanıyorum.

canım ya aslında bağlamıyorum bacak arasında baya bosluk bırakıyorum ama su yan lastıklerı varya onlar tahrıs ettı sanırım sız olastıklerı ıcerıdemı bırakıyonuz dısarımı cıkarıyonuz sımdı bebeğim yaklasık 5 kılo prımanın hangısını alayım ben 3-6 kılo olanı kullanıyodum bıtmek uzere sımdı 4-9 kıloyumu alsam bılemedım

ya annem aslında malatyalıysa bilir dio ama yaziim ben gene...
bulamaç:3 kaşık unu hafif sararana kadar kavuruyosun içine 1 yemek kaşığı kadar tereyağ atıyosun kavurmaya devam ediyosun..üstüne 4-5 yemek kaşığı toz şeker döküyosun karıştırıyosun sonra kalın çorba kıvamına gelinceye kadar su çekiyosun kaynatıyosun 5 dakka kadar..eğer yiyebilirsen başka bi tarafta biraz tereyağ daha erityosun onu o çorba gibi olan bulamaçın üstüne döküyosun..şekeri az gelirse üstüne ekliyip karıştırabilirsin..15-20 dakka sonra üstüne bol su içiyosun ki sütün kaynasın..sabah akşam aç karnına yapıcakmışsın..
bide bizde küncü derler yani kabuklu susam varsa evde ondan bişey yaptı.. 4 kaşık susam koyup kavuruyosun 2-3 dakka içne 1 tatlı kaşığı tereyağ atıyosun tereyağ eriyene kadar..sonra ocaktan alıyosun 4 yemek kaşığı kadar pekmez döküyosun..buda aç karnına...gene 15-20 dakka sonra su içiyosun bol..
ben bide arada humana içtim bunun dışında sonra çok kötü olmuştum çok süt geldi sağıp sağıp durdum şimdi normal dozuna oturdu..inş sendede işe yarar canım yaa...biraz fazla kalorili ama süt olmıyınca gözüm ne kalori gördü ne bişe..gerçi işimede geldi tatlı tatlı..

oyyyyyyyyy ölüyorum uykusuzluktan oğluma nazar ettim zaar gece 2-3gibi bir uyandı sabah 8 de yavrum ağlamaktan yorgun düştü öyle uyudu altı temiz gazını çıkartıyo karnı tok ama susmuyo anlamıyorum nesi var :26: tok ama meme aranıyo veriyorum çekmiyo öyle ağzında geveliyo acaba emzik vermemekle hatamı ettim :26: sabahtan beride uyanmıyo o kadar yorgun düşmüş zorla uyandırıp emziriyorum 5 dk da memede uyuyakalıyo anlaşılan bu akşamda mesaideyiz
varmı böyle olup bir çözüm bulan

cnm geçen gün görümcem yapmıştı bana bundan ye süt yapar demişti bende bi güzel yedim valla hoşumada gitti geçen canım istemişti ama yapılışını görmemiştim tarif verdiğin çok iyi olmuş yapar yapar yerim artık

allah yardımcın olsun bacım aynı dertten bizde muzdaripiz ben emzik verdim ama bizim hanım almıyo emziği 2 çekiyo 3e ağzından atıyo

benimde hoşuma gitti çokcana ama şimdi krkuyorum istemeye..sonum kötü olmuştu holştayn ineği gibi elektrikli sağma makinasıyla yaşadım 2 gün canım çok acıdı..moralim bozuldu sütyenlerim olmamıştı..şimdi yavaş yavaş dozunu bulmuşken bozcam diye korkuyorum..

edam yok valla bunu çözümü bence bizimkide gündüz zor uyandırıp emziriyorum geceleride zombi gibiyiz..emziğide kabul etmiyo paşam..

sütüm azaldı benim banada tarif verirseniz iyi olur kızlar.çok moralim bozuluyor.kızıma yetmiyorum diye.

edam yok valla bunu çözümü bence bizimkide gündüz zor uyandırıp emziriyorum geceleride zombi gibiyiz..emziğide kabul etmiyo paşam..

ayy bencilce olucak ama en azından yanlız değilmişiz sevindim
ilk bir hafta sadece acıkınca ve altı pis olunca uyanınca hep böyle olucak sanmıştım :) hatta ben uyandırıyodum gece emip uyuyodu ne güzel 40 ı çıkanakadar 40 kere huy değiştirir dedikleri bu olsa gerek :26:

bı akıl verın arkadaslar lutfen

kız allah iyiliğini versin sabahtan beri ne eşekliğini bıraktın ne inekliğini benimde sütüm geliyo allaha şükür yetip yetmediğini kafama takmıyorum artık kızım kilo almış çünkü bu arada ben hala sağıp biberonla veriyorum göğüsler yavaş yavaş geçmeye başladı günde 2 3 defa meme veriyorum ama üstünü gene biberonla tamamlıyorum sanki biberona alıştı kızım
Allah seninde yardımcın olsun elifim :) çok çağresiz hissediyo insan ne sıkıntısı var anlamıyorum

aynen cnm ya bide melun melun gözlerinin içine bakmıyorlar mı insanın içi gidiyo

Son düzenleme:

valla tek diilsin annem kızım yazık sen yat dio ama susmuyo kii..ya emmek istiyo ya gezdir die yüzüme bakıo :) kıyamıorum bütün gece zombiyiz o yüzden..geçicek geçicek inş die kendimi avutuyorum :) ama çok şikayetçide olduğum söylenemez gece bildiğin aşk yaşıorum oğluşlaa 40ını atlatınca düzene oturcakmış herkez öle dio valla...
sütüm azaldı benim banada tarif verirseniz iyi olur kızlar.çok moralim bozuluyor.kızıma yetmiyorum diye.

canım yazdım bi önceki sayfada bulamaç diye bişe yaptı annem kolayda yapılıo..onu dene bence..bide humana takviyesi sonrası eyy maşşaallah oluo valla

bı akıl verın arkadaslar lutfen

cnm ben prima premium care kullanıyorum lastikleride iç tarafta kalıyo yani bağladığım gibi duruyo extra onları düzeltmeye çalışmıyorum bide pişik önleyici kremini o lastiklerin geldiği yere kadar sürüyorum şükür bi sorun olmadı şimdilik bezin boyutu için bişey diyemeyeceğim kızım 3 kilo doğdu ben ilk bezlerini hep 2 numara almıştım 3 6 kilo ama onlar çok büyük geldiler kızıma tekrar 1 numara aldım

ben uykuya yenik düşüyorum aşk meşk yaşayamıyorum vallahi hatta sabaha karşı duymuyorum sanırsam eşimin kucağında buluyorum adam perişan oldu bugün iş yerinde uykusuzluktan kafası düşmüş kaç kere istersen sen içerde yat annem benimle yatsın dedim olabilir dedi daha hiç ayrı yatmamıştık zarf attım kabul etti beklemiyodum

canım ben 3. gün taktım ,üstelik sen normal yaptın hemen taksaydınyaa..
sezo olan kızlar bu soruma lütfen cevap verinnnnn
dikişlerinizin üst kısmına dokundugunuz zaman içeride sislik hissi hissediyormusunuzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26::26::26:
canım ben dşkişe dokununca içerde gergin bi ip varmış gibi hissediyorum ,bugün bşde kaşınmaya başladı tatlı tatlı...

tarşfler için tekrar teşekkürler canımm...

püff kızlar ..gene moralman çöktüm bişey yazasım gelmiyo ,uyucaktım uykularım kaçtı ,gene norm fazlası durumumla ilgili aradılar ,ısrarla tayin ettircekler beni galiba ,üf yaa..lanet olsundi,yip tayin isteyesim var ,ama okul hemen evimin arkası ,çok rahat olcak bene eğer bu yaz bi öğretmenin tayini falan çıkarsa ,yada 10 yılını dolduran öğretmenlere tayin zorunluluğu gelcek diyolar ...hiç bilmiyorum napcam ,halbuki bu yıl boyu izinli olcam ben görevde tayinde istemiyoru nolcak yaa..Allah verede sıkıntıdan sütüm çekilmeye...gerçi şehit haberlerini duyunca bunuda sorun yapıp üzülüyorum diyorum ,biraz bencişlce geliyo ama napıyım yaaa
bu arada Başımız saolsun kızlar yaaa...gerçekten çok üzgğnğm şehitlerimiz içinde ...Rabbim anacıklarına sabır versin inşş..

merhaba. kulak çubuğunu poposundan sokmanı tavsiye etmem. ordaki mukoza çok ince çok rahat kanatabilirsin. bir de popodan fitil şeklinde ateş düşürücüyü dahi çok mecbur kalmadıkçaönermiyoruz çünkü ispatlanmamış ama ilerde cinsel tercihlerini etkileyebildiği bazıları tarafından söyleniyor.

Teşekkür ederim canım Bizimki de 1 ayda 1 kiloalmıştı normaldir herhalde şimdi kaç kilo bilmiyorum çok da merak ediyorum aslında en son 3550gr olmuştu
Allah analı babalı büyütsün inşallah Ekim bitmedi ama bizde nerdeyse doğurmayan kalmadı bi kaç kişi dışında
Zeytin yağ
burak bebek:))) herkese teşekkürler...
Öpesim geldi o dudakları maşallah Allah nazarlardan saklasın
Ben gündüzleri çoğunlukla yüz üstü yatırıyorum çok rahat ediyo hatta kızımı yanıma ilk getirdiklerinde hemşire bunu yüzüstü bayılı öyle yatmaya dediğinde hemşireye ufakdan sinir olmuştum. Sonuçda ben annesiyim 3 gün olmuş doğalı ben daha kucağıma alamadan hemşire kızımın neyi sevip neyi sevmediğini bile öğrenmişdi

sezo olan kızlar bu soruma lütfen cevap verinnnnn
dikişlerinizin üst kısmına dokundugunuz zaman içeride sislik hissi hissediyormusunuzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26::26::26:
Benimde yarısında var yarısında yok niye anlamadım sanki dikişin olduğu yere sert bi parça koyup üstünü dikmişler gibi yavaş yavaş geçicek galiba
:84::84::84::84::84:
Ben göremedimmmmmmmmm
acil yardım lutfeeennnnnnn

arkadaşlar bebek bezınızı neye gore secıyosunuz benım bebeğimin bacak araları yara oldu acaba bebek bezınden olabılırmı
Ucuz olmasına göre çünkü yeterince pahalı bi krem(zeytin yağ ) kullanıyorum hiç de pişik olmadı maşallah Molfix , prima, canbebe hepsinden kullandım 1,5 ayda şimdi geceleri altını değiştirmediğim için iyisinden koyuyorum gündüzleri sık değiştiğim için kipa diye bi marketin kendi bezini kullanıyorum
Belki bez kilosuna göre küçük geliyodur bi büyüğünü dene bide Benim kullandığım bezlerde ilk 0 dan başlamıştım bezler bitmeden küçük gelmeye başlamıştı bacaklarına iz yapıyodu

Gündüzleri mümkün olduğunca uyanık tutmaya çalış belki geceleri uyur bide anne memesi arıyodur uyumak için bizimkide bazen yapıyo meme ağzında uyumak istiyo alışmasın diye gündüzleri aldırış etmiyorum ama gece uykusu tatlı geliyo dayıyorum ağzına mememi uyusunda bende yatıyım diye
emzik verdim geçenlerde öğürüp diliyle geri çıkardı çünkü ayırt ediyo artık hem biberonun tadını hem memenin tadını aldı sıpa kandıramıyorum

ooo eniştem yorulmuş desene... eşime dün gece hadi kalk bi gazını al dedim..bana çocuğun YEMİNİ verdin mi ki dedi bana!!!bende bu hayvan diil saf..kalk dedim..arkasını döndü birazdan gelcem ben dedi..uyudu..bakalım büyütene kadar neler yaşiicez
acil yardım lutfeeennnnnnn

arkadaşlar bebek bezınızı neye gore secıyosunuz benım bebeğimin bacak araları yara oldu acaba bebek bezınden olabılırmı

canım bezinin küçük gelceğini sanmıyorum.ele geliyodur artık senin yavruş..belden aşağısını sabunsuz yıkasan bide bacak kenar kısımlarını başladıktan sonra işaret parmağınla sıkılığını bi kontrol et bence..yıkayamıosan bile pamuk su kendin yapıp temizle..ben unibaby kullanıyodum accık pişmeye yüz tutuyodu baktım bende pamuklu suyla temizledim bi kaç gün hemencecik pambık gibi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…