kızlarr herkes dizimi seyrediyo nerelerdesiniz.3700 bebişimi nasıl normal doğurucam yaaaa,hemde devlet hastanesine kaldım kala kala,çok korkuyorum,gidip aydında özel hastanede sezeryanamı yatsam yaaa,napcam yaaa
Canım geldi kızlar. 18 ekim de doğum yaptım. Hikayesi sonra paylaşacağım. Alttaki tarih nasıl değiştiriliyor yardım edin kızlar
Sinir oldum yaaaaaaa Tabloyu bi türlü düzeltemiyorum yenisini yapıyım dedim oda olmuyo
denemeeee
iyi geceler kızlar.kızım uyuyo eşim de. ben de uyumak istiyorum ama buraya girince takıldım kaldım.
doğuran arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla sağlıkla inşallah.
göğüs uçlarım çok acıyo ama emsin kızım yeter tabi dayanıyorum ben de :26: karnımı da yrn sarıcam inş. artık korse almadım bedenimi bilemem diye.çarşafla da nasıl oluyo yani hareketler kısıtlanmıyomu zaten emzirirken falan terliyorum ben çok.siz ne güzel hemen kiloları vermeye başlamışsınız ben daha 5 kilo verdim çok şiştim yavaş yavaş iniyorum sanırım.inş. kalmaz bu kilolar.
bgn 2. topuk kanımız alındı sağlık ocağında.hep hamile geçtiğim yerlerden elimde bebeğimle geçmeyi Allah nasip etti çok şükür.umarım herkes iyidir.
Herkesde varmış ama bazıları düzelmiş bende şimdi site yöneticisine mesaj attımbi bizde mi var o sorun duygu?? ne güzel ordan takip ediyoduk iyiydi ya
benim de eşim uyuyo ama oğlum uyumuyo galiba içerde bi hareketlillik var. takmamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyo artık yaaaa herkesler doğurdu ne güzel büyüttü bile biz hala aynı noktadayız . hakkımızda hayırlısı
Allahım yaaa yine bi foto konmuş ve yine yetişemedim...bu sefer de beyza sultanı kaçırdım
yine kilolardan korselerden dikişlerden laf açılmış. benimde dikişlerimin altında bişi yok ama üstünde hissislik var diyim, uyuşuk gibi garip bişi. birde 10 kilo verdim. ama normal bi insana dönmek için 8 kilo daha vermem lazım ve kıyafetlerim halaaa olmasada olanları giydiğimde aynen hamilelikten öncekisi gibi görüyorum kendimi aynada... acaba boydan mı kurtarıyorum... yoksa hayal mi görüyorum... ve şu dikişlerin olduğu bölge iğrenç bişi oldu... tövbe yarabbi. sinirlerim bozuluyo gördükçe .dikişlerin altı gergin dikiş yeri de sert ve gergin ama dikişten yukarısı yumuşak ve sarkık. yaniiii sözde dikiş estetik belli değil amaaaa tıpkı dünyaynın ortasından geçtiği varsayılan ekvator gibi bişi vaar ...altı başkaaa üstü başkaaaa. sizce bu görüntü bütünleşir mi altı üstü aynı hizaya gelir miiii
ZEHRA beyzanın fotosunu koymuşsun biz görmedik oğlumla yaa
Canım sen iste yeter hemen koyarım benBir şartım var kızıma felak nas okuyup üfür Filiz teyzesi
geçmiş olsun canım allah nazarlardan korusun bebişini.sağlıkla büyüt.Selammmmmmmm
Biz geldik minnos kizimla,, ptesi gunu 4 5 saat suni sanci alip acilma uc cm olup ve bu arada 4 5 kere vajinal muayne sonrasi kendi istegimle sezaryen oldum. Zorluklari var tabi ama iyiyim cok sukur bir ara tekrar gelip detayli yazarim kizlarrr
Optuk sizii
kızlar biz bide bugün doktora gittik tahlil sonuçlarımız hepsi tertemiz maşallah. bide sarılıkımız 11.44 e düşmüş... en son 12.8 di. düşüyo mübarek ama çok yavaşşşşş.
birde ben şu gazdan ölüyorum 2 gündür. yavrum mahfoluyo bağırcam diye. emiyo karnı tok. altını değişiyorum . birde sanırım fatosersin demişti emme aralarında gazını çıkarın diye 5-10 dakka emince hemen kaldırıyorum hemen 3-5 saniyede çıkıveriyo gazı... ama sanrıım içerde günlerdir biriken bi bomba mı var ne var anlamadım. emdikten sonra gazını da çıkarmasına rağmen kıvrım kıvrım kıvranıyo ayaklarını topluyo karnına çekiyo kıpkırmızı oluyo ve bağırıyo...işte bugün doktor çözüm olarak bi damla verdi. eşimi gönderdim eczaneye almış safım benim. 5 ml.lik bi damla biogaia die bi damla . 33 tldevlet karşılamıyomuş. allah allah yaaa. dedim metsil mestil mi bişi vardı kızlar diodu ondan alsaydık die... bişi demedi. neyse işe yarasında . günde bir kere uyumadan önce 5 damla vericekmişiz 1 ay kullanıcakmışız. bi ay yetermiki bu minicik şişe
sizin gaz için uygulamalarınız nee... hakkaten edanın dediği gibi ilk zamanlar 4-5 saat uyuyodu bi acıkınca uyanıyodu o kadar ağlamıyodu bile.. bende hep öyle olucak sandımtamam saatte bir uyansın emsin altını değiştirim gazını çıkarıiim ama şu çıkmayan gaz öldürüyo beniiii
bide bişi daha öğrendim bugün netten gazla ilgili diyoki 2 saate bir emzirin.aralarda ağlasada kesinlikle emzirmeyin diyo. bugün uygulamaya geçtim. umarım faydasını görürüm. sebebi şöyleymiş:
Emziren anneler emme aralığını en az 2 saat olarak ayarlamalıdır, aksi takdirde saat başı emen bebeklerde sindirilen ve sindirilmemiş süt karışarak gaz yapabilir.
mantıklı geldi...çünkü son günlerde her ağladıkça ve arandıkça vermeye başlamıştım. yarım saatte bir bile veriyodum.bakalım bide böyle deniyelim.
Bende şimdi onu düşünüyodum. naptı acaba inşallah kolaycacık doğurup almıştır bebeğini kucağınairemden haber yok herhalde? doğurmuştur muhtemelen inş. kolay ve normal bi doğum olmuştur
benim de eşim uyuyo ama oğlum uyumuyo galiba içerde bi hareketlillik var. takmamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyo artık yaaaa herkesler doğurdu ne güzel büyüttü bile biz hala aynı noktadayız . hakkımızda hayırlısı
kız bak oğlum karnımı yaracak heyecan yaptık hadiii
yerim o dudakları yaaaaa ay gözlerim doldu Allahım doğsun oğlum göreyim seveyim böyle
çok tatlı Zehraaa Allah nazarlardan korusun canım
Bende şimdi onu düşünüyodum. naptı acaba inşallah kolaycacık doğurup almıştır bebeğini kucağına
Bunu yazdım diye kızmayın bana ama ben aklımdan bişey geçiripde söylemezsem hep olur o yüzden yazıcam Sanki kötü bişey var gibi geliyo ama inşallah oturduğu yerden dolayı bana öyle geliyodur malum kızcağız mardin de orda hep bişeyler oluyo belki de son günlerde yaşadığı sıkıntılardandır bilmiyorum yaaa kimsede numarasıda yok İyi haberini bi okusam içim rahat edicek valla
Geç olsun güç olmasın demişler Ben ekim derken eylülde aldım kucağıma hatta yarım saat erken gelse ağustos olucaktı iyi ki geldi Allahıma binlerce şükürler olsun bu duyguyu bana yaşattığı için. Yeni doğması gerekirken 1,5 aylık oldu büyüdü ama ben hamileliğimden bişey anlamadım onun güzelliğide ayrıydı ama sonuna kadar yaşayamadım Buna da şükür
Çapkına bakkk seeenAmin canım çok teşekkürler 39 haftalık olmuşsun senin de hiçbir şey kalmamış inşallah oğluşunu kucağına almana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?