2011 Ekim Anneleri

iyi geceler kızlar.kızım uyuyo eşim de. ben de uyumak istiyorum ama buraya girince takıldım kaldım.
doğuran arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla sağlıkla inşallah.
göğüs uçlarım çok acıyo ama emsin kızım yeter tabi dayanıyorum ben de :26: karnımı da yrn sarıcam inş. artık korse almadım bedenimi bilemem diye.çarşafla da nasıl oluyo yani hareketler kısıtlanmıyomu zaten emzirirken falan terliyorum ben çok.siz ne güzel hemen kiloları vermeye başlamışsınız ben daha 5 kilo verdim çok şiştim yavaş yavaş iniyorum sanırım.inş. kalmaz bu kilolar.
bgn 2. topuk kanımız alındı sağlık ocağında.hep hamile geçtiğim yerlerden elimde bebeğimle geçmeyi Allah nasip etti çok şükür.umarım herkes iyidir.

kızlarr herkes dizimi seyrediyo nerelerdesiniz.3700 bebişimi nasıl normal doğurucam yaaaa,hemde devlet hastanesine kaldım kala kala,çok korkuyorum,gidip aydında özel hastanede sezeryanamı yatsam yaaa,napcam yaaa

Allah yardım eder inş. canım. hem yanılma payı da var kiloda biliyosun. çatı muayenen yapıldı mı müsait mi?

Canım geldi kızlar. 18 ekim de doğum yaptım. Hikayesi sonra paylaşacağım. Alttaki tarih nasıl değiştiriliyor yardım edin kızlar

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

Sinir oldum yaaaaaaa Tabloyu bi türlü düzeltemiyorum yenisini yapıyım dedim oda olmuyo
denemeeee

bi bizde mi var o sorun duygu?? ne güzel ordan takip ediyoduk iyiydi ya

benim de eşim uyuyo ama oğlum uyumuyo galiba içerde bi hareketlillik var. takmamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyo artık yaaaa herkesler doğurdu ne güzel büyüttü bile biz hala aynı noktadayız . hakkımızda hayırlısı

sıkma canını hiç.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.nasılsa doğcak.çok klasik olcak ama son günlerinin tadını çıkar

Canım sen iste yeter aynı anda online olursak koyarım yine Canım ben de bir 10 kilo verdim ve kendimi böyle süper güzel falan görüyorum bir kaç gündür evde annemle kardeşlerimden de iltifat üstüne iltifat alıyorum artık moralimi düzeltmek için mi bilemem Benim de daha 8 kilo vermem lazım eski kiloma inebilmek için ve sonrasında bir 5 kilo daha fazlam kalacak yani totalde 13 daha verirsem benden iyisi olmaz Dikişlerin de zamanla toparlanır merak etme ben alt tarafa ilk baktığımda dikişlerden tanıyamamıştım epizyo sağolsun

yerim o dudakları yaaaaa ay gözlerim doldu Allahım doğsun oğlum göreyim seveyim böyle
çok tatlı Zehraaa Allah nazarlardan korusun canım

geçmiş olsun canım allah nazarlardan korusun bebişini.sağlıkla büyüt.

canım sarılığınız düşmeye başlamış çok güzel. gaz sorununa elma yağı dene ayak tabanına elma yağı ile masaj yap.çok iyi geliyor.ben aktardan aldım10tl anında gazını çıkarıyor

iremden haber yok herhalde? doğurmuştur muhtemelen inş. kolay ve normal bi doğum olmuştur
Bende şimdi onu düşünüyodum. naptı acaba inşallah kolaycacık doğurup almıştır bebeğini kucağına
Bunu yazdım diye kızmayın bana ama ben aklımdan bişey geçiripde söylemezsem hep olur o yüzden yazıcam Sanki kötü bişey var gibi geliyo ama inşallah oturduğu yerden dolayı bana öyle geliyodur malum kızcağız mardin de orda hep bişeyler oluyo belki de son günlerde yaşadığı sıkıntılardandır bilmiyorum yaaa kimsede numarasıda yok İyi haberini bi okusam içim rahat edicek valla

Geç olsun güç olmasın demişler Ben ekim derken eylülde aldım kucağıma hatta yarım saat erken gelse ağustos olucaktı iyi ki geldi Allahıma binlerce şükürler olsun bu duyguyu bana yaşattığı için. Yeni doğması gerekirken 1,5 aylık oldu büyüdü ama ben hamileliğimden bişey anlamadım onun güzelliğide ayrıydı ama sonuna kadar yaşayamadım Buna da şükür

kız bak oğlum karnımı yaracak heyecan yaptık hadiii

yerim o dudakları yaaaaa ay gözlerim doldu Allahım doğsun oğlum göreyim seveyim böyle
çok tatlı Zehraaa Allah nazarlardan korusun canım

Çapkına bakkk seeen Amin canım çok teşekkürler 39 haftalık olmuşsun senin de hiçbir şey kalmamış inşallah oğluşunu kucağına almana

İrem bugün bir ara online oldu ama yazmadı bir şey. Bence yolundadır her şey Duygu'cum Allah ın izniyle gelip çatır çatır doğurdum münüşe tuttuğum sıcak sular işe yaradı diye yazar

yok canım ya inş. bi şey olmamıştır. belki biraz zor geçmiştir doğum dinleniyodur şimdi Allah yardımcısı olsun.
evet ssenin kız çok aceleci çıktı. siz başlattınız zaten şu erken doğurma olayını çok bozuğum sana duygu çooook. biz böyle sona kaldık işte. (
hamilelikten çok sıkıldım ben artık bir an önce kucağıma almak istiyorum hayırlısıyla 9 ay geçti de şu son günler geçmek bilmiyor bi türlü

Çapkına bakkk seeen Amin canım çok teşekkürler 39 haftalık olmuşsun senin de hiçbir şey kalmamış inşallah oğluşunu kucağına almana

evet 39+1 olduk bugün ama hiç doğuracak gibi değilim zehra . adet ağrısı gibi ağrılarım var belime de bi kaç defa sancı girdi başka da bi şey yookkk

bu arada beyzanın gözleri renkli gibi maş. çok tatlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…