Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
2900 gr dolaylarında ve 51 cm doğdu bebeğim...
Biraz dinlenelim ayrıntıları yazacağım...
ben varım ayçam doğurmayan, doğuramayan
gözün aydın aytencim. sanki daha fazla söylemişti son kontrolde kilosunu. yanlış mı hatırlıyorum?? sağlıklıymış ya annesi bakar ona. sağlıkla büyüt canım.Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
ben de dün aynı duygular içindeydim. annemlerle mağaza dolaştım, yürüyüş yaptım.
sizde de var mı? ben yürürken, oturduğum yerden kalkarken ya da yatakta sağdan sola dönerken kasıklarımda ciddi ağrı oluo. bazen acaba sancı mı diorum ama yok yan yattığımda geçio :S geçen hafta doktor bebeğin başının kanala girmeye çalıştığından kasıklarda ağrı olabileceğini söyledi. ama bir hafta oldu... neyse bakalım hayırlısı...
yok canım yaaa ben hala bekliyorum. bak siz 11 günlük oldunuz bile ne güzel. bu arada hamileliğini özlüyo musun hanzade?? hani derler ya bugünleri arıyacaksın die. gerçekten öyle mi
inşallah sende sağlıkla bebeğine kavuşursun bir avazda.(bağırma smllini bulamadım)
bildiğim kadarıyla parmak açıklık 1cm açıklık olabilir.
Hamilelikte güzeldi filizcim ama çok korkuluydu bişeymi oldu olcakmı oynadı oynamadı vs. ama karşımda tabi bu demek değilki şimdi herşey çok kolay :) o korku bitmiyo kustumu gece boğaznda kaldımı uyudumu nefes aldımı vs. uykusuzluk gerçekten hamilelikteki gibi değil, daha beter yada bebek ağlayınca stres oluyosun daha zor oluyo, hamilelik günlerimi deli gibi özlemedim yanlız bu doğum lohusalık ve ilk alışma süreci çok zormuş biz bide küveze filan girdik sezeryanım çok kötü geçti daha yeni yeni toparlıcaz canım... Doğumdan sonra psikoloji gerçekten alt üst oluyo, herkes bişi diyo gelen giden de beni çok bunalttı hala devam ediyo düşün eve geçincede gelcekler bebeğe bakmaktan başk abişi yapmaya fırsatım olmuyo annem barıyo şu anda kalk yemeğini ye bebek kalkar yiyemessin diye ama yüzüne bakıncada gözlerim doluyo, babaız akşam koşa koşa eve geliyo kızım diye, biraz büyüsek herşey daha rahat olcak galiba, bide eğer sütün gelmesse mama al ve ver dinleme kimseyi sakın... Ağlama istersen ağla sıkma kendini, ne kadar rahat olursan sütünde o kadar rahat geliyo stres olunca bebekte stres oluyo canım :) Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
sinemle iremde doğurmuş maşallah 40 lar çıksın alışalım bebişlere ve yeni hayatımıza çok sohpetimiz olcak, çok özledim geçmişi deli gibi merak ediyorum ama okuyamıyorum az sonra mina kalkar bende aç kalırım :))))) Annem çağırıyo çıkmam laızm çok öpüyorum bidahaki sefer doğum haberini almış olurum artık inşallah :)
ben varım ayçam doğurmayan, doğuramayan
Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
huuuu yok mu fikri olan. Nerde bu millet yaaaaaaa
kızlar mama vermekten neden korkuyosunuz bu kadar sürekli ağlayan bebek açtıreğer sütünüz yetmiyosa mama vermiycem diye bebeklerinizi aç bırakmayın anne sütüde aldığı sürece bişey olmaz Allahın izniyle benimkiler ikiz olmasına rağmen maaşallah ne sürekli ağlıyolar saatlerce nede sarılık oldularanne memesini bırakmadığı sürece mamanın zararı olmayacağını düşünüyorum tabiki her anne bebeği için en iyisini ister ama süt yeterli olmayınca bebeklerimide sürekli bağıra bağıra ağlatmak istemiyorum elbette benimkilerde bazen gaz sancısından 3-4 saat huysuzlandıkları oluyo ama hergün saatlerce ağlamıyorlar.
AYTENCİM tebrikler diğer doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum geçmişi tam okuyamadım sadece ayten gözüme çarptı
DENİZ ne kadar kaldı cnm doğuma
Bu arada çizelgemi nasıl değiştircem kızlar HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Selam canım hoşgeldin
Gelişimimiz tamamlandı, 3 buçuk kg üzeriyiz. normali beklersek çok büyük olur diyor dr, bi de doğum kanalında değiliz henüz. Bunlar birleşince pazartesi sezaryenle ceeee diycek kızım. yani büyük ihtimalle öyle gözüküyor. yarın belli olacak inş.
Bebişlerin nasıl, sen nasılsın? Her şey yolundadır umarım. öpüyorum sizi.
Ayten, Meltem, Sinem ve Şeyma hepinizin gözleri aydın, sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.
Eslem nasıl gidiyor annelik. Geceleri ikisi aynı zamanda mı kalkıyor. Bizim birtaneyle şaftımız kaydı, sen nasılsındır kimbilir. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar bebişlerinize sünnet yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz???
Selam fıstıklar BİZZZZZ geldikbilmem anlatabildim mi :)
Ne ağrı, ne sancı, ne nişan düğün, kanama hiiiiççççç bi şeyim yok turp gibiyim hala yaaa oofff
Filizcim beni sormuşsun, beklemedeyim hala. Yarın sabah dr kontrolüm var, Sare'nin kafası doğum kanalına girmemişti geçen hafta. Cumartesiye kadar bekleyip, kararımızı verelim dedi drSez. istemiyorum dedim, normali bekleyelim dedim, şekere bağlı büyüme olursa normal daha riskli olur dedi. Yarın muhtemelen sez. kararı verilip, pazartesi minnoşumuza kavuşucaz bu şekilde. Belki de duruşu düzelmiştir ve gerek kalmaz buna, suni sancıyla gelir bebikim. Şuan muallakta durumumuz. Yarın netleşicek tatlım. Senin de pek iyi geçmemiş dr görüşmen. Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Sağlıkla gelsinler de, ne yolla olduğu artık bu saatten sonra mühim değil.
Sinem, İrem, Ayten... ismini sayamadığım arkadaşlarım ve kızımın kardeşleri... gözünüz aydın. Allah bebiklerinizi size bağışlasın. Eyt sen de bugün sez. olacakmışsın galiba. Sorunsuz geçmiştir umarım canım gözün aydın.
Bekleyen annişler... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla kavuşalım yavruşlara.
evet bi cm açıklığın olmuş demek
Selam fıstıklar BİZZZZZ geldikbilmem anlatabildim mi :)
Ne ağrı, ne sancı, ne nişan düğün, kanama hiiiiççççç bi şeyim yok turp gibiyim hala yaaa oofff
Filizcim beni sormuşsun, beklemedeyim hala. Yarın sabah dr kontrolüm var, Sare'nin kafası doğum kanalına girmemişti geçen hafta. Cumartesiye kadar bekleyip, kararımızı verelim dedi drSez. istemiyorum dedim, normali bekleyelim dedim, şekere bağlı büyüme olursa normal daha riskli olur dedi. Yarın muhtemelen sez. kararı verilip, pazartesi minnoşumuza kavuşucaz bu şekilde. Belki de duruşu düzelmiştir ve gerek kalmaz buna, suni sancıyla gelir bebikim. Şuan muallakta durumumuz. Yarın netleşicek tatlım. Senin de pek iyi geçmemiş dr görüşmen. Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Sağlıkla gelsinler de, ne yolla olduğu artık bu saatten sonra mühim değil.
Sinem, İrem, Ayten... ismini sayamadığım arkadaşlarım ve kızımın kardeşleri... gözünüz aydın. Allah bebiklerinizi size bağışlasın. Eyt sen de bugün sez. olacakmışsın galiba. Sorunsuz geçmiştir umarım canım gözün aydın.
Bekleyen annişler... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla kavuşalım yavruşlara.
ALLAH analı babalı büyütsün kuzucuğunu.maaşaallah.herkeze kocaman gunaydınnn:) 14 ekım cuma gunu fatma büşramız bıze katıldı.. normal dogum yaptım 3300 gr vede 49 cm dogdu bebısımız..
filizcim sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.bende normal doğumu çok istiyordum ama hakkımda hayırlısını diledim ve oda demekki sezoymuş öyle oldu.merhaba arkadaşlar. doktordan geliyorum canım sıkkın... çatı muayenesi yaptı yine ve aynı şey isöyledi çok da müsait değilmiş ama anahtar kilit olayı gibi düşün dedi denemeden de bilemeyiz. bi parmak açıklık varmış sezeryan istersen çabuk karar ver alalım dedi. beklemenin artık bi anlamı yokmuş sezeryan için ama normal istiyosan salı bi daha gel bakalım bi daha dedi. suyu da normalmiş bebeğin.
kafasını hala oynatıyo tam yerleşmemiş dedi kanala ama onu çok umrsamadı sadece çatı çok geniş değil bilemem dedi ne olacağını. kararı bana bıraktı ben de kararsız kaldım iyice canım sıkıldı yaaa
gözün aydın aytencim.maaşaallah utkuya.allah sağlıklı uzun ömür versin.Arkadaşlar, gece 03:30 dolaylarında Utkumuz dünyaya geldi, nornal doğumla, sabah da evimize geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?