2011 Ekim Anneleri

93 kiloyla girdim 86 şuan malesef şdikiş yerim sert karnım şiş ,rejim yapmıyorum ama iştahım olmadığından yemekte pek yapamıyorum

hayırlı olsun cnm dikişler içinde geçmiş olsun bizim 17 gün oldu hala sızlıyo ara sıra

58 le hamile kaldım 67.5 la doğuma gittim şuan 57 kiloyum hemen ertesi gün korse taktım çok şükür göbişte fena durmuyo hiç rejim yapmadım cnm üstelik şu aralar yediklerimi biraz daha arttırdım

Evet aynen öyle canom içerde sert bir şişlik mevcut çok sarkma yok ama o şişlik inermi acaba o sarkma gibi duruyo sanki..
Maşallah bu arada aldığını vermişsin süpersin :)

ben 15 kilo almıştım 7 kilosunu verdim fazla göbeğim olmamasına rağmen göbeğim 3 kat ve sarkık tabiki rejim yapmıyorum göbeğim için korse giyiyorum

Bende 7 kilo verdim 15 günlüğüz bu gün ben ekmeği az yiyorum bol su içiyorum kızartma ve yağlı dışında her yemekten azar azar yiyorum...

Maşallah hiç şaşırmadım sana sen zaten çok fit bir hamiştin :) bizim topiğin kızları hakikaten çabuk toparlanıyo gibi

oğlumu emzirdim geldim
toplamda 6 kilo almıştım 8 kilo verdim,
dikiş yerimin 1 cm üstü sert, sarkma yok,
karnımın şişliği inmedi. rejim yapmıyorum ama aman aman iştahımda yok süt yapıan şeyler tüketmeye dikkat ediyorum

sağol canım bende hayla inanamıyorum heeee tartıya çıktım şok oldum agzım beşlik simit gibiydi

Maşallah hiç şaşırmadım sana sen zaten çok fit bir hamiştin :) bizim topiğin kızları hakikaten çabuk toparlanıyo gibi

sağol tatlım teşekkürler
ama benim göbişime farklı bişey olmuş göbişimin rengi kararmış sanki güneşlenmişimde bi tek göbişimi yakmışım gibi aranızda göbeği renk değiştiren varmı benim gibi yada bu normalmi ve eski haline dönermi :26::26::26:

sağol canım bende hayla inanamıyorum heeee tartıya çıktım şok oldum agzım beşlik simit gibiydi

aynen cnm benimde tartının pili bitmişti pil alınca hemen çıkıp tartıldım ve çooook mutlu oldum önce inanamadım 2 3 kezz tartıldım sonra tartının bozuk olma ihtimaline karşı kocişi tarttım ve mutlu son

elif banadaa göbüşümün rengi koyu geliyor hatta mor gibi ilk zamanlar ebelerin yaptıkları baskıdan ötürü morardı sanmıştım hatta bide bende 9 ay boyunca çıkmayan göbek çizgisi doğumdan sonra çıktı senin ki gittiimi baya belirgindi ya senin merak ettim ?

slm kızlar naılsınz çoğunluk yavrularına kavuşmuşş galıba allahım kalanlarıda sağlıkla kavuştursun inşalhh geçmışe hıç bakamıorumm okadar çok bırıkmışş kı .kızımla ılgılenmekten fırsat bulupta sıae katılamıorumm arada takıp etmeye çalışırım artıkk

bennnnnn valla göbek deliğim zengileşmiş birde gögüslerimin ortasından teeeee münüşe dogru kahverengi bir çizgi olmuş eşim gördü sana üç vakte kadar yol görünüyo dedi adam göbegimin falına bilem baktı yaaa çatlak falan yok ama o çizgi nerden çıktı anlayamadım göbüş varken çok az belliydi şimdi 3 km öteden belli oluyo

Allah analı babalı büyütsün yavrunu çok güzel bi doğum hikayesi..inş biz bekleyen annişlerinde öyle geçer...

kübra yazmıştı galiba kimyonlu şekerli su bebiş için ne kadar kimyon su şeker konuluyorr tarif verirmisinizz bende yapayım kızlarrrrr

merhaba annelerrr ...merhaba bebıkler...merhaba hamışlerrr.. :)
bugun anasaglıga gıttık 2. kez topuk kanı aldırmaya..hastanede kı ebe 45 dk ugrasınca kan alabılmek ıcın bebemın sesı solugu kısılmıstı aglamaktan..hamdolsun ana saglıktakı ebemız kızımı cok aglatmadan 5 10 dk da bıtırdı ısını...doktorumuzda kontorl ettı..herseyı cok guzel maasallah dedı.. adınıda cok begendı hıc duymamıstım cok orjınal dedı...
yavru kusum 3.5 kılo olmus 200 gr almıs..annem sıslıgı ındı muhtemelen vermıstır dıyodu ama almıs..boyuda 53 cm mısss..sasırdım bunu duyunca doktorumuzda boyu bı haylı uzun dahada alırdı kılo ama boyuna gıtmıs maasaallah dedı..hamdolsun sevındım..
ebemız kan ve demır ılacına devam etmem gerektıgını soyledı ve kızımada monovıt verdı..
gelınce kahvaltı yapmamız oglenı buldu hemen soınrada mısafır geldı cat kapı oldu ama olsun...onlar gıdncede yavru kusu yıkadık...
bugun sabaha karsı ıkı gogsum bırden kanayınca goguslerımı pompayla sagıp bıberona koydum en azından gogsume surdugum krem ler bıraz daha dursun ve fayda etsın kızım da o arada sagdıgım sutu ıcsın dıye..ama bıberonu pek sevmedı ssanırım..genede yarısını ıcırdım..bıraz ıdare ettı..
ebemıze gogus ıcın ne onerırsınız dedıgımde kendı cocuklarını goz yaslarıyla emzırdıgını anlattı..yanı bebek sureklı emdıgı ıcın gec ıyı olur dedı..dayanamıyor rahatlamak ıstıyorsan evıgen ampul kullanabılırsın zamana bırakmalısın dedı...

bunun dısındaaaaaaaaa...
bugun bızım 5.gunumuz dun tartıda 64 kıloyu gordum elhamdulıllah.bekarken gıydıgım kıyafetlerım su gun ıtıbarıyle oluyor cok mutluyum.72 ıle doguma gırdım..4 gunlukken 8 kılom gtmıstı..dogumda 6 sı gıtmıstı zaten ...bu arada gobegım nerdeyse kalmadı gıbı bısey..ıstahım cıddı manada yerınde...yanı ne bekarken ne hamısken yemedıgım kadar cok yıyorum..sut olsun dıye degıl herseyı yıyesım oldugu ıcnnbuna ragmen sanırım emzırmekten dolayı gıdıyo kılolarım...son 5 6 kılom kaldı sanırım oda 1 haftaya kadar gıder...

bu arada nomal dogum yapan kızlar dikişlerınız kac gunlukken düştü sızın..bana bugun yarın dusecekmıs gıbı gelıyo aynayla ıncelıyorum ebe guzel dıkmıs taktır ettım..dısarda 3 dıkıs gorunuyor ama ıcerde kac tane bılmıyorum...

Ben de toplamda 17 kilo aldım 10-11 kilosunu verdim koşuşturmacadan. Yediklerime dikkat etmiyorum çünkü zaten bir şey yiyemiyorum çok çok az. Bol su içiyorum ve de Humana Still Tee. Canım deli gibi sigara çekiyor ve kimi görsem otlakçılığa başlıyorum. Göbeğimde benim de karalık var zamanla geçmesini umuyorum.

Kızlar ya bebeğim hiç uyumuyor gündüzleri ve sürekli kucak istiyor gece uykusundan da sık sık kalkıyor, hala göğsümü emmiyor etraftan bi sürü laf geliyor, bebek emer sen vermeyi beceremiyorsun, aç bırak emere kadar. Çıldırıcam en sonunda. İki saatte bir pompayla sütümü sağmam lazım kızımdan fırsat bulursam onu da yapamıyorum sütüm kesilicek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…