2011 Ekim Anneleri

Canım çok geçmiş olsun sanada inşallah oda geçer bi süre sonra normalde zorlannaktanmı olmuş yavrum benim ya..

caz

Çok geçmiş olsun biz göbeği düşene kadar yıkamadık özellikle tembihledi doktor, iki gün sonra göbeği iltihap oldu diye geliyorlar yapmayın dedi. Ama düzenli olarak sildik heryerini 10. gün düştü göbeği ogünden beri hergün yıkıyoruz. 40 çıkana kadar yıkayacağız hergün... İnsan çok korkuyo ilk başta ama zamanla alışçaz napalım :)

zeytinyağ dene

hanzadee
http://lb1f.lilypie.com/4UgPp3.png
Kızım uyandı hemen yaptım beğenirsin inş. olmazsa sonra değişiriz ben kızımı emziriyim öptük sizi

Canım çok sağol mina ağlayınca çıktım alel acele bende... ben seninkinden istiyodum ama olsun buda güzel uğraşma bebekle bidaha... yanlız, "evimizin nuru, minik kızçem hoşgeldin" yazarmısın zahmet olmassa :)

Zeynep ;21432477]hanzade seni aradım ama ulaşamadım kuzu[/QUOTE]

Canım filiz numaramı vercekti sana yanlışmı verdi ki ? Yada bebekle uğraşırken duymadım mı acaba çok arayan oldu uyuduum ana filan gekldi belkide, ben zor toparlandım biraz bebeğim sarılık olmasa küveze girmese 10 gün yatardım ama onun üzüntüsünden kendi acımı unuttum valla hastanede dört döndüm.

korsem var aslında ama cesaret edemedim takmaya, dr takabilrisin dedi bu sabah aslında

bebişide annem yıkıyo ben korkuyorum valla, aklım çıkıyo, çok da ağlak oldum, bebek emerken tıkanınca bile ağlıyorum

bizim dr yıkayabilirsiniz dedi cuma günkü kontrolde, bizde o gün yıkamıştık bakalım bugün gene yıkıcaz, sağol canım

Merhaba canlarımmm..
Nasılsınızz? Arsız oğlumdan fırsat buldumda girebildim.
Herkesler iyidir inşallah. Doğurmayan kaldı mı??

Zeynep ;21432477]hanzade seni aradım ama ulaşamadım kuzu

Canım filiz numaramı vercekti sana yanlışmı verdi ki ? Yada bebekle uğraşırken duymadım mı acaba çok arayan oldu uyuduum ana filan gekldi belkide, ben zor toparlandım biraz bebeğim sarılık olmasa küveze girmese 10 gün yatardım ama onun üzüntüsünden kendi acımı unuttum valla hastanede dört döndüm.[/QUOTE]

canım bende bebişini ve seni merakettim ondan aradım doğum hikayeni merakediyorum

Ay silinmiyoda mübarek ya zeynepi okuyunca sileyim dedim aha kızda uyanıyo... Doğum hikayemi yazmıştım ama herkes doğursun tekrar yazarım dedim etkilemeyeyim kimseyi... zeynep'in yazdığını okuyunca dank etti kafam uykusuzluktan tam çalışmıyo bu ara :))))

Son düzenleme:
hanzade seni seviyorum canım... Rabbim size bağışlasın minamızı.. ayy bi hoş oldum, ağlıyom mu nee çok şükür Ya Rabbi, okurken inana sanki ben yaşamış gibi oldum.. belki biz senin kadar beklemedik ama inan bide hala şoktayız, bu büyük bi mucize ve şükür vesilesi.. hani irem demişti ilk defa samimi buldum kendimi şükrederken diye yani öyle bi cümleydi:) neyse işte bende onu fark ettim doğumdan çıkınca.. sürekli çok şükür Rabbim diyordum.. inan nasıl sevindim senin adına, Rabbim çektiğin sancıları, sızıları da inş günahlarına kefaret kılsın.. ve seni ne kadar seviyor bak, Bütün derdi sana vermiş minamı bi kokla benim yerime olur mu.. Rabbim size sağlık, mutluluk, huzur versin bolca canım

not: hanzadenin doğum hikayesini alıntılamıştım ama kendisi silmiş düşünceli hatun:)) neyse duygusal paragrafım kalsın sevdim ben onu:))

Son düzenleme:
bana asiye hanım kan ilacı yazdı canım ben kullanıyorum
yarında kontrolümüz var hem bebişin hem benim , inşallah sarılığımız düşmüştür..
banada yazmış da o zaman ki halimle söylemişler bana ama o kafayla unutmuşum dün başladım kullanmaya
ahhh iremm biz senle tası taragı uşakları toplayıp kaçalım kızzz bebegi uyuttummu köle gibi iş güç peşindeyim bende annem geldi ama ne işime yardın ediyorki sabah surat astı ben çok şey istiyormuşum ay birde yapsa yemek yapılacak bana diyoki saçım düşer eeee başörtüsü varr sarıver dimii
dün ütü yaptım da demedi kızım bırak ben yapayım arka odaya geçtik orası daha sıcak ve ufak kıyafetleri ortada toplamaz ben peşinden topluyorum yaa bazen gelsin istiyorım bazende hiççç ugramasın
tebrik ederim canım sağlıkla buyutttttt
ben dün 45 dk tuvalette mahsur kaldım sen ne diyosunnnnn bu hemo bende kaldı sanırsammmm :100:
tebriklerrrrsağlıkla buyuttttt
Bu arada doğurmayan kaldı mı? Ben geçmişe bakamadım hiç...
dogum hikayen çok güzeldiii tebrikler canımmmmm

ben göbegi düşene kadar 3 kere yıkadım şimdi 2 günde bir banyo yaptırıyorum poposunuda yıkıyorum sadece geceleri siliyorum
ayrıca sunu diyeyim dikişlerin 3. haftada gerilme hissi oluyor bende mevcutta agır kaldırma çok yorulma sana tavsiyem
yoksa sonrasında canın yanıyor

kızzz bu arada kaçıncı katta kaldın oda numaran neydiiii acep aynı odada kalmış olabilümüyüzzz

azıcık kaldı biran önce doğursalarda doğum hikayelerimizi rahat rahat anlatsak dilim şiştiiii

Canım bende seni ve sizi seviyorum koklarım öperim tabis ende yusuf keremimi öp annesi melek onlar :) Allah razı olsun aheste, inan samimiyetini yanımdaymışsın gibi hissediyorum mutlu oluyorum... Hepimizin sancıları acıları kefaretimiz olsun inşallah... Allah hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın hayırla sağlıkla büyütmek yetiştirmek hakkı ile kul olmayı öğretmeyi nasip etsin :)

canomcum yaptığın bişi var mı ben geçen hafta oldum bi defa sonra yine tekrarladı.. ayy ölcem yaa.. sabaha karşıydı geçen gece, çıkamadımda yeri göğü inletim bağırtıdan.. millet bi daha doğuruyom sanmıştır

zaten duygulu hatunlarız bu lohusalıkda iyice ağlak yaptı bak beni ecmain canım, koklarım inş uyansında şimdi anası çene çalmakla meşgul burda oda babasıyla uyuyor:)

hanzademmmmmmm canım benimm çok acı çekmişsin ama meleginide sağlıkla almışsın kucagınaaaa çok şükür allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsinnnnoff çok kötü oldum okurken yaaa

1 kaşık z.yagı iç üzerine bal ye olmadı bol bol kayısı suyu iç ben o anı yasamamak için yapıyorum dr a gittiğimde söylicem geçmezseee 1 metrelik alanda kapı koluna yapıştıgım an kendime acımıştım bende

slm güzel anneler nihayet kızımdan fırsat bulup gelebildimn kızlar ya bebeğiminmüthiş gaz problemi var ne yapmamı önerirsiniz? çok huzursuz yavrum

canım kimyonlu şekerlli suyu dene biz bi gün yaşadık hemen pırtalttı benim oğluş..

bu arada bende arada okuyup çıkıyorum giremiorum devamlı...bi filiz mi kaldı doğum yapmayan??

bidee aytencim maşallah çok güzel bi doğum olmuş..öcü kıvamında bi hikaye anlatmadığın için ayrıca teşekkürler...normal doğumu destekleyen bi yazı olmuş..oğlunda güzel bahtlı sağlıklı bi evlat olur inş. tekrardan hayırlı olsun..

slm kknın en güzel anneleri ve tek tük kalan hamişleri
bugün sağlık ocağına gittik 2. topuk kanı için ilki hastanede yapılmıstı ben görmemiştim ama bunda yavrumun yanındaydım içim parçalandı resmen nasıl canı yandıysa gözünden yaş geldi yavrumun tabi kendimden bahsetmiyorum bile.... sonra eczaneye gittik humana aldık umarım fayda eder

cnm duphalac şurup kullan çok iyi geliyo benimde alttaki dikişlerin zarar görmemesi için kabız olmamam ve çok sert olmaması gerekiyormuş drum duphalac verdi
hayırlı olsun cnm
maşallah cnm güzel bi doğum olmuş tekrar hayırlı olsun...

cnm onlar bıngıldakmış 2 tane şakaklarında 1 tane ensesinin üstünde 1 tanede başının üstünde oluyormuş

evet canım saol içim rahatladı valla.söylediklerine göre doyuyo olması lazım.alındı 2. topuk kanı da.beklicez o zaman haftaya kadar artık.buarada bence götür bebeğini.aranmasın kuzun memesi yanında olsun.[/QUOTE]
canım ıcının rahatladıgına sevındım :) ılk bebgımde bende cok hasastım doyuyomu kılosu nekadar dıye ama sımdı rahatım. yarın gıdıcem tekrar kuyumcuya oglullarımıda goturucem
rabbım analı babalı buyutsun bol sutun olması ıcın kafana takmıycaksın cok emzırceksın ve cok su ıcıceksın ınan ıse yarıyo
canım rabım analı babalı buyutsun sutun cogalır ınsallah

cok guzel anlatmıssın hıkayenı canım rabbım analı babalı buyutsun gunlerımız aynıydı sanırım 28 ıne ulasmadan geldı mınıklerımız saglıkla buyusunler

selam kızlar bugun kalktım toz aldım mob yaptım gırgırladım evı sıldım sonra annemler geldı ( bu arada dırek konuya daldım ) sanırım sınırlerım bozuk anname nıye erken geldın ahmetı nıye evde yedırmedın yok ev battı dıye soylendım durdum . sonra ahmet kulah bulmus yıyo evde kızdım annemede onada nıye verdın benım ıs yapcak halım varmı dıye kı bu arada annem tavuk fılan almıs bana corba yapıyo baya tartıstım oglum gıtmıs yatmıs yatagına sonra agladım agladım oglum o aglasın bız gıdelım dedı gıttıler cok kotu bı anne oldum ben oglumu cok uzdum annemı cok uzdum aradım ozur dıledım annem sınırlerın bozuk bak ahmetı aldım ben sen dınlen corbanı ıc fılan dedı ahmet benımle konusmadı telde aldı ıyıyım dedı anneme verdı kendımı cok kotu hıssedıyorum ben ne yaptım dıye parka fılan cıkmıslar sımdı yıkancaklar bırlıkte ıyı oglum annemde anladı benı ama aklım onlarda kadın geldıgıne pısman oldu ne bebegı sevdı ne corba yedı gıtı esımı aradım oglumu al dıye ıs donusu alcam bende tekrar kafayo yemıs gıbı temızlık yaptım sonrada sıgara ıctım 9 ay bıraktıgım sıgarayı gorumcem varkende bı sefer ıcmıstım of kendımı suclu hıssedıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…