2011 Ekim Anneleri

İyi akşamlar kızlar, belki çok alakasız olacak ama doğumu beklerken insan boşluktan başka şeylere sarıyor.
Ya bebek bakım çantası aldınız mı? hangi marka, ne kadar, kullanışlı mı?
avviobaby'nin çantaları çok güzel ama süper pahalı. sizce o çantalar kullanışlı mıdır?

çok güzel ya canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun,güle güle büyüt yavrunu

Kızlar tuğbanın selamı var hepinize bebeği enfeksiyon kapmış zavallı yavrucağa 10 tane iğne vermişler sabah akşam olacak ateşlenmiş yavrum yaa

Sıcak suya oturmak sakıncalı değil mi canım ya? ben son dönemlerde annelerin ayakta duş almaları gerektiğini okumuştum. gerçi olur da bu gece sancılanırsan ben de bi düşünürüm o yöntemi:) çünkü dediğin gibi sonlara doğru bebişlerin de kuvveti zirve yapıo, ama benim oğlumda o kuvvetini kanala girmek yerine hep mideme ve mesaneme kullanıo... cumaya kadar bende doğum yapsam keşke, böylece tekrar kontrol ve muayeneye gerek kalmazdı

Canım Allah razı olsun düşünceli arkadaşım benim :) mina daha iyi canım hapşuruyo biraz ona canım sıkılıyo ama çok şükür, şimdi huzursuz biraz mızır mızır emziriyorum bırakıyorum yine aynı bu gece nöbet tutucaz sanırım

geçmiş olsun canım,valla hepsi birbirinden güzel hikayeleriniçim açıldı rahatladım okudukça,sağlıkla büyüt bebişini

Merhaba arkadaşlar,
Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben iyi sayılırım. Şaşkın ve mutluyum. Tarifi mümkün olmayan güzellikte bir mutlulukla birlikte, tarifi mümkün olmayan ızdıraplar yaşadım, yaşıyorum... Cuma akşamı (21 ekim) en son yazdığım mesajdan sonra hafif bir kanamam oldu. Dr hemen gelin dedi. hastaneye gittik eşimle. Doğum başlamış, sancı var ancak Sare doğum kanalında olmadığı için normal doğum olamadı, ayrıca çatım o kadar darmış ki (daha önce muayene etmemişti hiç) zaten imkansızmış... Apar topar sezaryene alındım, 21.30'da Sare doğdu. 3550 gr, 52 cm kızım. Sağlığıyla ilgili hiçbir problem yok, gayet iyi doğdu teyzeleri Minnoşum çok sağlıklı ama ben mahvoldum. Doğum yapmayanlar vardır diye düşünerek yaşadıklarımı yazmıyorum buraya.
Annelik çok güzelmiş. Bunca acının içinde dahi kendimi unuttum, kızımı yaşıyorum. Çok güzel teyzeleri, ona bakmaya doyamıyorum. Hayran hayran tüm gün uykusuz vaziyette onu izliyorum. Ben de diğer annişler gibi zombi oldum artık :) eşim izin aldı işten, birkaç gün bizimle olacak çok mutluyuz. Şimdi uyuyor, yarım saat sonra uyandırıp emziricem. Benim de göğüslerim yara bere içinde oldu. Zeytinyağı ile birlikte lansinoh u karıştırarak sürüyorum biraz iyi geliyor. Sıcak suyla yıkıyorum ondan sonra emziriyorum o da iyi geliyor. Şimdilik bizden havadisler bu kadar. Sizleri, burayı çok merak ediyorum. Biraz iyileşeyim ucundan bucağından yakalarım bir şekilde sizi. Doğum yapmayanlarımıza hayırlı doğumlar diliyorum, anne olanlarımız varsa gözünüz aydın diyorum arkadaşlar kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. İyi akşamlar.

iyi akşamlar güzel annişler.
geçmişe baktım şöyle acelece doğum yapanlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.
ben çok yorgunum dün gece 2 den sonra oğlum hiç uyumadı desem yeridir.sabahta uyumadı.öğleden sonrada aşısıvardı kuzumun sağlık ocağına gittik.oğlum kilo almış boyuda uzamış.aşısını yaptırdık ve geldik.

doğuma 72 ile girdim eve geldikten sonra 1 hafta sonraydı sanırım tartılmak aklıma gelmişti 65 tim.sonra 2-3 gün önceydi sanırım tartıldım 62 olmuşum yanibu kilo benim hamile kalmadan önceki kilom. çok sevindim.karnımda az şişlik var
rejim yapmıyorum normal yemeye devam.

ahh elifcim benim göbüşün rengide değişir kapkara olmuş.ama üst taraf alt taraf eski renginde yani beyaz.ama zamanla düzeliyormuş.

bendede varrrr o çizgiden üst taraftaki kısmı daha incede göbek deliğinin alt tarafındaki kısım bayağı kalın.

Sezaryen olan annelere sorum olacak cevaplayın nolur...
Doğumdan kaç gün sonra normal şekilde büyük tuvaletinizi yapmaya başladınız? Bir de göbeğiniz hemen indi mi?
Ben wc ye gidemiyorum, gaz çıkaramıyorum, patlamak üzereyim. Yapmadığım şey kalmadı Göbeğim hala hamile gibi, sizinkiler hemen indi mi?? Yoksa benim göbeğim gaza bağlı bir şişkinlik mi? Hala hamile gibiyim, inmiyor hiç.

Denizcim gözünüzaydın allah sağlıkla bağışlasın SARE mizi inşallahh bol sütlü günler :)

osmanak diye bir şurup var hemen al onu rahatlıycaksın ama gaz falan bende bir hafta sürdü kıyafetlerini kalın giy göbeğimde inmedi hala devam

oyyyyyyyy maaşaallah pamuk kızızmızda doğmuş.hoşgelmiş.denizicim çok geçmişolsun.ALLAH uzun ömür versin saremize.

cnm hayırlı uğurlu olsun sende sürpriz yaptın demekki bize bugün seni hep aradım ama telin kapalıydı allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun

canım ben cumartesi sezeryan oldum akşam gaz çıkarmıştım.pazarteside wc yeçıkmıştım.dr um duphalac diye şurup vermişti yarım ölçek içtim ve hemen etkisini gösterdi.ve birdaha sorun yaşamdım.göbeğinde gazdan çok şiştir ama tabiki zamanla inicek olan kısmıda oluyor.

canım sorma bu gün kucağımda bebeğimle geliyodum eve:)hemen yatışını yapalım alalım bebeği dedi,heyecan yaptım olmaz dedim,yarın olsun dedim ve kaçtım:)ama yarın gitmiycem karar verdim son gün perşembe ya benim 40 ı doldurmaya,perşembeye kadar gelirse normali denerim yok gelmedi gidip sipinal sezeryan olucam artık çünkü korkuyorum ben artık sürekli gece falan uyumayıp hareket ediyomu diye takipteyim,hayırlısı olsun canım.

senin kontrol bugünmüydü yarınmı,inşallah sendende güzel haberler bekliyorum zaten merak ettiğim 3 kişi kaldı topikte:)bu arada o uyuşmalar falan ödemden ve fazla kilo almamızdan kaynaklanıyo galiba:))yinede ihmal etme canım...

Denizcim ben 2. gün çıktım hastanede çok rahat hemde ama hergün kayısı kompostosu içtim meyvesinide yedim gül kayısıydı ve çok su içtim ama şimdi kabızım o ayrı :)) oğlumdan wc gidemediğim için kabız oldum göbeğimde ilk gün dümdüz oldu şimdi sanırım wc çıkamadığımdan ufak bir göbek var ayaklarını üşütme patik terlik giy mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…