2011 Ekim Anneleri

CANIM BENİM TEBRİK EDERİM GÖZÜN AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH MAŞALLAH SAREMİZE İNŞALLAH TEZ ZAMANDA TOPARLANIRSIN BENİM BİLDİĞİM SEZERYAN OLANLARI GAZINI ÇIKARMADAN TABURCU ETMİYORLAR DOKTORUNUN BU DURUMDAN HABERİ VARMI CANIM :26: BENİM GÖBEĞİMDE İLK 2-3 GÜN DOĞUM YAPMAMIŞIM GİBİYDİ SONRA İNDİ ŞUAN HALA GÖBEĞİM VAR AMA BEN HAMİLELİKTEN ÖNCEDE GÖBEKLİYDİM ONA YAKIN GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHA ACİL ŞİFALAR VERSİN ÖPÜP KOKLUYORUM MİSSSSSSSS PRENSESİMİZİ

kuzularrrr...ben ilk günden beri annemin zoruylada olsa tahinin üstündeki biriken yağı sürüyorum göğüs ucuma....acıyor ama yara felan olmadı....deneyin isterseniz

Kızlar tuğbanın selamı var hepinize bebeği enfeksiyon kapmış zavallı yavrucağa 10 tane iğne vermişler sabah akşam olacak ateşlenmiş yavrum yaa

Allahım yardım etsin kuzuma....ben ilk ay aşısını düşnünce kötü ouyorum...içim sızlıyor kuzum ya

İyi geceler kızlar eşim uyudu, minayıda emzirdim yanımda şimdi saat 12 ye kadar uyusa bari diyorum 12 de bidaha emzirip bende 1 saat olsada uyurum.. Gözlerim kapanıyor resmen olduğum yerde uyumayım diye girdim bi bakim dedim..

Deniz bende miranda gibi kayısı kompostosu içtim canım bol bol iç 1 2 bardak değil 1-1,5 litre bide katı yeme özellikle ilk hafta ekmek bile yeme çorba iç sıcak sıcak ben korkudan hep sıvı tükettim 1 hafta sonra normal yemeklerdende yedim ama ekmek hala yemiyorum, sebze ye ıspanak vs... Tahmin ediyorum sezeryanının nasıl olduğunu, neyseki kızın sağ salim yanında bu herşeye değiyor işte unutuyor insan acısını onlara baktıkça :)

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Saremizle Doruk aynı gün doğmuş

güle güle sağlıkla büyüt canım bebeğini inşallah.

güle güle büyüt canım bebeğini.

Kızlar tuğbanın selamı var hepinize bebeği enfeksiyon kapmış zavallı yavrucağa 10 tane iğne vermişler sabah akşam olacak ateşlenmiş yavrum yaa

çok geçmiş olsun tuğbanın bebişine.kıyamam benim kızım da ateşlenmişti.

canım güle güle sağlıkla büyüt bebeğini.
ben 3. gün çıktım büyük tuvalete.göbeğim hemen inmedi şimdi daha var ama çok değil.en çok yürümek ve su içmek gaza iyi gelir demişti doktorum.

selam demeden direk yazmışım kızlar.herkese merhaba.eskiden 11lerde kalkan ben artık günün her saati ayakta kalabiliyorum.ama sanki yavaş yavaş düzene giriyo.ama hala sarılık kalıntıları var gibi kızımda.gözlerinde var biraz en son gözlerden gidermiş gerçi ama.doktor randevusuna kadar sağlık ocağına bi götüreyim bari diyorum.
dün akşam göbeğimiz düştü tam 13.gün.çok şükür rahatladı kızım.çok sevindik babasıyla düştüğünü görünce.şimdi kızımın anneannesi gelcek onu bekliyoruz.kızım uyuyo zaten.
dün ne güzel konuşmuşsunuz eski günlerdeki gibi
karın sarkması biraz bende de var böyle yumuşacık oldu karnım.ameliyat yerinin üstüne doğru sarkan bi kısım var gider inş.karnımın rendi koyu çizgi de acayip belirgin onlar da geçiciymiş.ama ne zaman geçer bilmiyorum.:18:
dikiş yerimin sağ tarafı sert benim de.dün korse giymeye başladım evdeki L beden korsem oldu hayret ettim.inşallah işe yarar.ne çok konuşasım varmış.kendinize iyi bakın kızlar.

gunaydin kizlarr
benim bebegim birseye alistikii sarki soyleyerek uyuyo basindan oyle alistirdim ben oyy napmisim meger aklima sarki gelmeyince sacma sapan seyler soyluyorum simdide sarkimizi soyledik uyuyacak nazlaniyo ama :))

canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım melegını kucagına almıssın rabbım analı babalı buyutsun canım

selam kızlar gercı bana cevap yazan olmuyo ama yazıyım yınede 2 oglumla tekım bugun ıslerımıı yaptım oglumla pcden oyun oynuyorum suan ve annemı beklıyorum.dun aynayla dıkıslerıme baktım canım cok yanıyodu meger acılmıs dıkıslerımm annemı cagırdım buyuk oglum uyuyodu kucugu geldıler sut sagıp bıratım gıttık doktora ama ben korkudan aglıyorum sureklı tekrar dıkıs olcak dıye cok sukur gerekmedı ıc dıs dıkıs oldugundan dıs dıkıs acılmıs ve kendısı yapısırmıs oyle soyledı doktor umarım duzgun bı sekılde yapısır yıne konturol et dedı ılaclarını ıc dedı.gorumcemde bı yerlerıne kına yaksın o halde ben ıs yparken o basım agrıyo dıye oturuyodu allahda onun kalbıne gore versın. sımdı oglumla bıraz daha pcden oyun oynıycaz malesef bırakmıyo benı gorusuruz dıkıslere dıkkat edın kırmızı kan gelırse canlı aynayla bakın mutlaka

geçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendini desemde insan duramıyo bide yanındaki oturunca insan daha uyuz olup kalkıp kendi yapıyo ama en azından dikkatli yap iki tane yavrun var onlar için neyseki korkulacak birşey yokmuş çok geçmiş olsun

ayy cnm ben bir turlu cesaret edipte bakamadim dikislere korkuyorum gorecegim manzara karsisinda :))
ama kan geldigini nasil anliycam ki zaten dogumdan beri kanamam var bilememki :26:

geçmiş olsunn.
cidden kına yaksın görümcen hayy allahım yaa.
bundan sonrasına dikkat et bari canım, İnşşlh en kısa zamanda geçer..

Sinemcim çok geçmiş olsun annemin 3 doğumundada aynı şey olmuş merak etme kapanıyormuş dikkat et canım kendine hergün değil günaşırı temizlik yap be canım

mavipatikler

canım çoook geçmiş olsun...

denissruj

gözünaydın. hayırlısıyla güle güle büyüt minişini inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…