canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım melegını kucagına almıssın rabbım analı babalı buyutsun canım
selam kızlar gercı bana cevap yazan olmuyo ama yazıyım yınede 2 oglumla tekım bugun ıslerımıı yaptım oglumla pcden oyun oynuyorum suan ve annemı beklıyorum.dun aynayla dıkıslerıme baktım canım cok yanıyodu meger acılmıs dıkıslerımm annemı cagırdım buyuk oglum uyuyodu kucugu geldıler sut sagıp bıratım gıttık doktora ama ben korkudan aglıyorum sureklı tekrar dıkıs olcak dıye cok sukur gerekmedı ıc dıs dıkıs oldugundan dıs dıkıs acılmıs ve kendısı yapısırmıs oyle soyledı doktor umarım duzgun bı sekılde yapısır yıne konturol et dedı ılaclarını ıc dedı.gorumcemde bı yerlerıne kına yaksın o halde ben ıs yparken o basım agrıyo dıye oturuyodu allahda onun kalbıne gore versın. sımdı oglumla bıraz daha pcden oyun oynıycaz malesef bırakmıyo benı gorusuruz dıkıslere dıkkat edın kırmızı kan gelırse canlı aynayla bakın mutlaka
kızlar günaydın.
birkaç gündür ellerimde bi uyuşmayla kalkıyorum yataktan..
perşembe kontrolüm var, oğluşumun suyuna falan bakıcak doktorumuz ama bu uyuşmalar huzursuz etti beni, böyle bi şey yaşayan var mı aranızda napsam kontrolü öne mi alsam ?
canım benim parmak uçlarımda vardı bayaa...esmerşeker arkadaşımızdada vardı ,hatta onunki daha yoğundu yanılmıyosam ,dr lar doğumdan sonra geçer diyolar başka çözümüyok ,ki geçiyoda zaten,benim şikayetim kalmadıı..kızlar günaydın.
birkaç gündür ellerimde bi uyuşmayla kalkıyorum yataktan..
perşembe kontrolüm var, oğluşumun suyuna falan bakıcak doktorumuz ama bu uyuşmalar huzursuz etti beni, böyle bi şey yaşayan var mı aranızda napsam kontrolü öne mi alsam ?
harbiden yaaa..ama bu aralar bende giremiyodum hiç ,yeni yeni nefes alıyorum ,hatta benli sadece bu 1-2 saat aliyorum ,kızım uyansın akıbetimiz belli olurhey gidi günler heyyy. bundan bir ay önce şimdi bu saatlerde en az 20 kişi vardı burda
bendede aynı sorun var hareket edemiyorum hiç yatmamanın cezası bu işte.oğlumda isilik oldu teyzesi ne yapçam çok üzgünüm
canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım melegını kucagına almıssın rabbım analı babalı buyutsun canım
selam kızlar gercı bana cevap yazan olmuyo ama yazıyım yınede 2 oglumla tekım bugun ıslerımıı yaptım oglumla pcden oyun oynuyorum suan ve annemı beklıyorum.dun aynayla dıkıslerıme baktım canım cok yanıyodu meger acılmıs dıkıslerımm annemı cagırdım buyuk oglum uyuyodu kucugu geldıler sut sagıp bıratım gıttık doktora ama ben korkudan aglıyorum sureklı tekrar dıkıs olcak dıye cok sukur gerekmedı ıc dıs dıkıs oldugundan dıs dıkıs acılmıs ve kendısı yapısırmıs oyle soyledı doktor umarım duzgun bı sekılde yapısır yıne konturol et dedı ılaclarını ıc dedı.gorumcemde bı yerlerıne kına yaksın o halde ben ıs yparken o basım agrıyo dıye oturuyodu allahda onun kalbıne gore versın. sımdı oglumla bıraz daha pcden oyun oynıycaz malesef bırakmıyo benı gorusuruz dıkıslere dıkkat edın kırmızı kan gelırse canlı aynayla bakın mutlaka
merhabalar siraç ve annesinden kucak dolusu sevgiler
sağ kolumda oğlum sol elimle yazıyorum ya kızlar bizim emme sorunumuz var çıldıracak gibi oluyorum bazen tek göğsümü hiç alamıyor diğerinide yarı uyur yarı uyaık halde emiyor sütüm de yetersiz günde 5 6 kere 90 cc mama vermeye başladım vicdanım sızlıyor napıcam nasıl büyütücem ben bebeğimi
sizler ne haldesiniz çok merak ediyorum geçmişin hangi sayfasınan başlasam acaba
merhabalar siraç ve annesinden kucak dolusu sevgiler
sağ kolumda oğlum sol elimle yazıyorum ya kızlar bizim emme sorunumuz var çıldıracak gibi oluyorum bazen tek göğsümü hiç alamıyor diğerinide yarı uyur yarı uyaık halde emiyor sütüm de yetersiz günde 5 6 kere 90 cc mama vermeye başladım vicdanım sızlıyor napıcam nasıl büyütücem ben bebeğimi
sizler ne haldesiniz çok merak ediyorum geçmişin hangi sayfasınan başlasam acaba
Çalışan anneler biz bu bebikleri bırakıp nasıl işe gidicez çok üzülüyorum düşündükçe.. Bide işyerimden bebek görmeye gelcekler bu akşam yada yarın akşam napıcamı bilmiyorum kızım durmuyo börek kek çörek yapçak vaktim yokhazır ne alsam kızlar bi akıl verin tatlıyla çay olurmu? sadece kurupastayla çay çok basit olmazmı napıcam yaa çok bunaldım ((
offf kızlar dua edin grip oldum ve alt tarafta hemoroid çıktı doktor nasıl diktiyse dikişlerim hala iyileşmedi hiçbir iş yapamıyorum bebek uyumuyor bir türlü sütüm de azaldı çıldırıcam
canım bol bol sıvı tüket ,bide sıcak duş almaya çalış ,bebekten fursat bulursan ,geçende bend stres oldum senin gibi ,bebek aç bende süt yok diye ağladım baya ,bide moralim bozuktu ,süt gitti resmen ,bende mama verdim ,biraz rahatladı ,ertesi gün moralim düzeldi ,hava güzeldi bebeğide alıp yola düştüm ,az yürüdüm ,kendime geldim ,şimdilik sütümün yettiğini düşünüyorum ,ilerki günlere Allah kerim ,sen sakin olki bebeğinde sakinleşsin canım ,sıkıntılarınıat bi kenara ,şöööle uzat ayaklarını ,yatır bebeğinide göğsüne ,kalp atışını duyacak şekilde biraz dinlen ..oda sakinleçecektir, birazda pişpişlee..offf kızlar dua edin grip oldum ve alt tarafta hemoroid çıktı doktor nasıl diktiyse dikişlerim hala iyileşmedi hiçbir iş yapamıyorum bebek uyumuyor bir türlü sütüm de azaldı çıldırıcam
Çalışan anneler biz bu bebikleri bırakıp nasıl işe gidicez çok üzülüyorum düşündükçe.. Bide işyerimden bebek görmeye gelcekler bu akşam yada yarın akşam napıcamı bilmiyorum kızım durmuyo börek kek çörek yapçak vaktim yokhazır ne alsam kızlar bi akıl verin tatlıyla çay olurmu? sadece kurupastayla çay çok basit olmazmı napıcam yaa çok bunaldım ((
Canım ben de kara kara düşünüyorum 6 ay ücretsiz alıcam sonrası Allah kerim. Bence su böreği al yanına da tatlı bişiler lohusa bayansın kimse kusuruna kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?